10699
-
#2175 Na nagy nehezen megjelenítettem a hibaüzit:
"Engine requires video card Pixel Shared 1.1 or greater capabilites"
Asszem ez volt a Splinter cell Pandora tomorow nál is a hiba!Ugyanez a Pixel sharedos mittomén micsoda. -
mike369 #2174 ok! -
#2173 VAnnal az ini fájl alján fegyverleírások. Elég könnyű mondatok.
AMúgy tök vicces, hogy pont angolból húztak. :-D -
#2172 Elindítom,aztán 2 máspdpercel az indítás után kilép
eggy hibauzenettel.A hibaüzenetet nem sikerult még elolvasni mert ugye új ablakba jelenik meg ésha a tálcán ráklikkelek egyszerüen semmi nem történik!De azért még próbálkozom -
#2171 Pl a jacknal's paw meg ilyenek? :) szerintem azokat nem kell fordítani. ÁLt egyértelmű melyik is az a tárgy, ha meglátod. -
#2170 a haranghoz kb ott tudsz odamenni ahol bemászol a templomba. Csak nem lefele mész hanem fel a tetőre.
A főpap lakosztálya pedig az udvar felett van ( az uvaron felszaladsz 1 hosszú lépcsősoron.. Az udvar a főcsarnokból nyílik. -
mike369 #2169 ok akkor bunkó lett! amúgy a tárgyakkal is szinte teljesen kész lettem, csak a speciálisakat kellene a játékban is látni... -
#2168 Sziasztok! Bocsi, de kicsit vissza kell kanyarodnom az eredeti témához.
Na szóval: most a Hammerite szekta kelyhét kell ellopnom. Eddig minden fasza volt, de elakadtam. A templomban megpréseltem azt az izét, most a High Priest lakosztályból kéne megszereznem a szimbólumot. Amit nem találok. Emellett ugye info lenne az is, hogy ha a harangot megkongatom, akkor a papok elmennek imádkozni, de a harangot sem találom.
(Lehet, hogy csak az a baj, hogy besüt a nap és alig látok valamit? )
Szal pls help! -
#2167 Nos megint elakadtam a játékkal egy könyvtárba vagyok addig nem hagyhatom el míg nem beszéltem mindenkivel. Elvileg még Keeper Isolde-val nem bezséltem. Hol találom őt? Van két zárt ajtó amiket őrőkők őriznek oda nem tudok bemenni mert nem hagyják ha megölöm őket meg vége a játéknak. -
#2166 Figyuzzá már, nem látom a vidikártyádon kívül, hogy mi a gond, csak azt, hogy nem megy... -tán egy kicsit bővebben... -
#2165 A magam részéről bevallottan rossz vagyok ángolbol, (teljesen be vagyok a játékra indulva,) ezért tűkön állava-ülve, -toporzékolva a türelmetlenségtől -bocs- várom a további fordításokat. Nem akarom elsz***i a játékélkményt azzal, hogy nem értem mit csinálok.... -
HTB #2164 Tart már valaki annál az intézetes pályánál?Mert atom para,eddig egy összedrótozott fejű freddy kruegerrel találkoztam,és nem merek játszani :X -
#2163 Na jó akkor ennyit a Thiefről...
Pedig úgy vártam már vagy 4 hónapja...
Még aza köcsög demó se indul el.
Megyek és fölkötöm magam! -
#2162 Jajmár úúúúgyunoom, -szinte minden topicban elkezdik az ATI vs NVidia meccset, -haggggyyyuk mááá a francba!!!!!
Persze más, ha valakinek ezmegaz nem megy, és kell egy kis segítség, de így szétq**ja a topicot. -
#2161 most erre mit mondjak? :D
hülye kérdésre hülye válasz :D
ne -
#2160 Én bunkónak neveztem el. -
#2159 ólmosbot -
#2158 Akkor most vegyek új videókártyát vagy mi? -
mike369 #2157 a jó öreg bunkócska, ugye? -
#2156 bunkó. mármint a tárgy. -
mike369 #2155 Ötletet várok a blackjack magyar nevére!
(dorong, husáng, furkósbot... vagy valami jobb?) -
#2154 MX-en nem fut -
#2153 izé
"ménem megy?:(" -
#2152 Nekem nem indul el a demója:((
Geforce MX42-as videó karim van nemhiszem hogy olyan rossz lenne hogy nem indulna el rajta:(
Most ménem megy?:) -
#2151 ezt tanusítom. Gef4mx440 ről váltottam ati 8500 ra és ég és föld ;) -
#2150 nm -
#2149 köszi a segítséget -
#2148 Hát, azt kell, hogy mondjam: ehhez a játékhoz tényleg kell egy minimális angol nyelvtudás...nameg a szövegek végigolvasása...
Ha nagyon nem érted, akkor inkább érdemes lenne megvárnod a magyarítást.
Amúgy, hogy hozzáférhess a zsákmányhoz, kell: víz, moha, vér.
A véren már túl vagy, és van nálad víz, és moha nyíl... -
ronhaven #2147 Shalebridge Cradleben hol kell infot szerezni a Hag-rol? Es a multban vagy rendesen?
ha esetleg tart mar ott valaki.. -
#2146 Nos úgy látom nagyon éltért a topic eredeti témályától. Tudna segítenni valaki a #2096 hozzászolásomba leirtakon. Eléglenne ha valaki megmondaná mi a feladat mert nem teljesen értem mindegyiket. Köszönöm -
#2145 Mé' haragudnék?! Próbálom megvilágítani az elméd...úgy tűnik sikertelenül. -
#2144 Ja, sosem volt velük gond...max. el sem indul a játék.
Mint most a te esetedben!!!
Jól átvágták a népet ezekkel a Gef4-nek kamuzott MX-ekkel, amik valójában Gef2 kategóriájú kártyák (DirectX 7 támogatással!!!), bármelyik mezei 8500 ATI szarrá veri őket.
...és sorozatosan el sem indul rajtuk a sok nVidia logóval ellátott játék: Deus Ex 2, Splinter Cell 2, ez, stb. -
#2143 Hát nemtudom nekem a morrowind nem mérvadó ha kártyát/gépet AKÁRMIT tesztelnék....
+ azt a cikket 2-3 éve írták....
Da ha nagyon ezen akarsz lovagolni mondok 25 játékot ami atin megy jobban.
-
#2142 én nem akarok vitázni semmilyen kártyáról mert talán nem ide tartozik....
DE a morrowin d akármilyen nvidiás kártyával jobban megy
(bocsánat az offokért) -
#2141 a morrowind :) -
#2140 Jó akkor most az 5 évvel ezelőtti kártyák teljesítményéről fogtok vitázni vagy a MOSTANIAKRÓL << mert akkor talán értelme is lenne az egész vitának.... -
#2139 atihoz képest... bocsánat ujra... -
#2138 haraxol cimbi? -
#2137 atiho képest. bocsánat -
#2136 he he he he!!!
de ebbe ne menjünk bele mert az nvidiát sem kell félteni, mert a mai kártyáinak nem kelll szégyenkezni az nvidiához képest... az új 6000-res széria pedig nagyon faxa lesz.
én sem vagyok fan csak én nvidiás kártyákat használok és még sosem volt velük gond... persze az ati kártyáknak is me g van az előnye mert példáúl van olyan játék ami win xp és nvidia kártyával tök bugos de ati win xpvel nem....