20179
-
#3575 Piski azt akarod mondani, hogy te alap setup-al mentél???
lehídalok.
én már piszkáltam bőven.
egyébként igazad van a hotlapozással....viszont a jó setup-hoz egyszerüen kell, és akarom érteni a beállok lényegét, márpedig azt kellő pálya ismeret mellett csak az időeredmény mondja meg... ráadásul engem mindig érdekelt, hogy mit tudok kihozni az adott pályából...persze ennek már semmi köze magához a rally érzéséhez tudom. -
#3574 mizujs? hogy állsz a kocsikkal??? -
#3573 pontosan, lassan be-gyorsan ki...csak nehéz ezt a szabályt betartani... -
Piski #3572 Szép menet, nem lényeg az a pár tized hátrány!Te is defaulttal mentés?Jó lenne érteni picit a setuphoz, ki lehetne hozni belőle egy 32-t kb.Amúgy szerintem nem lnyeg, hogy hotlapezésben mit ud az ember, ez rallyjáték, az improvizáció a tuti:)
De most azért megpróbálom még 1x ezt a szakaszt, mert nagyon sok az a 3mp amit bukok a végén.
A jó szimulátort meg szerintem abból lehet érezni, amit Cowek is mondott, hogy átülsz egyikből a másikba, és nem érzed furcsának, csak apróságokat kell kitapasztalni, a finomságait.Tökéletes szimulátor nem volt, nincs és nem is lesz,de azért van pár(GPL, Nascar2003 és ez), aminek z alapja, vagyis a fizika nagyon hasonló, bár merőben eltérő stílust dolgoz fel,mégsem idegenek egymásnak.Azért ezt a 3-at írom, mert ezeket ismerem behatóbban, nem zárok ki más jó gémet:))
A techika lényege szterintem mindháromban az, hogy korábban fékez az ember, nem az uccsópillanatban, akkor nyugodt marad a kocsi és mielőbb a gázon tudsz lenni.Ez azért fontos, mert akkor nem csak a kanyarban nyersz picit, hanem a következő egyenesben is, és azért ráadásul nem is kell küzdeni.De nemakarok senkit kioktatni vagy ilyesmi, ez csak egy vélemény.Ja és a legfontosabb!Ne az időeredmény számítson, hanem az, hogy minden métert élvezzen az ember! -
Szabyka #3571 Értettem! -
#3570 -
#3569 de a labukban:)) -
Gibro #3568 :) -
#3567 Mert nem korcsolya, hogy az álló kerékkel kanyarodjál. Kanyar előtt fék, kanyar kis gáz ha szükséges és kanyar végén kigyorsít. -
Szabyka #3566 De azt hittem legalabb van bennuk ABS !
Vagy az a rally autokban nincs ? -
#3565 ha állóra fékezed a kereket, hiába kormányzol -
Szabyka #3564 Miert van ha mondjuk kanyar jon 50-el megyek fekezek de az auto csuszik egyenesen hiaba tekerem a kormanyt ? :(
ABS No ? -
Gibro #3563 Nekem az jobban ment billentyűzettel. -
#3562 Sajnos a fizikai hatásokat nem tudják modellezni :-) Pedig az mekkora lenne :-) 10 percenként hívnák a mentőket :-) -
#3561 Én azt tudom hogy Nascar Racing 2003-ból átültem ebbe a szimulátorba, és nem éreztem semmi szokatlant. Persze nem hasonlít a két vezetési technika :-) -
Gibro #3560 Hát ebben kérnék segítséget. -
#3559 Az ami a valóságos fizikát kívánja modellezni...
Próbálj meg igazi autót két nyomógombbal irányítani.
Mindenesetre vannak akik tudják irányítani, de ebben sajnos nincs tapasztalatom, azt tudom hogy valami más fajta beállítást kell kiválasztani. -
Gibro #3558 Igazed lehet, de szerintem ez soha a büdös életben nem fogják rendesen szimulálni! Voltál már rally versenyen? -
#3557 Azért szimulátor mert a valóságot próbálja szimulálni.
Láttál már autóban kormány helyett billenytűzetet? -
#3556 dehogy nem lehet, odass! -
Gibro #3555 Szerinted az a szimulator amiben nem lehet egy kanyart bevenni billentyűzettel? -
#3554 végigtoltam a schoolt, így kellően óvatos lettem. a stage bestektől persze jócskán elmaradok, és ritkán tudok tiszta szakaszt menni jó tempóval, de azért élvezem. -
#3553 A Colin nem szimulátor sajnos :-(
-
Gibro #3552 please help
-
Gibro #3551 Aki billentyűzettel játszik és sikerélménye is van az legyen szives elárulni nekem, hogy a túróba csinálja???
Hónapok óta várom a játékot most meg itt szerencsétlenkedek! A colinnal nem voltak ilyen gondjaim. -
#3550 -
#3549 én nagyobb széttartás, dőlést, és merevséget állítottam..meg lejjebb raktam, azért nem linkelem, mert nem biztos, hogy mindent jól csináltam...pl. hozzápiszkáltam a diff.-hez is.
alap setuppal 2:40-et megyek, szal lehet hogy a nagy állítgatásban van rossz is :((( -
#3548 nagyon kira...én meg pont most kúrtam szét a setupomat...valahogy vissza kéne állítanom :DDD... -
#3547 no ilyen...csak a kormányt szeretném eltüntetni, és pont jó lenne nekem...
-
#3546 "PREVIEW_X19_HMC.jpg" -
#3545 később majd... -
#3544 kicsit késöbb lesz sztem.
most valszeg setupol Silverstone-ra...mindjárt qual. -
#3543 én ott nem látok semmit^.^ -
#3542 muti képet -
#3541 #3524 -
#3540 bocs a nagy képért^.^
linkje^.^ -
#3539 ha kevés a sebességérzet fel kell venni a FOV-ot 1.3-ról kb. 1.7 - 1.8 -ra...én egyből azzal kezdtem hogy átkonfigoltam a belső nézetet, mert szar volt :DDD... -
budasp #3538 Most épp a belső kameranézet beállításával bíbelődöm. Szerintem ez is sokat számít egyrész a sebességérzetben, meg persze általánosságban is. -
#3537 ITT a 'P' betünél megtalálod :) -
Caponee #3536 Az is lehet, sőt biztos, hogy én is bénázok sokat.Talán a sebesség érzettel van a gond.