8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • Al Age
    ja arra én is azt hittem, hogy idézet:), azért kezdtem el csak foglalkozni vele.
    azon viszont nem csodálkozozk, hogy kétrétegű lesz...
  • Al Age
    mondjuk azt se értettem anno. lényegében mind2 lemezen megvolt minden (autók, pályák, stb...). akkor miért ne fért volna rá 1-re?

szerk: 6. GT4 :D:D:D:D
  • Afe
    Már én is keztem megörűlni, mikor ezt olvastam: "9.4GB Double Sided"
    azt hittem ezt idézte vhonnan :)
  • Devla
    Tudom, hogy mi a double layer, csak itt erősen hangoztattátok, hogy nem az.
  • JohnnySmith
    Ja az a dvd9=DL tehát kétrétegű. Olyan mint a dvd filmek nagyrésze.
  • Devla
    Akkor mégis DL? :)
  • JohnnySmith
    Neeeem. Ez duplaréteg nem pedig két oldal. Tehát nem kell fordítani mégis annyi van rajta.
  • Afe
    Sztem vmi olyasmi lesz ,mint a GT2, hogy a szimulátor és az arcade lesz külön választva. remélem :)
  • Al Age
    mondjuk ez is fura, mert a GT-ben nem különülnek le úgy a pályák, autók, stb, mint egy gyilkolászós játékban a játékmenet miatt. mégiscsak duplarétegű lesz ez...

a kérdésre: sztem tuti, megoldják valahogy
  • Devla
    Eh, ez gáz. A pályák és autók felénél fordítani kell a lemezen vagy mi? Engem már a hosszú töltési idő is idegesített GT3ban... Szerintetek viszi ezt majd HDLoader?
  • Al Age
    egyébként biztos, ami biztos nekem is DL-es írót hozott a Jézuska:DDDD
  • JohnnySmith
    Én is azt szeretném de ha véletlenűl meglátom a japó verzsönt akkor azt szedem :) (feltéve ha januárig felteszik) ha meg nem akkor 1értelmű hogy USA verzió:)
  • JohnnySmith
    Bazzeg tényleg :))) arra kiba***** DL-es lemezre gondoltam.Azért csodálkoztam hogy dvdram okról írtak ahol utánna néztem a méretnek:))
  • Al Age
    én majd asszem az amcsit fogom leszedni, nem a japánt...
  • Al Age
    viszont ez double sided - kétoldalas, nem pedig double layered - kétrétegű, viszont a kétoldalast meg forgatni kéne, tehát ezt nyugodtan ki lehet írni kettő egyrétegű dvd-re is akár ezek alapján
  • JohnnySmith
    Író most már nem drága 17-20000 között vérprofi DL-es írót kapsz 2év garival. A lemez az húzosabb mert a legolcsóbb "nem hivatalos viszonteladónál" sem úszom meg 1800 alatt/db sajnos :(
  • Afe
    Mennyibe fáj mostanság egy ilyen író, és hozzá a nyers lemez?
  • JohnnySmith
    Nem kell várni én már betáraztam a DL-es lemezek írására:) Szal már várom hogy letőlthessem FULL-ba aztán amint megjelenik nálunk meg is veszem.
  • JohnnySmith
    Igen igen megint tévedtem "9.4GB Double Sided" :) mind1 már szokásommá vált mostanában hogy baromságokat beszélek :)
  • Afe
    nah akkor még várunk egy kis ideig, egy erősen rippelt verzsönre.
    mondjuk nem nagyon értem mi a picsa az a 8.5GB, mert emlékszem anno az előző rész(filmek nélkül) ráfért 1 cd-re. oke, hogy a GT4-ben több dolgok vannak, de hogy ennyivel?
  • balumaci
    én úgy 'tom 9,4 Gb, bár nem 100 %
  • JohnnySmith
    Mondjuk én nem látom még az nforceon....de gondolom ami késik nem múlik :DDDDD
  • JohnnySmith
    8.5GB (DL) lemez
  • Afe
    DVD9??? nemáá!!
    mekkora is ez?
  • zaki
  • snakeimp
    04/12/27 Gran_Turismo_4_JAP_PS2DVD9-GANT GANT NTSC/JAP

Itt az idő.
  • JohnnySmith
    jaja így gondoltam valahogy :DDDDD
  • balumaci
    Tehát van az GT 3 A-spec, illetve egy speckó cucc a Tokyo concept
  • balumaci
    a tokyo, meg a concept egy és ugyanaz
  • STLRR
    Koszi
  • JohnnySmith
    asszem van az A-Spec (ez a normális) akkor van valmi Tokyo 2002 meg van még1 asszem valami Concept.
  • JohnnySmith
    áááááááá nem RGB a ps2nek van egy vidoe meg a jobb-bal hang. a vidó jelet a videókártyára kötöm a hangot meg a hangkártyára.
  • STLRR
    Bocs hogy megszakitom a GT4-es temat!Lenne egy kerdesem a GT3-hoz!A GT3bol tobb fele valtozat van?
  • Devla
    Milyen kábellel kötöd össze őket? Ugye RGB módban megy?
  • JohnnySmith
    Valami külön cucc kéne a ps2 és a vidókártya-monitor közé hogy olyan képet vidót kapjak mint ami a hivatalos shootokon van.
  • JohnnySmith
    Játék közben sem kristály tiszta de ilyen mértékű csíkozás nincs mint a képeken.
  • JohnnySmith
    Tény nem jött össze de kb 500 méterrel késöbb befogtam megint,és nyertem :DDDD
  • Devla
    Itt a kép deinterlacelve.
  • JohnnySmith
    Abban veszem fel amiben akarom pl aviban,divxben,wmvben
    Kurva sok formátumban feltudom venni külön a videót és a hangot is.
  • Devla
    A TV máshogy értelmezi a jeleket, mint a monitor.