8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
Mave... #299 Sztem egy jó drift csak replayban néz ki igazán jól, engem eléggé zavar, hogy a kocsi külső nézetből mindig ott figyel ugye középen. Az más kérdés, hogy a gt3-ban enyhén elkúrták egyes pályákon a kamerát, mintha direkt szemét módon úgy vágná össze a replayt, hogy a legjobb driftek nem láthatóak..... :((
-
Mave... #298 Ez igaz is lehetne, ha pécén nézné a manusz, de ez itt ps2 és itt gt-alatt nam voltunk ilyenekhez hozzászokva! Tehát igenis számít, hogy ne legyen vsync probléma!!! A lótifuti refresh-t hagyjuk meg a pumpásoknak.... Ja, és én minden jól sikerült versenyt visszanézek, kivéve a nagyon hosszúakat, mert abból tanul az ember, hol mit rontott stb stb, tehát NE legyenek refresh gondok a véglegesben, mert ha lesznek, nekem nem kell, az tuti. -
#297 term. egyértelműen a belső nézetben lehet a legjobbakat menni, de qrva jól néz ki külső nézetből egy végigcsúsztatott kanyar :)) -
#295 Belső nézet rulez.
Sokkal jobban lehet érezni sztem az autót, jobban lehet határon autózni, közelebb lehet menni a falakhoz stb...
Egyébként GT3 külső nézet elég gáz. A kocsi túl közel van a kamerához. A harmadik nézetet megy ahogy Mohus leírta.....
Hááááát...... -
#294 Abszolúte helytálló kérdés:)) -
#293 Külső nézet...
...de minek?!? /:| -
#292 "ami még más az hogy most van egy harmadik "még feljebb az autó mögött" nézet...a szépséghibája az hogy az autó mozdulatlan (nem dől be) és a "környezetet" forgatja a gép....nagyon illúzióromboló"
nem lehet, hogy így azonnal lehet érezni ha valamerre mozdul a kocsi (driftnél például)? -
#291 na végre:)hasonlóan vélekedek
szóval álleesést senki ne várjon...a Gt3 magasra tette a mércét...a Gt4 meg a határon autóztatja a PS2-t
az előbb belinkelt shot ugye hogy "fedi" a GT4 látványát...?
-
#290 Nos, tegnap éjjel/ma játszottam egy keveset a prologue-al. Szal' fikázom egy kicsit:
- Minden pálya nagyon szép. Kivéve a Time Square-t, ami SZVSZ kifejezetten közepes látványra. A távoli pakolás is csak itt vehető észre, de itt nagyon.
- A Canyon pályán a "lehúzódó" emberkék kifejezetten gagyi hatást értek el nálam a béna animációjukkal (SZVSZ nem illik a GT4 komolyságához).
- A Canyon pálya visszajátszásában ha közel volt az autó és előtte sok por volt, akkor látni lehetett v-sync problémákat.
- Furcsa volt az autó viselkedése a Canyon pályán (de ennyi játék nem volt elég ahhoz, hogy eldöntsem, hogy jobb lett-e, vagy sem).
Hogy ne csak fikázzak:
+ Nagyon tetszik a "rázkódás" gyorsításnál!
+ A motorhang továbbra is állati jó!
+ Meg az egész vezetés élmény is mintha kicsit jobb lenne a 3-nál.
+ Összességében tényleg érezhetően szebb lett a grafika (egyedül a Time Square lóg ki ebből a minőségből SZVSZ).
