8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • Mave...
    Amúgy igaz, tééleg nem néztem utána a Prologu-nak. Látod, elismertem hogy tévedtem. És te mikor fogod? Igaz te már témainditó lettél, szerencse hogy előtte nem kell valami tesztet kitölteni. :)
  • Mave...
    Ezexreint távozol? Mármint a viszlát miatt.... Ott a pc játékoknak mittomén fórum, látom az a "hülye version" olyan fórumot indított, hogy valóságos kultusz lett belőle. (már akinek....)
    Na szevasz Máté Kriszta. A zárójelről meg: Orvos látott már" stb. Háát a nénikéd köcsög. Érted? Ezekután én leszek a zárójelben fogadjunk dvd mester.
  • Rincewind
    Jaj úgy látom mostmár az a sorsom, hogy minden hozzászólásban ott szerepeljek zárójelben. ^.^
    Egyébként csak csendben súgom meg neked, hogy némi félreértésben leledzel és, mint GT fan, nem néztél utána a dolgoknak eléggé. Amiről te beszélsz (Toyota trial), arról senki nem állította, hogy pénzért adják, ezer éves dolog már! Amit pénzért adnak az a Gran Turismo 4 Prologue és előreláthatólag december 4-én jelenik meg japánban. Ön a leggyengébb látszem, viszlát! ^.^
  • Mave...
    Maj viszek virágot a sirjára....
  • Mave...
    A dolog érdekessége az, (legalábbis az ign hirei után) hogy ez NEM GT4 DEMÓVERZIÓ, hanem egy cefetjó üzleti fogás. Nem a PD-nak, hanem a Toyotá-nak. Az IGN szerint ugyanis a gt4 Toyota Prius trial version NEM MEGVÁSÁROLHATÓ, hanem azok kapnak ingyenesen 1-1 példányt, akik dec végéig a Toyota kereskedésekben (japán!) Toyota Prius tesztvezetésen vesznek részt. Mér jó ez a Toyotának? Mert így olyan gt rajongók is beleülnek abba az ölég "érdekes" kocsiba, amibe egyébként eszük ágában sem volna. Namármost kicsi ugyan a valószinüsége, de ugyebár előfordulhat, hogy ennek-annak mégis megtetszik a Prius és vesz egyet...... Szóval a pénzért demo máris bukott. Szerintem ez igy még korrekt is, tekintve, hogy a Toyota komoly hátteret biztosított a Prius-szal kapcsolatos dolgokhoz a Yamauchiéknak. Nekem a Totoja se hideg se meleg, de szerintem ez még pont belefér a korrekt üzleti fogás cimszó alá! Mondom, sose vennék Toyotát, én olaszimádó vagyok (+az amcsi offkoz), de a véleményem attól még lehet pártatlan. (vagy csak megint ezek a rohadt szemellenzők, ugye Rince?)
    Mohussal meg mi van, meghót????
  • Mave...
    De nem igazán látom, hogy bárki hozzátenne, vagy elvenne a boxutca stb... -vel kapcsolatos fejtegetéseimhez. Persze ehhez nem elég ideggyogyászhoz küldeni a Mavericket, ehhez GONDOLKODNI kellene. Mohus, te is ne arról a bánatos WRC-ről tárgyalj már, meg a kolinmekré nevü katasztrófáról (a 3-asra gondolok mer a 4-et nem láttam. Nem is fogom...), hanem ezeket okfejtsd. Mert a téma arra való, hogy MEGVITASSÁK az emberek. (persze nem arra gondolok, ha valaki kérdez ezekről a gamákról, ne válaszolj, csak azért megerőltethetted volna Magad a témában) Te pl. fel voltál "háborodva" mikor a háttérrel és a hidraulikus fülkével kapcsolatos felvetéseid nem vertek fel túl nagy port. Te indítottad ezt a témát, most gerjeszz vitát, vagy érts egyet, de ne menj el mellette szó nélkül. Én Rince-től nem várom el, hogy "megszakértsen" egy ilyet, de tőled minimum! Hajrá vazz! Fikázd amit irtam, vagy mittomén.... Csak még egy apróság: nyugodtan lefikázhatja akárki amit irtam, csak ne úgy, hogy elmond mindennek, és kész. INDOKOLJA meg, mert én azt tettem! És asszem az indoklás megállja a helyét. Ha valaki úgy érzi, nem, az könyörgöm irja le a saját véleményét. De ne azzal indokolja meg, hogy "ezt úgyse lehet megoldani, max a ps3-on" mert ez röhej. A Maci of Majic12 is épp ezt mondta a gt1 után a gt2-ről. Aztán pofáraesett, de nagggyon.
  • Mave...
    Háát pajtás, nemigazán találom a fonalat. Ezt kommentelhetnéd, mint valami forráskódot, ugyanis fel nem fogom, mi a gond. Arra reagáltam tudniillik, hogy aszontad, "PC-n még nem adtak demót pénzért, konzolon már ez is megy". Szerinted a windóz készen van ? Persze lehet hogy TE mint EGYETLEN (Keanu-val vállvetve :) ) elégedett windózfelhasználó vagy? Ha meg akkora poénnak szántad mint ps2 tulaj, akkor inkább poénkodás helyett a gép paramétereit sziveskednél böngészni, mert visszagondolva kicsit régebbre, elég kevés fogalmad van róla. Meg aztán URAIM de igy GLOBÁLISAN MINDENKINEK: Ha itt mindenki Gt3 fan, mér azt érzem, hogy rossz helyre kerültem ("közeg") Én két nap alatt csinálom az összes jogsit fullaranyra, ezzel nem dicsexem, csak azt akartam jelezni, hogy ölég nagy gt3 rajongónak számítok. Nomármost a környéken éldegélő ÖSSZES gt3 rajongóval faszán szótértek. De pl. Veled (Rince) nemigazán. Mintha egészen más gt3 lenne meg Neked és nekem. Persze én mondjuk nem a gt3-at ajnározom, szerintem a Gt2 a csúcs. (több mint 500 autó, versenykasztni stb)Persze én csak egy hülye vagyok, aki nem törődik holmi pixelekkel. (Nekem pécén is csak a deltaforsz teccett:).) Vagy lehet, hogy Neked a gt a 3-assal kezdődött?
    No mind1, semmi gond a dologgal, csak annyit kérnék, ha a pénzért demóverzió dumát csak poénnak szánod, akkor kerekítsd ki jobban a dolgot, mert betéved ide 1 pécés, és kapásból teleordibálja ezzel a baromsággal a netet. Ezt szeretnéd? Ha nem , akkor szerintem te gondolkozz el dolgokon. Ha igen, akkor menj a bánatba valami vinsux fórumba, ott nyerő ez a duma. Volt már olyan betegelme, "aki" nyilvánosan kijelentette, hogy a box 2-szer gyorsabb, mint a ps2, mert a box 700megaherc a ps2 meg csak 300. Ezután erről mindenki "meggyőződött"(mert amit az xy újság ír, az tuti igaz is), és így sikerült eladni az első 5 Xboxot. Erről asszem ennyit. Ha nem értetted, a hiba a Te készülékedben van....
  • mohus
    oh köszönöm:)

