Shrek2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wizy
Na azért a "Borzalmacska" beszolás miatt nem kellett volna megnéznem az angol trailert. Az eredetiben azt mondja szamár, hogy "That is nasty", szal egy kicsit furán (de egész yol) forditották le.

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Solid Snake GH
Letöltöttem a szinkoronos elõzetest, hát a szinkronban vannak azért jó poénok is.
Pl. Szamár: -Borzalmacska!
-Vágtatok! Vágtatok! Na milyen képet vágtatok? :D

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

A malac a jótündéren:kakukkolok,kukkolok

A processzorok füsttel mûködnek. Ha kiszáll belõlük a füst, nem mûködnek tovább!

wizy
nekem is a dvdripes szinkronos van meg, és nekem nincs bajom vele. éles a kép, yo a hang, minden ok.

Solid Snake GH
Köszi emberek, asszem akkor be is szerzem. :)

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

en megneztem a kep jo nagyon a hang a moziban jobb volt de ot megis volt mondjuk a hangzas

CSOCSO
10 pont!!! most fejeztem be! amugy valoban nagyon nagyon cool!! egyaltalan nem rosszabb mint az elso resze!
Gladiator
hát, ha dvdrip minõségû, akkor természetesen éles a kép, és tiszta a hang.

Solid Snake GH
A DVDRip minõségû szinkronos Shrek 2 kinek van meg, és mi a véleményetek róla?
Úgy értem: hanghatás, képélesség, stb.

Solya
Egyébként nekem csak egy szinkronhang nem tetszik...az a kocsmáros/nõ hangja...Verebes nem nagyon élte bele magát...

wizy
na leszedtem az angol feliratot, és együtt néztem a szinkronossal, meglesve a szovicceket, a forditásokat:-) nagy poén, legtöbbször elég szo szerint forditottak, normálisan

Gladiator
rar

CSOCSO
meglestem a leforditott enekes reszt... hat gecc:) szinkornosan is kirazott a hideg ugyhogy nembaj hogy le van forditva:) amugy ez egy mese.. altalaban le szoktak forditani a dalokat is... pl az oroszlankiraly anno nagyon cool volt!!!
CSOCSO
winace val estel neki? vagy winrarral?
Gladiator
letöltöttem a shrek 3d-t, de amikor ki akarom csomagolni, akkor aszogya, hogy kell a *00.rar, vagy mi, szal a nullás, de olyan nincs, még az oldalon se, ahonnan töltöttem.

Gladiator
Azért kellet a Herot leszinkronizálni, mert nem ugyanaz a szöveg, mint a rendes dalban. Legalábbis azt hiszem. Az meg szentem elég hülyén nézett volna ki, hogyha ott feliratosra rakják, ár arra számítottam.

wizy
most hogy igy átgondolom, nekem is ez a rész tetszik jobban. Az elsõt azért tartottam jobbnak elõször, mert akkor még a szereplõk meg a Szamár hülyéskedései is újak voltak. De igy megszokottan ez a másdik a jobb

nekem is!
belekukkantottam tegnap az 1. részbe, az újdonság volt, azért tetszett, de közel sem volt benne ennyi poén

Solid Snake GH
Nem tudom, ez nekem jobban bejön, mint az elsõ rész. :)

CSOCSO
hat azert nem olyan gaz... de nincs olyan jo mint az elso.. vegre megvan jo minosegben szinkronosan..
Tetsuo
Szerintem (a film,) nyomába sem érhet az elsõ résznek.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Félre értés ne essék amugy semmi gondom a szinkronnal emlékeztet a régi igényes szinkronokra....még arra is gondoltak hogy a szinkronszinészek uazok legyen mint a normális filmekben +1 pont nekik.A végén a fajtiszta kis sárkányok

van még film amibõl vettek át jeleneteket:
Flashdance
Függõjátszma

A processzorok füsttel mûködnek. Ha kiszáll belõlük a füst, nem mûködnek tovább!

wizy
én is szivesebben néztem volna meg feliratosan, de tesom az ragaszkodott a szinkronoshoz. Õ is jobban szereti a feliratos filmeket, dde azt mondta, hogy a Shrek magyar-hangjai sokkal jobbak, mint az eredeti......... nem lehet a lelkére beszélni:-)

Bandee1987
Teljesen egyetértek. Elõszõr én is feliratosan néztem meg, majd belekukkantottam a szinkronosba is, és az angol lényegesen jobb. Már a shrek 1-et is feliratosan néztem meg, meg az animációs filmek nagytöbbségét...Manapság sztem nem csinálnak olyan jó szinkronokat, mint pl. anno a Bud Spenceres, Terence Hilles filmeknél volt. Az amcsi pite 3-ban is sokkal több káromkodás van, a magyar szinkron viszont ennl sokkal enyhébb. Na de, ez már nem tartozik ebbe a topicba :)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Solid Snake GH
Ezért is jobb az angol. Mert úgy mozog az animációs figurák szája, ahogyan a világsztárok szinkronizálják.

