6107
-
Streetwarrior #3767 De azt elismered, hogy ez az előző részeknek a 40%-a kb. Miért neked mennyi idő Varsóba érni? -
#3766 warsó lisszabon fél óra .. azt megnézem :OOOO , vannak hegyi utak a már Polog 4 által készítétett mapokban , van ahol nem csak 1 cég van XD , többi meg amit írtál majd a modderek dolga , amugy ha megnézed saját fórumok részlegben az ETS Screenshot tápieg-ot akkor látod h már van sok uj kamion hozzá -
Streetwarrior #3765 Én Soltot kérdeztem, mert neki viszont van. Még nem vagyok kamionsofőr, de most csinálom a jogsit. Gyorsul ezt elismerem, de azért nem ennyire és nem úgy váltok fel, mint egy forma 1-es autóban. G25-el legalább a kormányzás reális és talán már a gázt is normálisan lehet adagolni, de arcade. Rakjanak bele legalább kuplung támogatást, még ha a H váltót nehéz is megvalósítani (de nem fognak).
Még valami, annak ellenére hogy sokat játszottam vele tartalmilag nagyon kevés ez a játék.
-Miért csak 4 nyerges? Tudom, hogy az európai kamionok egy kaptafára készülnek, de mégis. Régebbi típusok
-Miért van olyan kevés út? És gyakorlatilag csak autópálya.
-A városok miért max. 3-4 rövid utcából állnak?
-Miért csak 1 cég/város?
-Súlymérő állomások hova lettek?
-Cégalapítás?
-Garázsok, telephely vásárlás?
-Hegyi utak?
-Rendőrök?
-Miért nem kell megállni a határon?
-Miért érek Lisszabonból Varsóba fél óra alatt? (és még csak nem is taposom neki) - ez a leghosszabb út, a többi csak ennél rövidebb lehet.
Nem is éri meg miért küzdeni, mert az országok felnyitása olcsó, ha meg veszel az alapoknál jobb kamiont akkor ahhoz már Kirk kapitány kell mert pöccre fénysebességre kapcsol. Ráadásul folyamatosan megbírságolnak gyorhajtásért.
Az 18 Wheels-ek közül a Pedal to the Metal volt a legjobb, akkor azt hittem végre jó úton haladnak, aztán megjelent a Convoy és onnantól kezdve csak romlik és romlik a minőség.
Na ezért várom a Rig 'n Rollt nagyon, ha csak egy feltuningolt King of the Road lesz akkor is 0,5 m után beelőzi ezt jobbról (és most nem gyertek azzal, hogy az SCS csak egy kis cég, azt hittem ebből sokkal többet hoznak ki. -
Solt #3764 Az a nyűgöm, hogy nem kezeli a kuplungot, ezenkívül bárhogy állítod, bizonyos helyzetekben olyan mintha csúszna a kamion eleje, mert a kormányzás "késik"... a másik bajom, hogy a "váltást" nem oldották meg... nyugodtan lehetne használni a 6 fokozatú váltóját a G25-nek...
Nem vagyok kamionos, de jó pár van a környezetemben, és én magam is elég sokat vezettem 400 lovas emeletes buszt, ami utasokkal kb 22tonna! Igazad van, nagyon jól gyorsulnak, de ez akkor is nagyon nagy túlzás! Eleve a váltások rövidsége borzalmas... Üresen leversz vele egy átlag személyautót... no de 20 tonnával? Itt felállsz a gázon, és mint a trolibusz elindul és csak pörög fel az óra és a fokozatjelző... Mennyiből állt volna megírniuk, hogy egész váltásánál jobban visszaessen a fordulat és tovább tartson mint a fél? Valamelyik verzióban már megvolt oldva, hogy rövid és hosszú "oldal" volt. Ezenkívül mennyiből állt volna, hogy nem úgy legyen a váltó számozva mint a személyautóknál? Na mindegy... trehány egy banda... ráadásul buták is ehhez... Vadász és kamionos játék... olyanba kezdtek, amiben szinte nulla a konkurencia... a szart is eladhatják a lelkes, kiéhezett rajongóknak... ezért bosszant! Sokkal, de sokkal több van ebben a programban, és nem pénz, hanem odafigyelés kérdése!
Egyébként én manuálisan váltok... üresen 3.-ból indulok, teherrel 2.-ból, és ketteésvel váltok felfelé... így egész tűrhető... 90km/h nál tempómat be, és finoman cirkálok... csak ne kelljen bubuzni, mert az a másik amitől falnak megyek... ÁÁÁ... nem is idegesítem magam... úgy fel tudnám pofozni őket!
