20179
-
#2094 eh mar vegigvitted? -
#2093 Ezen a képen, a kocsi felett az utban azok a fekete csikok azok mitől vannak? Nekem is olyan, és kurva idegesítő, meg alig látni az utat a szakaszokon tőle. -
REAL_CIÁN #2092 Kiváncsi leszek a véleményedre több óra játék után is.. :)) -
#2091 nekem sincs. igaz ugy meg nem probaltam hogy egyik service pack sincs fenn. de gondolom van más is aki SP1-gyel jaccik vele...nincs kedvem megin wint telepiteni a tegnapi után.
igazan kiabrandító. ezt a gamet varom amióta megnyitottam a topicot...valami megoldás biztos lesz rá később. remelem. -
#2090 az irányitással fúú meglehet szenvetdi,mármint billről.
Én az első ausztrálon 7:11 alatt mentem végig,ripityára törve az autót.
Nagyonkell szokni,lehet meglehet,de így elégg nehéz.
Amúgy szépa környezet,tényleg részletes.
Csak az irányitás.:-( -
#2089 Sajnos nekem is ez van, pedig legújabb DirectX, meg a legújabb NVidia Detonator vann fenn és a videokártya driverében minden application controll-ként van bejelölve.
Nincs több ötletem...:( -
#2088 Nahh, meg volt a gyors install, minden muxik, hiba nincs, cseppet szaggat, de beallithato azert megy rendesen.
- Fizikat/szimulaciot meg nem igazan teszteltem, de nagyon jonak tunik az automozgas.
- A grafika is teljesen jo, meg LOW-ban is. Mozog a fu is - tobben hianyoltak - bar sok ertelme nincs;)))
- A hangok nagyon jok, csorog, zorog, csattog, hallani rendesen az utat az autot.
- Totalisan szerkesztheto a jatek, minden script, fizika, idojaras, textura, beallitas, nezet stb. rendesen attirhato, korrekt szoveges file-okban:))
- Es jo lesz a belsonezet is;PPP Alapban nem az igazi, de rendesen at lehet irni azt is (FOV, poziciok stb.), teljesen hasznalhato. Meg dinamika is van egy kicsi, az sem rossz, egyelore eleg, de valszeg azt is at lehet irni, csak utana kell neznem:PP
Itt a betas cockpitem:)))
-
#2087 És akkor mi lessz? -
#2086 Nekem is ez volt. A steering-et del-el töröld ki hogy ne legyen ott semmi. -
#2085 Hát van egy Logitech Freedom joyom, de még nem jutott eszembe hogy kipróbáljam. :D -
#2084 Nem a fokozatrol beszélek! Egyzerüén nem lehet beállitani hogy gamepadel jobbra balra mozogjon! -
REAL_CIÁN #2083 Nem csak mászkálnak, hanem néha vakuznak és átrohangálnak. Sőt előfordult, hogy egy-egy őz szaladt át. :))
Érdekes, a dobozon írják, hogy van helikopteres mentés, na én még egyszer sem tapasztaltam, pedig már végigvittem, eddig csak a nézők segítettek.., -
#2082 Az ut menten neha maszkalnak az emberek! :) -
REAL_CIÁN #2081 Nem billt írtam, hanem kontrollert! Méghozzá egy jófajta analóg kontroller. -
#2080 Gondolom a kormányra gondolsz. Mert ha ezt nekem bill-el elvezeted akkor beiratkozok hozzád továbbképzésre. -
REAL_CIÁN #2079 Egy jó kontrollerrel könnyen játszható. -
REAL_CIÁN #2078 Na igen, tanulság: csak akkor szabad nagy féket nyomni, ha jó irányba áll az autó orra, különben a korrigálás miatt elindul a fara és persze az ellenkező irányba. Ilyenkor csak a fék felengedésével lehet újra kormányozni, de ekkor már elég nehéz "menteni". Na de ez az életben is így van. -
#2077 Köszi szépen télleg így már jó. :) Leszámítva hogy ez a játék kormány nélkül játszhatatlan (azt hiszem ez az erős Logitech támogatásbam keresendő) eszméletlen gyönyörű és jó. De a hangja még mindig recseg. -
#2076 akkor nalad valami problem van. -
#2075 nah most hagytam abba végleg a próbálkozást hogy működésre birjam a játékot. már minden ésszerű dolgot megpróbáltam...
le van szarva...
ez nálam még nem is olyan nagy probléma, de annak mekkora méreg lehet aki megveszi és igy jár... -
ceas #2074 Nem is igazán az a baj, hogy ráfékezésnél pörög, hanem inkább az, hogy ha egyszer valami miatt elindul a fara az autónak alig lehet megfogni és elkezd pörögni. A lock-al meg az az a baj, hogy nekem nem csak full féknél csinálja, hanem ha picit ráfékezek akkor is -
#2073 bocs elirtam attol meg nagyon messze vagyok :))
egyik palyan lehet szorakoznia kocsival, aszfalt es murva egy nagy placcon ott ment szet a motor:
Ez volt:
Ez lett:
-
REAL_CIÁN #2072 Te mivel játszol, én még nem tapasztaltam, hogy ráfékezésnél "pörögjön" az autó? Ha full féket nyomsz, nem tudsz kormányozni, ez így van rendjén.