Egyedül azt sajnálom, hogy a film soundtrack-je 100 MB-on felül van, ezért a letöltése nekem eltelik majd egy ideig. :)

Solid Snake GH
Igaz. Az angol szinkron ezerszer jobb, mint a magyar.

wizy
ja, szo szerint nem lehet forditani, már a szájmozgás miatt sem

Solya
Annyira nem rontották el a szinkront...azért elég sok mindenre kellett h odafigyeljenek fordításnál
Összeségében sztem jó lett

Mindezektõl eltekintve brutálisan jó a film....

Arra céloztam hogy miért kellet szinkronizálni ha jól emlékszem ezt meg egy másikat "honositották"....angolul ez jobb szvsz.Meg a macska miért kell cicusnak hivni angolba csizmásnak hivják.Amikor a nagy tésztát leöntik a katona nem hordót mond hanem capuchinot kér.amikor a macska megállitja a sereget shreknek mondja hogy most visszaszerzi a becsületét magyarban teljesen mást mond....

hero-t? mármint a zenét? nekem az kifejezetten tetszett

Az biztos hogy én beszarok a röhögéstõl a filmen de a hero-t hogy kurhatták igy el

amikor a gombából rózsa lesz tisztára olyan mint a szépség és szörnyetegben....

Alien!
sztem maga a szituáció adta magát...semmi köze az említett filmekhez..de ha koppintás akkor se szólhatunk egy szót se,mert a filmnek olyan humora van,hogy sz*rrá gyalázza a mostani gyenge vígjátékokat....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Solid Snake GH
A Shrek 2 meg mindkettõrõl koppintott. :D

:D

Carlos
Akkor ha itt tartunk, akkor ez a Drágám a kölykök koppintott a hüvelykmatyiról vagymirõl, mert a népmese hamarabb volt, mint az a szar film!

Þór vígi þessi rúnar

Solid Snake GH
A MÉRETEN és a SEPRÉSEN van a lényeg.

repro
ok akkor az utóbbiban mikor seprik be a kölyköket egy piros szõnyegen? :P

N0 TXT TLK PLZ!4!

Solid Snake GH
Belemagyarázás...jó...
Nézd meg ezt a két filmetr, utána a Shrek 2-t, és majd meglátod, hogy NEM belemagyarázás.

Carlos
Az egész film ilyen kopkovic és utalgatás.
És ettõl olyan kurva jó!!!!!

Például tetszett a Knights rész amit néztek a tévében az otthon marattak. (Cops után szabadon)

Ja, és a Csizmás kandúr az über karakter!!!

Þór vígi þessi rúnar

repro
Ha a Drágám, a kölyök marha nagy lett-bõl is átvettek részleteket, akkor a Drágám, a kölykök összementek-bõl miért ne tették volna?
Ez az utalás annal a résznél van, mikor a mesehõsök bevonulnak a piros szõnyegen, és az egyik szolga felsepri Hüvelyk Matyit és Hüvelyknét.

Hát ez pl. már tényleg belemagyarázás.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Solid Snake GH
Ajánlom, hogy nézd meg a felsorolt filmeket!
Nem azért írogatom ki, hogy magamat szórakoztassam, hanem mert tényleg onnan lett átvéve a jelenet!

még nem eröltetett szerintem :)

az lesz a jó, ha a végén kiderül, az egész film más filmekbõl van összerakva, és egyetlen mp sem saját ötlet :)

repro
Jha!! meg átvettek részleteket a TJ Hookerbõl, mert mozog a kamera!!!
Hagyjátok már abba ezt a hasonlítgatást, kezd erõltetett lenni.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Solid Snake GH
Ha a Drágám, a kölyök marha nagy lett-bõl is átvettek részleteket, akkor a Drágám, a kölykök összementek-bõl miért ne tették volna?
Ez az utalás annal a résznél van, mikor a mesehõsök bevonulnak a piros szõnyegen, és az egyik szolga felsepri Hüvelyk Matyit és Hüvelyknét.

Solid Snake GH
Újabb filmes utalásra akadtam.
Mikor a Cukrosbácsi boltjárban elkészítik Mongo-t, akkor villámdörgés van, a Mézeskalácsember pedig ezt kiáltja: It's alive - Életre kelt!

Bizony, ezt a rövid jelenetet a Frankeinstein-bõl nyúlták le.

tényleg, köszi hogy szóltál!

Solya
Van hozzá már felirat a kopasz hoston

akkor már nem shrek3d a címe :D
szerintem csak szemcsis verzió van belõle

Gladiator
és nem lehet megoldani, hogy ne kelljen hozzá szemcsi?