8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • mohus
    ja GT4 Prologue info

akinek nem megy a több autos versenyzés....

én végignyomtam a schoolt...

és az options menuben be kell kapcsolni a "bukosisak" ikon menuben...a harmadik pontot (elso pont: BGM ON OFF második pont: TCS ON OFF harmadik pont: tobbautos verseny...a japan krixkraxban van egy NY felirat is, errol lehet felismerni)

szoval bekapcs...kilép...és maris 6-an vagytok a pályán
  • mohus
    úristen Mave....bár ilyen maximalista beosztottjaim lennének...este 10-ig robotolnál benn...csakhogy másnap azt mondhassam neked ,hogy na igen ez a munka:)

a szuperszim GT3-adban (Concept) is vannak lassulások és Vsync gondok...de a tetves japán anyjuknak...ha ilinkelek akkor miért nem rajzol még ki tetves 4 autot , hogy ne csak az öccsémmel körözzek két gép!!!, két TV!!!, két gammával!!!????

az meg hogy a GT3 az szimulátor....huhh...hát
    akármi van gurul az auto, ha nem nyomom a féket...és egy rakás ütkozési hiba....ami fizikában nincs:)és fel sem lehet borulni...a törést már nem is említem

gt3 nem burnout2 vagy need for speed...de nem is izzig vérig SZIM....alá Nascar Season 2003. de nem is vágyom rá hogy az legyen...mert a könnyed szorakozásbol csak izzadás lenne minden kanyarban:)

a gt4 prologueban is más lett az irányítás...a citta di Aria emelkedőjén annyira klasszul vergodnek fel a járgányok...vagy a kormáyn félrerántásakor is nagyon klasszul ringanak be a verdák...sztem jobb lett mint a gt3...és azok a motorhangok nyamm...(kár volt ezt a kalozkapcsolatokkal magyarázni, hogy miert nincs meg...pláne nem 2 rugoért...hol van az már..egy GT fan minden GT-t megnéz és aztán alkot véleményt...ha másért nem az ending movie-ért érdemes belenézni...az Riviera pálya nagyon dög lesz vagy a Prius aksitöltöttség ikonért (ezek a japcsik nem normálisak):))

és egy PCsenek megmutattam...csak annyit mondott...ennek nagyon szép a képe:)))uhhh képe?? mondom minek a TVnek?...aszonygya nem....hanem olyan siman fut és szép...ja mondom hogy "folyik":) és még azt nem értette ,hogy a kocsik tükröződése miért nem ilyen szép PC-n...mondom mert ebben a masinában csak 4mb video ram van:)-
    aztán elsírta hogy a 256Mbos videokártyája miatt ujra kellett feltennie az XP-t:)

és azért van Logitech kormányom mert a masik kormányokkal ellentétben a többi autos gamma is támogatja....vagyis a játékgyártók is erre fejlesztenek....

ezzel a bughalommal eddig mindenki jokat nyomott...:)a többit meg nem fikáztam...csak a kompatibilitás miatt javaslom ezt másnak is...de most már ne vegyen senki semmit...amig nem teszteli a gt force prot (2.5 fordulat) remélem ha jo leszek a jézuska hoz egyet....

• Mave...
    Nálad az dönti el ki a szaki és ki nem, hogy mennyi kalózkapcsolata van? Meg is látszik, beéred egy bughalom kormánnyal, sőt még a véleményt kérőket is rádumálnád, most erre mit lehet szted mondani? MGS2-ben sok más gond is volt, nincs is meg. FFX-ben meg nem ilyen dolgok miatt remegnek a karakterek (mellesleg nem a karakterek, hanem a végtagok+fej, mert a középpontokat erősen integerben kalkulálják, és kellően nagy terepek esetén az integer nemigazán elég pontos. Ha lett volna öccázasod, emlékeznél, hogy a régi vektorrutinok is ricegtek mint állat, mert a sinus-táblázat byte-osan volt pakolva (magyarul 256-tal szorozták fel).
    Más: nem irtam én olyat, hogy csúnya a gt4 prologue, sem azt hogy rossz, csak azt, hogy ha igy marad, nem veszem meg az eredetit. Persze aki örül annak, hogy átkúrják egy "menő" kormánnyal (és még fikáz is egy kevésbé márkás, de HIBÁTLANT), annak gondolom ez nem gond. Nekem meg gond, de ezt asszem mindenki maga tudja. Ja, és nem fogok 2 rugot kilapátolni az ablakon, hogy megnézzem magamnak a vsync gondot, tudom milyen az, láttam eleget, mert van büdöspécém, de ha hibátlan lenne sem érdekelne, mert árkád gama sosem kötött le egyetlen percre sem, ugyanis utálom, sztem gyerekes a sim. módhoz képest. Maradok a gt3 simulator mode hű rajongoja, és majd meglátom, mit tud a gt4....
  • mohus
    dupla rétegű DVD-re el fog férni...

