20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Shodan
    Szerintem a grafikával semmi baj nincs, pont olyan mint amilyennek lennie kell.Viszont az már kicsit gáz hogy egy 3,2esbartoon radeon 9800proval helyenként igencsak belassul a játék
  • Petya777
    Ti honnan szedtétek? Ez a verzió jó szerintetek?: KATT IDE!
  • Pukkandur
    Nekem ugyanez, csak a graphics quality pipa esetén. A másikat ki lehet pipálni, és 1024-be is jó.
    Viszont ha graphics quality pipa akkor kifagy a create profilenál.
    Valami bug?
    Egyébként nagyon bivaly a game,a basic és advanved suli megcsinálva.
    Viszont túl sok a kanyar sztem, kevés az egyenes.
    Valóságban azért nem csak oda-vissza kacsáznak.
    De eddig a legjobb szimulátor sztem.
  • Alexease
    Persze az igaz, hogy nem csicsak a palyak, de szerintem tokeletesen meg felel. Ez inkabb szimulator, ugy sincs nagyon ido a tajban gyonyorkodni:)))) Ha latvanyt akarsz, akkor ott a Colin vagy az Xpand. Ott vezetni, figyelni, megdolgozni az autoval nem kell, de nyugodtan nezelodhetsz:)))
  • magus
    ehhez a tragya grafikahoz kell pixel shader es el se indulL na ne rohogtessetek mar.
  • Alexease
    Valahol lent mar valaki beirta, de itt van a mostani. Minden autonal kulon-kulon kell, pl. Subaru '03-as:
    A ..\CARS\IMPREZA03\impreza03.ini-be ezt a reszt kell turni:

[Cam_internal]
    FOV = 1.800000
    Near = 0.110100
    Pos = 0.339627 1.000000 -1.150000
    Target = 0.339627 0.891643 -3.742547
    Up = 0.000000 1.000000 0.000000

- A FOV a latoszog, minnel nagyobb, annal "szelesebben" latsz:)
    - A POS driver pozicio. Sorban a szamok, a nagyobb ertekek: BALRA, FEL, HATRA
    - a TARGET hogy "hova nezzen elore" :) Szamok ugyanaz.
  • Jacek
    tovabbra sem ertem mondjal mar valamit mi legyen mas?
  • REAL_CIÁN
    Direkt csináltok úgy, mintha ne értenétek semmi?! A pálya jellege természetesen legyen azonos egy országon belül, de attól még lehet benn változatosság, ne pedig halál egyformák legyenek!
  • Lacika 79
    Beírhatnád, hogy miket írtál át az ini-ben, hogy jó legyen a nézet. Csak hogy mi is örüljünk picit. :)
  • Ch_Slater
    nos nem fogadtam meg hogy leszarom és azota is probalgatom, de nem megy. mintha a directx d3d8thk.dll-lel lenne baja, de ez nagyon nem biztos... útálom
  • fitutufi
    Figyuzzatok !!!
    Nekem lefagy a create profilnál ha felteszek mindent maxra pedig a konigom jó nézzetek lejjebb nálam ! !!!ezek a driverek vannak fennt : radié - rad_w2kxp_omega_2558.exe ; nforceé - nForce_4.27_WinXP2K_WHQL_international.exe !!!
    csak akkor nem fagy le ha 800×600-32 és minden low ra állítok ! ez érdekes mert ezt a drivert 1 hónapja tettem fel eddig nem volt ilyen prboléma ! SZERINTETEK ????
  • robotnyk
    a pálya szó viszont sok ebben a postban
  • grebber
    #2095 senki sem ????
  • robotnyk
    milyen meglepő, hogy egy országon belül egyformák a pályák!
    mennyivel jobb lenne, mondjuk egy angol pálya, ami a sivatgban kezdődik, aztán beérünk az őserdőbe, majd a végén egy huszáros vágással (mondjuk alagútba be-alagútból ki) máris havas hegyvidéki lenne a pálya :D

a pálya kevés, azzal egyetértek.
  • toMpEr
    nyomkodni kell az entert gyorsan es akkor nem vag ki
  • REAL_CIÁN
    Ehh.. nem értitek. A pályák egy országon belül tökegyformák, ráadásul kevés is van belölük. Valamivel több változatosság elkelt volna.
  • sony
    Rally School alatt folyton kivág desktopra, másnál is van ilyen? help!
  • Jacek
    ahogy nezem lehet majd eszkabalni plusz autot vag kulomben nem ertem az ini-ket:)
  • ÁjjLe BoBBi
    szerintem te is megmarnad magad a helyemben :)
    faszom...icq-ra masszal mar fel...
  • Jacek
    palyak, 2.29giga:)
  • Jacek
  • Jacek
    hat mert nem az az alap kartya ahova szantak a jatekot:)) de ertem a nyugod bazzz:P
  • robotnyk
    minél több felesleges object, 3 mpként fejünk fölött elzúgó helikopter, és gőzmozdony az út mentén, valamint toronyóra lánccal :D
  • Jacek
    na itt egy mitsu pre-alpha -0.00001 :))))))) gyorsban ilyen:))

