20179
-
#2454 jah, link lemaradt: (2.34-hez)
3danalyzer234 -
[Walaki]D`Lair #2453 Most megyek majd a francia rallyra, oda majd bekeményítem a dolgot... -
#2452 De tuti hogy lesz, aki a neon-t hianyolja majd az auto aljarol:))) Meg persze, a Nitro-t:))) Ja es a startnal a felmesztelen, felver csajokat:))) -
Chaos Mad #2451 na megyek tolok pár kört :D -
[Walaki]D`Lair #2450 hm? -
#2449 Akinek Pixel Shader támogatással nem bir a kártyája, annak ajánlanám a 3D analyzert!
Képes emulálni a shadereket, és ELVILEG elindul a game vele.. pl prince of persia is ment vele. A sebességről nem tudnék nyilatkozni ... -
pzs #2448 Sziasztok
Valaki help nekem pls ha tud
Microsoft sidewinder kormányom van és nem tudom rendesen felconfogolni a geméhez , mert a gázt illetve a féket 1 tengelynzek érzékeli és nem teszz külömbséget a - ill. + irány között. Ha valakinek van ilyen kormánya és sikerült felconfigolni irja már le pls.
Thx előre is
-
REAL_CIÁN #2447 Nem, tuningolni azt nem lehet, ez nem az NFSU. :)) -
Chaos Mad #2446 és nehéz! naon zsir! :D -
REAL_CIÁN #2445 "magasítottam az autón, de lágyítottam a rugókat"
Ez a beállítás csak hepehupás talajon jó, a kanyarokban megbosszúlhatja magát. -
#2444 akkor a kocseszt a gybafőb e lehet tuningolni , mi? -
Chaos Mad #2443 az a joo! :)
végre nem 10-15m szélesek a pályák :) -
[Walaki]D`Lair #2442 királyak a lófaszt...:DDD olyan szűk hogy na...:)) -
[Walaki]D`Lair #2441 Mondjuk lehet hogy kicsit keményítenem kéne mert néha lecsapja az alját... -
Chaos Mad #2440 ezek a japán pályák nagyon királyak! tegnap nézem a japan rally összefoglalot, látom a pályát, hát bazze ebben ugyanugy, olyan faszán megcsinálták öket, tisztára ugyanaz! amikor meg replayt nézek olyan mintha élö lenne, nagyon állat! -
[Walaki]D`Lair #2439 Én annyit csináltam, hogy magasítottam az autón, de lágyítottam a rugókat, vagyis ugyanolyan magas a verda csak többet rugózik ki a kerék vagyis többet érinti a talajt... -
REAL_CIÁN #2438 "de helikopteres mentést még nem látam sehol :("
Én sem, pedig oda vissza végigjátszottam már. :)) -
REAL_CIÁN #2437 Nem is tudom, akinek ez az első kérdése, hogy mennyire lehet letérni, annak nem biztos hogy tetszeni fog.. :)) -
#2436 hopp, a palya lemaradt: nagy britannia -
#2435 billel:
-
Chaos Mad #2434 hát ez nagyon durva! ez a játék nem semmi!!! (most nincs kedvem visszaolvasni 471 hozzászolást :P ) télleg nagyon jo lett! minden ott van a szeren! eszméletlen! de helikopteres mentést még nem látam sehol :( -
#2433 - Jo jatek!
- Ha sokat jateszol megeri.
- El lehet terni rendesen, de sok ertelme nincs, ez WRC nem Paris-Dakar:)) -
REAL_CIÁN #2432 "menyire lehet letérni az útról"
??? -
PrOceSs #2431 Nekem 9600pro van -
#2430 Akkor passzolom, eddig mindenkinek amiatt volt:) -
#2429 Fiuk! Milyen a gém? érdemes megvenni, ja menyire lehet letérni az útról? -
#2428 van -
PrOceSs #2427 ki van kapcsolva.. nem volt piszka!:) -
REAL_CIÁN #2426 "De nagyon jok a gyari beallitasok, nem biztos hogy megeri allitgatni nagyon"
Na erre voltam kiváncsi! :)) -
#2425 Az AA/AS kapcsold ki, vagy tedd at Application Controlled-re. -
#2424 En hozzanyulok, de eddig nem sokat foglalkoztam vele, meg leiirni is bonyi;))
De amit gyorsan tesztelgettem, az jo volt. Vagyis szamit es nagyon jol latni es foleg erezni is a beallitasokat. De nagyon jok a gyari beallitasok, nem biztos hogy megeri allitgatni nagyon. Vagyis csak annak, aki tud menni ugyanott ugyanannyit barmikor, aki tudja hogy mit kell allitani, azzal mit er el, es azokat a beallitasokat erzi is.
Ez foleg inkabb kormanyra, es azon belul is erosen az FFB-re ervenyes, mert csak azon erezni hogy mikor mit csinal az auto, mit kell korigalni. Bill.-en mar csak akkor lehet korigani, ha latja is az ember a kepernyon, es az altalaban mar lehet hogy keso:) -
PrOceSs #2423 Catalyst 4.8, DX9.0c van fent és az aszfalt kicsit furcsa.. Olyan mintha vízszintes csíkok lennének benne, mintha az rosszul lennének összeillesztve! Valakinek van hasonló problémája? -
Marco #2422 Én elkezdtem piszkálni, mivel az első Francia szakaszon csak csónakázni tudtam. Kicsit leültettem és a keréknyomáson változtattam. Valamelyest jobb lett, de még a fékerőelosztáson kell variálnom, mert satuféknél kitör az autó fara. -
#2421 Igazandibol megirhattak volna rendesen inkabb PC-re, azonbelul eger support, es a sok hulye Yes/No ablak megszuntetese.:)) -
#2420 800x600, no AA/AS filterek, esetleg Cubic Enviroment Map is OFF (az is felesleges), es allitolag nehany vagy valamelyik Logitech kormany/kontroller driverrel nagyon akad, vagyis billel X fps, kkormannyal/kontrollerrel X/2 fps;) -
REAL_CIÁN #2419 PC-n "elkapja"? Szerencsére konzolon gombnyomással kell továbblépni, ezt nyugodtan bennehagyhatták volna.. -
[Walaki]D`Lair #2418 Nekem 2 lett ezüst a többi mind arany...:) -
REAL_CIÁN #2417 setting -
REAL_CIÁN #2416 Úgy látom, nem nagyon nyúl senki a settinhez, mert akkor már válaszoltatok volna.. :)) -
#2415 De az mondjuk sokak mellett szol, hogy a jatek nagyon gyorsan "elkapja" a sematikus rajzot az utvonalrol es a cimkezet strategiat, feladatot, nem sokat latni belole. Az utana levo szoveg, mar foleg rizsa, egyertelmubb lenne az elozo.