a Prologue-ban is a két videó sztem többet eszik meg mint a játék a pályák meg az autók
  • Sadun Tryst
    ja, én ezér a gammáér fogok PS2-t venni! :)

ja, meg van 4.7 gigás DVD is, és van dupla DVD is, ami ennek a 2x tehát 9.4 GB... :)
  • Sadun Tryst
    biztos tudjátok már az adatokat, de ha nem, akkor itt van 2 FONTOS adat:

AUTÓK SZÁMA: 500+
    PÁLYÁK SZÁMA: 200+ vagy 300+

1 ideig biztosan em fogjuk megunni... :)
    FORRÁS: PlayZone
  • Neme.
    A GT4-et még heggesztik. Majd jövőre meglátjuk, milyen lesz.
  • Neme.
    "addig kár itt más szavára adni amíg saját magad nem döntös el, hogy kell-e neked ezzel játszani vagy sem:)"

Mennyire igaz..
  • mohus
    "Kiadni (játékáron) egy DEMO-t csak azér' mer' elb*szták a határidőt "

anyagárban volt:)
  • mohus
    "Félre ne értse senki, nem fikázom én a gt4-et, nem láttam a prologue-t, csak azt olvasom hogy vsync fukk van benne "

ha ilyen nagy szaki vagy hogyhogy még nincs meg??

addig kár itt más szavára adni amíg saját magad nem döntös el, hogy kell-e neked ezzel játszani vagy sem:)

MGS2 ben is volt Vsync probléma...FFXben remegnek közelről a karakterek...nincs hibátlan gamma
  • mohus
    arcade módban akkor, ha versenyautóval mész...pl FORD GT40 pl a Fuji pályán

én végigcsináltam, de nem mind arany, többnyire bronzom van

az a Honda HSC az ucsó autó nagyon pöpec...

• aabyssx
    BTW én is inkább a LOD-ot használnám (max. több szintel, hogy kevésbé legyen feltűnő), mivel ott biztosan a kezemben van, hogy mi történik az object-el. Sokkal jobban lehet vele tervezni, mint azzal, hogy vajon mikor és hogyan sikerül automatikusan lebutítani az engine-nek (így tesztelni is kevesebbet kell).
  • aabyssx
    Film iparra csak legyinteni tudok...
    ...remélem nem tartunk ott, hogy a játékokat az ultragagyi tömegsz*r filmekhez kell hasonlítani? Úgy érzem, hogy a játékok terén még van innováció és igényesség is a pénz mellett. Ha ez megszűnik, nem játszok tovább... :(
  • Alien!
    mondjuk megemlíthetnéd a dvd-ipart is, ugye? jobb filmek kiadása mindenféle formában...ha csak a trilogiákra gondolunk....collectors edition,directors cut,ilyen olyan edition/pack,stb....valszeg a Star Wars trilogyának lesz 4 variánsa minimum....és pesrze olyan extrákkal amivel biztos megveheted,pedig má az első dvd-kre is rárakhatnák....
  • aabyssx
    Ehhez még hozzáteszem, hogy elvileg amikor a GT3-at analizálták az jött ki, hogy a PS2 kb. 30%-át terhelte. Persze ez egy értelmetlen szám, amivel igazán nem lehet mit kezdeni (max. érdekes), mert nyilván meg van az oka, hogy miért nem tudtak (vagy miért nem lehet) többet kihozni a vasból.
  • aabyssx
    BTW a Prologue-ról még annyit, hogy SZVSZ ez az egyik legnagyobb pofátlanság, amit eddig valaha eljátszottak a videojátékok történelmében.
    Kiadni (játékáron) egy DEMO-t csak azér' mer' elb*szták a határidőt és ilyen pofátlan módon akarják csökkenteni a karácsonyi eladások kimaradásából adódó károkat eszerűen gerinctelen.
    Ezt SZVSZ csak egy hajszál választja el attól (a PC-n megszokott megoldástól), hogy odadobják a közönségnek úgy, ahogy sikerült (és amit újabban már konzolon is gyakran elkövetnek igénytelen és pénzéhes kiadók). Nem szeretném, ha ez általánossá válna.