(nem bántani és leszólni akarom a játékot, hanem csak iszonyatosan bosszant, hogy milyen lehetne...) -
Solt #3763 Én nagyon szívtam a fogam amikor ki kellett fizetni, de amióta megvan szebben süt a nap! Repüléshez elképesztő... de LFS-ben is nagyon brutális... ezért is bosszant, hogy az ETS-ben bugos. Előre lehet hajolni, közben kinézni oldalra... nem zavar az "oszlop" melletted... stb! :)
Amerikából nem érdemes rendelni, mert lehet, hogy ráteszik a vámot. Én innen rendeltem. 150 euro postaköltséggel együtt... egyébként az SG-s TrackIr topikban most árul is valaki egyet 1 hetesen... nézz be oda... ;) -
#3762 ???? Track IR-em nincs, de a G25-el kifogástalanul megy a játék.
Mellesleg ugye nem kamionsofőr vagy? Kicsit irreális ugyan a gyorsulás, de megnyugtatlak, hogy egy 500 lovas vontató 20 tonnával gyorsul ám mint a rakéta
Mellesleg kis jegyzettömbös átírás után még élethűbbé lehet tenni. -
Streetwarrior #3761 Ez kb. 30-ből kijönne szállítással együtt. Lehetséges ez? -
Streetwarrior #3760 Mi a véleményed erről: http://cgi.ebay.com/New-TrackIR-4-Pro-VR-InfraRed-Optical-HeadTracking_W0QQitemZ190242575984QQcmdZViewItem?_trksid=p3286.m20.l1116#ShippingPayment -
Streetwarrior #3759 Solt neked milyen TrackIr-ed van és honnan rendelted, mert ha 50-ből megvan akkor úgy döntöttem rendelek egyet. Jól használható szerkezet? Van értelme vennem? -
#3758 ovis még hagyjátok, majd kinövi -
Solt #3757 Hát belőlem is kihozod az állatot ezzel a helyesírással... annyira szánalmas... -
dzoli93 #3756 bocs de nem vok ien soha csak 1-2 állat kihozta belőlem. -
#3755 én nem töltöttem meg amugyis 390mb volt .. -
Solt #3754 Onnan ahonnan Te is, és én is! :)
Kulák ám a .... :D
14 év munka után be is b@szna, ha nem tellene egy kis szórakozásra... -
#3753 Ja meg nem használok ilyen cuccokat mert nemvok kulák -.- Mind1 kb leszarom , lényeg nekem semmi baj nincs vele -
#3752 te meg nézd meg hogy ők honnan szedték akik képeket toltak :DD -
#3751 mondjuk? -
#3750 offolsz az ETS-el? :D -
Solt #3749 Használsz TrackIr-t? Tükörbe nézel néha? :D Menj vissza az ETS fórumba és nézd meg a linkelt képeket, amelyeken látszik tükörnézet... mindenkinél dől a kép kb 45fokban... nézd meg, hogy például az úthoz képest, hogy áll a kamion kereke...(arról nem is beszélek, hogy a kamionnak ki kéne töltenie a tükröt!) Nekem bitang gépem van, és így is beszaggat, pattog a hang... Kiadni 2008 végén egy játékot, ami nem kezeli normálisan a TrackIr-t, és a G25-öt... hááát... -
#3748 Semmi hiba amit leírtok .. Néha beszaggat de az lehet azér mer gyengébb a gépem -
Solt #3747 milyen nincs? -
Solt #3746 Apróság? :) Egy kamionos szimulátor egyik lényegi pontja! Itt pont az lenne a szép, hogy az ember centizi a padkát, tükörből tolat a rámpához stb... Pont a lényegét vették el a játéknak azzal, hogy szar a hang, terhelve is gyorsul mint egy sportautó, és úgy vált mint egy F1-es versenyautó. Egyetlen jó dolog benne, az az, hogy billeg a fülke! Az összes többi a már megszokott 18wos fos. A sokadik kamionos játékukat adják ki és még mindig ott tartunk mint évekkel ezelőtt. Két dolog lehetséges! Vagy nem értenek hozzá, vagy szarnak bele! Ez így parasztvakítás... és még van pofájuk kiírni fél év csend után a honlapra, hogy tessék megvenni eredetiben ezt a szimulátornak árult arcade nudlit! Engem az bosszant, amit már az ETS topikban kitárgyaltunk... Nulla anyagi, és minimális időbeli ráfordításokkal egy 100x jobb játék készülhetett volna... Megfelelő a grafika, egész jó a játékmenet, csak pont az nincs benne aminek híják: Kamion szimulátor! -