NAGYON SOKAT FEJLŐDÖTT, SOKKAL JOBB LETT...nekem megvolt kölcsönben...de valahogy én rátapadtam full liszenszelt rally cuccra (értsd WRC feeling) és átszánkáztam rajta...másoltban nem baj ha ott van a polcon, eredetiben ne vedd meg

a WRC spanyol rally félelmetes volt most hétvégén, amit Panizzi kinyomott huhhhhuuu..nameg Benik a bajnok...Ford rulez

én megvárom a WRC3-at...

• Rincewind
    Koma orvos látott már? Szerintem meg kéne látogatnod. De az is lehet, hogy egy csendes nyugodt hely is visszabillentené a lelkivilágod a normális kerékvágásba. Menj ki szívj egy kis friss levegőt és ne törődj holmi PC-kel meg konzolokkal, mert ez nálad már elég beteg szinten van.

u.i.: Szvsz, aki ide ír annak azért nagyrészt van némi köze a GT3-hoz (lagalábbis itt nagyrészt mind PS2 tulajok vagyunk). Legfeljebb csak nem szemellenzővel nézi mindenki a világot. Ez megfordult már a kis buksidban? :)
  • mohus
    nekem a 179-es kép "látványa" is bőven elég...

dec 4...legalább lesz valami Turismo idén a fa alatt:) jól felspanolják a népet...Yamauchi ahelyett hogy a többi autón és pályán dolgozna...körbejárja a Prológgal a világot:)

