20179
-
Nyiri #3535 40el megcsuszni nem olyan konnyu foleg asztfalton. Amikor elszallok es megdoglik a gep idegbaj vagyok. HOGYHOGY? Nem is mentem gyorsan. Amikor visszanezem es a borulas kezdetekor 80-nal megyek, akkor mar rajovok hogy megsem olyan lassan mentem. -
budasp #3534 Minden szim, ami valóban szim és esetleg szakértők (versenyzők, mérnökök) közreműködésével készült, még sokadik próbálkozásra is nehéz, ahogy írtad: "csúszik".
Érdekelne hogyan csúszol meg 40-el, annyira azért nem könnyű. :) -
#3533 megkérdezzem énis a srácotz mennyit tud ezen?
bár úgyis olvassa P
van itt amúgy sidewinderes? -
#3532 ki az a Piski ? :) -
#3531 szerettem volna egy szebbet felrakni, mert ez sehol nincs Piski faxa stilusához, vagy akár a tiedhez Juan, de ez lett..
ja, és Subaru :)) -
#3530 Francia 1-es szakasz 2min36sec4
ez még mindig 2tizeddel rosszabb mint Piski nagy ideje, de érdemes megnézni, hogy a középső időmérő pontnál még kb.3ms hátrányom van...szal mondom én, hogy ennek a vége olyan 2:33-2:34 körül van :D -
Caponee #3529 Szerintetek elképzelhető az a szitu hogy 40 –elmegyek vizes aszfalton és egy kisebb kanyarban, megcsúszik egy WRC ?? Mert ha ez igaz lenne, akkor lehugyálom a bokámat itt mindenki előtt. Alaposan felbaszta az agyamat ez a program, mert csak esek kelek. Nem hiszem el, hogy így csúszik egy wrc. Olyan ez a game mintha egy beteg ággyal rohangálnék az utakon.
Beszéltem egy sráccal, aki Kiss Gergőnek volt a szerelője. Elmondtam, miket csinál a progi a válasz az volt, ha ez a valóságban is így menne, akkor többet lennének az árokban, mint az úton. Nem tudom kinek mi a véleménye de, szerintem még nem született meg az igazi rally szimulátor és még csak esélyt sem látok rá, hogy a közeljövőben lesz egy, ami tényleg megpróbálja szimulálni a valóságot.
UFF
-
SE0418 #3528 De. Azért is használom a "lökhárító-nézet"-et. -
keji #3527 szerintetek nem lassabb érzésre a belső nézet, mint amit az óra mutat? 85 körül érezni 50-et, persze a viselkedése a kocsinak a 85-ös értéknek felel meg... -
#3526 Köszi de ez a DVD-s és ezzel a cd-s változat nem megy -
#3525 BHMS -
#3524 -
#3523 Ez ugy nezem ugyanaz a Crack, mint ami a DVD-n volt:( -
#3522 nekem nem Asus van
asszem 76-os ha jól emléxem amúgy
ha érdekel megnézem pontosabban -
#3521 Melyik drivert használod az ASUS 8440-hez? -
#3520 Tessék
klikk -
#3519 Akkor annyiban néztem P -
#3518 kösz majd várok másikra -
#3517 ??????...nekem a DVD-s van meg...de biztos valami crack hiba... -
#3516 a játékban nem lehet a felbontást állítani, csak a windowsban a video settings elindításásval... -
#3515 TAsnádi tesztjét olvastátok?
89%-ot adott rá
"Igazi gyöngyszem a rallyjátékok között - de az autószimulátor menyországra a GTR-ig még várnunk kell" -
#3514 Ja. Majusba viszont dontobe megfordult vele, s ha jol emlekszem meg ugy is 3.lett. -
#3513 Mostmár elindul 1 fekete képernyö de azt írja ki Invalid fingerprint nem valami másik crack kellene?Ja a 2 cd-s változat van meg -
#3512 köszi de nekem tökéletesen megy
csak olvasom ezeket és hátha segít ha bemásolom
nekem nemis lassul be
amúgy Asus kártyára tényleg az ASus driver a legjobb
én a 3dguru-st használom.
Tényleg a játékban melyik menüpontban van a felbontás?
Megnézném 1280-ban -
#3511 Nekem Asus 8440-em van és az 56.72-es ASUS driverrel a legjobb a game. Viszonylag megszűntek a helyenkénti belassulások. 4 driverrel próbáltam, és ez jött be a legjobban. Itt a link ha kell:
Asus driver -
#3510 hát minden tiszteletem a tiétek de ha arra rakom nekem mindig elmarad a váltás a kanyarvétel közepette csak azt veszem észre, hogy melegszik a motor. P
Gondolom sok gyakorlás. -
#3509 LOOOOOOOOOL -
#3508 öreg hiba... az mindig lasabban dolgozik mint a manuális:) Használj automatát:) -
HellBurner #3507 Ez csak akkor anisotopic szűésnél jön elő -
#3506 -
#3505 LINK -
Mozes #3504 Nem tud valaki egy linket, lécccii lécccci. :) -
#3503 De ez nem tapasztalat persze, csak írták másik fórumon. -
#3502 igen ez a tipikus radeon hiba, amit bemásoltam tegnap talán megoldja
Amúgy
"Kijött a 4.9 Catalyst, de a RBR meg sincs benne említve, hogy bármit is javítottak volna." -
#3501 Más is tapasztalt rédonon olyat, hogy ha a polygonok az úton távolabb vannak, akkor kicsit eltávolodnak egymástól? Úgy néz ki nekem az út, mintha keresztben acélhúrok lennének lefektetve -
#3500 grat :D -
#3499 igen énis így gondoltam
csak én automata váltót használok -
#3498 hát nem tudom, de fékezés közben már hiába kormányzol... nem teli fékkel vagy gázzal veszed a kanyart, hanem folyamatosan váltva kell felengedni a féket és rányomni a gázt aztán ha ki akar törni vagy csúszni akkor le a fékről kicssit ráengedsz a gázra és irányba teszed... Ha fékezel soha ne rángasd a kormányt mert annak kicsúszás a vége! Csak akkor fordítsd a kormányt tovább, ha nem blokkolnak a kerekek.. -
#3497 Bocs megint másolok, de gondolom sokakat érdekel akiknek kilépeget
"Nálam ugyanez a helyzet, a rallyschoolban kilépeget mikor egy lecke elején elmondják mi a feladat és utána nyomom a folytatást. Még látom a demofilm elejét ahogy elindul a Subaru de aztán a desktopom következik.
Erre nálam az a megoldás, hogy mikor beszél a R.B.hagyom, hadd mondja végig, tehát várok egy kicsit türelmesen mielött a ''tovább''gombra bökök. Így sose lép ki.
Próbáld ki!"
-
#3496 Hátha valakin segít a trükk
"Megoldottama problemat!
Tobb verzio is felmerult az itteni megszolalasok alapjan. (integralt hangkartya, video, videodriver)
Nekem ASUS V8840 van, Batyamnak V9540 (kb. ilyesmire emlekszem). Beraktam a Batyam videokartyajat a gepembe, es ment. Visszaraktam az enyemet, aztan azzal is ment utana!
Amikor a Batyam videokartyajanak a driveret raktam fel, benne volt a v.kartyak listaban az enyem is!
Tehat ugy nez ki, csak az eredeti drivert kellett frissiteni!"
Viszont a profik elmagyarázhatnák nekünk amatőröknek ezt a kanyarteknikát én mikor úgy próbálom venni mindig elszállok.
Mikor kezditek a fékezést?
Fékezés közben kormányoztok, vagy csak mikor felengeditek?
stb.