8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#1190 ja arra én is azt hittem, hogy idézet:), azért kezdtem el csak foglalkozni vele.
azon viszont nem csodálkozozk, hogy kétrétegű lesz... -
#1189 mondjuk azt se értettem anno. lényegében mind2 lemezen megvolt minden (autók, pályák, stb...). akkor miért ne fért volna rá 1-re?
szerk: 6. GT4 :D:D:D:D -
#1188 Már én is keztem megörűlni, mikor ezt olvastam: "9.4GB Double Sided"
azt hittem ezt idézte vhonnan :) -
Devla #1187 Tudom, hogy mi a double layer, csak itt erősen hangoztattátok, hogy nem az. -
#1186 Ja az a dvd9=DL tehát kétrétegű. Olyan mint a dvd filmek nagyrésze. -
Devla #1185 Akkor mégis DL? :) -
#1184 Neeeem. Ez duplaréteg nem pedig két oldal. Tehát nem kell fordítani mégis annyi van rajta. -
#1183 Sztem vmi olyasmi lesz ,mint a GT2, hogy a szimulátor és az arcade lesz külön választva. remélem :) -
#1182 mondjuk ez is fura, mert a GT-ben nem különülnek le úgy a pályák, autók, stb, mint egy gyilkolászós játékban a játékmenet miatt. mégiscsak duplarétegű lesz ez...
a kérdésre: sztem tuti, megoldják valahogy -
Devla #1181 Eh, ez gáz. A pályák és autók felénél fordítani kell a lemezen vagy mi? Engem már a hosszú töltési idő is idegesített GT3ban... Szerintetek viszi ezt majd HDLoader? -
#1180 egyébként biztos, ami biztos nekem is DL-es írót hozott a Jézuska:DDDD -
#1179 Én is azt szeretném de ha véletlenűl meglátom a japó verzsönt akkor azt szedem :) (feltéve ha januárig felteszik) ha meg nem akkor 1értelmű hogy USA verzió:) -
#1178 Bazzeg tényleg :))) arra kiba***** DL-es lemezre gondoltam.Azért csodálkoztam hogy dvdram okról írtak ahol utánna néztem a méretnek:)) -
#1177 én majd asszem az amcsit fogom leszedni, nem a japánt... -
#1176 viszont ez double sided - kétoldalas, nem pedig double layered - kétrétegű, viszont a kétoldalast meg forgatni kéne, tehát ezt nyugodtan ki lehet írni kettő egyrétegű dvd-re is akár ezek alapján -
#1175 Író most már nem drága 17-20000 között vérprofi DL-es írót kapsz 2év garival. A lemez az húzosabb mert a legolcsóbb "nem hivatalos viszonteladónál" sem úszom meg 1800 alatt/db sajnos :( -
#1174 Mennyibe fáj mostanság egy ilyen író, és hozzá a nyers lemez?
-
#1173 Nem kell várni én már betáraztam a DL-es lemezek írására:) Szal már várom hogy letőlthessem FULL-ba aztán amint megjelenik nálunk meg is veszem. -
#1172 Igen igen megint tévedtem "9.4GB Double Sided" :) mind1 már szokásommá vált mostanában hogy baromságokat beszélek :) -
#1171 nah akkor még várunk egy kis ideig, egy erősen rippelt verzsönre.
mondjuk nem nagyon értem mi a picsa az a 8.5GB, mert emlékszem anno az előző rész(filmek nélkül) ráfért 1 cd-re. oke, hogy a GT4-ben több dolgok vannak, de hogy ennyivel? -
#1170 én úgy 'tom 9,4 Gb, bár nem 100 % -
#1169 Mondjuk én nem látom még az nforceon....de gondolom ami késik nem múlik :DDDDD -
#1168 8.5GB (DL) lemez -
#1167 DVD9??? nemáá!!
mekkora is ez? -
#1166 -
snakeimp #1165 04/12/27 Gran_Turismo_4_JAP_PS2DVD9-GANT GANT NTSC/JAP
Itt az idő. -
#1164 jaja így gondoltam valahogy :DDDDD -
#1163 Tehát van az GT 3 A-spec, illetve egy speckó cucc a Tokyo concept -
#1162 a tokyo, meg a concept egy és ugyanaz -
#1161 Koszi -
#1160 asszem van az A-Spec (ez a normális) akkor van valmi Tokyo 2002 meg van még1 asszem valami Concept. -
#1159 áááááááá nem RGB a ps2nek van egy vidoe meg a jobb-bal hang. a vidó jelet a videókártyára kötöm a hangot meg a hangkártyára. -
#1158 Bocs hogy megszakitom a GT4-es temat!Lenne egy kerdesem a GT3-hoz!A GT3bol tobb fele valtozat van? -
Devla #1157 Milyen kábellel kötöd össze őket? Ugye RGB módban megy? -
#1156 Valami külön cucc kéne a ps2 és a vidókártya-monitor közé hogy olyan képet vidót kapjak mint ami a hivatalos shootokon van. -
#1155 Játék közben sem kristály tiszta de ilyen mértékű csíkozás nincs mint a képeken. -
#1154 Tény nem jött össze de kb 500 méterrel késöbb befogtam megint,és nyertem :DDDD -
Devla #1153 Itt a kép deinterlacelve.
-
#1152 Abban veszem fel amiben akarom pl aviban,divxben,wmvben
Kurva sok formátumban feltudom venni külön a videót és a hangot is. -
Devla #1151 A TV máshogy értelmezi a jeleket, mint a monitor.