A többiben igazad van, tényleg abnormálisan viselkedik az autó ha letérsz az útról, valószinüleg így "büntet" a játék, ez elég szar, nyugodtan maradhattak volna reálisak. -
ceas #2071 Hát nem tudom, biztos megköveztek ezért, de eddig nekem nem igazán jött be:P. Aki már vezetett valódi rallyautót(én még sajnos nem), az árulja már el, hogy fékezés alatt valóban ennyire zár a kormány? Egy hangyányit megnyomom a féket a játékban, a kormány lock-ol egyből. És a valóságban is ennyire pörög öszze-vissza az autó? Egyszerűen ha valahol egy picit nagyobb gázt addok, mint kellenne, vagy ráfékezek, elkezd pörögni az autó úgy, hogy aztán megfogni se lehet. Az oké, hogy megcsúszik, vagy kicsit kifarol a segge az autónak, de ennyire?? Ami a megszabott pályán kívűl történik azt se tudom hova rakni,néhány helyen, ha letérek az útról, az autó megbolondul, irányithatalanná válik, zörög-csattog, hiába megyek pl.30-40-nel akkor is ugy ugrál az autó, mintha 120-al hajtanék. Tudom, hogy a válasz erre, hogy hát nem kell letérni az útról, nadehát ez a legnagyobbakkal is előfordul és valahogy a rally közvetitések alatt én nem sokszor láttam, hogy valamelyik nagyágyú ha lecsúszott az útról akkor igy viselkedett volna az autója, korrigálta a hibát és visszament az útra és ennyi. Jó itt se mindenhol annyira gáz, de van egy két pont ahol baromi idegesitő tud lenni.
Na, mindegy annyira éppen nem mélyültem el a játékban, szóval lehet, ha megszokom a játék stilusát akkor még tetszeni fog, történt már sokszor ilyen, csak az a bajom, hogy amikor pl.először próbáltam a gpl-t, és attól függetlenül, hogy a játék baromi nehéz és még '60-as évekbeli forma-1-es autót sem vezettem, valahogy mégis éreztem, hogy ilyesmi lehet a valóságban is. De ugyanez igaz a nascar-al is. Az rbr-ben, meg valami miatt, valahogy nincs meg ez az érzés. Majdnem jó, de ugy érzem, mintha az effekteket, kicsit túl spirázták volna. -
REAL_CIÁN #2070 A rally school utolsó feladata talán az egyetlen igazán fogós rész, végig a tökéletes íveken kell autózni persze a lehető leggyorsabban. Hibázni nem enged, annyira ki van centizve az idő, ez az egy, amit nem sikerült aranyra csinálni. Aki itt aranyat megy, az tényleg májer..:)) -
#2069 mármint nem az számít hogy hány hónapos hanem hogy mi tud. pixel shadert kell hogy tudja.. -
#2068 Na felraktam a 66.00ás nvidia drivert oszt most megy, zsir. -
REAL_CIÁN #2067 A verseny közbeni settingbe mennyire másztok bele, difi-nyomaték állítás meg ilyesmik, amihez már nagyon kell érteni az autókhoz? -
#2066 megoldva: mikozben a joyyal fekezek billrol adok neki padlogazt :) -
#2065 mi az új??ez is 2-3 hónapos,és eddig minden játék futott vele tökéletesen.... -
#2064 állítsd vissza defaultra :) -
#2063 ah a rally scool utoso resze nagyon allat :)
szethajtottam a motort :)
pedig olyan szepen irogatta a maxmax koroket 2-esben :) -
#2062 mx400-al nem fog menni benne van a readme-be, hogy pixelshader kell neki -
#2061 Nem indul el nekem se, az intro után a töltésképernyő még bejön aztán kidob az asztalra. -
#2060 azt irjak hogy vegyel uj graf kartyat mert az nem elég hozzá... -
Alblink #2059 Valaki segitsen!Nem ertem ezt a billentyuzet beállitást,jobra mar tudok kanyaradni de balra nem,melyikre kell allitani a jobb es ball-ra kanyarodast?elore is koszi -
#2058 egyvalami gebasz a joyyal: throttle and brake :) -
#2057 egyebkent az a citroen skint megneznem tores utan ugyanis kulon texturaja van a torott autonak:)))) -
#2056 -
#2055 Ez biztos jó gyerekek, ha Jaceknak is tetszik... abban már tényleg lehet valami