20179
-
KÁdám #2054 Megéri leszedni? -
#2053 CarGlassInternal.pso :méret 300bájt erre hivatkozik a hibában,hogy nem találja,azt mégis ott van -
#2052 jo a jatek -
KÁdám #2051 Jó a játék? -
#2050 dvd-s, nem rip -
#2049 az mxes gef lehet gond, nem: -
#2048 1.5gigas isot tettem fel 2,7g lett belole install utan, most akkor ez melyik verzio? -
#2047 nem tom nalam is 4.8-as cat 1280x1024 minden maxon egyszer sem fagyott csak amikor a 2.0-as frapsot inditottam elotte de akkor is csak kilep az intro utan. -
#2046 gamepad vagy bill egyiken sincs fokozat
en joyal tolom -
#2045 Hehehe az nagyon allat, driving scoolba metem egyet kicsit nem ugy ahogy mondta (nem 80al:) ) erre kozli amazing drive! es kaptam egy red bull-t :)))
gfx allat, kezeles iranyitas allat (allatul be kene konfigolni) - joo lesz ez nagyon! -
#2044 eg es fold -
#2043 Csak mert már sokan kérdezték! Innen lehet letölteni a CD-set és a DVD-set is: wandoo.try.hu -
#2042 Ilyen kontroller kiosztást? Egyszerüen nem tudom beállitani rá a genius gamepadomat! Egy kalap sz*r az egész! Én meg biztos nem fogom billentyüvel irányitani! -
#2041 Nem csalódtam, nagyon jó a játék.Végre itt már kell fékezni is!A replayek nagyon hangulatosak, a vezetés élménye 5-ös.Force feedback szintén jó.
De! Akár 800*600, akár 1024*768-ban futtatom, ha high-ra van állítva a két csúszka, akkor kifagy a névbeírásnál.
Láttam másnak is ez a probléma, miért lehet??
Ati9600 kártya,4.8-as catalyst. -
#2040 Biztos én lehetek a béna, de billentyűről allig tudom irányitani. A gomb érintésére is keresztbefordul a kocsi. Nálatok milyen? -
#2039 Hali.Nálam lefut az intró,és fekete képernyő,hibaüzivel
ERROR LOADING HEDGEHOG
error creating pixel shader:pixelshaders/general/carglassinternal.pso
Help!!
Gépem:
2.4 proci
512ddr 333
gef.mx 440 128ddr video
directx 9c -
#2038 Aki billenyurol akar jattszani probalja meg a beallitasoknal a steering meg az alattalevoket atnezni es bekonfigolni (digital menupont) gondolom itt lehet finomitani a dolgokat. -
#2037 Sajnos nekem sem. Ahová telepítetted kreál egy, vagy több .dmp fájlt, attól függően, hogy hányszor omlott össze. Bináris fájl, szövegszerkesztővel megnézhetetlen sajnos. :((( -
#2036 olvass vissza... a kolint egy vicc ehez mérni -
#2035 fura... AGP aperture size? Probáld állitani... nincs ötletem... -
#2034 DEL el töröld ki a steeringből a beállitott key-t! -
#2033 azóta is próbálom elinditani de mission impossible...nem fog ez a büdös életbe futni... -
savafan #2032 Van különbség a 2cd-s változat és a DVD-s változat között?
Úgy értve, hogy valamelyik esetleg nem müxik rendesen, rosszul törték fel, stb. Majd a hétvégén kívánnam leszedni de még nem tudom melyik változat mellet döntsek. A DVD-s annyival szimpatikusabb, hogy egy lemez, nem kell váltogatni, kényelmesebb:)
Előre is köszi a válaszokat! -
balint08 #2031 honnan lehet jól leszedni?????
