20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • robotnyk
    az advancedben engem is kiarakott majdnem mindnél. a betöltés után az instrukciókat nyomd el enterrel villámgyorsan, akkor tovább megy
  • robotnyk
    Loeb nálam is kedvenc, bár nem vagyok nagy WRC szakértő :)
  • Gear
    Faxom kivan ! Megakarom csinálni a rally sulit mert télleg van értelme,de az advenced cuccban a Powerslide gyakorlatnál folyamatosan kivág a deskre.
  • REAL_CIÁN
    Az elején nem sok van, a győzelmekkel tudod megnyitni a többit.
  • robotnyk
    4:04:74
    billentyűzet
  • REAL_CIÁN
    Subaru, Pözsó206, Micu, Xsara...
  • REAL_CIÁN
    Félig off.

Nézitek a Japán Rallyt?
    Iszonyat milyen szűk utakon mennek sokszor.
    Solberg az élen, Loeb biztonságit autózik mögötte, csak arra ügyel, nehogy a harmadik utolérje. Nagyon úgy néz ki, hogy Loeb-öt nem érheti utol senki az összetetben, mindjuk nekem szimpatikus a srác. :))
  • Glpetyus

Milyen verdákkal lehet csapatni? :)
  • [HUN]FaTaL
    na letöltöttem én is a játékot kipróbáltam és tetszik. de valamiért villog néhány textúra a játékban. fák, fű, ég stb. nem tudja valaki mitől lehet?
    config: radeon 9200 (sima) (128mb), 512 DDR (400), asuse-p4b533, sblive 5.1, p4 2,4. 4.8as catalyst és dx9.0c. előre is thx
  • fitutufi
    tudnál vagy tudnátok adni a legújjabb és legjobb ati radeon catalyst-t adni nem tom melyik az új de lacinak 4.8 van annál van újjab vagy az a legújjabb ? kéne egy pontos link hozzá ! plz
  • sony
    04:08:23
  • SE0418
    Olvass vissza, Bittorent-es lehetőség van.
  • hiba
    nalam is ilyen csikos a kepe (ati)
  • balint08
    tud vlk címet adni honnan lehet letölteni a gamét????
  • Lacika 79
    Hm. Nálam 2200+, 9600XT, Audigy2, 1 Giga DDR, 1024*768, minden fullon, és abszolút semmi lassulás nincs. Jah, 4.8 catalyst. Szal ha valakinek a hardver kb. ilyen, akkor tuti valami szoftver gond lehet.
  • Lacika 79
    thx
  • ibronk
    Ja, igazad van. Kikapcsolt AA-val eltünnek, dehát ez milyen már, én akarok AA-t :((
  • Nyiri
    Ezt nem hiszem el
    1700+ XP Radeon 9700 Pro 768Mram es full grafikaval 4xAA/AF
    es 35 fps, egyszer nem szaggatott. Be. Valami nem stim nalad.
  • Ch_Slater
    nincs sounderror.txt
    egyebkent csak egy eccerű c-media hangkartya..
  • robotnyk
    mineshaft rulez :DD

• fitutufi
    és ez jó ? má töltötte le valaki ?
  • Gear
    Ittvan nemmessze 1 letöltési lehetőség.
  • fitutufi
    directx 9.0b-m van nem tudtok egy jó linket a c hez ? szerintem az segítene meg nézztek meg a konfigomat melyik a legfrissebb driver ezekhez ??? plz linkeket
    köcce
  • Alexease
    Hangkartya, hangkartya driver? A jatek gyokerebe csinal egy SOUNDERROR.TXT-t, abban van valami?
  • toMpEr
    driver beallitasok probalgasd, allits mindent application-controlled-re, stb.
  • ibronk
    Ó, köszi, fel is rakom gyorsan!
  • Jacek
  • toMpEr
    nalam nincsennek
    gef4ti4200 det61.77
  • ibronk
    Valami megoldás ATi vásárláson kivül? :P
  • Jacek
    nem tom biztos az atom biztos nvidia drivertol:)
  • ibronk
    Vagyis ezen..
  • ibronk
    Ezen és ezen a képen azok a fekete csikok mitől lehetnek, nem tudja valaki?
  • karikusz
    Akkor valami gáz van nálad..:(...nekem 2500+ és Radeon 9600 és 1024-ben fullon nem szaggat semmit...csak akkor szaggat ha fraps-olni akarok...
  • Ch_Slater
    athlon 1.2ghz
    ati 9700 uccso driver
    512mb ram
    xp sp1
    directx 9.0c

rögtön inditásnál szokásos hibaüzenet ablak.

richardburnsrally.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
    AppName: richardburnsrally.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: richardburnsrally.exe
    ModVer: 0.0.0.0 Offset: 00063ff4
  • fitutufi
    igazad van ténleg , én most lowra tettem a graphicsot és a másikat jobb oldalt highre meg minde hova pipa kivéve az elsőbe mert ha a graphics low-on van akkor azt nem lehet :) , most jó 1024×768-32-be
    tehát azt kellett mert eddig ilyen formátumban nem próbáltam
    köcce
    de nem értem mé szabad csak low-ra tenni
  • Alexease
    Milyen geped van pontosan? Gep, rendszer, driver, DirectX, hangkartya+driver stb. Milyen hibaval szall el es mit ir ki esetleg?
  • Ch_Slater
    mostmár abban a tudatban maradok hogy azért nem indul mert 1.2ghz-es a procim és nem éri el a minimum konfigot. más megoldás már nincs. uninstall...
  • Alexease
    Osszeraktam a kormanyt, teszt, es teccccik!;)) Ez jo lesz:PP Realistic toresen, meg minden kikapcs nem egyszeruy, gyorsan ossze lehet zuzni az autot, eleg huzos:) Lehet rendesen gepeszkedni (gaz-fek-valto) ez tetszik:))

Hogy legyen mas is a topicban, itt egy ido.:) Meg csak 2x mentem a palyan, eloszor osszezuztam, masodjara 2x eltevedtem, tolatgattam egy kicsit:)) Vagyis nem lesz nehez lenyomni az idot:))
  • grebber
    Simán jó.Mér ne lenne az.
  • REAL_CIÁN
    Na mindegy, játszátok végig és akkor megértitek... :))