• Mave...
    Az önárnyék meg lehet szépen csalva is, a képen szerintem olyannak tűnik, de az Acecombat4-et ha megnézed, a repülőkön önárnyék vala. Mekkora csoda kéremszépen..... A rally mód "nézői" meg kb úgy néznek ki, mint a tekken tag "nézői", akik a bunyót figyelik. Kérdésem, ha prerendered mongyuk a box és a rally- kép, akkó mér nem SZEBB???? Mert ezeket még egy ÁTLAGOS 3d renderelő progival is lenyomhatja akárki. Ha prerendered lenne, akkor az úgy is nézne ki. Persze vannak, akik a többi képre is rámondták a prerender-t. De bocsi, én nem mondtam hogy tutira igy van, csak annyit mondtam, SIMÁN MEGCSINÁLHATJÁK, technikai akadálya egyiknek sincs. És a Vrally2 már bebizonyította amit leírtam. Emiatt én bízom benne, hogy megoldották, végülis valamit csináltak 3 évig, nemde? Meg a videókról még annyit, az első videók az e3-on semmivel nem néztek ki jobban, mint a gt3. AKKOR úgy nézett még ki a Ware!
  • Mave...
    Ezt talán a Yamauchi tudná megmondani, de 1 a lényeg, NEM PÉLDANÉLKÜLI az ÉLŐ NÉZŐ a PÁLYA SZÉLÉN, mondom, nézzétek meg a Vrally2-t psx-en, még OTT IS MEG TUDTÁK OLDANI, persze ott nem 2000 felület egy ember, de a psx nem is 36000-et rak ki realtime. A lényeg, hogy prerendered nem fér el semmiféle adathordozóra, aki meg ismeri a Poliphony Digitalt az tudja, nem szokásuk PÉCÉS módszereket alkalmazni, a gt3-ról sem rendered videókat láttunk 3éve!!! De számoljunk kicsit. 1 autó a gt3-ban (gt-4 ben)kb 5000 triangle, persze ennek fele takart lehet, de mind1, aszonták 3500 látható felület 1 autó, de maradjunk az 5000/2-nél. Ha egyedül mész a pályán, akkor 5*5000 felület nincs kirakva, tehát az engine ráér kirakni mondjuk 15 (!!!) embert, ami elég sok a pálya mellé, boxcsapatnak meg főleg sok. De nézz meg egy fociprogramot, pedig c-ben irt mocskok, mégis ott szaladgál 22 játékos+biro stb... És az első sorban "ülő" nézők sok helyen 3d-sek... Tehát szerintetek a Poliphony szarabb engine-t irt a gt4-hez, mind a EA a fifa minttoménmelyik-hez. Kac-kac-kac
  • Mave...
    Version, te meg szállj már le a magas lóról, neked nem a valódi után hiányzik a corvette vezetés simulation, hanem helyette. Mer akinek zsomporban van 1 korvettje (ezerdarabban) annak max ez marad. :)
  • Mave...
    Na persze nem ezen fog múlni a gt4 sorsa asszem, csak idegesít, mikor egyértelmű jelét látom annak, hogy olyan pécés fikálja a gt4-et, aki még NEM LÁTTA A GT3-at SEM!!!!!
    Pedig már 3 éve volt rá neki könyörgöm. De aki meg 3 év alatt nem vette a fáradtságot, annak nem mindegy mi lesz a gt4-ben, és mi nem?????? Mert aki látta a gt3-at, az tudja, ezek nem prerendered képek. Csókolom.
  • Mave...
    Te, láttam én már pécéseket a tv-ben , mikor sorban álltak hajnali 3-kor a boltnyitást várva a WIN98 (!!!!) megjelenésekor, és mutatták az elsőnek belépő f*szkalapot, aki billgenya által dedikált (!!!) példányt vehetett át, úgy vigyorgott, mint aki megnyerte a lotto5-öst .... Pedig a winfos98 még demónak is gyenge, nem???? Lehet, hogy az előbb említett koma két nap múlva már fórumon fikázta. PÉÉÉCÉÉÉ vas (Sz*rra való)
    Meg tedd már egymás mellé a különféle winsuxx verziókat...szerinted mindegyik a nulláról van talán újraírva? Ne viccelj, alig fedezek fel különbséget a 95 meg pl. a millenium között, de a sok barom megveszi mindet, mert billgenya igér fűt fát... itt legalább a Yamauchi még nem vert át senkit asszem. A boxuccáról annyit, valószinű realtime lesz, mert a legelső gt4 verkbemutató filmben benne volt, hogy motioncapture-elték a mandrók mocorgását. Namármost ha a forma1 kétezerakárhányban meg tudták oldani az "élő" boxutcát, ölég érdekes lenne, ha a gt4-ben beletörne a bicskájuk. A rally módban pálya szélén szédelgő mandrók is lehetnek ilyenek, ha lesz speciális rally mód, mint amilyen ps1-en a vrally2-ben volt. Itt csak a te autód ment a pályán, mint az igazi rally-ban(ott sem 6 kocsi indul egyidőben), és ilyenkor előfordult, hogy kifutott eléd egy manuszka, és fenyképezett, stb.... Akkor ez itt mér ne menne professzorkáim????? Vag annyira megszoktátok pécén, hogy az előzetes MINDIG kamu??? Szánalmas fanyalgásotokon csak nevetni tudok. PC SUXX
  • mohus
    de lehet hogy nem jol tudom a yen árfolyamát
  • mohus
    na megnéztem

