20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • KÁdám
    Megéri leszedni?
  • sumi
    CarGlassInternal.pso :méret 300bájt erre hivatkozik a hibában,hogy nem találja,azt mégis ott van
  • Jacek
    jo a jatek
  • KÁdám
    Jó a játék?
  • robotnyk
    dvd-s, nem rip
  • robotnyk
    az mxes gef lehet gond, nem:
  • hiba
    1.5gigas isot tettem fel 2,7g lett belole install utan, most akkor ez melyik verzio?
  • Jacek
    nem tom nalam is 4.8-as cat 1280x1024 minden maxon egyszer sem fagyott csak amikor a 2.0-as frapsot inditottam elotte de akkor is csak kilep az intro utan.
  • hiba
    gamepad vagy bill egyiken sincs fokozat
    en joyal tolom
  • hiba
    Hehehe az nagyon allat, driving scoolba metem egyet kicsit nem ugy ahogy mondta (nem 80al:) ) erre kozli amazing drive! es kaptam egy red bull-t :)))

gfx allat, kezeles iranyitas allat (allatul be kene konfigolni) - joo lesz ez nagyon!
  • Jacek
    eg es fold
  • DJ Bee18
    Csak mert már sokan kérdezték! Innen lehet letölteni a CD-set és a DVD-set is: wandoo.try.hu
  • Tatyla
    Ilyen kontroller kiosztást? Egyszerüen nem tudom beállitani rá a genius gamepadomat! Egy kalap sz*r az egész! Én meg biztos nem fogom billentyüvel irányitani!
  • Pukkandur
    Nem csalódtam, nagyon jó a játék.Végre itt már kell fékezni is!A replayek nagyon hangulatosak, a vezetés élménye 5-ös.Force feedback szintén jó.
    De! Akár 800*600, akár 1024*768-ban futtatom, ha high-ra van állítva a két csúszka, akkor kifagy a névbeírásnál.
    Láttam másnak is ez a probléma, miért lehet??
    Ati9600 kártya,4.8-as catalyst.
  • 3P
    Biztos én lehetek a béna, de billentyűről allig tudom irányitani. A gomb érintésére is keresztbefordul a kocsi. Nálatok milyen?
  • sumi
    Hali.Nálam lefut az intró,és fekete képernyő,hibaüzivel

ERROR LOADING HEDGEHOG

error creating pixel shader:pixelshaders/general/carglassinternal.pso

Help!!
    Gépem:
    2.4 proci
    512ddr 333
    gef.mx 440 128ddr video
    directx 9c
  • hiba
    Aki billenyurol akar jattszani probalja meg a beallitasoknal a steering meg az alattalevoket atnezni es bekonfigolni (digital menupont) gondolom itt lehet finomitani a dolgokat.
  • Panther
    Sajnos nekem sem. Ahová telepítetted kreál egy, vagy több .dmp fájlt, attól függően, hogy hányszor omlott össze. Bináris fájl, szövegszerkesztővel megnézhetetlen sajnos. :(((
  • arty
    olvass vissza... a kolint egy vicc ehez mérni
  • arty
    fura... AGP aperture size? Probáld állitani... nincs ötletem...
  • arty
    DEL el töröld ki a steeringből a beállitott key-t!
  • Ch_Slater
    azóta is próbálom elinditani de mission impossible...nem fog ez a büdös életbe futni...
  • savafan
    Van különbség a 2cd-s változat és a DVD-s változat között?
    Úgy értve, hogy valamelyik esetleg nem müxik rendesen, rosszul törték fel, stb. Majd a hétvégén kívánnam leszedni de még nem tudom melyik változat mellet döntsek. A DVD-s annyival szimpatikusabb, hogy egy lemez, nem kell váltogatni, kényelmesebb:)

