6107
-
#3407 Ja! Csak a videókártya rémlik, hogy Gf3-on simán el fog futni... -
#3406 csodás, a minimum pont megvan :) -
#3405 Milyen gépigénnyel is kezdődött? Emlékeztek még? :) Kb kiröhögtük... -
#3404 Azt hiszem, eleg kozel kerultunk a kijovetelhez. Van (nem publikus) DEMO, van hivatalos gepigeny, es bejelentettek, hogy a legtobb dologgal kesz vannak, es mar csak kozmetikaznak, meg optimalizalnak. Elvileg hamarosan jonnie kell a publikus demo-nak, vagy a fullnak. -
#3403 én meg ahogyan elnézem, a WOS sorozatok nemsokára beérik kidolgozottságilag is ezt a játékot, és még a gépigény mindíg kisebb lesz mint ezé :)
az AI kezeléssel ott nincs sok gond, csak néhány apróságot kell finomítani, + városok területét növelni -
#3402 Nalam a 8600M GT-vel meg epp, hogy el fog docogni ezek szerint. Azert ez tenyleg LOL, hogy akkora gepigenye lesz, mint a Crysis-nek es a Need for Speed: Prostreet-nek. Persze itt sokat kell majd szamolni, oriasi teruleteket lekezelni, es szamolni egyfolytaban a jarganyok helyzetet, fizikajat, stb., ugyhogy ehhez kell a proci, a RAM, es a gyors GPU. -
#3401 talán elfut nálam
viszont csak 512-m van :D
Intel Core Duo már, akkor sokkal 100x szebb grafika kéne ha ilyen igényt támaszt alá a játék
még szerencse,hogy nem DirectX 10-re csinálták :P akkor bek*phatnák -
Solt #3400 Bravó... kár, hogy nem alapkövetelmény egy 8800 GTX... -
#3399 Na tervezhetem egy új gép vételét! :S :D -
#3398 Ehhhhh...
Minimal:
Windows 2000/XP/Vista
Processor: 2.0 GHz
RAM: 1.0 Gb
Video card of nVidea GeForce 5700 128 Mb class
DirectX compatible audio card
HDD: 10 Gb
DirectX 9.0c
Recomended:
Windows 2000/XP/Vista
Processor: Intel Core Duo
RAM: 2.0 Gb
Video card of nVidea GeForce 8800 256 Mb class
DirectX compatible audio card
HDD: 10 Gb
DirectX 9.0c
Pedals, steering wheel.
-
#3397 nem úgy volt hogy nem csinálnak demót? :-D -
#3396 Ezek a képek tényleg jók...csak már lenne belőle valami... -
#3395 Nekem nem, mivel a képek jók, de mozgásban meg gagyi... -
#3394 ezekkel a képekkel nkem is visszajött valamelyest a bizalmam -
#3393 ``The demo version of the game has been sent to an Intel lab for performance testing.``
Azaz azt irjak, hogy a jatek demo verzioja el lett kuldve teljesitmeny-tesztre az Intelnek. Hmmm...
Ha mar van demo verzio, akkor nem lehet messze a megjelenes. Na meg lehet, hogy akkor hamarosan publikussa is teszik a demo-t a tesztelgetes utan, es nyomulhatunk is vele nemsokara. -
#3392 Már nem lenne rossz ha meg jelene mert öcsémet lassan kezeltetni kell idegileg -
#3391 nekem nagyon tetszik, nem tudom miért :) -
Djemba #3390 egész jók a képek
-van még remény, hogy megjelenik -
#3389 November 13, 2007
Development update
Artwork testing of the game world and fixing of the bugs in the artwork are in progress.
Testing of the vehicles is in progress; each vehicle model gets a number of custom upgrades for it. Repair shop stock lists are formed, taking into account the presence of actual vehicle manufacturer representatives in the vicinity.
Multi-core optimization and debugging is complete. The demo version of the game has been sent to an Intel lab for performance testing.
The development of the scenario subsystem is in progress.
