16931
-
konyi #1996 Tipp: Mood Indigo - Golden Light / 2006. / -
#1995 ennek mi a címe? -
konyi #1994 Sajnos ez nem az -
tttt8 #1993 Ennek a számnak mi a cime? (Mondtam még hogy visszatérek ) -
#1992 Azaz ;)
Very THX!
Hát igen, sokkal tisztább, mint a kazettán :) -
konyi #1991 Az 1. zene: Westbam - Celebration generation -
#1990 Van egy zeneszám, ami 1993 végén vagy 1994 elején volt nagy sláger a Music TV-n, nem pop, hanem inkább house-trance szerűség, örökké ugyan azt mondja a csaj szaggatott hangon, hogy szereórésőőn, emoblésön. Hát nem sokat tudok kiszűrni belőle, csak így tudtam leírni. :D
Másik, amit már régebben kérdeztem, nem régi szám, hangulat zene lehet az is, de nem trance, azt énekli benne a csávó, hogy mannngóóóó . .... mangóóóó
Valami ilyesmit, sajnos jobban nem tudok utalni rá. -
Carti19 #1989 Talán ez... -
konyi #1988 Sziasztok!
Régóta keresek egy disco számot, csak nem tudom sem az előadót, sem a címét.
A refrénje: Walking on ice
Kazettáról digitalizáltam be, innen meghallgathatjátok:
http://www.sendspace.com/file/c1nypu
Kéne az előadó és a címe
Előre is köszönöm! -
Aegis #1987 köszönöm -
konyi #1986 A címe: Neverending dream -
Aegis #1985 Ennek a számnak tudja valaki a címét?
előre is kösz! -
petko000 #1984 sziasztok!
van most egy új McDonald's reklám. 2 faszi focizik egy elég lerobbant helyen, az erkélyről passzolgatják egymásnak a labdát.. nagyon jó zene szól alatta, valami dél-amerikai cucc. valaki esetleg tudja a címet, előadót?
thx.. -
tttt8 #1983 Mutaytor - "On Fire Like This" Nem tudja valaki ezt honnan lehet letölteni?
-
#1982 nem tudja vki hogy a National Geographicon éjjel 2 óra után mi az a zene amiben egy csaj énekel? kb 10-15perces videó, elég sokszor ismétlik. -
#1981 Thin Lizzy - The Boys Are Back in Town...? -
mac83 #1980 sziasztok!
egyik haverom próbál rájönni egy számnak a címére...régóta:)
sokat nem tud belőlle, azt mondta h régen nagy sláger volt, és kicsit Blank and Jones, Ian Van Dahl beütése van (nem zárja ki h az)
ének is van benne (nem sok) de az vhogx így szól: (részleteket tud)
My your love, i got a massage back to me, ......... all about you....
a dallama meg vm ilyen :
tam tam , ta ta ta ta ta tam tam, ta ta ta ta ta tam tam ........
ha valaki így megmondja mi ez, azt megköszönöm :) -
Vagy a 48 óra, vagy a Megint 48 óra c. filmben hallottam a zenét, pontosabban a végén, mikor a stáblista kiírásra kerül. Valami olyasmi a szövege, hogy: "boys are back in town", v. hasonló. Tudja valaki mi lehet a szám címe, és ki az előadója?
-
tttt8 #1978 Nekem erről az a véleményem hogy, A KIMARADT RÉSSZEKET AKAROM, de elöször a magyar, utána talán az angol, mert nekem az általános Szerda esti Tv Rituálé jobb, élvezetesebbé teszi, nem tudom én igy vagyok vele, uttálok spoilerezni, de akkor is eltudtam olvasni hogy mi történik a második évad 24 edik részében, magyarán várni az öszi szezonig, ahol valószinüleg, már a második évad kezdődik..
