8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
Mave... #252 a dvd-t pontosan olyan minőségben játsza le, mint 1 asztali sony dvd. Az irott dvd-k is mennek, bár állítólag az agyontrükközöttekkel lehet vakera, nemtom, nekem ment minden. A hangja Dolby Digital minőségban nyomja. A kimenet lehet a standard ps av out-on keresztüli analog, illetve az optikai kimeneten keresztül digitálisan (üvegszálas kábel kell hozzá, azt nem adnak, de analóg kábel van (rca és scart), de a gyári kábel nem valami jó, mivel a képet egyetlen "madzagon" viszi ki (kompozit video), emiatt a kép elég randa tud lenni (vizszintesen csikos (minden 2. sor randa) és "másznak a pixelek, mintha a kép hullámozna), emiatt ajánlott az RGB SCART kábel megvétele (lehetőleg a PRO verzió), amivel full RGB minőségű a kép. Azért az RGB PRO kábel a jó, mert ezen a kábel közepén ott van a két hang és a kompozit rca aljzattal kivezetve, így erősítőre mehet realtime a dolog, nem kell a tv-ről mazzagolni, vagy a scart-ot buheráln, ráadásul a kompozit is kell. Mér? Hiszen most fikáztam le, mi? Pedig kell, mert a Sony beépített egy furmányos megoldást a dvd-lemezek vhs-re történő csúcsminőségű kopizása ellen, mégpedig azt, hogy ha dvd-t nézel (csak akkor!) a kkor a zöld összetevőn küld ki asszem szinkronjelet, lényeg hogy a kép RGB kábellel zöld tónusú lesz emiatt. Ilyenkor kell a kompozit, amivel a dvd szinei már jók. Igaz, a kompozit minősége nem olyan jó mint az RGB-é, de nem kell félni, DVD plajbak esetén észre sem nagyon veszed a problémát. Ez csak gamáknál zavaró, ahol sokminden áll a képernyőn. A használt gépeket csipelve pár gamával, memcarddal lehet az új árán venni (kb 55-60). Huh, jó hosszú lett.... -
NormalisEmber #249 pedig ha jól emlékszem régebben terjedtek olyan kósza hírek hogy megcsinálják pc-n is(persze lehetetlen). -
Mave... #248 igen, a gamázáshoz kell a chip, és mivel néhé néha előfordul probléma a chipelés körül (igazából nem a chipelés a gond, hanem néhány -igen ritka!- fej nem birja az irott lemezek olvasásával járó feszültségtöbbletet, és elég a lézerdióda), nem rossz ötlet egy jól megcsipelt gépet venni használtan, persze rendesen lecsekkolva az irott lemezekkel (cd/dvd). Úgyhogy abszulájte nem off használt ps2-t venni, ezt mindenki maga dönti el. Amennyivel veszélyesebb a használt egyébként, annyival biztosabb a már "bevált" dióda miatt. Persze a használt mindig kicsit lutri, nézd meg pl. hogy a rezgető funkció rendesen megy-e, mert már találkoztam olyan géppel, ami full jó volt, de a kontroller1-est nem rezegtette. Pedig granturismo alatt angyon jó a kerékvetőkön, meg bunyós gamákban, vagy a MedalOfHonor-ban mikor eltalálnak, iszonyú állat, hogy visszarúg (ja és lövésnél is stb...)
De ha új gépet veszel, azt meg kell chipeltetni. Erre itt a neten eléggé javasolják Cheapboy-t, akit az "olcsó konzol..." fórumon találsz meg. Nintendo a logoja. Ha esetleg használtan veszel mégis, csak "újfajta" chippel vedd, tehát olyannal ami mindenféle bootlemez nélkül viszi az irott cd-t és dvd-t, mert a régi megoldással chipelt gép túlságosan régi, ezeknek az olvasófeje már eléggé lefutotta magát ennyi idő alatt. És hát a ps2 nem az a fajta dolog, amit betámaszt a fickó a sarokba....
Remélem sikerül beújítanod egyet, ezesetben remélem beválik és nagy gt rajongó válik belőled.... meg van ám ott még AceCombat4 FinalFantasyX MetalGearSolid2 sőőt asszem lassan 3 és egyéb. -
Mave... #246 Amigából 5db ofkoz. Pécéből elég az 1 (sok is néha) -
Mave... #245 ez nem "cseszegetés" akart lenni, de ez a valóság. Nemtom ki találta ki ezt a hülyeséget, hogy ps2 emulátor..... Logikus ha végiggondolod, akkor tudsz egy gépet emulálni, ha sokkal gyorsabb vagy. Egy p4-en lehet max egy 030-as amiga 1200-est emulálni, ami 3-400 szor lassabb gép a ps2-nél... no comment.