Persze a Prologue demo-hoz képest nagyon jó, de mégsem kellene...
    ...eh, nem folytatom, mer' megint megszól valaki, csak mer' zavarnak olyan természetes dolgok, amiket az ő igénytelensége és naívsága tolerálni képes. (Ezt pedig akinek nem inge, ne vegye magára!)
  • aabyssx
    Tényleg nem kell ám annyira parázni, mer' nagyon szép a játék. És azt a v-sync dolgot is SZVSZ csak én vettem észre (mer' nagyon-nagyon kicsi). A pakolás viszont tényleg látványos, de hát ezekszerint az embereket nem zavarja annyira, mint engem.
  • aabyssx
    "ez játék és nem egy techdemo"

Tévedés! Legalább annyira techdemo, mint játék. Ez az első PS2 játék, amihez a Sony teljesítmény monitorozó eszközöket "adott", ami elvileg mutatja, hogy a vason hogyan oszlik el a terhelés.
  • aabyssx
    "reményeim szerint a prologue-ot nem csak azért adták ki, hogy pénzmagot gyűjtsenek a karácsonyi szezonban, hanem a visszajelzések alapján tudnak még csiszolgatni a végleges játékon"

Azér' ugye ezt cinikusan értetted. /:|
  • Mave...
    Vazz, ha Valaki a rambo3-at szereti, akkor azt nézi, nem a barátok közt. És én nem fogom győzködni, mér azt, vagy nem azt!
    Én megnézem a replayt, mert érdekel mit produkáltam. Belülről játszom, nem külsőnézetből (babakocsi), emiatt nem látom menet közben vizuálisan pl. a drift-eket, fékezési pontokat stb. Ezért nézem meg, és a haverjaim is. Arany is a jogsi...
  • Mave...
    Én, mert mint irtam többször is, 98-ban is mindig megnéztem, 99-ben is és azóta is. MERT MEGNÉZEM, REMÉLEM NEM FOGTOK MEGHARAGUDNI EZÉRT?
  • Mave...
    Félre ne értse senki, nem fikázom én a gt4-et, nem láttam a prologue-t, csak azt olvasom hogy vsync fukk van benne (mindenki elismerte aki látta). Elkezdek gondolkozni, mit rühellek a pécében a legjobban???? Vsync gondok!!! Ez az!!! Tehát a gt4 prologue közben 99% ps2 feelingem lenne és 1% pécé. No thanks!
    A pakolás a gt3ban is zavart, nem értem miért kellett úgy hagyni, főleg hogy kábé öt fázisban lod-ozták az objaktokat.... nem birtak volna kigyalulni egy kib@szott hasábot oda messzire??? aztán lépésről lépésre egyre inkább felhőkarcoló lesz belőle a lod miatt.
    Ha igy lenne, én is azt mondanám: videoram miatt stb stb
    De mivel amúgy van, azt mondom: a csakazértis miatt. Nekem bőven elég volt annyi felület a kocsikon amennyi a gt3 ban volt. 3 haverommal is úgy gondoltuk, jó lenne a gt4 akkor is, ha csak annyiban külömbözne a 3-tól hogy 500 kocsi meg 2*50 pálya. +esetleg valami új effekt (mint anno a heathaze effekt a gt3ban, eccerű és szép).
    A gt2-vel valaki tévedett, game közben nem lassult le, csak a replay-ban, de ott tény, hogy nem lehetett kevesebb felület, mert igy is 400 látható triangle volt csak egy verda. Ami miatt lassabnak érzed, az az, hogy a gt2 25fps, a gt3 meg 50 (PALverziónál)
  • Mave...
    jajj tudod, hogy értettem... Tisztában vagyok vele, hogy létező helyszínek vannak, de azzal meg Te légy tisztában, hogy MINDEN a játék programozóinak kezében van. Ha ők kitalálnak vmit, hogy "olyan legyen" de férjen is bele (a korlátok közé gondolom) akkor nem lesz vele baj. Ha tényleg úgy gondolod, hogy ez már az a stádium, mikor nem lehet újat csinálni, gondolj bele, hány proci van a ps2-ben (több mint 10!!!). Ezek tudatában elég "felelőtlen" kijelentés lenne azt állítani, hogy az xy game a max amit a ps2 tud. Az, hogy a gt3-4 így is ennyivel szebb, az azért van mert a többi autós 99%-a egy szar (már elnézést). De ez nem jogosít fel egy céget arra, hogy sárbatiporja a saját babérkoszorúját, miszerint a legjobb kíván lenni/maradni.
    Hidd el, ha a gt4 télleg vsync gondokkal fog bajlódni (végleges), akkor azt a gt5 eladási statisztikája erősen megérzi majd.
    Concept. A concept-et nem is ugyanaz a banda tákolta tudomásom szerint. (igencsak korea jut eszembe), ráadásul egy teljesen fölös árkád gönc.... gt3- vsync gond a demojában is volt, ezért is vették ki a fullzoom-ot a véglegesből. khm.
  • Alien!
    az nfs underground egy szar(ebből a szempontból),rommá alázza a Burnout 2,ami ugye nem mai program....
  • mohus
    "illetve a GT3-ban is néha berángat a visszajátszás"