Hozzáteszem, hogy igazán komoly (hátsókerekes verseny) autóval (ahol tényleg előjön a fizika) nem tudtam menni, mert még nem voltak unlock-olva (legtöbbet a Lancer Evo rally autót próbálgattam betonon is - mer' az volt a legértelmesebb ezek közül). -
#289 Honda a Time Square-en
-
dashed_ #288 a hatos villamoson osztogatták:)a warez dolgokat mindenki maga intézi nem? szóval csak úgy jött...
k csak en meg nforce on se lattam...vagy csak nem vettem eszre??
megyek korbenezek
-
#287 a gfx még mindig bokafosató:)
-
#286 "es te honnan szerezted megrendelted??"
a hatos villamoson osztogatták:)a warez dolgokat mindenki maga intézi nem? szóval csak úgy jött...
huhh na tegnap nyomattam a "School"-ban mar a 27-dik fejezetnél járok. Egy Toyota Celica GT verziót kell 5 kör alatt utólérni...hát nem eccerű
ami még más az hogy most van egy harmadik "még feljebb az autó mögött" nézet...a szépséghibája az hogy az autó mozdulatlan (nem dől be) és a "környezetet" forgatja a gép....nagyon illúzióromboló
-
#285 Bérelnék playstation2-t Gt3 mal +néhány normálisabb játékkal pl hétvégére. Privát üzenetbe kérném az ajánlatokat. Személyimről fénymásolatot adok, papírt írunk, előre fizetek, ha kell tárgyi zálogot is adok hasonló értékben.Pl: palmtop stb. Köszi! -
#283 Van ebben valami, ami a fullban nem lesz benne? -
dashed_ #282 ok..koszi
es te honnan szerezted megrendelted??
-
#281 nem...ez nem a toyota trial version...ez a GT4 Prologue dec 4 én jelent meg japánban
megcsináltam az első kazal jogsit...
nagyon pöpec
ez tényleg azoknak készult, akik alapoktol akarnak GranTurismosni:)mindent megtanít...felfestve vonalak stb:)
a Citta di Aria pályától magam alé rosáltam
-
dashed_ #280 ez a prologe japan version ez a Gran Turismo 4 Toyota Trial (c) Sony *NTSC/JAP* *FULLDVD*??? vagy ez mas ? es ha igen honnan van meg neked? :) -
#279 NA!!!!
Sikeresen vette az akadályokat a Prologue..japáni NTSC, de fullosan angolosra van véve:)
Ami szembeszökő az a grafika, pályák stb...HIHETETLEN JÓL NÉZ KI és a motor hangok....huhh
a másik pozitív az autók viselkedése....rendesen rángatható pl a Legacyt teszteltem....annyira jól reagál. Viszem jobbra balra egyre durvábban és az autó "hirtelen befordul"...annyira lehet érezni a cuccost, hogy az már elképesztő
A grand Canyonban vannak kifuto fényképező rohangálo lehuzodó emberkék:)
itt egy Daihatsuval szántottam a poros utat, de annyira szenvedett szegény:) néha ugy megtorpant, mintha meg akarna fulladni:)
A spedometerek alatt látható olajnyomás és benzin ikon, remélem egyszer ki fognak majd gyulladni hogy gond van
boxban semmi érdemleges nem történt....átment a kocsi mint régen, majd esetleg később a jogsik után lesz ez meg az, mert egyelőre csak egyedul kolbaszoltam a gyönyörű pályákon
a bevezető intro zseniális...
és az egész AZ:) hihetetlen hogy a PS2-ből mit facsartak ki
a folyamatos képfrissítés stb-t nem is említem....ez a gamma FOLYIK
na mentem vissza:) -
#278 Én egyet ajánlhatok...(a Sunflexet inkább hagyd ki)
Logitech Driving Force (kék szinű)
vagy az új Logitech GT Force Pro...de ez még jelenleg nem kapható (ezt kifejezetten a GT4-hez fejlesztették ki) -
#276 holnap, ha minden igaz nálam pörgősre veszi a figurát a gépben:) -
Mave... #275 Tsókolom Neme bácsi! Üdv itt, és thanx a linket! Csak azt nem értem, mér nem egy olyan kaliberű manusz által futott kört "örökítenek" meg a Gt4-ről (és anno a 3-ról) mint én (és ezt nem nagyképűségnek szántam, de könyörgöm, minden videóban faltól falig megy a sok spenótfejű.... :)) :))
A Nissan z-s uccsó videón felkúrtam az agyam maxira!!! ahol pallófék kellett volna már, ott kezdett motorfékelni a "pók". Aztán kavicságy rullah. Kishíján agyérgörcsöt kaptam.