3000 yen lesz...az 6 rugo
  • mohus
    mivel lehet hogy csak japanban lesz...akkor egy nyers DVD ára lesz:)
  • aabyssx
    "ilyen a PC-ken jellemző...DEMO szagúúúúú"

Ez SZVSZ de gáz! :(
  • Rincewind
    Concept-et ne is említsd, épp most jövök onnan. Végignyomtam alapon, kaptam két szép secret-et is hozzá, mondom de jó, gyorsan megnézem, aztán mentek. Kár volt úgy kifagyott, mint a szar, másfél óra játéknak lőttek. :P
  • REAL_CIÁN
    Sőt, nem is arcade-ban, a GT mode benne van, csak a kocsik és pályák száma kevesebb!!
  • REAL_CIÁN
    Azért ez több mint demo! Gyakorlatilag végigjászthatod a játékot arcade-ban, kevesebb autóval és pályán. Olyan ez mint a GT Tokyo-Geneva.
  • Rincewind
    PC-n még nem adtak demót pénzért, konzolon már ez is megy.
  • REAL_CIÁN
  • REAL_CIÁN
    Nagyon valószinü hogy csökkentett áron kerül forgalomba.
  • mohus
    "A sorozat producere, Kazunori Yamauchi felfedte, hogy a Prológussal az újdonsült játékosokat szeretnék megismertetni az idők során igen komplikálttá vált játékkal."

micsoda dumaaa:)

phu...ez rossz jel...
    ez nagyon lejmolós így kari előtt...

ilyen a PC-ken jellemző...DEMO szagúúúúú

persze örülök is neki:))))))))
  • Davidus
    Majd PS3-on:)
  • cenobite
    (IGN) A Sony kapva kapott az alkalmon, hogy a Tokyo Motor Show alkalmával bemutassa a nagyközönségnek a Gran Turismo 4 előhírnökét. A Gran Turismo 4 Prologue a rajongók legnagyobb örömére még idén - december 4-én - megjelenik a japán piacon. Annyiban különbözik a 2004-ben debütáló teljes változattól, hogy limitált számban vannak jelen a kiprószálható autók és pályák. Minden más, a grafikai és fizikai motor teljes vállszéllességben szavatolja az autentikus játékélményt, továbbá öt pályán - New York, egy olasz város, a Grand Canyon, Tsukuba Circuit és a Fuji Versenypálya - száguldozhatunk kedvünkre.

Az autók listája:

Daihatsu Copen Activetop (2002)
    Daihatsu Mira TR-XX (1997)
    Honda Beat (1991)
    Honda Fiat W (2001)
    Honda Civic Type R (1998)
    Honda Integra Type R 98 Spec (1998)
    Honda NSX Type S Zero (1997)
    Honda Takata Dome NSX (2003)
    Spoon Fit (2003)
    Spoon Civic Type R (1999)
    Spoon S2000 (2000)
    Mazda RX-7 Spirit R Type A (2002)
    Mazda RX-8 Type S (2003)
    Mazda Demio Sports (2003)
    Mazda Roadster 1.6 (1989)
    Mitsubishi Lancer Evolution V GSR (1998)
    Mitsubishi Lancer Evolution VIII MR (2003)
    Mitsubishi Colt 1.5 Sports X Version (2002)
    Nissan Sylvia K's Aero (1996)
    Nissan Skyline GT-R V Spec II (1994)
    Nissan Xanavinismo GT-R (2003)
    Nissan March 12c (2003)
    Nismo Fairlady Z Z-tune (2003)
    Subaru Impressa Sedan WRX STi Version VI (1999)
    Subaru Impressa Rally Car (1999)
    Subaru Impressa Sedan WRX STi - GD Type II (2003)
    Subaru Impressa Rally Car - GD Type II (2003)
    Subaru Legacy B4 2.0 GT spec B (2003)
    Subaru Legacy Touring Wagon 2.0 GT Spec B (2003)
    Suzuki Cappuchino (1992)
    Suzuki Altoworks Sports Limited (1997)
    Toyota bB Z 1.5 2WD X Version (2000)
    Toyota Celica GT-FOUR Rally Car (1995)
    Toyota ist 1.5S (2002)
    Toyota Vitz RS 1.5 (2000)
    Toyota MR2 GT-S (1998)
    Toyota Prius G Touring Selection (2003)
    Toyota Woodone Supra (2003)
    Toyota Celica SS-II Tuning Car (2003)
    Dodge Viper GTS (1998)
    Ford GT Concept (2002)
    Ford Focus Rally Car (1998)
    BMW McLauren F1 GTR FINA (1997)
    Lancia Delta HF Integrale WRC (1992)
    Lotus Elise Sports 190 (2000)
    Mercedes-Benz SL55 AMG (2002)
    Volkswagen Lupo GTI Cup (2003)