igen...a Conceptben ahol már a pályákat újratextúrázták..zoom esetén előjött visszajátszásban vsync és a speedway pályán amikor az alagútból jönnek ki lassulás...de ez annyira jelentéktelen ,hogy nem is tudom mit mondjak rá pl egy NFS : UG nyálgrafika után:) ráadásul PS2-n ahogy tölti a zenét vagy pálylt vagy mittudomén mit a gép néha bericcen...na ez a GT3ban GT4 Prologueban játék közben sosem fordult elő
  • mohus
    "Egyébként ha végignyeritek a School mod-ot akkor lehet menni rendes versenyt a gépek ellen. Tesóm ebben a pillantban keni neki a McLaren F1-el a Speedway pályán 5 igen bivaly géposztály ellen."

HURRÁÁÁÁÁ...ma este mindenképp én is végignyomom, eddig nem volt időm rá
  • mohus
    egyáltalán láttad a prologue-t?

• mohus
    "Amúgy a "pakolás"-t nem a videoram mérete okozza feltétlenül, hanem egyszerűen a rosszul átgondolt pályatervezés, mert a gt3-ban is leginkább csak akkor látható a probléma, ha visszafelé megyünk a pályán"

szólni kellett volna hogy Tsukuba-ban a GT4 miatt építsék újra a pályát mert pakolási gondok lesznek:)

vagy itt van NYC felhőkarcolói, amik mellessleg sokkal szebbek mint az Tokyoban volt a GT3ban...
    és itt a pályarajz

• Alien!
    azé nem kéne a kardotokba dőlni.....bazz ultragáz ha vki ezé nem jáccik egy játékkal...ki a g*cit érdekel a problem ha a játék 99%-ában nem jön elő!? egyébiránt az összes GT-ben volt vmi féle belassulás....emléxem a GT2 érezhetően lassabb volt mint az elődje,nem volt annyira "sima"...illetve a GT3-ban is néha berángat a visszajátszás....amikor mondjuk sok vas van a képernyőn és még mondjuk egy kis por is van....

A GT4 szerintem ultraszép,talán valóban az a városi pálya lóg ki nagyon,de ettől függetlenül gyaláz minden platformot még igy is....
  • Mave...
    Amúgy ha figyeltetek, ott volt a "pakolás" probléma mondatában a kulcsszó, amit Mohus nem vettél figyelembe!!
    "Ilyen volt a 3-ban is (1-2 pályán), de közel nem ennyire
    -----------------
    látványosan."
    ------------

Tehát rosszabbul használták ki az adott hw-t mint 3 évvel ezelőtt!!! Ez röhej, télleg nagyon remélem, hogy ezt újragondolják, mielőtt kijön a full, mert a Windóz szokott úgy "javulni", hogy a kijavított 100 bug mellé jön 200 teljesen új...... No Comment...