me valahonnan letöltöttem de a .r00 és a .r04 CRC HIBÁS!!!!! -
#2030 Lol, ez a játék lehetetlen vállalkozás egy kormány nélkül :D Szóval én igy hagyom is, durva szimulátciót hoztak össze, és ezt billel egyszerűen nem tudom irányitani :)
A nagy fanoknak biztos bejön nagyon. -
#2029 aha -
#2028 Colin sorozathoz képest milyen a zaútók fizikája? Itt is csuszkál a zauto a tengelye körül? -
#2027 ISTEN KIRÁLY, Nagyon jó , még csak a rally school-t vittem végig de már most tetszik.Mikor elöször meg csapattam a kis subarut éreztem hogy itt nem lehet baj.Csak egy a gond hogy billentyuvel nagyon nehéz, lehet kell vennem egy kormányt! -
#2026 én az első igazi quick rally-nál ausztáliai pályán méég ajtóm sem volt a finishbe igen le lehet amortizálni
meg nagyon sokat borultam többet voltam kint a korláton kivűl :D (különben 11 perc alatt mentem végig, lol )
meg az a jó benne hogy van olyan hogy call help >>> és visszateszik a kocsit a pályára ! -
#2025 én nem istenítetem eccer ha irtam ebbe a topicba de most télleg nem baszták el ezt egy kicsiit ezzel a csúszkálás borulsá dolgoggal -
#2024 Van ekkis problémám. Billentyűzettel játszom, nincs kormányom. Beállítom a balra-jobbra irányítást két gombra amikre nem is reagál. A "Steering" nevűt meg M-re. M-re megy balra, de jobbra semmire. Mi a fenéért?
A másik meg hogy szar a hangja, recseg.
Plz. aki tudja miért segítsen. :) -
#2023 hát, ez a statikus belsőnézet tényleg kiábrándito a GTR után, DE legalább van... nekem jobban tetszik, mint ha egy statikus, félképernyőt elfoglalo nézet lenne...
egyébként azért nem tünik realisnak a belső, mert a "kicsi" monitorjainkon nem vesz körbe a táj/látkép. Aki játszott már projektoron, az tudja, hogy tényleg csak a méret a lényeg, egyből elmulik a klausztrofobia :) -
#2022 EH-EH amig csak videók meg képek voltak mindenki hogy istenitette hogy legkirályabb Rally-s game azt meg most csak a hibákról irnak. :))
-
#2021 figyuzzatok ! nektek is ilyen confggal csak 800×600-32 , minden low-on ugy megy hogy a create profile n-él nem áll le ,mert ha felteszem mayra ahogy minden gamma el szokott menni háát csak restartolni tok mert leáll!(deriverek újjak vanna fennt) ! a borulsáról ne is beszéljünk mert kicsit megnyomom a nyilakat aztán á csúszok és ha tovább akor borulás :( . ez nagy hiba meg a grafikát nem értem ! tehát lol -
#2020 Kicsit a borulasok tul lettek dimenzionalva. Nehogyma 30-nal racsuszok a szegelyre es tripla szaltot mutat be a gep.... -
Gear #2019 Ezeket a bekapcsolható segitsegeket hiányolom.minden OK a játékkal csak nagyon elvan lelehetetlenítve a billentyűzetes irányítás.Kicsit olyan mint a szerencsejáték.Sok mák is kell ahoz hogy sikeresen teljesíthess kormány nélkül egy -egy pályát. Ez erősen rontja sajnos az amúgy kiváló játékélményt.
Bár lejhet hogy jobban be kellene állítani az irányítást de nemigazán értem a finombeállításokat. Teljesen más szavakat(elnevezéseket)használ a megszokottnál , és nem erősségem az angol. -
Gio #2018 olvasd mar el mit irtam:} es ne beszelj realitasrol, mondom ulj be a kocsiba, AZ realis, sztem tul sokat varsz el az ilyen jatekoktol. Amugy igazibol biztos tobbet latni, mint jatekokban belso povbol. -
#2017 -
Corey #2016 holnapfele kiprobalom kormannyal, felcsigazott rendesen. -
#2015 hat en nem mertem folrakni a gepet kozepsoben is eppen hogy elverem a segguket:) na lesz ez jobb is:)