20179
-
#2374 Szerintem teljesen mind1 hogy mivel van irányítva, mert az autó aszfalton is úgy csúszik mintha jégen menne, tehát ... -
#2373 Én már a rally schoolba a lessons 2. -nál elakadtam a 20kph-ssat nemtom bevenni :D , nem vagyok nagy rally fan de a colint elég jól nyomtam de ez......... ! nam ind1 majd irjatok valami tippet :D -
#2372 Hazudtam, másodikra. Sxkjuzme.
DB -
#2371 Billentyűzettel elsőre gold medált kaptam :)))) Muhaaha
DB -
#2370 Én billentyűvel megyek, semmi extra alapbeállítások , csak állisd be az accelrate and brake gombot valamire, mert néha nagyon fontos lehet.
-Ja amiről még lehet nem esett szó, az a replay.Nagyon hasonló mint a colinban , de nekem mégis jobban tetszik, jó hogy van alatta zene és valahogy a kocsi is jobban kapcsolodik a pályához mint colinban. -
#2369 Akadt már olyan ember, aki billentyűvel is tudja irányítani? Ha akad...Elárulná milyen beállításokkal?
A ClinMc-ben kormánnyal nem lehet, itt meg csak azzal lehet! :) -
#2368 simán..)) -
#2367 próbálkozz más játékkal..:)))...ez nem a te játékod.. -
[Walaki]D`Lair #2366 Kicsit rántsd rá az autót, pillanatra kézi aztán tő gáz és manőver... -
[Walaki]D`Lair #2365 Pedig az az egyik legkönnyebb... -
#2364 De 50 alatt nem tudom bevenni a kanyart, ráadásul nem érek be időben:( -
#2363 Kormány és az Advanced tchnique első leckéje, négy kanyar kézifékkel. Három óra próbálkozás után kezdem feladni. Legalább egy kanyarnak már véletlenül is sikerülnie kellett volna. -
#2362 amugy billentyuvel is egesz jol el lehet menni vele, a pedalok viszont jobban hianyoznak, mint a kormany -
Gear #2361 Nem olyan nehéz az ,az első ralli suliban van egy pálya amin 50 fölé nem mehetsz és azon már túl vagy./én is billentyűről 1enlőre/ -
[Walaki]D`Lair #2360 billentyű? -
#2359 Megpróbálom, bár olyan lassan még egyesben is nehéz mennem. -
[Walaki]D`Lair #2358 Én 30-40%-nál már felteszem az intermediate papucsokat...©by Palik :)))) -
#2357 Eleg gonosz dolog, hogy ha egyszer elbaszod, akkor nincs javitasi lehetoseged -
#2356 ja azt enis beszoptam aztmondta 30%,hogy eso lesz, en persze nem raktam fel az esogumikat, erre az egesz szakasz alatt esett, egyik lejto vegen egy kis bukkano ugy megodobott, hogy az egyik fa vegervenyesen vegezett az autommal, ugrott az egesz szezon :/ -
[Walaki]D`Lair #2355 Én meg kezdek egyre jobban ráérezni, bár a Japán Rally 1-2 szakasza azért még komoly fejtörést okoz a szó szoros értelmében...:DDD -
#2354 eleg nagy makomvolt szakasz vegen leallt a motorom, de meg epphogy begorultam a celba :) -
[Walaki]D`Lair #2353 Ehh...amúgy hogy összejöttek az LFS-esek ebben a topikban...:D -
Petya777 #2352 Köszi, ezt megpróbálom! -
dashed_ #2351 legalabbis a logiknal igy van -
dashed_ #2350 windows controller optionsban lehet hogy akkor combined- re van allitva a kormanyod.. onnan vedd ki a pipat vagy allitsd at separate re.. -
emberke #2349 Pedig nem nehéz, nyugodtan 50-es tempóval forgasd a verdát. -
Petya777 #2348 nemtom mert akkor izomból rárakja az X(vagy Y nemtom) axist mind2re, és ha lenyomom vmelyiket, akkor a másik csúszka is megy ... -
dashed_ #2347 a kis gazra, meg probald windowsban ujra bekalibralni a kormanyt.. -
dashed_ #2346 a brakre rakd a feket es a throttle ra a gazt es akkor tudod egyszerre nyomni a gazt/feket.. -
Petya777 #2345 Van egy kis gondom! A controlsnál, ha nem nyúlok semmihez, akkor is egy kicsit érzi a gázt, nagyon keveset, kb 1 fél ilyen "egységnyit". A másik, hogy az gáz-fék axist az accalarate and brakehez állítottam és így nem tudom egyszerre a gáz és a fék "csíkját felvinni" a kalibrálásnál, ami azért az advanced rally school második leckéjénél is komoly gondot okozott. Amúgy MS Sidewinderem van. -
#2344 Nem az alapsuli, az Advanced Technique. Kézifékkel kell négy kanyart bevenni:( -
#2343 jaha technikás nem figyeltem^^ -
#2342 a legeslegelső feladat? én ott egyenesen mentem csak és a sárga csíknál megálltam és mehettem is tovább :P -
#2341 tedd fel alexease is mondta hogy nem árt dx 9.0c
^^
-
tiroxine #2340 Az ATI panel nekem is úgy van beállítva, alkalmazás szerint, viszont nekem dx9.0b van, lehet hogy ez a baj?
Felteszem a 9.0c-t. -
#2339 A technikás suli első leckéjén már elbuktam. Ötven próba után sem volt egyetlen kanyar sem, amit jól vettem be. Nem értem mi lehet a gond. -
#2338 nekem is 9600xt dx9.0c én azt csináltam hogy bementem ati desktop panelre és a d3d beállításoknál meg az opengl beállításoknál bepipáltam az alkalamás szerintit (eddig 4aa 4af volt állandora állítva) . mind2 helyen azota nem lépeget ki..... -
#2337 na kocc aludni^^ holnap jövök aztán hajrá^>^ -
tiroxine #2336 Nekem se megy, high beállításon lefagy az intró után a profile képernyőnél, egyéb beállításokon a második driving school pályán kilép az asztalra.
Radeon 9600xt, 4.8catalyst (próbáltam 4.7-sel is, úgy se jó), directX 9.0b.
-
#2335 isteni a game. tényleg végre nem cmr szintű rally game. amúgy emtom mit m1 hepa hw igényen, kocog tök simán 1024 fullon :-)