Amúgy a "pakolás"-t nem a videoram mérete okozza feltétlenül, hanem egyszerűen a rosszul átgondolt pályatervezés, mert a gt3-ban is leginkább csak akkor látható a probléma, ha visszafelé megyünk a pályán. Ugyanis azt végképp lehetetlen megoldani, hogy oda-vissza optimalizálva legyenek az objectek. Persze ha 1-gyel kevesebb texturát használnának, lenne vram az objecteknek, tehát nemtom ez mér a vram hibája..... Igy a 256 mega is lehet kevés, mert csupa 2048*2048-as texturákat használok, és máris elfogy. Szal prologue ezexerin fukk. Na majd tán a végleges.
  • Mave...
    A gt3 is 4 mega vrammal ment, elfelejtetted??? De én CSAK azért becsülöm (tem) a poliphony-t, mert a gt3 közel techdemo minőség volt. Engem nem érdekel, hány autó lesz benne, ha bugzik leszarom a gt4-et! Mert ez nem pécé vazz, ott mindent elnéznek (a SLR-ben még a f@szi könyöke is kilógott a kasztnin keresztül.... :) ), de a gt azért volt mindig is gt, mert a LEGJOBB volt. Ha ez már nem igy lesz, felőlem mehet a levesbe, visszatérek a gt2-höz, abban is 500 kocsi van, csak ott legalább tudom, mér pixeles, mert az ott tech korlát, nem IGÉNYTELEN HOZZÁÁLLÁS. Mondjuk érdekes, hogy mennyire türelmes és elnéző tudsz lenni Mohus egyértelmű pofátlanságokkal szemben (logitech kormány bug, gt4 vsync bug), csak nem ülsz sokat a pumpa előtt?? :))
  • mohus
    én a 27-nél járok vagy 29...már nem tom...

vazz tankolni nem tudsz?:)
    gurulj le a jó öreg ÁFOR kúthoz...de ott nem fogadnak el yent...
  • mohus
    neked hogy tetszik a prologue?
  • mohus
    "Tegnap letudtuk school modot, de elkeserdetünk, hogy utána sem lehet több autó ellen versenyezni, csak egyedül róhatjuk a pályákat :) "

vazz...ez mekkora gyökérség
  • mohus
    "de az nagy GT4 ne bénázzon már v-sync problémával. "

nem bénázik...

"A háttérben nagyon lehet látni, amikor kirak egy új épületet. Ilyen volt a 3-ban is (1-2 pályán), de közel nem ennyire látványosan.

Remélem ezek csak a Prologue betegségei, amiket kihever a végleges rilíz."

sztem ilyen lesz a véglegesben is...nemtom mit vársz még a 4mega video ramtól...ez játék és nem egy techdemo
  • mohus
    "ha közel volt az autó és előtte sok por volt, akkor látni lehetett v-sync problémákat."

hát...fullra zoom meg minden...nem is csodálkozom rajta, de ilyenkor semmi "értelmes" nem látszik...
  • Mave...
    Bízzunk!!! Egyebet úgysem tehetünk... :)
  • aabyssx
    OFF (vagy mégse?)

Ha a Jak2 fele annyit pakolna ki a képernyőre mint most, de azt folyékonyan tenné, akkor leesett volna az állam. így, hogy döbbenetes mennyiségű cucc van a képernyőn, viszont akkorákat rángat néha mint az állat az egész illúzió darabokra tört (nálam). Miért kell ez?
  • aabyssx
    Igen!

BTW nekem nem igazán számít a visszajátszás, mert nagyon ritkán használom, de az nagy GT4 ne bénázzon már v-sync problémával. Lehet, hogy csak én fogogm kötekedve észrevenni, de ez SZVSZ illúzió romboló.

Engem amúgy sokkal inkább zavar a ~pakolás a Time Square-en. A háttérben nagyon lehet látni, amikor kirak egy új épületet. Ilyen volt a 3-ban is (1-2 pályán), de közel nem ennyire látványosan.

Remélem ezek csak a Prologue betegségei, amiket kihever a végleges rilíz.
  • Mave...
    hátha nők is jáccanának vele!:) Azok csak úgy tudnak...... Kocsit is azé nem tudnak vezetni, mert ott kénytelenek bent ülni a kasztniban.... :)
    De télleg, b@sznák meg a külső nézetet, tök fölös hülyeség (kb. mint a majdnem élethű műszerfal pécén, meg hasonlók)