Rig 'n' Roll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

King of Roads
<#lama>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

néztem képeket és ezek szerint törik a kamion.
mi az a muhhahahhiiiii?nem az álat kerdben vagy!
King of Roads
muhhahahhiiiii<#taps><#worship> <#eljen><#eljen>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Na ez jó hír.<#vigyor><#nyes>
gumikacsa
köszi a fordítást

Renault magnum http://kamionszim.hu

[HUN]FaTaL
Na csak legyen igaz is és királyság😊)) Meg fusson el a gépemen😄DD

http://goo.gl/gd6Zi5

bertino
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

WiZZaRD
Ami a lényeg, hogy idén nyáron jön, nem kell tovább várni, most tesztelnek ezerrel, amint a bugirtásnak és tesztnek vége, jön a game😊. Ez jó hír.
Az elsõ fele az irománynak csak az amcsi forgalmazásról szól, az Atarival paktáltak le, az minket annyira nem érint😊. Meg kis önfényezés, hogy az 1C észak/közép eu-ban a legnagyobb forgalmazó/kiadó...

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

gumikacsa
Valami info, de angolul nem tudok ugye:

I have got some information about the status of Rig'n'Roll.

First about the publisher. This is taken directly from http://int.games.1c.ru/

20.04.2007 | 1C Company to publish games in the US

1C Company is happy to announce that it will begin publishing its titles in the United States. Between a new distribution and co-publishing partnership with Atari, Inc. and new offices in the West, consumers will soon be able to buy 1Cs game in most retailers across the US.

“1C has secured the position of the biggest publisher and distributor in Eastern and Central Europe. Our goal is to keep this leading role in the region and to expand our business into the Far East and Western worlds, said Nikolay Baryshnikov, International Sales Director, 1C Company. We have already opened several new offices including 1C UK and 1C Asia-Pacific and look forward to strengthening our position in the US. Together with our distribution partner Atari we would like to introduce our games to the American audience and offer an innovative approach to all the existing genres.

Atari is thrilled to partner with 1C and offer our retail partners a wider-array of products to appeal to the broad and fast-growing demographic of gamers in North America, added Robert Stevenson, VP Business Development and Third Party at Atari.

After asking my contact with Softlab-Nsk he told me that Atari is likely to publish Rig'n'Roll also.

Now the other more interesting news.

There is some minor news about the release date from the magazine Igromania.

Here is the link. http://www.igromania.ru/GameNews/17536/Dalnoboishiki_3_priedut_letom.htm

I translated the whole thing for you.

Monday, April 9.

Rig'n'Roll arrives in the summer.

Company 1C introduced on KRI 2007 (Conference of developers of video games) a few interesting details about the long awaited game Rig'n'Roll.

First of all regarding the date of release.... The representatives of the publisher have informed us that at the current time the game is going through a very thorough and detailed testing which will help to catch any bugs and roughness in the gameplay.

The release of the game, if everything goes according to plan will occur in the summer of this year. So the fans of this game should gather up their patience, because they will not have to wait much longer.

I want everyone to understand that the release date has not been moved. According to this the game is practically finished. And if they finish the beta testing by summer the game will be released then.

This is not the same thing as when they just put summer 2006 or fall 2006 on www.rignroll.com but this information is from the publisher who are responsible for what they say.

norbi56
öööööö nemtudsz olvasnee?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

bertino
mert még nem jelent meg a játék, de még csak a megjelenése elõtt se vagyunk nagyon vlszleg
TDU topicba is csak megjelenés elõtt 2 héttel kapta meg Sland, szvzsz ez az oka, mert addig benéznek ide modik is néha...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Boconadi
akkor te is :C
Saddalim
nem de hegyjuk, akinek címezve van az remélem érti... vissza a témához (bár igazán nincs mirõl beszélni 😛)

vannak új képek és ebben az évben jön ki megnyugodtam<#worship>

Attila56
persze...ha emgkapná akkor elösször engem rugna ki innen<#idiota>

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Kit--Kat
Miért nem kaptad még meg a házigazda jogot???

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gumikacsa
Jól van gyerekek, áljatok üresbe, ne basztassátok a fiatalokat, meg senkit. Nem érdekel, ha kicsit offoltok, de ne egymást alázzátok.

Truck Driver001
Nekem címezted?

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Saddalim
mellékesen jegyzem meg õ is ugyanaz a korosztály...

Attila56
LOL,ebben igazad van 😄
De akkor is....valamelyest igazam van,ezt beláthatnátok.

