8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#455 Tudom, hogy az összes gomb analog, tehát mindegyikkel lehet "adagolni", de az analog stick-ről asszem kijelenthetjük, hogy a prologue-ban nem lehet beállítani (mármint a jobb oldalit gázadásra és fékezésre).
Egészen pontosan: az eredeti gombkiosztáson nem lehet változtatni a prologue-ban. -
#454 Nézd, Mohus, tény, hogy a GT4 szebb lesz, mint az előző részek, ezt elismerem. Maga a látvány észveszejtően jó a prologue-ban, ez tény, csak hát a bugok. Azok viszont a végleges verzióban már nem lesznek (remélem) és az lesz az igazán jó játék, nem a prologue.
Ja, ha én kötözködő+szánalmas vagyok, akkor Te meg elvakult:)) -
#453 "a sebesség növelésével csökkenti az első kerekek elfordulását adott kormányállásnál"
;) Ezt úgy hívják, hogy aktív kormányzás. A szériaautókba nagyon sok pénzbe kerülő extraként szokott megjelenni magasabb kategóriáknál. De a GT-ben nem hiszem, hogy ezt kívánták élethűen szimulálni. :))) -
#451 "És ahogy elnéztem a képeket
nagyon meg ijedtem hogy ennyire japán "
csak japánban adták ki
linkeltem pár fontos menüképet korábban ,ahol be vannak írva angolul a dolgok....
sztem ez ovodás szint....valaki az FFX-2-t full japánban végignyomta itt Mo-n -
#450 "Akkor már többet ér, hogy normális váltója van, nem pedig a F1-es kormány mögötti.."
már a WRC kocsikban is ilyen füles van:)
de sztem már utcai verdába is raktak ilyet.... -
#449 igazad lehet:)
egyébként a bal analóggal sokkal jobban fordul, mint digipaddal...én mondjuk megszoktam a digipadot a GT3-nál... -
#448 "Azért azt a 2,5szörös tekerést csak be lehet majd állítani kevesebbre is, egy sportkocsinál elég hülyén nézne ki. Akkor már többet ér, hogy normális váltója van, nem pedig a F1-es kormány mögötti.."
akkor előveszem a régi logitechet:))))
egyébként nem tudom:) -
Jég #447 Teszteltem a Momot és sokkal jobb mint a többi. Jobb csapágyazás és pontosabb. Én biztosra veszem, hogy jobb, mint az új lesz.Más: az meg elég gáz, ha kormánnyal jobb időket lehet menni,mint gamepaddel, ugyanis sokkal gyorsabban lehet lereagéálni a dolgokat az utóbbival.Ha meg kormánnyal nagyobbat lehet kanyarodni ,akkor direkt igy csinálták meg a gyökerek, hogy szegény GT fan megvegye az új kormányukat. Nekem meg ez a véleményem. -
#446 de egy sportkocsinál kanyarban nem is kell ennyiszer körbetekerni :)))
A GT3-ban szvsz pont az egyik zavaró dolog, hogy megyek 20-al, kormányt félig elfordítom erre a kocsi símán megfordul. Ugyanekkora kormánymozdulat 200-nál nyújtott kanyarvételt eredményez. Szerintem a GT3 a sebesség növelésével csökkenti az első kerekek elfordulását adott kormányállásnál. Ez nem valami fasza dolog, gondolom a 4-hez ezért lesz ez az új kormány. Csak kis sebességeknél lesz értelme a tekerésnek... -
#441 "A MOMOnál meg gyengébb az új "szuperkormány"."
PS2-höz én nem láttam még müködés közben MOMO-t és egyik autosprogim sem ajánlotta a beállítások között, hogy én támogatom a MOMO-t...az tmeg végképp nem tudom ,hogy honnan veszed, hogy jobb vagy rosszabba a MOMO-nál amikor nem tesztelted...
és szerintem nem szuperkormány az uj Logitech...csak 2,5-szer meg lehet tekerni és azt szívesen kiprobálnám.... -
#440 én nem de adok egy címet
[email protected] -
Jég #438 Jöhetne már az a genyó GT4!:((Még fél évig szivatnak bennünket. -
Jég #437 Szerintem bárnilyen USB-s kormánnyal lehet GT-zni ,úgyhogy nemkell 50000-ért megvenni a GT4-es kormányt. Wingmannel már játszottam a GT3-mal.A MOMOnál meg gyengébb az új "szuperkormány".Lehúzás az egész.Wingmant meg 15000 -ért lehet venni.CSá -
#436 TE:)
én amiko megnéztem a prologue-ot elsőre a pályák kidolgozottsága tűnt fel plusz az autókon is nyomtak és a képfrissítés maradt a 60/sec-en és amikor kiderült hogy kormánnyal jobb időket tudok menni, mint gamepaddal ez az érzés fokozódott...ez több jobb és szebb lesz mint a GT3...és ez nekem pont elég, mert a GT3 nekem akkor áll-"leesést" okozott... -
#435 Akkor most ki is a kötözködő???