De a videók állatok. Nem tom a ralli részben minden emberke 2d volt? mert mintha a fotózgatók közül pár 3d-s lett volna... Na mind1, lényeg, hogy totál olyan lett a dolog, mint ala vrally2 psx. Látod hogy ráéreztem? Csak azé lehetne 5-10 emberke 3d-ben, elvégre beleférne annyi triangle, nemigaz? A mozgások meg pakolva és kész a pécépukkasztó látvány. Hülyék sztem ha ezt kihagyják (amikor csak 1 kocsi van a pályán...) -
#274 ...és megcsinálták az animált közönséget!!!
Tessék csak megnézni a 4-es videót!!!
Egy Viper-ral zúznak egy dirt pályán és ez a videó tuti, hogy ingame... -
#273 Nézegessetek Prologue videokat itt. -
Mave... #272 Én már naggyon régen azt hallottam, hogy blueray....
Version mondta úgy emléxem, márpedig ő nem szokott fakeinfokat terjeszteni (legalábbis felém nem) -
#271 "Mondjuk az akkori irott dvd árak nagyon rántósak voltak,"
hát igen....meg nagyon kevesen csinálták...de fejlődik a technika:)
PS3-ban vajon mi lesz?DVD? -
Mave... #270 Nem vinyót, hanem komplett set-et lehet venni, amit a gép (amúgy töküres) bal oldalába tolsz bele. Ebben van vinyó, lan meg modem. Linux set-hez van, mert köthetsz usb egeret és billenőt meg bármi usb-s kütyüt a ps2-re és a linux settel "komlett" gép lesz a ps2-ből. OS-sel, lehet alóla nyomtatni stb... DE!!! semmi értelme, ezt még én pcgyűlölő is aláirom, mert a 32 Mbyte memória (itt sem) elég a linyuxnak, mer egy sz@r.... :)
Talán jobb lett vóna Amigaos-t átportolni, az vidáman fut 1-2 megával is... -
Mave... #269 jah, de Te is tudod, hogy ez a ritkábbik "fajta" eset... :)
Mondjuk az akkori irott dvd árak nagyon rántósak voltak, így én nemcsodáxom....mármint hogy sokan csak cd-vel nyomták, megugye akkoriban a fejelégés nem volt ennyire ismert jelenség. De igaz, lehet a régi gép is tökéletes még, de a zöme (sajna) már... -
dashed_ #268 koszi te noname senki -
#267 ja és van eredeti gammám is jópár...