"Instant Order" mode of the game is complete. In it, with an initial sum of money and a user-selected truck, the user is completing a delivery order from a user-selected warehouse. A demo version based on this mode was shown at the recent "Igromir–2007", a gaming expo in Moscow.
The best results are displayed in three ratings, by the profit, by the average speed and by the safety. In the "Instant Order" mode, most of the vehicles are available and almost the whole game world territory. The user can select the weather conditions and the time of day at start.
After the game release we plan to keep a table of the best results on the official web site of the game.
-
#3388 JA Be volt állítva az adott eszköznél, hogy a projektor 360 fokos képet vetíten egy síkra majd egy tükörrendszer segítségével továbbítják a képet a globusra. Csak kicsit költséges móka. Még az amcsiknak is. -
#3387 Az 360° -
#3386 100%-ost, mi mást:D
láttam asszem olyat is mikor egy projektor 380 fokba kivetíti a panorámaképet -
SlaCker #3385 Köcce kacsa a felhomályosítást. :))))
Megnéztem a honlapot,tényleg hasznos kütyü és kuva jó!! :D -
#3384 Nem. csak annyit írtak, hogy nem hamarabb mint 2-3 hónap (annyi még biztos hátravan.) -
#3383 ugyanugy monitor jel megy abba a szutyiba de rossz a kijelző minősége és tré és q alacsony a felbontása ezeknek a mini lcd paneleknek.
Nembeszélve arról, hogy elszédülhetsz könnyen az egyensúlyi helyzet és a szemed előtt zajló folyamatok között érzékelhető különbség miatt. -
#3382 Nem. Állítható, hogy valós fejmozgás mennyi játékbeli elmozdulást indukáljon. -
#3381 Nem tudom ismeritek-e azt a progit, amivel ha van webkamerátok tudtok track ir féleséget csinálni. Magyarok csinálták (persze csak ha jól emlékszem) -
#3380 amugy nemrég nézegettem én is ezeket a kutyuket, akko inkáb van olyan "szemüveg" szerüség, ami érzékeli merre nézel, és arra is fogsz látni, stb mert ugye nem monitoron nézed:D -
#3379 azért a fejlesztők sem hülyék. be lehet állítani, hogy mekkora fejmozgásra mennyit reagáljon.
Djemba: Nem tom, angolul kasu vagyok.
Bucser: Az érthetőség kedvéért írtam így, ez eccerűbb volt. Asszem itthon 46000 péz. -
#3378 és ha hátra nézel, akkor bár a játékban hátranézel, de a valo életbe is és igy nem látod a monitort -
#3377 50 ??? ezt honnan vetted? barátok között is csak 32 külföldről behozva.
ráadásul nincs semmiyen adó és vevő. egy infrasugárzó egy infrakamerába építve és a fejedre egy visszaverőfelület kerül amit egy sapkához kell rögzíteni. ha trackclipet is akarsz ami felesleges szerintem az +10K de nem volt eddig rá szükségem.
Egyébként hangulatos és baromira hasznos cucc minden szimhez. -
Djemba #3376 magyarul 2-3 hónap múlva kész lesz? -
#3375 Well i have looked on the 1C Forum and nothing has been said about RnR getting Cancelled. 1C Forum Mod Memeber has posted this on Nov 8th 2007.
Well, here is the official translation of the letter I've made.
Hi.
Two versions of the demo were presented at IGROMIR. The first one was from the previous IGROMIR and it was presented to let people get acquainted with the “Single Player” mode. The second one represents the mode, that has been just developed, it’s called “Instant Order”. This demo is very raw, so there may be some bugs. This mode was created to let people get acquainted with almost the whole ingame territory, the capabilities of particular supply depots, the capabilities of particular trucks. We think, that such acquaintance allows a player to choose the optimal strategy in the final version of the game.
In the second demo almost the whole ingame territory and most trucks were presented.
The things, that left to do:
1) The plot subsystem. Here the big part of development is left.
2) The game world. Here mostly the painterly modifying is left.