A sorozat producere, Kazunori Yamauchi felfedte, hogy a Prológussal az újdonsült játékosokat szeretnék megismertetni az idők során igen komplikálttá vált játékkal. A Prológus oktató célzattal jött létre, ennek érdekében egy külön mnódban sajátíthatjuk el a vezetés alapelveit kezdőtől egészen a profi szintig. Természetesen az edzett játékosok is megtaláljak a testreszabott kíhívást a játékban.

--from Hardwired--
  • mohus
    jaja...majd a GT5 a nextgeneráción...

de valami ilyesmit vár az ember....kinézetre:)és remélem majd egy pár embert is el lehet sodorni....

a box valóban siralmas:)

de én is láttam többféle 3d előre megírt animot...
    na ha ezt most elakarják játszani 500+ verdára:)
  • aabyssx
    SZVSZ max csak a trailerben... /:|
  • aabyssx
    Akármilyen fejlesztés jól jön box témában, mer' az a GT3-ban siralmas.
  • Rincewind
    Hmm, szvsz a GT3 egyetlen hátránya volt a néhol kicsit bénán kinéző 2D-s cuccok a pálya szélén. A GT4-ben ez már klasszisokkal jobban néz ki:

• REAL_CIÁN
    Ezt a képet nem értem! Lehet hogy animált szerelőcsapat dolgozik majd az autónkon boxkiálláskor???

• REAL_CIÁN
    Elméletileg nov.7, de ki tudja.. Martinék már próbálták.

Addig is pár új GT4 kép:

• mohus
    köcci az infókat...

megjelenési dátum?
  • REAL_CIÁN
    Features :

-All elements of the Official FIA WRC license will be updated for the 2003 season, including the teams, new versions of the cars, liveries, sponsors and drivers, countries (including the all-new Rally of Turkey) and stages.
    -Driver faces with expressions to reflect emotion. More intelligent co-calls with reactions from co-driver. Motion-captured celebration sequences and service area pit crews.
    -There will be 21 different cars in WRC3 with a total of 48 performance variants including:

All seven WRC3 cars updated for the 2003 season.
    WRC Car Evolutions (models that are slightly more technologically advanced than the initial models).
    Seven WRC Extreme Cars (futuristic monster versions of the real WRC cars).
    Five WRC Concept Cars (teams and manufacturers display another car from their range in rallying form).

-Players can choose from five game modes, ranging from a Quick Start race to a full WRC Championship season for between one and four players. All stages can be selected for Two Player Head to Head racing (ghost car). Players can race Championship seasons with both the WRC car set and the Extreme Car set. Realistic crossing of roads, rivers etc. makes the player listen more closely to the pace notes from their co-driver.
    -An increase in the number of buildings, signs and objects around the track that are specific to each rally, including architectural features like bridges and tunnels, which provide a real world feeling within each stage.
    -Enhanced track detail offers more surface changes within a stage, more variety within each surface type, plus textures with road markings etc.
    -Particle effects include improved camera flares, lens droplets (water and snow) and embossed tyre trails.
    -WRC3 includes trackside animation allowing crowds and objects to react to the on-track action, bringing the worlds to life.
    -A special test track containing a wide variety of track surfaces and conditions for players to practice their skills. Including a skidpan, a snow section and all manner of corners, this track will be the setting for the Licence Tests, where players must pass numerous tests to qualify for their WRC Licence and race in the WRC Championship season.
  • REAL_CIÁN
    a nagy gt4 várakozás közepette a wrc3-ról se feledkezzünk meg :DD
  • mohus
    Közben megtaláltam a jó linket: a TGS 2003 GT4 itt
  • mohus
    azé raktam bé neked:)
  • aabyssx
    Ez legalább ingéjm. ;)