pl a GT3 , FFX, MGS2...PES3 (ezt most kaptam névnapomra):))
ilyeneket kár lenne nem eredetiben.... -
#266 "Ha esetleg használtan veszel mégis, csak "újfajta" chippel vedd, tehát olyannal ami mindenféle bootlemez nélkül viszi az irott cd-t és dvd-t, mert a régi megoldással chipelt gép túlságosan régi, ezeknek az olvasófeje már eléggé lefutotta magát ennyi idő alatt. "
én AR2+DOA2-vel bootolok
és a gépem made in JAPAN felirat van:) mondjuk rippelt CD-t nem látott...és nem is játszom vele ennyit mint a tinik...de nem volt még probléma vele -
dashed_ #264 lehet hogy hulye kerdes de milyen vinyot lehet a ps2be belerakni? :) sima pc vinyot?? -
#263 És mikó jön má' végre a GTnééégy?? :)) -
#262 A GT4 Trialt érdemes kipróbálni, vagy ami ebben van, az benne lesz a fullban is? -
Mave... #260 mármint úgy értettem alapból a ps2-ben nincs vinyó,nemcsak a régiben az újban sem. Nem ezért nem jó a régi gép, csak abban már többet "futott" a fej....mivel ugye csak 1 db cd/dvd olvasó van a gépben, és ez visz mindent. Kicsit félreérthetően sikerült ezt az előbb megfogalmaznom...sorry -
Mave... #259 vigyél audiocdket, irott és gyárit.... dvd filmeket is szintén gyári és irott, és játékokat cd-n és dvdn. Ebből sem árt vinni gyárit is, meg irottat is. Az a tuti, ha ki van próbálva. Beteszel egy gamát, és megnézed, 10 resetelés esetén hányszor ismeri fel a lemezt és bootol be róla. 10-ből 6,7 eset már jó. Ha 10-ből 5ször, vagy ennél is kevesebbszer, az már gyanús lehet. De azt tudni kell, hogy a ps2 olyan állatfajta, hogy mikor valakinek meg akarod mutatni a gépet, soha nem akarja elsőre vinni a lemezt, sőőőt.. :) de komolyan! Mintha direkt szivatná az emberkét.... A rezgető funkciót is nézd meg (gt3-ban karambol és kerékvető esetén rezegnie kell a kontrollernak), mert én télleg ismerek 2 géptulajt akinek ez a funkció elszállt. Ettől a gép még fullra megy, csak nem rezeg, meg a dvd távirányítót nem kezeli rendesen.
Nézd meg a memóriakártyát is, ha adnak hozzá, ha nem adnak, kérj kölcsön, hogy le tudd csekkolni, jól kezeli e a gép. Még nem hallottam olyanról, hogy ezzel gond lett volna, de ha már egyszer építkezik....
1 évesnél sokkal öregebb gépet pedig ne vegyél meg. Ebben nincs (alapból) vinyó, itt mindent a cd/dvd visz, ami pedig eleve a gyenge pontja a masinának. Ezenkívül más nemigen van (legalábbis nem jut eszembe). Egy biztos, itt a videokártya installálásával nem lesznek problémáid. :)
Soxerencsét. Ja, és a KonzolStudio-t nagy ivben kerüld.... Legésszerűbb cheapboy felkeresése chipelés, vagy egyéb esetén... KS-ban havert átfukkolták 60 rugóval (nem vállalták a gart!) -
#258 "esetleg a Fővárosi Elmegyógy intézet server-éről...."
...
>:|
...
/:|
...
LOL :DDD
-
Mave... #256 oksa! -
Mave... #255 meg volt ilyen duma is, hogy "csináljunk ps2 emulátort Xboxra!!!" vazz, és ezt TÉLLEG KOMOLYAN GONDOLTÁK !!!!!
Olyan, mintha GBA-n akarnám emulálni a ppc amigámat. Nagy az isten állatkertje...... -
Mave... #254 jah, télleg volt, de nem a gt3-at dumálták, hanem a gt2-t. Persze azt meg lehetne csinálni, csak az a gond, hogy ott is (játék közben) stabli a frame ráta (25fps), amit pécén...háááát...még maga a vinszar se megy 25 fps-sel. Cserélj le egy ikont, tök állat, hogy 3 sec. kell neki, mire kicseréli... :)))
Az már érdekesebb, hogy az én "szar halott Amigám" animált ikonokat mocorgat 1024*768 24 bit-es Workbench screennel 25 Mhz-en!!!!(gifanim formátumok)
Vagy tök jó, mikor "megleped" a windózt. Aljas módon akkor böx kettőt a sajátgép ikonra, mikor már 2 perce semmit sem csináltál. Erre a pécé 2.2 ghz-en 4-5 sec.-ig "gondolkodik"(vajon min?), mielőtt kirak egy koszmók ablakot....Erre gt3-at, soha nem irnak (stabil 50/60 fps)