16931
11552975001178628345.jpg
  • konyi
    Tipp: Mood Indigo - Golden Light / 2006. /
  • akyyy
    ennek mi a címe?
  • konyi
    Sajnos ez nem az
  • tttt8
    Ennek a számnak mi a cime? (Mondtam még hogy visszatérek )
  • TothLaci
    Azaz ;)
    Very THX!
    Hát igen, sokkal tisztább, mint a kazettán :)
  • konyi
    Az 1. zene: Westbam - Celebration generation
  • TothLaci
    Van egy zeneszám, ami 1993 végén vagy 1994 elején volt nagy sláger a Music TV-n, nem pop, hanem inkább house-trance szerűség, örökké ugyan azt mondja a csaj szaggatott hangon, hogy szereórésőőn, emoblésön. Hát nem sokat tudok kiszűrni belőle, csak így tudtam leírni. :D

Másik, amit már régebben kérdeztem, nem régi szám, hangulat zene lehet az is, de nem trance, azt énekli benne a csávó, hogy mannngóóóó . .... mangóóóó
    Valami ilyesmit, sajnos jobban nem tudok utalni rá.
  • Carti19
    Talán ez...
  • konyi
    Sziasztok!

Régóta keresek egy disco számot, csak nem tudom sem az előadót, sem a címét.

A refrénje: Walking on ice

Kazettáról digitalizáltam be, innen meghallgathatjátok:

http://www.sendspace.com/file/c1nypu

Kéne az előadó és a címe

Előre is köszönöm!
  • Aegis
    köszönöm
  • konyi
    A címe: Neverending dream
  • Aegis
    Ennek a számnak tudja valaki a címét?

előre is kösz!
  • petko000
    sziasztok!
    van most egy új McDonald's reklám. 2 faszi focizik egy elég lerobbant helyen, az erkélyről passzolgatják egymásnak a labdát.. nagyon jó zene szól alatta, valami dél-amerikai cucc. valaki esetleg tudja a címet, előadót?

thx..
  • tttt8
    Mutaytor - "On Fire Like This" Nem tudja valaki ezt honnan lehet letölteni?
  • Tufa
    nem tudja vki hogy a National Geographicon éjjel 2 óra után mi az a zene amiben egy csaj énekel? kb 10-15perces videó, elég sokszor ismétlik.
  • Elvie
    Thin Lizzy - The Boys Are Back in Town...?
  • mac83
    sziasztok!
    egyik haverom próbál rájönni egy számnak a címére...régóta:)

sokat nem tud belőlle, azt mondta h régen nagy sláger volt, és kicsit Blank and Jones, Ian Van Dahl beütése van (nem zárja ki h az)
    ének is van benne (nem sok) de az vhogx így szól: (részleteket tud)
    My your love, i got a massage back to me, ......... all about you....

a dallama meg vm ilyen :

tam tam , ta ta ta ta ta tam tam, ta ta ta ta ta tam tam ........

ha valaki így megmondja mi ez, azt megköszönöm :)
  • qwertrt

Vagy a 48 óra, vagy a Megint 48 óra c. filmben hallottam a zenét, pontosabban a végén, mikor a stáblista kiírásra kerül. Valami olyasmi a szövege, hogy: "boys are back in town", v. hasonló. Tudja valaki mi lehet a szám címe, és ki az előadója?
  • tttt8
    Nekem erről az a véleményem hogy, A KIMARADT RÉSSZEKET AKAROM, de elöször a magyar, utána talán az angol, mert nekem az általános Szerda esti Tv Rituálé jobb, élvezetesebbé teszi, nem tudom én igy vagyok vele, uttálok spoilerezni, de akkor is eltudtam olvasni hogy mi történik a második évad 24 edik részében, magyarán várni az öszi szezonig, ahol valószinüleg, már a második évad kezdődik..
  • Hixer
    nekem az eddig vetített összes angol rész itt figyel plusz egy kiadatlan első rész amibe több extra jelenet is van ami végül nem került bele az első részbe. Sajnos a magyar verzijókkal már nem állok ilyen jól ha láttam 3-at 4-et közülük. Csak jótanács, hogy nézzétek meg a 21-es részt és a második szezon befejező része ami májusba vót amerikába az valami fenomenális csavar lesz szal tessék várni :D eddig ennyi... hajrá az oldallal már várom! a sorozat meg üt!
  • tttt8
    Az eddig vetitett magyar mind itt csücsül a gépemen, és nem sokára oldalam is lesz a témával kapcsoaltban
    Egyébként Thx, örök hála neked :)
  • Hixer
    Jahahaaaj eznagyon eccerű

