Shrek2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
azért király, hogy kb. 30x láttamv a filmet, sõt többször, de még mindig találok benne meglepetéseket.
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Szakadtam mindkettõn, és ideális, humoros filmecske fiataloknak, és nem fiataloknak 😊)
én sem tudom, pedig engem is érdekelne...
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
én sajnos nem tudom
nem tudjátok, h mi az eredeti zene címe, amit Reggie szólózik a trombitával az elején...
nem jut eszembe melyik számból van
Steam: [HUN]Feriggno

Boldog Karácsonyt!
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
zeneileg sem éri el az elsõt...
01 Crowing Crows - Accidentily In Love
02 Frou frou - Holding Out For A Hero
03 Butterfly Boucher feat. David Bowie - Changes
04 Lipps Inc - Funkytown
14 Eddie Murphy and Antonio Banderas - Livin La Vida Loca
15 Jennifer Saunders - Holding Out For A Hero
Na ezek a legjobb számok 😉
Frou Foru - Holding out for a hearo
nagyon bejon mikor az a resz van mikor kakizik😊
a turum tuvirum turum kake😊 kurvajo😊)) nagyon zsir zenet lehetne belole csinalni😊
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Bár még mindig fenntartom, hogy az angol szinkron a jobb, de a képminõség magasan veri az angol verziót.
Egyedül az zavart egy cseppet, hogy a Jótündér mesteri énekeit is magyarosították, pedig szerintem semmi baj nem lett volna, ha azt angolul hagyják.
a másikon meg még nem volt idõm megnézni
A hatás garantált, a számok hallgatása közben a filmes jelenetek szinte feltûnnek a szemem elõtt. 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.