6979
Melyik tápot?
-
#417 ez az üzi nem nekem akart menni csak véletlen gombnyomás volt!
415-nek szántam -
#416 Szupervirágról?
Még soha! -
#415 SuperFlower márkáról hallottatok-e? -
#414 oké!!! -
#413 ha plusz áramot lök abba nem halnak bele az alkatrészek... -
#412 nem utálom, csak poénkodtam -
#411 Jól van!
Értelek!
Tudom nvidia...utálod! -
#410 De ezt honnan tudtam volna? Fogalmam sincs, hogy melyik karit hogyan jelöli az ASUS. -
#409 Jó igazad lehet!
Más is összetévesztheti...
DE én azt is odairtam hogy Asus!
És nem lehet összetéveszteni bármilyen hardwarerrel mert az alaplapokat is máshogy írják!Na mindegy!
5950-es az Ultra!
és azt az Asus-nál csak simán úgy írják hogy v9950U! -
#408 V9950
Ebből hogy a francba tudjam, hogy ez egy FX 5900?? De ha már tippelni kéne, akkor inkább 5950-re tippeltem volna. -
#407 Kössz az infot! -
#406 FX 5900-es!marharépa!
Ennyire azért nem kéne tettni hogy nem tudod milyen VGA!
ennyi erővel mondhatom én is azt hogy mi az 9800? -
#405 NEM! Jó az a nonam 300W, úgyse szeressük a zenvídiát! :DDDD -
#404 GeForce FX5900Ultra. Ha jól emlékszem az nVidia az FX5800/5900 szériájához minimum 350W-os tápot ajánl, de 300W-ossal is el kell sétáljon (persze ha több winyó is van a gépben az már kevésbé nyerő...).
Viszont továbbra is tartom azon nézetem, hogy egy ilyen szintű videókártya esetén egy márkásabb táp azért kijár... -
#403 Mi az a 9950? -
#402 Hali!
Valaki tudna véleményt mondani nekem!
Az gáz ha 300Watt-os tápról megy egy Asus V9950 TD? -
#401 Mire? Úgy érted a tápra? Mit érsz vele, ha beadja a kulcsot? -
#400 rakattam rá túlfeszvédőt... -
#399 Öhöm, DTK alá ne add! A kódgenny megint ki fogja nyírni a kártyát. -
#398 végülis kiderült, hogy a 2 5900XT-met a táp gyaklotta le. ;) Így most egy új került bele.
A Codegen 400W megfelelő vagy másért sírjak? (gar) -
#397 figyelemmel lehet vele kísárni a feszek és egyéb dolgok alakulását (egy hw monitor) -
#396 ez mire ment? -
#395 ASUS-nál meg ott a PC Probe. -
#394 köszi, majd megnézem... -
#393 Ilyen programról kimondottan még nem hallottam, de a stabilitás tesztet egyféleképpen el tudnám képzelni. Például a Hardware doctor proginál (Abit alaplaphoz adják) be tudod állítani a feszültségeltérések határát és ha túllépi akkor pittyeg így %-ban kiszámítható hogy mennyit esik 1-1 feszültségérték. -
#392 hali.
van olyan tesztelő progi ami leteszteli a tápot és minősíti?
vagy hogyan tudthatom meg, hogy elég stabil-e a tápom? -
#391 Az én alaplapom se méri a minuszos feszültségeket (még biosban se), és több programmal is hülyeségeket ír pl.MBM5, HWdoc. -
#390 Sziasztok! Bocs a késői válaszért,most jutottam géphez.
ABIT KR7A-m van,persze már régi.:) 1700-es XP-vel.
Stone: lehet igazad van,mert biosba is megnéztem de az nem méri azokat az értékeket ahol eltérést észleltem.Tehát csak vmi kamu számot ír ki, igaz? Akkor megnyugodtam,a táp még jó,hál`isten.
Amugy a speedfant a hőmérséklet elllenőrzésre használom, és csak úgy véletlen néztem meg a feszültségértékeket.
thx a helpet
-
#389 ok, lehet, hogy ma megrendelem :)
a speedfan nekem is olyanokat ír, hogy már rég elszállt volna a gépem ha az értékek igazak lennének :D -
#388 Szerintem a Speedfan-t felejtsd el. Amúgy milyen alaplapod van? -
#387 Az értékei alapján nem tünik rossznak. -
#386 Érdemes stabilabb tápra beruházni, de a mostani tápodnak semmi baja. Azért ír hülyeséget a speedfan progi mert az alaplapod nem figyeli azokat a feszültségeket. Be sem indulna a géped ekkora eltéréseknél. -
#385 na végre!ezt a topikot kerestem!
szerintetek EZ a táp jó?megéri 9913Ft-ért?
a konfigom: Abit IC7 ; P4 3.0Ghz/512Kb/[email protected]/960Mhz ; Glacialtech Igloo 4310Pro ;
2x256Mb Hynix DDR400 ; Sapphire 9800Pro 128Mb ; 120Gb Seagate SATA HDD -
#384 Kösz a gyors választ.:)
Megnéztem, de a BIOSba nem méri a negatív pólust,azaz -12V meg -5V nincs mérve.Attól félek én is,hogy másik táp lesz, nehogy egyszer magával vigyen mindent. -
#383 Szvsz nézd meg biosból is, de van rá egy tippem, hogy ott is ezt fogod kapni. Szerntem gyorsan tápcsere... -
#382 Sziasztok!
Van nekem egy Nokia házam,amit kb. 1,5 éve vettem egy 300W-os "Ultra Power" nevű táppal.Most úgy ellenőrzésképpen fölraktam a Speedfan nevű progit,ami jelzi a tápnak a feszültségértékeit a BIOS-ból.Észrevettem,hogy egy-két érték nem megfelelő!:
VCORE: 1,73 V
+3,3V :3,42V
+5V:4,81V
+12V:12,10V
-12V:-7,34V
-5V:0,28V
+5VSB:5,38V
VBAT:2,96V
Aki ért hozzá, az légyszives mondja már meg,hogy a -12 V-os meg a -5 V-os érték mért ilyen alacsony?A táp elhalását jelzi? Mert ha igen sürgösen vennem kell egyet!Előre is köszi a helpet!
-
#381 jaja -
#380 olyan tápot kell venni ami biztos nem sül be 35000-tól felfele -
steweee #379 nem tudom miért van így, de a régebbi alaplapjaim (abit kt7, kg7)és a mostani is msi 746f ultra, nem tud újraéledni hibernált vagy készenléti állapotból, lefagy a rendszer (XP SP1).ezért úgy oldom meg a dolgot, hogy a wincsik 30 perc után, a monitor 15 perc után automatikusan kikapcsolnak. de hallom is a wincsit felpörögni elég nagy zajjal, amikor reggel a gép elé ülök és dolgozni kezdek rajta. így mennyi energiát lehet megtakarítani? gondolom a monirot elég sokat, a wincseszterek nem tudom mennyit, de a proci és a vidkari ha nem mennek mennyit vesznek fel?sokkal kevesebbet mint amikor egy húzós játék fut a gépen? -
Borg #378 Talán mert nem a power savingből kapcsolod ki a monitort, és ő "nem tud róla", hogy nem kell képet adnia?:)