6107
-
#3447 December 28, 2007
Development update
The game economics is being tested, and all the main parameters of its parts (warehouses, carriers, auto dealers, recruiter agencies, hired drivers etc.) are being balanced.
Sports subsystem (the California championship) of the game is being tested, debugged and balanced.
All the routes and parameters of individual races, rating system parameters, and road qualities of different vehicle models are being tuned, as well as the effect of installable upgrades on the latter.
The demo version of the game was evaluated at the Intel testing lab for multi-core performance boost factor. The performance increase of 70–80% has been confirmed.
The testing of the game world and the vehicles is continuing.
-
#3446 Úgy néz ki új ellenfele akadt a Rig'n'Rollnak: az új orosz játékról a képek már fent is vannak a criminalrussia.hu -n.
Ez NEM egy addon pack a GTA Criminal Russia c. játékhoz, hanem egy teljesen különálló gamma (amit mellesleg ugyanaz a cég készített mint az előbb említett szoftvert). Sajnos kiadójuk sincs még és a kiadási dátumot is teljes homály fedi. Még arról se tudunk semmit, hogy a játéknak kijön -e angol verziója, vagy csak oroszul fog megjelenni.
Szabadfordításban az előző szöveg, így már remélem érthető ;) -
#3445 már rég óta...de nem akarok offolni XD -
#3444 ezt a topikot is megtaláltad? -
#3443 hagyj már fel ezzel a hülyeséggel -
#3442 hát ennél az angolt jobban értem:D -
#3441 kissé értelmetlen XD XD -
#3440 forditás:
Ez úgy néz ki, mint Rig'n'Roll újból kapott egy kevés versenyt az orosz játékimgesok* kézbesített criminalrussia.ru voltak
Ez nem egy addon*csomag GTA Criminal Russiának de ugyanaz által a vállalat által egy különálló játék ki csinált
GTA bűnöző Oroszország. Nekik nincs egy kiadójuk még, és a megjelenési dátum nem világos és mi vagyunk nem
sok információ még és ez nem lehet angol, egyetlen For Russiában. A hozam sampelt* ábrázol -
Solt #3439 ez lesz az "unokáinknak készülő játékok" című topic! -
#3438 köszi! -
#3437 valami új játékról hablatyol. A honlapon szép képek vannak, de ez mind render kép, ahogyan írja is.
Biztos vmi ruszki játék lesz, szóval majd valamikor kéccáz év múlva visszatérhetünk a témára.
-
#3436 egy kis off:
It looks like Rig'n'Roll got some competition, anew Russian game imges have been posted criminalrussia.ru
This is Not an addon pack for GTA Criminal Russia but a seperate game by the same company who made
GTA Criminal Russia. They don't have a publisher yet, and the release date is unclear and we have not
much info yet and it may not be in English, only For Russia. Render images sampel
Ha valaki leforditaná azt meg köszöném!!!
on! -
SlaCker #3435 Jólmondod!!
EGÉSSÉGÜNKRE!!!!!
:DDDDDDDDD :DDDDDDDDDD -
TottiZsolt #3434 Jóhát még ki sem jött, előre kár idegeskedni... Inkább ha már kezdődnek az ünnepek, ez többet ér -
#3433 persze majd 8800as kártya mi még mitnem! És mindenkinek van is pénze rá!Hát ehhez a grafikához elégnek kellene lenni egy 7600 GT-nek símán! Na elmennek a .... Ez csak programozás kérdése! a COD 4nek milyen szép grafikája van és mégis végigtóltam maxon 7600 GT-vel! Na mindegy... -
#3432 ugyanaz mint a Haulin -
burninhell #3431 Érdemes benézni ide: http://www.americanlonghaul.com/ -
#3430 sry nem figyeltem -
K.András #3429 Duke nukem forever :P -
#3428 Nonstop száloda
-
#3427 nem lesz -
#3426 Szívesebben dolgoznék egy ilyennel, mint a jelenlegivel! -
dadani #3425 Ebben amúgy lessz Multiplayer? Mármint nem a gagyi "versenyezzünk kamionokkal" hanem pl olyan, hogy mindenki szállítania, lehetne menni konvoyban meg ilyenek. Szóval neten, sima szállítgatós :) szerintem tök filinges lenne. -
dadani #3424 Nézegetem itt a honlapot, hogy milyen kamionok lesznek, ez nagyon tetszik :) Egy ilyet be kéne újitani itthonra :D
Kép
Kép1
Kép2
Üdv -
dadani #3423 Hali!
Nemtudom, hogy az ajánlott gépigényre minek kell azt hinni, hogy az a követelmény, de mindegy.
Most, hogy van írva már gépigény, megfog jelenni nemsoká a game? Vagy még fejlesztenek rajta pár évet? :)
Hali -
#3422 Ugyhogy....... ha kicsit figyeltel volna, nem azt irtam, hogy nem fut 8800-nal gyengebb kartyan, hanem hogy SZERETI, HA 8800 VAN ALATTA. Ettol meg futhat a te 7600GT-den, bar azt is megneznem, hogy hogy fut 1280x1024-ben szurokkel 16xAniso Filtering + 8xAntialiasing mellett a te 7600GT-den.. -
#3421 szerintem futni fog -
#3420 hehe 7600gt-m van és pro street fullon fut ugyhogy.......... -
#3419 Remélem ez valami vicc ez a gépigény hogy egy ilyen (bocsánat de hulladék) 5 éves grafhoz 8800 kell:D nevetséges -
#3418 már történt..asszem a truck simulator;) -
#3417 Egy kis off kérdésem lenne.
A 18 WOS készítői nem terveznek már kamionos játékot a haulin után? Vagy történt már bejelentés? -
#3416 nVidia Geforce4 mx440 (64mb)
Úgyhogy semmit -
Styrex #3415 Na és én akkor mit szólja? Gf4 Ti4200 -
#3414 Sajnos ma mar a legtobb jateknal a videokartya kapja a legnagyobb hangsulyt. Hiaba van mellette Core2Duo vagy X2 6400+ meg 4GB RAM, ha a VGA `csak` egy gf 7600-as. Lasd Crysis, NFS: ProStreet, amik mar szeretik, ha 8800 GTX/GTS van alattuk. -
#3413 nekem megvan minden csak ami kell a max hoz csak a videó kari 7600-as -
#3412 mármint a játékról -
#3411 és nem mellesleg le is mondhatok róla. -
#3410 7 eve fejlesztik? Te jo eg...
Akkor boven veri fejlesztesi idoben a DoomIII-at, meg a STALKER-t, es lassan hajaz a Duke Nukem Forever-el kapcsolatos cirkuszra. -
#3409 hát, 7 év alatt... -
#3408 Es igy lett a GeForce3-bol GeForce8 8800...
Jo, hogy csak 5 Geforce generaciot ugrottak...