Mitsu

folul kell irni az eredeti texturakat csak elobb az irasvedelemt le kell szedni:)

• ÁjjLe BoBBi
    isten bassza meg hat ezen a kurva kibaszott rohadt mx440-en mi a faszer nem indul el? mi a genyoert nem tudtak ugy megcsinalni hogy a legocskabb fos lofasz igenytelen grafikaval elinduljon a szar kartyakon is?
  • Jacek
    oriaskerek a palya szelen vagy mi?:))
  • Jacek
    nem ertem mi szeretnel bele? ird mar le legyszives? nezz meg egy austral rally ossze foglalot embert nem latsz a palya szelen mennek a bozotban ennyi, na itt is ennyi.
  • magus
    bazz. akkor mi a rak rajta egy egesz dvd, ha nincsen benne tamogatas a regi kartyakra, mikor az dobja meg a meretet a jatekoknak altalaban:( Akkor asszem ez is felejtos egy darabig:(

amugy csak egy kerdes... Sztetek megeri venni ideiglenesen egy geffx kartyat eyg szar gephez amig osszegyulik penz egy masik jora?
  • REAL_CIÁN
    "Mér mi legyen a vezetésen kivül???"

Valami plusz, amit megkülönböztetei a száraz, üres élménytől.
  • Ch_Slater
    szerintem akkor jön elo a #2053-ban emlitett hiba
  • magus
    jaja, elindul e anelkul? mennyire kell neki eros gep? Ja es ffb-t jol tamogatja? csak mert akkor beizzitom a sidewinderemet, es rakattanok a jatekra, iszonyuan varok mar egy jo jatekra ahol hasznalhatnam.
  • Ch_Slater
    szerintem nem.
  • ÁjjLe BoBBi
    mit tudtok arról hogy ha a kártya nem tudja a pixel shadert akkor elindul e az rbr ?
  • grebber
    Mér mi legyen a vezetésen kivül???
  • REAL_CIÁN
    A kiváncsiságot arra értettem, hogy osztod e majd, amit a pályák egyhangúságáról, unalmáról, élettelenségéről írtam korábban? A vezethetőség és fizika, a beállítások tényleg rendben vannak, de ennek ellenére is hiányérzet fogja el az embert egy idő után, a vezetésen kívül nincs "nincs semmi".
  • [Walaki]D`Lair
    Most telepítettem!!! minnyá kiprószálom én is...:DD
  • Panther
    Figyelj. Megnézem Visual Studio debuggerrel a .dmp fájlomat, amiben a hibaüzenetet tárolja. Elvileg neked is van ilyen, írtam. Ha átnyomod nekem emailben, szólok itt, vagy emailben, hogy mi a hiba (reméljük valami szoftveres, vagy driver, stb. és nem hardver probléma) és mi lehet a megoldás, ha egyáltalán javítható.
  • REAL_CIÁN
    Persze, PS2-n.. :)) Ugyanolyan egyébként..
  • Alexease
    En is;)))) Meg csak allitgattam a grafikat, hangokat, nezeteket stb. Csak billel toltam nehany metert a teszt kedveert, ugy tenyleg hasznalhatatlan, de igy is van jol. Hangulatban, vezetesi elmenyben ugy nez ki nagyon ott van, foleg a hangok, "razasok" miatt.

Hagyomanyos, "igazi" fizikai szamitas nincs benne, ez is "csak" szimulacio (ezert vannak/lehetnek az erdekes borulasok, pattogasok stb.), de nagyon kulturaltan be lehet parameterezve (lsd. ISI engine). Itt is leszamitva az extreme helyzeteket ahol erdekes dolgokat csinalhat, nem lesz vele baj, elvileg.

Kulsonezetbol, hatulrol latszik hogy kicsit gyanus, furcsa - nekem meg idetlen is kicsit - de az meg nem szamit, mert ugy sem kivulrol tologatom, a belsonezet - foleg a hangokkal es az "uj" beallitassal - teljesen hangulatos, hasznalhato:)
  • grebber
    TOLJA VALAKI EZT A GAMET EHHEZ HASONLÓ JOY-al.
    Ha igen jó ezzel irányitani??