-
#1977 nekem az eddig vetített összes angol rész itt figyel plusz egy kiadatlan első rész amibe több extra jelenet is van ami végül nem került bele az első részbe. Sajnos a magyar verzijókkal már nem állok ilyen jól ha láttam 3-at 4-et közülük. Csak jótanács, hogy nézzétek meg a 21-es részt és a második szezon befejező része ami májusba vót amerikába az valami fenomenális csavar lesz szal tessék várni :D eddig ennyi... hajrá az oldallal már várom! a sorozat meg üt! -
tttt8 #1976 Az eddig vetitett magyar mind itt csücsül a gépemen, és nem sokára oldalam is lesz a témával kapcsoaltban
Egyébként Thx, örök hála neked :) -
#1975 Jahahaaaj eznagyon eccerű
Thw Who - Baba O'Riley
elég jó számocska :P
megmondhatnád eddig hány részt láttál a house-ból :D és megláttyuk ki a nagyobb fan! :DD -
tttt8 #1974 Dr.House zenéje igaz hogy a Massive attacktól a teadrops, de annak egy átirt és röviditett változata, feltöltöttem ide, a sorozat béli verziót. -
tttt8 #1973 Aloha, egy ik barátom ajánlotta a témát, és nem is tudtam hogy ide regisztrálva vagyok, az adatlapom szerint tavaly ota, használjuk ki, na szóval, megrenditetlen Dr.House fan lettem, és kellene az egyik zenének, a cime ami a végén szerepel, itt van a kivágot rész: House zene a S01E1-ből -
#1972 Haha jaja.
..Arghh..akarkit kerdeztem senki nem tudja a szamok cimeit, pedig tobb forumra is irtam. Ez gaaaaaz. -
Doma #1971 Mindkettőt passzolom, de az elsőben dúrva volt ahogy a kamerás srác a végén kiüti "Carlos"-t -
#1970 Az ebben a videoban hallhato szamnak is kellene a cime ha valaki tudja:
http://www.efukt.com/view.php?id=231 -
#1969 Szevasztok! Kellene egy kis segitseg! Meg tudna valaki mondani hogy melyik egyuttes melyik szama megy ebben a videoban?
http://www.efukt.com/view.php?id=149 -
Doma #1968 a zinternetről -
Oblio #1967 Sziasztok!! Valaki megtudná mondani honnan tudom leszedi ezt? Enya Orinoco Flow monkz remix! Köce előre is!!! -
wede #1966 Most látom hogy van ilyen topik is..
valami, ehhez hasonló zenét kerersek: http://img265.imageshack.us/my.php?image=sample6we.swf
ahol ugyanilyen ritmusú zongora van..
(Ez a Mambana feat.Isabel Fructuso-Felicidad-ból vett részlet,úgyhogy azt ismerem)
Tud valaki segíteni?
Köszi! -
#1965 Tudnátok mondani ehhez hasonló zenéket : dj_quicksilver-ameno? nagyon tetszik -
Songoku18 #1964 Talán erre hasonlít amit keresek mondjuk meg csak egyszer hallottam az ibolyába Révfülöpön de szerintem hasonlit
ras in my haaar, ras in my har - valami ilyesmit énekelnek benne nem bizos hogyezt
Black Eyed Peas ft Sergio Mendes - Mas Que Nada -
Songoku18 #1963 Kéne ennek a szamnak a cime valahogy igy szol:ras in my haaar rah in my har...Köszi!!! -
#1962 Nem tudjátok, hogy az új Arany Ászokos reklámban milyen zene megy?
Köszi
-
peete #1961 A Joga Bonitos reklámok közül a "The Big Cup" /amikor a nagyok fociznak C.Ronaldo meg W.Rooney meg a többiek/ című film alatt milyen zene hallható? Köszi előre is -
Doma #1960 A zene és a zeneszerző, itt pedig az előadó. -
lord nihilus #1959 nem tud esetleg vki egy letölhető verziót erről, és valami plusz infót róla?
ha igen asztatat naon megkösszönném :) -
Eddmegleves #1958 Nincsmit...Na most már csak nekem kellene segítség -
#1957 Jaja, azaz :)
Köszi
[uhn tiss uhn tiss]