Rig 'n' Roll
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Szerintem mielõtt beszólogatsz azelõtt gondolkozz el magadon egy kicsit...
Na részemrõl téma lezárva
http://flickr.com/photos/zolika90/
Másik meg az, volt itt szó arról, hogy nem lehet hozzászólni a témához addig amíg meg nem jelenik? <#wilting>#wilting><#fejvakaras>#fejvakaras>
Két hete nem voltam kb. Most visszanézek és van kb 2 oldal flood meg marhaság írva meg 1 szmájlit tartalmazó üzenetek.
Ahhoz, hogy az értrelmes emberek, õstagok üzeneteit elolvassam át kell rágnom magam a Lewyty barátunk off kupacán, az agyam eldobom, kapjon már valaki házigazda jogot könyörgöm....
Lewyty: nyugi majd jön a gamma valamikor, ha meg nincs új üzi nyílván azért nincs mert semmi !!!ÉRTELMES!!! nem történt amit ide írjon valaki...
ON:
Sajnos ha tetszik ha nem a kis csapatok vagy gyengébb anyag helyzetû csapatok játéka csúsznak általában, de inkább húzzanak rá még fél évet a tesztelésre minthogy utána csak anyázzon mindenki mert kiadtak egy bughalmazt, inkább ne csapják össze, láttunk már erre példát nem?, hogy egy elvekben nagyon jó játékot összecsaptak aztán senkinek nem tetszett.
Személy szerint 2007 õsz/tél idõszakot saccolom legkorábban, bár a 2008 eleje sincs kizárva.
És higyje el mindenki nem azért nem adták ki még mert rosszat akarnak, hanem épp ellenkezõleg, amit megveszünk tõlük azt minõségileg rendben akarják kiadni.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Ennek a Témának a címe: Rig'N'Roll
Szóval maradjunk ennél és kész 😊
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Renault magnum http://kamionszim.hu
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
folytatódik.Sõt még most fejezük be a küldetés rendszert,az optimálást,és
a méretezést.Tehát még sok dolgunk van,és még egy nyár vakáció nélkül"
Here is a short email from Igor Belago about Rig'n'Roll update status:
...Unfortunetally, we still can not indicate the final date of development. Testing process continues. Moreover we are now finalising the mission system, game engine optimization and scaling. So we still have a lot of work and one more summer without vacations.
Thanks Igor for news!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?