Emulation is not the real thing ráadásul. A ps2 semmit sem érne a sony controller nélkül stb...
Tényleg nem ér meg 50000-et az a ps2?? Szerintem megéri. És ha a gt4et meglátod, veszel is egyet, hidd el :) És közben jusson eszedbe, hogy a gt4 UGYANAZON a vason fut, amin a gt3, vagyis a 4éves technológián.
PSX-et (ps1) amúgy a bleem nevű psx emulátorral tudsz emulálni, de tapasztalataim szerint ezzel pont azt veszitik el a játékok, ami naggyá tette őket. SVGA monitoron nagyon gáz a dolog, meg a kontroller is nagyon kéne hozzá. Inkább 20000-ért vennék egy psx-et (ps1). Azért csak vennék, mert mát van :) meg ps2m is van :) de pcm is meg Amigám is (ebből 5db) :)
Nem , még nem látott orvos... :)) -
Mave... #244 ja a ps1-es gamákat.... persze az sem az igazi.... gt3 emulár alól majd p6-on esetleg.... és ez nem vicc.... nézd a jó oldalát: egy szaros vga kártya árán kapsz 1 ps2-t, amit nem kell állandón "fejleszteni".
Ha gt3 tetszik, tessék venni ps2-t. Mi se szövegszerkesztünk ps2-n, arra ott a pécé. (vagy mac, amiga, mind1). Gt3 CSAK ps2-n fut. -
Mave... #242 esetleg a Fővárosi Elmegyógy intézet server-éről....
Pc-n nem volt és nem is lesz Granturismo. A Yamauchiék nem hülyék, hogy intel ganyéval küszködjenek (7 regiszter, ááááááh) -
#240 na én is így gondoltam:)))
A GT csapat Yamauchival és jó sok dellával(ezért vettem meg eredetiben hogy a GT4-re is fussa)....
ezért illenek rá a maxos jelzők....hogy, legszebb, legjobb, legnagyobb...a trónon....
-
#239 na nembaj.....majd Martyn Brown úrék megmutassák a világnak:
Alien Breed 2k4.... -
Mave... #238 A hülyének is megéri, van rajta MZ lámpa vaze!!! meg krazkerék az elején, légzsáknak is állat...... Meg egykaros ablaktörlő, DTM fiiling. -
Mave... #237 SORRRRRRRY!!!! ez igy van, sőőőt még Razor-ék is kimaradtak ugyebár. És még lehetne folytatni a sort, mert ott aztán voltak arcok!!! Amúgy nálam 2 A500-as is beizzitva figyel, és AlAge-dzsel a500 demokat vaccsoltunk a múltkor hajnalig. Ugyanolyan eszméletlen volt nézni őket mint akkor réges régen egy messzi messzi galaxisban........Visszasírom vazz!!!! Csak akkor nem mikor gt3-azok, de amúgy visszasírom! -
REAL_CIÁN #236 Motoros szappantartó rulez! :DD
-
#235 és ezzel teljesen egyetértek...bár a Sanity-t kihagytad...:) -
Mave... #234 ezt kábé én is így gondoltam, nem úgy, hogy mindenki értsen mindenhez, csak az elején az ellenségeskedés nemigen tetszett. Mert ugye aki tudja mi az a "akármi", az nem fogja "izé"-nek nevezni csakazért, mert az átlagember (ebben a témában átlag) is úgy hivja, csak voltak akik ezen szinte "megsértődtek" és pl. mehettünk versionnal Amerikába emléxel....