3) Trucks. The same as for 2).
4) Total testing. It’s being done permanently.
As for the release date, I can tell anything precise now. And not because I don’t want to or it’s a secret. Just because there some factors, that are hard to predict. But I can tell, that it’s not sooner than in 2-3 months. We want the game to be released as much as you do and we do our best to achieve it. Even developers’ stamina has its limits.
Thank you. Igor. -
#3374 http://www.naturalpoint.com/trackir/
Egy adó, meg egy vevő. A vevőt az asztalra teszed, az adót a fejedre, és érzékeli, hogy mozdul a fejed, és arra mozdul a kamera a játékban. A baj csak az, hogy még mindig 50 papír. -
SlaCker #3373 Hát gondoltam benézek mert rég volt valami és aztán láttam hogy történt érdekes dolog ami "felforgatta" a véleményeket.
Végigolvastam mindent és érdekes dolgok vannak leírvan.
Elősször is a videórol annyit,hogy:-az a két balfasz emer jézusom!!!
A kamerásnak annyi esze nem volt hogy azt a kurva kamerát letegye valami álványfélére és akkor talán nem a remegő kezéből kellet volna végignézni!!!(meg mutatja a kis monitort mikor ki van dobva nagyra).A másik meg vezetni abszult nulla.Kormány van a kezében és úgy rángatja hogy el sem hittem mikor megláttam,hogy kormányal megy.(szerintem sok ember a 18Wos-ban külömbül megy bill.-ről)
A másik:-A fizika tényleg nem az igazi :(((((
A pótot úgy vonaglik mintamikor a kutya farkára konzerves dobozt rakunk és szalad előle!!
A táj valóban tetszik nekemis meg az útis!!(bár igazán megmutathatta volna pl.:Los Angeles-t vagy Las Vegas-t mert szerintem ott nagyobb picit az úthálózat.)
A #3366-os hozzászóláshoz:Nem mi vártun sokat a játéktol,hanem a kitaláló ámított minket a sok jóval. :((((
Kacsa mi az a trackIR????
Én aban bíztam hogy majd szarnak nagyívben a grafikára és előrukkolnak egy igazi kamionszimulátorral,aminek a fizikája és a valóságközeli alapja kurva jó,de sajna kicsit csalódtam.Majdmeglátjuk,hogy mijen amikor már mindenki kipróbálta.
Ja még ehez az Euro truck Simulatorhoz annyit,hogy nem fog megbukni nézzétek meg a 18 Wost.Hol kezdte mi lett belőle:-a grafika sokat javult
-az AI most is ugyan ojan hülye
-teli van buggal
stb.,stb.fojtathatnám,és mégis szerintem ezzel játszanak a legtöbben.
Jó mondjuk nem naon tudunk válogatni mert oj sok nincsen. :))
Remélem nem bánjátok ogy íj sokat írtam. :)) -
#3372 hát, talán még abban lehet bízni, hogy amiről a videó készült, az ugyanaz a béta demó, ami májusban az E3-on volt. Mert állítólag azóta bugot javítanak ezerrel. Én azért egyelőre nem írom le a játékot, a videó csalóka, meg ha egy kicsit jobb lesz mint a KOTR, akkor már jó lesz (még mindig az a kedvenc kamionos játékom). Illetve nagy előnye lesz, hogy támogatni fogja a kuplungot, és a többfokozatú sebváltót (vagyis a G-25-öt)(viszont ezt már lehet, hogy az eruo truck simolator is tudni fogja, illetve az még támogatni fogja a trackIR nevezetű cuccot is, amivel a játékélmény még durvább, és úgy már azért lehet, hogy alázni fogja a Rignroll-t) -
#3371 A véleményem nem változott, az utak és a táj még mindig ugyan úgy tetszik, de a közösségnek úgy gondolom nem ez kell, ezért fog bukni :) -
#3370 a videó fostenger..de a játék attól még jó lehet!:D -
Solt #3369 hamar változott a véleményed! :D -
#3368 végig sem nézem wazz