20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Nyiri
    40el megcsuszni nem olyan konnyu foleg asztfalton. Amikor elszallok es megdoglik a gep idegbaj vagyok. HOGYHOGY? Nem is mentem gyorsan. Amikor visszanezem es a borulas kezdetekor 80-nal megyek, akkor mar rajovok hogy megsem olyan lassan mentem.
  • budasp
    Minden szim, ami valóban szim és esetleg szakértők (versenyzők, mérnökök) közreműködésével készült, még sokadik próbálkozásra is nehéz, ahogy írtad: "csúszik".
    Érdekelne hogyan csúszol meg 40-el, annyira azért nem könnyű. :)
  • Breki33
    megkérdezzem énis a srácotz mennyit tud ezen?
    bár úgyis olvassa P

van itt amúgy sidewinderes?
  • fitutufi
    ki az a Piski ? :)
  • b-type
    szerettem volna egy szebbet felrakni, mert ez sehol nincs Piski faxa stilusához, vagy akár a tiedhez Juan, de ez lett..
    ja, és Subaru :))
  • b-type
    Francia 1-es szakasz 2min36sec4

ez még mindig 2tizeddel rosszabb mint Piski nagy ideje, de érdemes megnézni, hogy a középső időmérő pontnál még kb.3ms hátrányom van...szal mondom én, hogy ennek a vége olyan 2:33-2:34 körül van :D
  • Caponee
    Szerintetek elképzelhető az a szitu hogy 40 –elmegyek vizes aszfalton és egy kisebb kanyarban, megcsúszik egy WRC ?? Mert ha ez igaz lenne, akkor lehugyálom a bokámat itt mindenki előtt. Alaposan felbaszta az agyamat ez a program, mert csak esek kelek. Nem hiszem el, hogy így csúszik egy wrc. Olyan ez a game mintha egy beteg ággyal rohangálnék az utakon.
    Beszéltem egy sráccal, aki Kiss Gergőnek volt a szerelője. Elmondtam, miket csinál a progi a válasz az volt, ha ez a valóságban is így menne, akkor többet lennének az árokban, mint az úton. Nem tudom kinek mi a véleménye de, szerintem még nem született meg az igazi rally szimulátor és még csak esélyt sem látok rá, hogy a közeljövőben lesz egy, ami tényleg megpróbálja szimulálni a valóságot.
    UFF
  • SE0418
    De. Azért is használom a "lökhárító-nézet"-et.
  • keji
    szerintetek nem lassabb érzésre a belső nézet, mint amit az óra mutat? 85 körül érezni 50-et, persze a viselkedése a kocsinak a 85-ös értéknek felel meg...
  • nagykispeter
    Köszi de ez a DVD-s és ezzel a cd-s változat nem megy
  • Alexease
    BHMS
  • Alexease
  • gpm
    Ez ugy nezem ugyanaz a Crack, mint ami a DVD-n volt:(
  • Breki33
    nekem nem Asus van

asszem 76-os ha jól emléxem amúgy
    ha érdekel megnézem pontosabban
  • Cowek
    Melyik drivert használod az ASUS 8440-hez?
  • Breki33
    Tessék

klikk
  • Breki33
    Akkor annyiban néztem P
  • nagykispeter
    kösz majd várok másikra
  • JuanG
    ??????...nekem a DVD-s van meg...de biztos valami crack hiba...
  • JuanG
    a játékban nem lehet a felbontást állítani, csak a windowsban a video settings elindításásval...
  • Breki33
    TAsnádi tesztjét olvastátok?

89%-ot adott rá

"Igazi gyöngyszem a rallyjátékok között - de az autószimulátor menyországra a GTR-ig még várnunk kell"
  • gpm
    Ja. Majusba viszont dontobe megfordult vele, s ha jol emlekszem meg ugy is 3.lett.
  • nagykispeter
    Mostmár elindul 1 fekete képernyö de azt írja ki Invalid fingerprint nem valami másik crack kellene?Ja a 2 cd-s változat van meg
  • Breki33
    köszi de nekem tökéletesen megy
    csak olvasom ezeket és hátha segít ha bemásolom

nekem nemis lassul be
    amúgy Asus kártyára tényleg az ASus driver a legjobb
    én a 3dguru-st használom.