Abban viszont ugye egyetértesz velem, hogy minél többen tudják, mér olyan szinű egy adott pixel a képen amilyen, és mér szögletes valami, vagy nem az, annál inkább tudják tisztelni a dolog mögötti munkát, vagy tudják lenézni a felháborító hozzáállást. És akkor azt is elhiszik nekem, hogy a kvék és a gt3 között nem csak a platform illetve a stílus a különbség, hanem az, hogy a gt3-at olyan emberek csinálták, akik ebben örömüket lelték (mert szinte demo szinten tökéletes!!!), és nem olyanok, akik mielőbb ide a lóvét szinten gondolkodnak. Ezekután a manusz meggondolja, hogy egy gt3 belefér eredetiben, de mondjuk a kvák-ra nem ad ki egy buznyákot sem, és ezzel "jó irányba mozdul a mérleg nyelve". Én hiszek ebben, bár tudom, nagyon banálisan hangzik.... Én a poliphony-s srácokat olyanoknak képzelem el, mint a régi klasszikus Amiga-demo csapatokat. Megszállottak, és maximálisan elfogultak az adott hardware iránt. Mert ilyen remekművet csak így lehet "alkotni". Ha nem tudod mire gondolok, kár, de ezesetben keress meg egy Amigás havert, és nézz meg nála pár Silents, Phenomena, Scoopex, TRSI, vagy Anarchy demot. Érdemes..... -
#233 sztem ez rossz hasonlat
mert ez egy szórakoztató ipar, aminek egy része a "szépség"-re megy rá...és az átlagfelhasználót kell győzködni.
persze matek órán, ha valaki - ultraprimitív szinten - nem foglalkozik vele hogy mi micsoda, az meg fog bukni...itt ha valaki nem tud a brezier poligonokról nem történik semmi
úgyhogy a példákat a mozi a zene és hasonló területekről kéne szedni...
ennek ellenére a technikai csacskaságok simán beleférnek ide a forumba, nekem nincs semmi ellen ellenvetésem:) -
Mave... #232 ez igy nem igazán jó ám, mert hogy nézett volna ki matekórán mikor a tanár elmondja mi a különbség a négyzet és a téglalap között, és a csávó ilyet beszól: Figyu vazz, nekem tökmind1, én maradok a szögletesnél" :)) -
#231 ja a kérdések
"Vagy pl. a Motogp-ben milyen gyönyörűen kerek a motorok kereke, de érdekes módon a Motogp2-ben már tiszta szögletes. Érdekes, nem?"
aham...bár én csak olyan egyszeri emberke vagyok és maradok a jól néz ki és a hányás kifejezéseknél:)
-
#230 most erre mit írjak:)
sztem ez eg ykonzolos forumon pont elég:)
csak semmi ömlengés és ábrándozás:) annyi jó gamma van...mindenki nyomja
és egyszer az autóskirály is megérkezik...teljes terjedelemben -
Mave... #229 Éljenek a megválaszolt kérdések!
Csúcs a fórum Mohus! 5 nap alatt 2 hozzászóló!! Abból az egyik én vagyok!!!!
-
#228 áh a PS2 nem képes ilyenre biztos csak valami prerenderelt videót láttál....egy SG gépen -
#227 szal...kipróbáltam a GT4 Prius trial-t...hát ez valami eszméletlen...az autók ha lehet még szebbek,de a táj az valami ultrabrutál...szal nagyon várom már a teljest.... -
Mave... #226 Pedig a helyzet az, hogy télleg ez tűnik a legjobb megoldásnak. Nem egyedülálló a dolog, nekünk nagyon úgy tűnt, hogy namco-ék a ridge racer 5-ben valamit bezier-ekkel kavartak a kocsin, mert a replay-ban a lámpalecsukós rész, háááááát az még a gt3-at is odavágja. Vagy pl. a Motogp-ben milyen gyönyörűen kerek a motorok kereke, de érdekes módon a Motogp2-ben már tiszta szögletes. Érdekes, nem?
Yamauchi-ügyben szerintem nagyokat tévedsz..... Simán a Maci jut rólad eszembe (mármint a dumáról) [nem piszkálódásnak szántam!] -
#225 "bezier polygonok "
ez már beteges:)
még szerencse ,hogy én csak felhasználó vagyok -
#224 LOL -
#223 "ezt gondold át még egyszer pliiiz. Nincs határ, majd esetleg 10 év múlva elérik. Amigán is ennyi kellett. Ne feledd, a gt3 nagy része csak a gt2 ÁTIRATA, előbb kezdték fejleszteni, mint kész lett volna a ps2. A GT4 a poliphony első igazi ps2 játéka. Jóreggelt kivánok. JA, és örülök, hogy újra itt vagy."