Thw Who - Baba O'Riley

elég jó számocska :P
    megmondhatnád eddig hány részt láttál a house-ból :D és megláttyuk ki a nagyobb fan! :DD
  • tttt8
    Dr.House zenéje igaz hogy a Massive attacktól a teadrops, de annak egy átirt és röviditett változata, feltöltöttem ide, a sorozat béli verziót.
  • tttt8
    Aloha, egy ik barátom ajánlotta a témát, és nem is tudtam hogy ide regisztrálva vagyok, az adatlapom szerint tavaly ota, használjuk ki, na szóval, megrenditetlen Dr.House fan lettem, és kellene az egyik zenének, a cime ami a végén szerepel, itt van a kivágot rész: House zene a S01E1-ből
  • tormy
    Haha jaja.

..Arghh..akarkit kerdeztem senki nem tudja a szamok cimeit, pedig tobb forumra is irtam. Ez gaaaaaz.
  • Doma #1971
    Mindkettőt passzolom, de az elsőben dúrva volt ahogy a kamerás srác a végén kiüti "Carlos"-t
  • tormy
    Az ebben a videoban hallhato szamnak is kellene a cime ha valaki tudja:

http://www.efukt.com/view.php?id=231
  • tormy
    Szevasztok! Kellene egy kis segitseg! Meg tudna valaki mondani hogy melyik egyuttes melyik szama megy ebben a videoban?

http://www.efukt.com/view.php?id=149
  • Doma #1968
    a zinternetről
  • Oblio
    Sziasztok!! Valaki megtudná mondani honnan tudom leszedi ezt? Enya Orinoco Flow monkz remix! Köce előre is!!!
  • wede
    Most látom hogy van ilyen topik is..

valami, ehhez hasonló zenét kerersek: http://img265.imageshack.us/my.php?image=sample6we.swf
    ahol ugyanilyen ritmusú zongora van..
    (Ez a Mambana feat.Isabel Fructuso-Felicidad-ból vett részlet,úgyhogy azt ismerem)

Tud valaki segíteni?
    Köszi!
  • SASboy
    Tudnátok mondani ehhez hasonló zenéket : dj_quicksilver-ameno? nagyon tetszik
  • Songoku18
    Talán erre hasonlít amit keresek mondjuk meg csak egyszer hallottam az ibolyába Révfülöpön de szerintem hasonlit
    ras in my haaar, ras in my har - valami ilyesmit énekelnek benne nem bizos hogyezt

Black Eyed Peas ft Sergio Mendes - Mas Que Nada
  • Songoku18
    Kéne ennek a szamnak a cime valahogy igy szol:ras in my haaar rah in my har...Köszi!!!
  • Anthony001
    Nem tudjátok, hogy az új Arany Ászokos reklámban milyen zene megy?
    Köszi
  • peete
    A Joga Bonitos reklámok közül a "The Big Cup" /amikor a nagyok fociznak C.Ronaldo meg W.Rooney meg a többiek/ című film alatt milyen zene hallható? Köszi előre is
  • Doma #1960
    A zene és a zeneszerző, itt pedig az előadó.
  • lord nihilus
    nem tud esetleg vki egy letölhető verziót erről, és valami plusz infót róla?
    ha igen asztatat naon megkösszönném :)
  • Eddmegleves
    Nincsmit...Na most már csak nekem kellene segítség
  • TothLaci
    Jaja, azaz :)
    Köszi
    [uhn tiss uhn tiss]