Tényleg a játékban melyik menüpontban van a felbontás?
    Megnézném 1280-ban
  • Cowek
    Nekem Asus 8440-em van és az 56.72-es ASUS driverrel a legjobb a game. Viszonylag megszűntek a helyenkénti belassulások. 4 driverrel próbáltam, és ez jött be a legjobban. Itt a link ha kell:
    Asus driver
  • Breki33
    hát minden tiszteletem a tiétek de ha arra rakom nekem mindig elmarad a váltás a kanyarvétel közepette csak azt veszem észre, hogy melegszik a motor. P

Gondolom sok gyakorlás.
  • Cowek
    LOOOOOOOOOL
  • Bucser
    öreg hiba... az mindig lasabban dolgozik mint a manuális:) Használj automatát:)
  • HellBurner
    Ez csak akkor anisotopic szűésnél jön elő
  • Breki33
  • Alexease
    LINK
  • Mozes
    Nem tud valaki egy linket, lécccii lécccci. :)
  • Breki33
    De ez nem tapasztalat persze, csak írták másik fórumon.
  • Breki33
    igen ez a tipikus radeon hiba, amit bemásoltam tegnap talán megoldja
    Amúgy
    "Kijött a 4.9 Catalyst, de a RBR meg sincs benne említve, hogy bármit is javítottak volna."
  • RelakS
    Más is tapasztalt rédonon olyat, hogy ha a polygonok az úton távolabb vannak, akkor kicsit eltávolodnak egymástól? Úgy néz ki nekem az út, mintha keresztben acélhúrok lennének lefektetve
  • robotnyk
    grat :D
  • Breki33
    igen énis így gondoltam
    csak én automata váltót használok
  • Bucser
    hát nem tudom, de fékezés közben már hiába kormányzol... nem teli fékkel vagy gázzal veszed a kanyart, hanem folyamatosan váltva kell felengedni a féket és rányomni a gázt aztán ha ki akar törni vagy csúszni akkor le a fékről kicssit ráengedsz a gázra és irányba teszed... Ha fékezel soha ne rángasd a kormányt mert annak kicsúszás a vége! Csak akkor fordítsd a kormányt tovább, ha nem blokkolnak a kerekek..
  • Breki33
    Bocs megint másolok, de gondolom sokakat érdekel akiknek kilépeget

"Nálam ugyanez a helyzet, a rallyschoolban kilépeget mikor egy lecke elején elmondják mi a feladat és utána nyomom a folytatást. Még látom a demofilm elejét ahogy elindul a Subaru de aztán a desktopom következik.
    Erre nálam az a megoldás, hogy mikor beszél a R.B.hagyom, hadd mondja végig, tehát várok egy kicsit türelmesen mielött a ''tovább''gombra bökök. Így sose lép ki.
    Próbáld ki!"
  • Breki33
    Hátha valakin segít a trükk

"Megoldottama problemat!
    Tobb verzio is felmerult az itteni megszolalasok alapjan. (integralt hangkartya, video, videodriver)
    Nekem ASUS V8840 van, Batyamnak V9540 (kb. ilyesmire emlekszem). Beraktam a Batyam videokartyajat a gepembe, es ment. Visszaraktam az enyemet, aztan azzal is ment utana!

Amikor a Batyam videokartyajanak a driveret raktam fel, benne volt a v.kartyak listaban az enyem is!

Tehat ugy nez ki, csak az eredeti drivert kellett frissiteni!"

Viszont a profik elmagyarázhatnák nekünk amatőröknek ezt a kanyarteknikát én mikor úgy próbálom venni mindig elszállok.

Mikor kezditek a fékezést?
    Fékezés közben kormányoztok, vagy csak mikor felengeditek?
    stb.