#3745 lol mértnem ETS topikba írtok? amugy már megin hülyeséget írtok mer kb semmi ilyen nincs most néztem meg.. -
Streetwarrior #3744 ...azt hittem defektes a hátsó kerék... :-))) -
Streetwarrior #3743 Na jő az valóban úgy van, akkor van egy hiba, de ez tényleg csak apróság. -
Solt #3742 Ahhh... visszapillantó? Az neked jó? Ne már... 45fokban dől az egész nézet benne... szánalmas! :)) -
Solt #3741 Nálam is opengl megy, mert a directx használhatatlan... Nekem bármilyen gépem volt, az összes 18wos-nak szar volt a hangja... pattogott ugyanúgy mint ahogy ez is... a szaggatás is megvan... a TrackIr-t már a korábbi rész is szépen kezelte... Tehát, ha valóban ez a végleges, akkor.... no comment! -
Streetwarrior #3740 Lehet, hogy akkor csak én vagyok szerencsés, de igaz, ez a Rig 'n Roll topik. Ugyan senki nem ír ide amúgy de mind1. Mert már nincs miről, szerintem az életben nem jön ki. Én már 5 éve várom tűkön ülve, csak azért vettem g25-öt, mert írták hogy 900 fok, váltó meg kuplung. Erre nem tudnak egy normális gameplay videót sem kirakni (mielőtt bárki el- kezdene okoskodni, tudom, hogy van 12 a youtube-on, de az nem a cégtől van és a minősége is szar). A Rig 'n Roll oldalán az uccsó bejegyzés 3 hónapos, egész nyáron nincsen idejük? Van 1 trailer, meg egy pár videóinterjú, amibe a trailer van belevágva, ahol elmondanak egy csomó baromságot...meg, hogy majd jön.
Senki ne értse félre, én továbbra is nagyon várom, de egy kicsit már kezd a hócipőm tele lenni...imádom a King of the Road-ot és hiszem el, hogy 5 év alatt nem lehet befejezni egy játékot (még akkor sem, ha csak a szabadidejükben dolgoznak rajta). -
#3739 lolz nekem nincs erős gépem de amit erre állítok az haulinban szaggat :OO -
#3738 Nálad .. Nemtom én nem próbáltam a sendspace-est de aztmondják szar -
#3737 15 évesen én is ilyen idióta voltam? -
(Ez itt nem az ETS topic) -
Streetwarrior #3735 ...vagyis nekem írt ki... -
Streetwarrior #3734 Én OpenGL-ben futtatom, mindent maxra tolva és semmi akadás. Lehet akkor a DX része hibás, mondjuk ott neked is írt AA-ra 32x-et is :-) Érdekes lenne. -
#3733 Nálam is. Egy mai jó játék simán fut nagy felbontásban, élsimitással is.
Ez meg, 5 mp-enként megakad, a hang pattog. DirectX-ben szintén szaraxik.
Az AI ugyanolyan nyomi mint az összes eddigi részben.
Látszik, hogy nem nyúlnak bele az engine-be, csak a gamelogic-ot turkálják már sokadszor... -
Streetwarrior #3732 Lehet tudni mennyi lesz a bolti változat? 6-7 ezer körül. -
Streetwarrior #3731 Nálam semmi ilyesmi nem jött elő. Ráadásul kormánnyal játszom és azt is normálisan kezeli, nem úgy mint úgy az eddigi 18 wheels részek. A visszapillantótól az összes útszakaszig, minden olyan mintha a végleges lenne.
Azért vagyok kicsit szkeptikus, hogy lesz még benne egy csavarnyi változtatás is, mert minden amit ígértek ebben is már benne van. Azért remélem ez szertefoszlik a véglegessel, mert tartalmilag sokkal kevesebb, mint pl. a Haulin' -
Solt #3730 Csak egy pár gond: DirectX alatt folyamatosan kilépked, a TrackIr-el vibrál a kép, használhatatlan... bármilyen hangbeállítást használok, folyamatosan pattogó, sercegő hang hallatszik...(X-FI), 4GHZ-re húzott E8400 + HD4870 mellett különböző pontokon drasztikusan leesik az fps... 60-ról 15-20-ra... arrébb megyek 1-2 kilométert, ahol sokkal nagyobb a forgalom, és visszaugrik 60-ra... -
#3729 Soha többé nem müködött semmi. Se a map, se a menü, se semmi. ALT+F4.
-
Streetwarrior #3728 Legyen igazad, ha több lesz annak én csak örülök. Csak hogy minden, még a térkép is tök ugyanaz, mint az animokon és a képeken. És mondom nálam semmi hibát nem produkált. Majd látjuk, ha lesz az 576-ban megveszem originálba.