20179
-
Fboy #2414 na kipróbáltam , télleg ua a grafik:), de még így is "ugrál", lehet h vmi driverhiba..(cat 4.8) -
#2413 Ja, csak akkor most hova tegyem a váltót?:) -
#2412 Az én esetemben pl. akármit is elolvashattam volna, az sem sgített volna:( De tény, hogykövetni kell az utasításokat. -
#2411 de csak akkor , ha megtalálod benne a kézifék-et -
REAL_CIÁN #2410 Így van, a legtöbben talán a "balláb-fék"-es feladatnál szívtak, mert nem tudták, hogy egyszerre kell nyomni a gázt és a féket (nem a kéziféket). -
#2409 A vigyor lemaradt:)
Amúgy kösz a cd-ket! -
#2408 Ne aggódj, én már az RBR2-t fogom tolni,te még mindíg a 84"-el fogsz szenvedni -
#2407 Igen, az szokott a szivatos lenni:))
De most tudom hogy vagyok lassu meg bena, vagyis latom az alagut veget, vagyis meg lehet csinalni:) Azt nem szeretem, amikor kell meg 1 sec, de fingom sincs hogy honnan:)) Akkor kell pl. egy autos jatekban Norbi aki hoz meg 3 sec-et:))))))))))) -
#2406 Nekem az uccsó nem akar sehogysem összejönni -
#2405 Aki sziv valamiert az Rally School-lal, az olvassa el az utasitasokat amiket kiir, es/vagy nezze meg mit kell csinalni!
Sokszor azert lehet beszivni, mert vagy a sebesseget kell betartani, vagy nem lehet kezifekezni, vagy el kell venni a gazt egy ponton teljesen stb.
Amugy 20-30 perc alatt le lehet daralni az iskolat, egy-ket szivatosabb van. Persze nem aranyra;D En tegnap vegig daraltam, max 70% lett arany. A tobbivel majd elszorakozom;))) -
REAL_CIÁN #2404 "Nekem 1:21:7xx (81) de meg lehet javitan rendesen, a "gyari" ido 80 sec:)"
Midig az a maradék 1mp a legnehezebb. :)) -
#2403 végre.......de húzz bele , mert naon le vagy maradva -
#2402 Nem. 84 sec-el tovabb enged, vagyis megcsinaltad, 80 sec az arany;) De annyira nem veszes. Ha meg megyek par kort, valszeg megcsinalom. Jacek szerintem mar reg megcsinalta;)) -
#2401 kanyar elott meg egynes vegen rafekezel, utana ellentetes iranyba berantod egy kicsit majd csusztatva beveszed a kanyart mikor kezdesz kijonni ismet gaz - ugye milyen 1xru?
en is csak 20-bol 1x tudom igy megcsinalni :)
van egy ilyen resz a schoolba, 90fokos kanyar kezi nelkul vedd be vagy 80-al :) ezt erdemes gyakorolni, ezen a ponton nyerheto eleg sok ido pl a school utolso reszen -
#2400 És igazam volt, átraktam a kéziféket az egyik váltó-gomb helyére és elsőre megcsináltam.
Karikusz!
GPL-en és LFS-en nőttem fel, neked meg NFSU van az aláírásodban is. Na akkor kinek való?! -
#2399 Tedd LOW-ra a Graphics Gquality-it, a tobbi maradhat HIGH-on. Nem sok kulonbseg, csak nehany csicsa, meg nem lesznek atrohangalo emberek, egyebek (felesleges). De ~2x gyorsabb. -
REAL_CIÁN #2398 Úgy látszik kevertem a legutolsó feladattal.. -
#2397 Nforce on kijött egy Proper verzió Myth tálalásban. -
REAL_CIÁN #2396 A 84 mp az arany? Az pokoli nehéz, szerintem nem sokan lesznek, akik megcsinálják... -
#2395 Nekem 1:21:7xx (81) de meg lehet javitan rendesen, a "gyari" ido 80 sec:) -
Fboy #2394 lenne 1 problémám, 9600xt-m van és a játék külső nézetbe, hát hogyis mondjam ugrál, megnéztem frapssel ,de nem az fps-el van a gond, ja és kipróbáltam a video settings-be mindenféle beállítással de nem segít.. vkinek vmi ötlet?:) -
#2393 Az Adcance Technique utolsó feladatát , ahol "csak" végig kell menni a szakaszon , ki tudta megtenni 84 mp alatt????? -
REAL_CIÁN #2392 Van ugye, hogy a gépi beállítást lehet választani, mennyit lehet ehhez képest javúlni, ha az ember maga nyúl bele a settingbe? -
#2391 Márpedig az én játékom:)
Itt valami olyan probléma lehet, hogy talán nem érzékeli a kézifék gombot, vagy mittomén. -
REAL_CIÁN #2390 Már kérdeztem, de senki nem válaszolt: mennyire mélyen mentek bele a settingbe, diffi nyomaték-állítás a különböző sebességtartományokban, meg ehhez hasonlók...
Nagyon sok beállítás van szerintem, amihez minimum szerelőnek kell lenni hogy ne szúrd el, Jacek előnyben. :)) -
#2389 Nem...Megáll a gép, nem reagál semmire, csak a reset segít... -
#2388 a kifagy alatt azt érted h kidob asztalra ? -
#2387 Az Xpand Rally és a Colin akármennyi irányitása ehhez képest gyerekjáték.
-
#2386 Rally Schoolt megcsináltad? -
#2385 Mondjátok el plz!!!Hogyan tudtok rendesen kanyarodni? Ráálok a jobb gombra, de csak csúszik előre!Most minden kanyart tizzel vegyek be?! Nagyon béna lehetek...ha nem tudok kanyarodni...Amúgy neketek vann fenn codecpapack? -
#2384 Az Adcance Technique utolsó feladatát , ahol "csak" végig kell menni a szakaszon , ki tudta megtenni 84 mp alatt????? -
tbundy #2383 ha már eredmények, anglia első map, 4:50:53, ennél sokkal jobb nem lesz :/ -
#2382 Eisenhower te egy állat vagy hogy mentél olyan időt???
Te csakis vérprofi lehetsz -
Marco #2381 Nekem kormánnyal 5:11 -
#2380 Nekem billel Quick race ugyanaz a pálya 5:15 :( -
#2379 Amúgy a hang, grafika, fizik csodás...:) -
#2378 Két problémám van a játékkal, illetve három:
-Nem lehet kanyart bevenni, mert a kerék max 20 fokot fordul kifele...
-Kifagy a rallyschool-ban!
-És nem birok vele jávvani ezek miatt!!!!!
[#MÉRGES!!!!!!] -
tbundy #2377 én is default bill-el nyomom, nem eccerű, de kivitelezhető -
#2376 szerintem mindenkép be kell szerezni egy gamepadot , mert azzal nem csak jobban lehet vezetni de élvezetesebb szerintem ! de nekem sajna nincs de majd lehet h beszerzek egyet -
#2375 Én nem tudom megcsinálni a rally sulit, mert lefagy!
Harmadjára bróbáltam, de folytaon lefagy! P4 2,4 Radeon 9600....
Mi lehet az oka? Quick Rally-ban nem fagy le!!!