20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Alexease
    Miert, legkondi sincs bennuk?! Meg hi-fi sem?!?
  • [Walaki]D`Lair
    Hogy lenne?
  • Breki33
    Hmmmmmmmmmmmmm

• Ch_Slater
    és az 1900-esben van SSE támogatás? mert eddig arra tippeltem (többek sugallatára) hogy azért száll el exe hibával az elején mert 1.2-es a procim és nincs benne SSE támogatás...
  • Cowek
    Én a Reloados verzióval nyomom, és most már 2 videokártyával is teszteltem (ASUS V8440, Radeon9600) és nálam stabil. Tippem sincs.
    Mennyi RAM van a gépedben?
  • Shongi
    Az ugyancsak Reload-os:(
  • Cowek
    Ez tényleg nem volt semmi.
    Azért a többi sem volt semmi... egy darabig :-)
  • Met
    a BHM-en van valami no dvd crack
  • Shongi
    Hmm, leteszteltem a gamet egy jobb gépen is( enyim 1000es vót, ez most 1900 es), de azon is ugyan az írta ki, hogy az exe hibát észlelt, ez mé van? Nem tudna nekem valaki linkelni egy NEM!!! reload-os crack-et???
  • Cowek
    Azt hiszem a Nascar2003-ban billentyűzetnél segít a gép irányítani. Hardcore-ban nem is lehet billentyűzettel menni.
    Azt nem tudom hogy ebben van-e driving assist...
  • Met
    here
  • Haszi
    Sziasztok!
    Valami szakértő elárulná nekem, hogy honnan lehet letölteni a plug-ot, amivel Photoshopban lehet az autó textúráját szerkesztgetni?
  • Met
    Felraktam a realistic kamerát és nem tetszik, viszont nem mentettem az eredetit, valaki nem linkelné be a saját mentését?
  • Met
    Nincs baja a Reloaded verzionak.
  • b-type
    ez óriási. :DDD
    Monty Python-i poén. :DDD
  • Mat
    Hulladék gépen mit értesz? Nekem 1600+ XP van Radeon 9600 al (4.8 Catalyst) 512 ddr + 3 napos XP PRO/Angol. Ezen elvileg elkéne futnia nhamost fagy rögtön az elején.
  • Sonajk @:o)
    THX all
  • Piski
    akarom mondani egyenitiner.És Panizzi tényleg "woha" :D
  • Piski
    Igen, az itinerszerkesztés az jól jönne.Mert az alap nem sokat ér.Nemtom mi lenne, ha a wrc-n is egyeitiner lenne....
  • b-type
    egyfelől feltétlen igaz, másfelől pedig. :)
    mivel nekem mindenem az aszfaltverseny(Panizzi woha), ezért én elsősorban azt zúzom :)
    és végre van mivel! persze tetszik az egész úgy ahogy van.
    és nem ezt a pályát nyomatom egész nap, de foglalkozom vele mert tetszik. ha véletlenszerüen generálná a soron köv. pályát, és csak egy 'utcai' autóval lehetne bejárni, és te írnád(mármint én) az itinert, az se lenne semmi, sőt.
    de majd egyszer.
  • Piski
    Azt nem tudom, hogy miért nem rakják be menükbe ezeket a kameraállításokat.Nem lenne jobb tőle a játék????
  • JuanG
    ilyen nekem is van...az első éles kanyar félelmetesen sikerült :DDD

kis replay
  • JuanG
    ja, az autó INI- jében ennél a résznél (ez nekem a 2000-es subaru INI-jében van):

[Cam_internal]
    FOV = 1.608997
    Near = 0.110100
    Pos = 0.339627 0.924271 -1.166099
    Target = 0.339627 0.891643 -3.742547
    Up = 0.000000 1.000000 0.000000
  • budasp
    Hm... de jól írok! :)
    (Itt után szóköz, és nem "fejve", hanem fejtve...)
  • budasp
    Ittrészletesebben ki van fejve hogyan.
  • Alexease
    Nincs vele problema!
    Benak az emberek, hulladek gepeken akarjak futtatni, regi vagy szetbarmolt rendszeren, regi kartyan, driveren stb.
  • budasp
    Jól mondod! :)
  • Alexease
    - Atirod az auto INI-jeben
    - Letoltod a BHMS-rol a Camera Manager-t.
  • Alexease
    A jatek tenyleg tuti, a grafika, a hangok s foleg a fizika, vezetesi elmeny, beallitasok, palyak stb.
    Egy van ami nagyon bosszant, az a idetlen konzolos menurendszer es az abbol adodo "jetekmenet" kiallakitas:(((( Hogy nem hasznalja az egeret meg mindenhova 20x kell kattintani, attol falra maszok:(( Meg ha autot akarok allitgatni, akkor folyamatos ki-be lepes, inditas, kozben 28 kattintas:(((

De annyira nem szidom, mert lehet hogy csak a konzol kiadasnak koszonhetoen lett ilyen amilyen, mert igy volt penz es ido fejleszteni.:))
  • Sonajk @:o)
    Hol tudom ezt beállítani ???

"ha kevés a sebességérzet fel kell venni a FOV-ot 1.3-ról kb. 1.7 - 1.8 -ra...én egyből azzal kezdtem hogy átkonfigoltam a belső nézetet, mert szar volt :DDD..."

HELP
  • Buba007
    Válaszoljon vki plz!!! #3578
  • Piski
    Azt muszály.Alapvető.Egyértelmű.Ezt nem is kell mondani.
    :DDDDDD
    Aki azal tud menni, az mindennel tud menni.És ez nem vicc...
  • Caponee
  • loser
    de az miatt van :)
  • Duddits
    Hát nekem a menüig se jut el. De nem hinném hogy a Geforce 2 miatt lenne.
  • budasp
    Vagy akár GPL-t :D
  • Piski
    Tudom, ez nem a reklám helye, de próbáljon ki mindenki egy nascar játékot!Nascar rs 2003 nagyon jó.És versenyben!!mert hacsak magadban, az olyan, mint rallyban hotlapezni.Nem bánjtok meg!
    bocs az offért:(((
  • Buba007
    Sziasztok! Hallottam, hogy problémák vannak a RELOADED verzióval. Voltaképpen milyen problémákról is van szó?
  • Piski
    Igen, alappal.Ezt az időt 4x-re futottam.Semmi értelme 1000x végigmenni és utána kiállni egy állat idővel.Arra ott vannak az f1 meg nascar szimek.
  • Alexease
    En is kiprobaltam ezt a Francia szakaszt, elsore nem sokaig jutottam:))))
    Replay (kicsi):))