Előre is köszi a válaszokat!
  • balint08
    honnan lehet jól leszedni?????
    me valahonnan letöltöttem de a .r00 és a .r04 CRC HIBÁS!!!!!
  • Lacc
    Lol, ez a játék lehetetlen vállalkozás egy kormány nélkül :D Szóval én igy hagyom is, durva szimulátciót hoztak össze, és ezt billel egyszerűen nem tudom irányitani :)
    A nagy fanoknak biztos bejön nagyon.
  • fitutufi
    aha
  • Smuge
    Colin sorozathoz képest milyen a zaútók fizikája? Itt is csuszkál a zauto a tengelye körül?
  • Shodan
    ISTEN KIRÁLY, Nagyon jó , még csak a rally school-t vittem végig de már most tetszik.Mikor elöször meg csapattam a kis subarut éreztem hogy itt nem lehet baj.Csak egy a gond hogy billentyuvel nagyon nehéz, lehet kell vennem egy kormányt!
  • fitutufi
    én az első igazi quick rally-nál ausztáliai pályán méég ajtóm sem volt a finishbe igen le lehet amortizálni
    meg nagyon sokat borultam többet voltam kint a korláton kivűl :D (különben 11 perc alatt mentem végig, lol )
    meg az a jó benne hogy van olyan hogy call help >>> és visszateszik a kocsit a pályára !
  • fitutufi
    én nem istenítetem eccer ha irtam ebbe a topicba de most télleg nem baszták el ezt egy kicsiit ezzel a csúszkálás borulsá dolgoggal
  • DannyL
    Van ekkis problémám. Billentyűzettel játszom, nincs kormányom. Beállítom a balra-jobbra irányítást két gombra amikre nem is reagál. A "Steering" nevűt meg M-re. M-re megy balra, de jobbra semmire. Mi a fenéért?

A másik meg hogy szar a hangja, recseg.

Plz. aki tudja miért segítsen. :)
  • arty
    hát, ez a statikus belsőnézet tényleg kiábrándito a GTR után, DE legalább van... nekem jobban tetszik, mint ha egy statikus, félképernyőt elfoglalo nézet lenne...

egyébként azért nem tünik realisnak a belső, mert a "kicsi" monitorjainkon nem vesz körbe a táj/látkép. Aki játszott már projektoron, az tudja, hogy tényleg csak a méret a lényeg, egyből elmulik a klausztrofobia :)
  • grebber
    EH-EH amig csak videók meg képek voltak mindenki hogy istenitette hogy legkirályabb Rally-s game azt meg most csak a hibákról irnak. :))

• fitutufi
    figyuzzatok ! nektek is ilyen confggal csak 800×600-32 , minden low-on ugy megy hogy a create profile n-él nem áll le ,mert ha felteszem mayra ahogy minden gamma el szokott menni háát csak restartolni tok mert leáll!(deriverek újjak vanna fennt) ! a borulsáról ne is beszéljünk mert kicsit megnyomom a nyilakat aztán á csúszok és ha tovább akor borulás :( . ez nagy hiba meg a grafikát nem értem ! tehát lol
  • 505thZajcev[PT]
    Kicsit a borulasok tul lettek dimenzionalva. Nehogyma 30-nal racsuszok a szegelyre es tripla szaltot mutat be a gep....
  • Gear
    Ezeket a bekapcsolható segitsegeket hiányolom.minden OK a játékkal csak nagyon elvan lelehetetlenítve a billentyűzetes irányítás.Kicsit olyan mint a szerencsejáték.Sok mák is kell ahoz hogy sikeresen teljesíthess kormány nélkül egy -egy pályát. Ez erősen rontja sajnos az amúgy kiváló játékélményt.
    Bár lejhet hogy jobban be kellene állítani az irányítást de nemigazán értem a finombeállításokat. Teljesen más szavakat(elnevezéseket)használ a megszokottnál , és nem erősségem az angol.
  • Gio
    olvasd mar el mit irtam:} es ne beszelj realitasrol, mondom ulj be a kocsiba, AZ realis, sztem tul sokat varsz el az ilyen jatekoktol. Amugy igazibol biztos tobbet latni, mint jatekokban belso povbol.
  • karikusz
  • Corey
    holnapfele kiprobalom kormannyal, felcsigazott rendesen.
  • Jacek
    hat en nem mertem folrakni a gepet kozepsoben is eppen hogy elverem a segguket:) na lesz ez jobb is:)