6979
Melyik tápot?
-
#297 ?????? -
#296 Ez lesz a konfigom:
Proci:Intel Pentium 4 3GHz 800MHz 512cache
Alaplap:ASUS P4C800
Videókari:Ati Radeon 9800pro
Winyó:80GB Maxtor 7200rpm
Memória:512MB DDR Ram
Ebbe milyen tápot érdemes rakni? -
#295 Nincs bajunk vele, de nem olyan jó, mint a márkásabb, drágább tápok, ez tény. -
kingke #294 Mi a bajotok a Codegen-el?
Én most veszek 350w-os tápos házat. -
_Vegeta_ #293 Koszi!
De ugynezki seholsem kapok Coolink-et :\ eze meg nem megyek fel pestre.. szal uszott az ugy... ja es kepzeljetek, ram akartak sozni 1 400w-os mercury-t :D
mondtam eladonak na huzz a pi.... ;) (na jo ez kicsit tulzas) -
#292 Tápot akarok most venni!De piszok drága mind bakker
Nem akarok egy rotyi tápot venni mert ha besül akkor elszáll minden és az gáz...... -
Borg #291 Azért az Antecet ne emlegessük a coolinkkel meg a codegennel egy kalap alatt ;)
Egy antec jó esetben még egy enermaxot, vagy chieftecet is kenterbe ver. (nincs combined power, meg ilyen nyalánkságok) -
#290 Vannak rotyi tápok meg jó tápok:
a legkafább:Chieftec 420-as tápja 22 500,-
elég szép ára van de élettartam garis, és csúcskategóriás.
meg:
http://www.ultra-power.com.tw/products/pow_t550.html -
#289 29000-ért valóban szép! -
#288 Vannak azért szép házak jó táppal is.
Pl. Antec Sonata az Aquában 380W-os néma Antec táppal és egy bazi nagy halk ventillátorral. -
#287 szép házat kapsz táp nélkül is. -
#286 Így igaz, de sajna a szép házakba belecsapnak egy codegen 300-as tápot, pedig egy szép ház nem lett volna rossz.
Sebaj, mindjárt indulok megvenni a Coolink 300-as tápot, és marad a régi ház. -
#285 egyszerübb, de te tápot kerestél, és akkor kb ugyanannyi pénzből miértne egy sokkal jobbat vennél. -
#284 elég lesz -
#283 Mindenki lebeszélt a codegen tápról, pedig egyszerűbb lenne választanom egy szép codegen házat táppal együtt. -
#282 bőven
nekem egy szar codegen 300 as van 2600+ radeon 9700pro 3 winyo 2 optikai meghajtó 4 pci kártya meghajtására. -
#281 Tehát a Coolink 300W elég lesz egy Abit IS7-E, celeron 2.4, gforce4, 2x256DDR konfighoz? -
#280 nincs értelme 400ast venni. parasztvakitás. gondolom egy teljesen átlagos géppel akarod használni, ez sosem fog 400w ott igényelni (legalábbis remélem :D ), de hogy az atx szabványt elöbb cserélik le mint a te gépedben a fogysztás miatt a 350w os tápot az is biztos. persze ha 8 winyós fileszervert akarsz üzemeltetni, akkor ne ilyen tápon spórolj.
ott ez a coolink amit irtam 300w névlegesen és kb 400watt ig terhelhető.
inkább azzona mint mercury. -
#279 Hát nem érdemes a tápon spórolni hidd el... 10 rugó-t legalább kéne ráköltened szerintem. -
#278 Sajna túl drágák nekem a Coolink tápok (300W 8500-nál kezdődik), Mercury 400W, vagy Azona 400W nem lenne szerencsés választás? Mindenképpen 400-asat érdemes választanom hosszabb távra, nemigaz? -
#277 megpróbálom, köszi! -
#276 kellytech a disztribje, vagy vedd meg ott, ha van lehetőséged, vagy meg kell kérni egy kiskert aki be van oda regisztrálva. -
#275 hívd fel az alien computers-t, hátha van nekik, vagy tudnak szerezni... -
#274 A nagy boltok listáján sehol nem találok Coolink típusú tápot, egyikben két fajta ugyan van, de 10eFt felett, ami nekem már túl sok. :( -
#273 Az árakat is figyelembe véve a Coolink AP-350X verhetetlennek bizonyult, 6000 forint körüli árért 400W-on felüli maximális teljesítményleadást, közepes stabilitást és jó felszereltséget kapunk. Leszámítva az igazán hardcore felhasználókat, a legtöbb gépbe a legjobb választás lehet. -
#272 Köszi, akkor erre a márkára fogok koncentrálni. :) -
#271 Coolink, az jó minőség elérhető áron. -
#270 Elég sürgős lenne, tudnátok ajánlani valami nem túl drága típust? -
#269 ja codegen 300W jó ha 180W-t tud -
#268 igazábol nem érdemes venni, ha az van használd, de ha le kell cserélni ne codegent vegyél, 1-2ezerrel drágábban vannak minőségileg sokkal jobb tápok. -
Gear #267 Jó az AP350X , de jó lenne tudni hogy milyen gépbe kell! 1ébként ez a táp 300W-os az AP400X a 350W és az AP450X a 400W-os.Nagyon halk ,a melegedés alapján szabájozza a fordulatszámot .Azt métg tudni kell hogy a (pl.:) Codegen 300W-os nemnagyon bír leadni 300W-ot tehát ne ahoz viszonyíts. Ha mehg tudod venni a 400x-est akkor az már biztos elegendő lessz 1 mai átlag gépbe(és úgy kb 9000,-). -
#266 Mennyire zajos a Codegen 300, illetve 400-as táp? Melyiket érdemes megvennem egy P4-es konfigba? -
_Vegeta_ #265 kosztek a segitseget, sokat segitettetek :D
amugy itt nem is lehet kapni AP350X-et.. szal vagy irany pest vagy megszivom. -
icecave #264 Sziasztok. Megvettem a 360as chieftec tápot. Nagyon jó, 2 ventis, mégis nagyon halk (mondjuk elötte 300as codegen volt, lehet, azért hallom csak halknak). -
Zozo76 #263 "Ez kicsit hülye kérdés, de amúgy egy 1 vntis tápú házba hogy megy bele a 2 ventis? A 2. ventillátor a ház belseje felé néz, vagy az is a külvilágra?"
Nekem egy Enermax 350W-os van a gepben es egy 8 centis venti nez ki hatul mig egy 12 centis meg lefele nez a haz alja fele. Persze a 12-es befele nyomja a levegot -a hazbol a tapba- mig a 8-as meg kifele hatra. Egyepkent marha jo mert egyreszt az alaplap tud arrol hogy milyen fordulatszamon mennek az Enermax-nak a vetilatorai es lehet is szabajozni a tap hatuljan. Csak hat az ara... :) -
#262 Bele lehet nyomni egyszerre 2 tápot a gépbe (normálisan)? -
#261 Amúgy meglett a tápom, még mindíg csak Codegen, de már 400W. -
#260 Gondoltam, csak láttm már olyan házat is aminek az oldalán és a hátán is volt ventillátornyílás. -
_Vegeta_ #259 Figyitek tudom hulye problema, de azert megis leirom.
Szal tapot szeretnek venni max 5-7k korul..ki is neztem egyet ami: Coolink COOL AP350X! Igy leiras alapjan jonak tunik, ti tudtok rola vmit ? Pl jo e a venti ami benne van. ;) -
#258 1 egyik venti a szokásos hátlapon van és kifele fujja a levegőt, a másik a fedlapon vagy hátlapon és a táp hűtőbordáit fujja.