11900
-
donpedro #222 A lényeg, hogy a feltöltésedet a beállításoknál tedd 10-re, a letöltésed annyira, amennyi a max, és itt nagyon jó, ha nagyméretű a megosztásod, mert annál gyorsabban haladsz előre a sorban, minél nagyobb a share. -
#221 az edonkey-t megpróbáltam én is leszedni az előbb, de az nem akar lejönni :( -
donpedro #220 Ja, hát várni kell, türelem, nem kezdi el rögtön, hanem kb. 15 percen belül. Egyébként javaslom nézz be a Programok beszerzése fórumba itt az SG-n, ott van egy Edonkey2000 topic, ott megtudsz minden fontosat. -
wizso #219 az emule lejön, de az edonkey nem.
A link is megvan, csak az emule nem szedi, csak vár és sorban áll de a legrövidebb sor is 50-es. -
#218 nem tudom -
donpedro #217 243.99 MB, egészen pontosan.
wizso, valamit akkor elronthattál, mert nekem onnan van a link, és az emule-omat is onnan szedtem. -
#216 bittorrentre nem rakták fel? -
#215 és melyik hubon van fent? -
wizso #214 rohadt szar eMule nem tölti azt a linket ami a Isoheaven-en van. Csak vár. Én meg megőrülök. Megpróbálnám az edonkeyt is de az meg kb. 1kb/s-el jön le. -
#212 nem volt 1általán lassú a cm4 sem, én pl 15-16 ligát válaszottam ki, és úgy nyomtam, csak amikor kiválasztod a ligát, akkor van egy pipa, amit nem szabad bejelölni, különben miden osztályban lévő meccset lejátszanak, és akkor tényleg fordulóként 3-5 perceet kell várni -
donpedro #211 Mondjuk én általában, Hofi-t hallgatok játék közben, így nem zavar a sok töltögetés. :) -
#210 szar? ez vicces :) -
donpedro #209 A sima CM4 se volt sokkal lassabb, ha csak egy liga és kis adatbázis ment, ahogy ennek a demo-jában, szóval szerintem a sebesség nem sokat változott... -
#208 Én nem játszottam amúgy a CM-sorozattal, de haverom - akit már említettem :) - kb. 3 órán keresztül magyarázott nekem a demót promotálva. És sztem király lett, vagy legalábbis ezt szűrtem le belőle, amit elmondott.
Namost ő a CM4-el nem játszott, mert szar szerinte. -
donpedro #207 #203-ban írtam, hogy mit kell csinálni, ha a játékot akarod leszedni. -
donpedro #206 Features:
~~~~~~~~~
* Updated data for the 03/04 season
* Updated competition structures for the 03/04 season
* More intuitive training system – now handled on a single,
clearly designed screen
* In game printing enabling the player to print off screens from
the game
* Improved match engine – more commentary, better AI, weather effects
and inclusion of visual status indicators
* Pre-game database editor – full database editor to edit stats enabling
the player to keep the data updated themselves.
* Live cup draws
* B & U21 International caps
* Improved media – more frequent and informative feedback
* Four new leagues over and beyond the original CM4
* Past meetings information screen
* Player to player relationships (i.e. indication of players and their
relationships to other players, affects moral)
* Improved scout reports (both player and team)
* Improved injury news as well as an updated rehabilitation system
* Goal of the month and season awards
-
wizso #204 ok kösz
emule 0.30c verzioval töltöm, razorback szerver, de nem találok csak 6-800 MB-s fileokat. Az lehet hogy nem is az. -
donpedro #203 Ezen az oldalon a játékok letöltési linkjét is megtalálod, ha a játék képe mellett a description: click here feliratra klikkelsz. -
donpedro #200 inkább az emule-t használd, az jobb is, gyorsabb is, de pl. itt mindkettő fenn van:
klikkelj a szamárra -
wizso #199 és az edonkeyt honnan szedted le? -
wizso #197 laczoo:
és hány megás a fájl? -
wizso #196 nna én elkezdem egyesével nézegetni a külföldi HUBokon, az eMule 140k-ig töltötte, most ácsorog. -
donpedro #191 Mivel nálam nem ez volt beállítva fő prioritásnak, így elég lassú, de, kb. 15 óra alatt lecsorog. (512/128-as netem van.) -
wizso #188 elmondanad a HUBot ahonnan szedted? -
wizso #186 és mennyive szedi? -
donpedro #185 razorback, általában, mivel nálam az a legnagyobb. -
wizso #184 jó játékot!
de azert ez egy KICSIT pofátlanság nem??????
mi lenne ha vennél egy KIS erőfeszítést magadon és mondjuk megirnad a linket? nem tudnál röhögni rajtunk? vagy mi akadályoz meg??
-
#183 nem néztelek hülyének, félreértés ne essen. jó játékot -
wizso #182 és az Emule-ban melyik serverre csatlakoztál? -
#181 Nem kéne hülyének nézni az embert, ha egy egyszerű kérdése van.
Nah mindenkinek jó játékot, nekem install start. -
donpedro #180 Én (szokás szerint) Emule-al szedegetem, reggel kezdtem, és már 62% le is jött. Nem egy villám ez az öszvér, de azért estére talán lent is lesz. Ha valakinek van türelme hozzá, akkor nézze meg a www.isoheaven.tk oldalt. -
Coco #177 nem tom nekem az összes cm ripben volt meg, mi több van az isoban? :)
Szal vmi zene v. videó? :) -
#175 én arra várok, hogy feltegyék a hdc-re, a dc-n meg óránként nézem, hogy nincs-e meg vkinek... -
#173 a cm4 is kis méretű volt, vmi 287mb körül, ha jól emléxem -
#172 ja, nem adtok vmi linket? :) -
#171 lol, már hogy kellene hozzá cm4, ez nem kiegészítő... ez a cm 03/04 -
#170 Nekem már jön is lefele. Vki mondja meg, hogy kell-e hozzá a full cm4, vagy pedig olyan mint a régiek, és nem kell hozzá semmi, hiszen ez egy külön játék? Mert kicsit megrémít, hogy csak 16*15 mega.
Szóval, akinek megvan, az közölje, hogy kell-e hozzá az eredeti, mert most vitte el bátyám németbe, és csak 4 hónap múlva hozza vissza.
Előre is köszi a választ. -
#169 http://dakota.warez.hu/ -
#167 hát ott sincs semmi hír... -
#166 megyek körülnézni az index fórumába, hátha valaki már tud ott 1 linket