Meg a szánalmas??? -
#434 "Ha figyelmesebb lennél, tudnád hogy ezt be lehet állítani." - Skyline
"Be lehet állitani ,te vak! Már a GT 1 -ben is be lehetett...Nem nézted meg rendesen!( Jobb oldali analóg karról van szó)" - Jég -
#433 Akkor jó, mert szerintem sem lehet beállítani és Skyline-nak valamint Jég-nek csak a szája jár, mert kötözködni akarnak. -
#432 Nem! :)
Engem is érdekkelne! -
#431 Egyszerűen kényelmesebb.
Ugye felváltás=R2, de mivel egyszerre úgysem váltasz fel és kézifékezel, ezért a mutatóujjaddal tök egyszerűen megoldható az egész.
Egyébként nem tudod, hol lehet beállítani a prologue-ban a gyorsítást+fékezést jobb analogra? -
#430 Mhh lehet én is majd az R1-re teszem!:) -
#429 Kormányt kipróbálnám, de sajnos nincs rá lehetőségem. -
#428 Ja!!! Akkor sorry... -
#427 "Tudod mi az az arányosság? Mert a hozzászólásod hangulata köszönő viszonyban sincs a valósággal. Ennyi."
A hozzászóláson pontosan a valóságot írja le. Ennyi. -
#426 Szegény újdonsült PS2-tulaj, ha meglátja a prologue-ot, megrémül, hogy a "nagy" autós játékban ilyen hibák vannak. -
#425 Áhh én tolatva szoktam versenyezni!:) -
#424 Annyi a különbség köztünk, hogy Te más pc-s gémekhez hasonlítod a Prologue-ot én viszont előző gt játékokhoz.
Mindegyik gt-részről elmondható volt a maga idejében, hogy minden eddigi autós gémet aláz, így a Te szemléleted már közhelynek számít, mert tudjuk, hogy a GT4 újfent minden idők legjobb autós játéka lesz. -
#423 Kézikféket én ahol lehet R1-re teszem, így közvetlenül a kezem ügyéből csak a nézetváltás(háromszög) meg a tolatás(négyzet) esik ki, amiket viszont úgyis nagyon ritkán használok (és szerintem Ti is) -
#422 OK, Látom, hogy Skyline-nak is megy a beállítás. Akkor valaki esetleg le tudná írni, hogy hol lehet beállítani, hogy a jobb oldali analog stick-kel adjam a gázt meg fékezzek?
Mert én megpróbáltam minden menüpontot és nem ment.
GT1-2-3-ban ment, de a 4 prologue-ban nem. -
#421 Akkor plíz, ha ennyire vágod a témát, akkor írd már meg nekem, hogy hol lehet a GT4 prologue-ban beálklítani azt, hogy jobb oldali analoggal adjam a gázt, meg fékezzek. -
#420 Annyi majd nem mint egy playstation 2!:) -
#419 50e -
#418 Kanyarodásra! Azzal szoktam korigálni! -
#416 Aham... akkor felni miatt nem láttam én ezt soha!!:)
Amúgy ez analog kar és a gombos dolog között szerintem azzér teszik alapból, oda a gombokat, hogy a kéziféket rögtön tudd használni. Legalábbis nálam a kézifék mindenkép kell!:) -
Jég #413 Be lehet állitani ,te vak! Már a GT 1 -ben is be lehetett...Nem nézted meg rendesen!( Jobb oldali analóg karról van szó) -
#412 Szerinted mennyi lesz a gt4 kormány? Mert akkor inkább azt veszek mint a mostani logitech-et! -
#411 Fhuuu **** milyen kört nyomatam!:) Fuji-n:).. Nagyon meleg volt. 235-ről skyline-nal full fék... :) És épp, hogy betudtam venni a kanyart!!
Amúgy lehet, hogy csak én nem vettem észre de - nem tudom pontosan, hogy hívják - de a tárcsák a 3-ba is égtek? Ilyen tűz szinű karika van a kerékbe!:) Féktárcsák esetleg?! Mert mivel fékezek akkor lesz "tűz" a kerékbe! Ja gondolom annyira felmelekszik a féktárcsa..... Alig várom, hogy kijöjjön a gt4 full versio angol!:) -
#410 kormánnyal meg pláne...mi lenne ha kipróbálnád? állati jó lett. Össze sem lehet hasonlítani a kontrollerrel...a GT3-ban a kontrollerrel mentem mindig jobb időket....most meg a kormánnyal...és ez pont a kanyarodás miatt van
lehet kanyar közben váltani...
egy GT fan, aki mind a hármat végignyomta megérdemel egy kormányt....
a depressziót komolyan mondtam...de viccnek írtam:))))
absz nem bugos a GT4, attól mert egy kanyarban megriccen visszajátszáskor vagy egy pillanatra mintha Vsync gond lenne...gyenge a PS2 és 10-ből, ha egy laikus észreveszi hogy valami történt
az már nagyobb bug hogy a gázpedálomat csak 99.6%ra veszi be:) de még így is jobbak az időim, mint kontrollerrel
egyébként az automata váltó még gyengusabb.. mint a GT3-ban itt mindenképp a manuális váltás hozza meg az időt
a school módot is lehet manuális váltóval nyomatni szerencsére -
#409 azt hittem nem jössz rá
látzszik hogy konzolos vagy:))))) -
#407 Ja leesett.. :) kösz.
opponent = ellenfél
-
#406 Most lehet vagy nem? Nézzegetem de mit kezdjek azokkal?!!?