átgondoltam...
itt vagyok...örülök hogy örülsz...örvendjünk jön a Kari:)
Yamauchinak ennyi volt a PS2....úgy értettem (persze GT4 motoros cuccok még lehetnek alá Concept)...én már a nextgenre gyűjtök:)))))ami perszen nem biztos hogy PS3 lesz...bár ha a GT széria azon folytatódik...hummm...nemtom:) -
rolika #222 kíváncsi lennék, mi lenne, ha nem 2-3, hanem 7-8 év múlva jönne a következő konzolgeneráció. lehet, nem is járnánk olyan rosszul :) -
#221 határ azért van , csak ahogy közeledünk felé ugy nö a befektetett munka
a ps2-n meg mivel tul bonyolult nehéz megtalálni a leggyorsabb megoldásokat
ha sok a polygon kevés a textura , ha sok a textura kevés marad polygonra
nehéz megtalálni az optimális beállitást
szerintem a legjobb megoldás a bezier polygonok ilyenkor marad idö a texturák feltöltésére kitömöritésére -
#220 naja...a zárt platform varázsa...emléxem Amigán(500) megláttam a Stardust tunnel pályáját a haverommal.....és fél óráig nem tértem magamhoz....:) -
Mave... #219 Vagy nézzetek már meg egy c64-es demot(mert még csinálnak rá vastagon), mert olyanok, hogy besz@rás. A kezdeti a500-as demokat helyből átugorják, de esküszöm. Pedig a Hardware ugyanaz, mint 21 éve!!!!! És arra is azt mondták, hogy a mittomén Tezdrájv már a végletekig kihasználja a c64 erejét. Ez csak egy jó reklámduma, szerintem ezt nem itt kéne "népszerűsiteni". -
Mave... #218 NINCS VÉGSŐ HATÁR, ezt felejtsétek már el!!!! Amiga 500on minden BEAST verzióra ezt mondták az eccerűek, aztán a vektorgamákra is, és erre csináltak rá egy doom-ot, nem is gyengét, sőőőőőt (Project Intercalaris). Ezt a dumát a GameOne tv-n szokta nyomni a csaj, hogy a ps2-ből a game már a legutolsó erőcseppeket is kipréselte, mert már nem stabil a frissités, meg ilyesmi(pedig a frissités ha nem stabil, az általában a hozzáállás miatt van ugyebáár.)Nem véletlen, hogy pécén SEMMINEK nincs stabil refresh rátája (csak a kvák1-nek p4-en) Szóval Mohus, ezt gondold át még egyszer pliiiz. Nincs határ, majd esetleg 10 év múlva elérik. Amigán is ennyi kellett. Ne feledd, a gt3 nagy része csak a gt2 ÁTIRATA, előbb kezdték fejleszteni, mint kész lett volna a ps2. A GT4 a poliphony első igazi ps2 játéka. Jóreggelt kivánok. JA, és örülök, hogy újra itt vagy. -
#217 hogy birja a PS2 azt nemtom:) ez a végsö határ -
#215 Gran_Turismo_4_Toyota_Prius_Trial_JAP_PS2
Ezt nezte valaki? irhatna rola par szot -
#214 Pro Evolution Soccer 3 -
#213 Hékás! Letértünk a főútról! Tény, hogy Mave és én is pc-ről netezünk meg stb., de itt a GT4-ről van szó! Tehát ha a pc-seket akarod védeni, akkor lehetőleg játék kategóriában tedd azt! (ha a hékást sértőnek vetted, akkor elnézést kérek.) -
#212 2D-s animált közönség lesz a rallys részben, állítólag az eddigi legjobban megvalósított. -
#211 Mi az a PES3? -
#210 FIFA 2004-et teszteltem...de maradok a PES3 -nál:) -
#209 "Te honnan forumozol? ennyi...
Amugy én is ps2ös vagyok de ez a fikázás összevissza.
Én azér ps2özök mert viszonylag gyengébb (p3 733...) gépem van és ezért az ujabb játékok ps2n jobbak. de pl itt a net. meg az mp3ak... ps2vel mikor szedsz csinálsz ilyet MAGYARORSZÁGON?"
Jajjjjjjjj!!! Ezt ne kezdjük újra pleaaaaaasssssseeeee!!! -
#208 csak egy kérdés! Hogy vmennyire védjem a pc-seket!
Te honnan forumozol? ennyi...
Amugy én is ps2ös vagyok de ez a fikázás összevissza.
Én azér ps2özök mert viszonylag gyengébb (p3 733...) gépem van és ezért az ujabb játékok ps2n jobbak. de pl itt a net. meg az mp3ak... ps2vel mikor szedsz csinálsz ilyet MAGYARORSZÁGON? -
Mave... #207 MOHUUUUUS hol vagy????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Te is a pécés blablabla fórumon fikálsz? Naccerű. Rince, szerintem az a szemellenzős aki indit egy ilyen fórumot. HE-HE-HE-HE. Amúgy ezzel a gyenge hozzáállással az első jöttment pécéjúzer lealáz benneteket.