20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Fboy
    na kipróbáltam , télleg ua a grafik:), de még így is "ugrál", lehet h vmi driverhiba..(cat 4.8)
  • bzoley
    Ja, csak akkor most hova tegyem a váltót?:)
  • bzoley
    Az én esetemben pl. akármit is elolvashattam volna, az sem sgített volna:( De tény, hogykövetni kell az utasításokat.
  • tep
    de csak akkor , ha megtalálod benne a kézifék-et
  • REAL_CIÁN
    Így van, a legtöbben talán a "balláb-fék"-es feladatnál szívtak, mert nem tudták, hogy egyszerre kell nyomni a gázt és a féket (nem a kéziféket).
  • bzoley
    A vigyor lemaradt:)
    Amúgy kösz a cd-ket!
  • bzoley
    Ne aggódj, én már az RBR2-t fogom tolni,te még mindíg a 84"-el fogsz szenvedni
  • Alexease
    Igen, az szokott a szivatos lenni:))
    De most tudom hogy vagyok lassu meg bena, vagyis latom az alagut veget, vagyis meg lehet csinalni:) Azt nem szeretem, amikor kell meg 1 sec, de fingom sincs hogy honnan:)) Akkor kell pl. egy autos jatekban Norbi aki hoz meg 3 sec-et:)))))))))))
  • tep
    Nekem az uccsó nem akar sehogysem összejönni
  • Alexease
    Aki sziv valamiert az Rally School-lal, az olvassa el az utasitasokat amiket kiir, es/vagy nezze meg mit kell csinalni!

Sokszor azert lehet beszivni, mert vagy a sebesseget kell betartani, vagy nem lehet kezifekezni, vagy el kell venni a gazt egy ponton teljesen stb.

Amugy 20-30 perc alatt le lehet daralni az iskolat, egy-ket szivatosabb van. Persze nem aranyra;D En tegnap vegig daraltam, max 70% lett arany. A tobbivel majd elszorakozom;)))
  • REAL_CIÁN
    "Nekem 1:21:7xx (81) de meg lehet javitan rendesen, a "gyari" ido 80 sec:)"

Midig az a maradék 1mp a legnehezebb. :))
  • tep
    végre.......de húzz bele , mert naon le vagy maradva
  • Alexease
    Nem. 84 sec-el tovabb enged, vagyis megcsinaltad, 80 sec az arany;) De annyira nem veszes. Ha meg megyek par kort, valszeg megcsinalom. Jacek szerintem mar reg megcsinalta;))
  • hiba
    kanyar elott meg egynes vegen rafekezel, utana ellentetes iranyba berantod egy kicsit majd csusztatva beveszed a kanyart mikor kezdesz kijonni ismet gaz - ugye milyen 1xru?
    en is csak 20-bol 1x tudom igy megcsinalni :)

van egy ilyen resz a schoolba, 90fokos kanyar kezi nelkul vedd be vagy 80-al :) ezt erdemes gyakorolni, ezen a ponton nyerheto eleg sok ido pl a school utolso reszen
  • bzoley
    És igazam volt, átraktam a kéziféket az egyik váltó-gomb helyére és elsőre megcsináltam.
    Karikusz!
    GPL-en és LFS-en nőttem fel, neked meg NFSU van az aláírásodban is. Na akkor kinek való?!
  • Alexease
    Tedd LOW-ra a Graphics Gquality-it, a tobbi maradhat HIGH-on. Nem sok kulonbseg, csak nehany csicsa, meg nem lesznek atrohangalo emberek, egyebek (felesleges). De ~2x gyorsabb.
  • REAL_CIÁN
    Úgy látszik kevertem a legutolsó feladattal..
    Nforce on kijött egy Proper verzió Myth tálalásban.
  • REAL_CIÁN
    A 84 mp az arany? Az pokoli nehéz, szerintem nem sokan lesznek, akik megcsinálják...
  • Alexease
    Nekem 1:21:7xx (81) de meg lehet javitan rendesen, a "gyari" ido 80 sec:)
  • Fboy
    lenne 1 problémám, 9600xt-m van és a játék külső nézetbe, hát hogyis mondjam ugrál, megnéztem frapssel ,de nem az fps-el van a gond, ja és kipróbáltam a video settings-be mindenféle beállítással de nem segít.. vkinek vmi ötlet?:)
  • tep
    Az Adcance Technique utolsó feladatát , ahol "csak" végig kell menni a szakaszon , ki tudta megtenni 84 mp alatt?????
  • REAL_CIÁN
    Van ugye, hogy a gépi beállítást lehet választani, mennyit lehet ehhez képest javúlni, ha az ember maga nyúl bele a settingbe?
  • bzoley
    Márpedig az én játékom:)
    Itt valami olyan probléma lehet, hogy talán nem érzékeli a kézifék gombot, vagy mittomén.
  • REAL_CIÁN
    Már kérdeztem, de senki nem válaszolt: mennyire mélyen mentek bele a settingbe, diffi nyomaték-állítás a különböző sebességtartományokban, meg ehhez hasonlók...
    Nagyon sok beállítás van szerintem, amihez minimum szerelőnek kell lenni hogy ne szúrd el, Jacek előnyben. :))
  • bazza
    Nem...Megáll a gép, nem reagál semmire, csak a reset segít...
  • Bandee
    a kifagy alatt azt érted h kidob asztalra ?
  • grebber
    Az Xpand Rally és a Colin akármennyi irányitása ehhez képest gyerekjáték.

• traXion
    Rally Schoolt megcsináltad?
  • bazza
    Mondjátok el plz!!!Hogyan tudtok rendesen kanyarodni? Ráálok a jobb gombra, de csak csúszik előre!Most minden kanyart tizzel vegyek be?! Nagyon béna lehetek...ha nem tudok kanyarodni...Amúgy neketek vann fenn codecpapack?
  • tep
    Az Adcance Technique utolsó feladatát , ahol "csak" végig kell menni a szakaszon , ki tudta megtenni 84 mp alatt?????
  • tbundy
    ha már eredmények, anglia első map, 4:50:53, ennél sokkal jobb nem lesz :/
  • grebber
    Eisenhower te egy állat vagy hogy mentél olyan időt???
    Te csakis vérprofi lehetsz
  • Marco
    Nekem kormánnyal 5:11
  • grebber
    Nekem billel Quick race ugyanaz a pálya 5:15 :(
  • bazza
    Amúgy a hang, grafika, fizik csodás...:)
  • bazza
    Két problémám van a játékkal, illetve három:
    -Nem lehet kanyart bevenni, mert a kerék max 20 fokot fordul kifele...
    -Kifagy a rallyschool-ban!
    -És nem birok vele jávvani ezek miatt!!!!!

[#MÉRGES!!!!!!]
  • tbundy
    én is default bill-el nyomom, nem eccerű, de kivitelezhető
  • fitutufi
    szerintem mindenkép be kell szerezni egy gamepadot , mert azzal nem csak jobban lehet vezetni de élvezetesebb szerintem ! de nekem sajna nincs de majd lehet h beszerzek egyet
  • bazza
    Én nem tudom megcsinálni a rally sulit, mert lefagy!
    Harmadjára bróbáltam, de folytaon lefagy! P4 2,4 Radeon 9600....
    Mi lehet az oka? Quick Rally-ban nem fagy le!!!