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Truck Driver001
De te legalább ne szítanád!-.-

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Attila56
persze..persze...mindig a korral jöttök.Azt hiszitek lejáratjátok a gyerekeket vele.De engem nem lehet.....engem annyit lámázhattok amennyit akartok,de ha értelmes kérdésem van(már pedig az szokott lenni)akkor is lelámáztok....Mintha ti olyan okosok lennétek.Kül.ha ilyen elõfordul akkor ne csak engem csesszetek le.Mert mondom: én értelmes fejjel jöttem az sg-re,tanultam tõletek,szal ne csesztessetekörüljetek eggyáltalán hogy van egy értelmesebb lény itt aki még gyerek és nem kérdezz marhaságokat!!!

Boconadi
oks, ebben a korban amiben vagy érthetõ.
Attila56
jah a veszekedés miatt........

Schwarz
hú, hogy fellendült a topik <#idiota>

Mi az a windows?

Attila56
Persze...csakis,azoknak meg nem volt ilyen..hogy itt izélitek hogy áljál le meg iylenek.....persze engem csakis basztatni kell.Nem hülyén érkeztem ide,mint a többiek.Mert már 2 éve figyelem a fórumot,és tanultam...de már ilyenekért lekell hülyézni,meg minden..hát jólvan....nem nagyon érdekel,hisztek amit hisztek..de ne csak engem basztassatok ez miatt.Ezt jól jegyezzétek meg,mert nem csak én vok a kivétel..meg nem én vok itt a fõhülye a fórumon.Én védem a saját igazságomat.

Neuman
Így van! Az nem jogosít fel téged is, hogy hülye legyél!
De te tudod! 😊

!!!HALA MADRID!!!

allock
általánosságban írtam

#hhwnd

Kit--Kat

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Boconadi
Szal ha más hülye már neked is annak kell lenni :C
Attila56
nem cska én csináltam még anno....szóval nem értem miért engem basztok le...pezzeg ha valaki más csinálja akkor azt már megkell szentelni..mind1,nem vitázok.

allock
hülye játék azzal szórakozni, hogy félreinformáltok embereket...
az meg, hogy az illetõ arra kétpelen, hogy elovlassa a banner alatti részt azmár a saját baja

#hhwnd

gumikacsa
pontosan 34 db új kép van, amit még nem látthattál, ugyanis tegnap tették közzé.

Attila56
ehhhh...én csak azt csináltam amit ti szoktatok 😄
Öcsém...már az is baj?Akkor inkább megsem szólalok....

Boconadi
Hiba!
A távoli kiszolgáló nem található

http://www.vadbarom.hu/ cím, melyet meg akart nyitni, jelenleg nem elérhetõ. Gyõzõdjön meg róla, hogy a webcímet (URL) helyesen írta be, majd próbálja meg újratölteni a lapot.
Ellenõrizze, hogy az internetkapcsolata aktív, és nézze meg, hogy más alkalmazások mûködnek-e, melyek ugyanezt a kapcsolatot használják.
Ellenõrizze, hogy az internetes biztonsági szoftverek beállításai megfelelõek, és nem ütköznek a szokásos webes böngészéssel.
Ha egy helyi hálózati tûzfal mögött van, és úgy gondolja, hogy ez okozhatja a problémát, akkor beszéljen a rendszergazdával.
Nyomja meg a billentyûzeten az F12 gombot, és próbálja meg kikapcsolni a proxy kiszolgálókat, ha nincs feltétlenül szükség rájuk az Internetre való kapcsolódáshoz. Töltse újra a lapot.
Segítségre van szüksége?
Nézze meg az Opera Súgót.
Nyissa meg az Opera online terméktámogatási oldalát.
Schwarz
állítsd már le magad!

Mi az a windows?

Attila56
hát igen.....én is sajnálom...ez a frányamozilla nem engedi <#rinya><#nyes>

Ha esetleg nem találnád, akkor keres rá a www.vadbarom.hu-n! De elõtte mindenképpen regisztrálj! Sok sikert!

www.smart-bus.hu

King of Roads
de kár <#hehe>

Attila56
upsz nem lett jó a link 😄 😄

Attila56
kül. ez a legjobb kiegészitõ hozzá.Érdemes letöltened: Nagyon jó kiegészitõ

Attila56
jah...nagyon jó gamma...komoly gép kell neki......a szép grafikája lenyügõzõ,iszonyat jó kiegészitõket is találsz itt: Jó kiegészitõk

0Fritz0
Köszönjük kérdésed, a játék jól van.
Keress rá torrenten és töltsd le.
Többen már végig is játszottuk.

Nincs mit

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

King of Roads
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

Hali!
Mi van ezzela játékkal? Hol lehet beszerezni? kiadták már egyáltalán?
Köszi elõre is!
Üdv
King of Roads
...bár jobban örülnék a letöltési linknek <#vigyor5><#hehe>

Schwarz
fúú, az esõs nagyon tetszik 😊

Mi az a windows?

Boconadi
hát én majdnem a 3/4 -edét láttam már 😊 1-2 új van.
King of Roads
a francba <#vigyor5><#finom><#zavart2><#taps>