6107
-
#3727 Egyedül az EA nem enged kontentet beletenni a játékaiba béta után. -
Streetwarrior #3726 Ezek szerint nem. Mesélj. -
#3725 Látom nem vagy tisztában sem a bug fogalmával sem a béta-gold fogalmával. -
Streetwarrior #3724 Amúgy meg mivel ez már béta, a végleges nem lesz se több, se kevesebb. -
Streetwarrior #3723 Nekem eddig 1 bug nem jött elő, de mind1. Pedig már órákat játszottam. -
Streetwarrior #3722 ...azt ugyan nem tudom béta-e, de hogy stabil az biztos... -
#3721 lol .. levagy maradva , az 576 is forgalmazza szeptembertől és ami a topikban volt link az csak egy béta .. azért volt nektek annyi bug -
Streetwarrior #3720 Nos igazából megjelent az Euro Truck Sim, én már vagy 2 hete játszok vele. Azért zárták le, mert sokan warezoltak. Amúgy király, érdemes kipróbálni. Magyarországon úgy sem adják ki, úgy hogy maradt a letöltés. -
#3719 Adjatok neki 3 büntit és eltakarodik:) -
#3718 nemtom hogy most direkt vagy ilyen vagy alapból mert ha alapbol akkor nagy fasz lehetel A:D:AS -
#3717 ezt a haverom dumát ugy bírom :D -
dzoli93 #3716 upsz bocs nem gumikaka hanem kacsa xD bocs a technikai hibáértxD (de úgy rímelt a kaka meg a kacsa)xDxDxDxD -
dzoli93 #3715 ja és az eu truck-osokat nem akarom xelgetni.de ők kb aug.elején zárták be a topikot úgy h sajna még nem jelent meg pedig augra írták.de gumikaka írta azon a szar oldalán hogy jujj 2008 aug.végén jelenik meg xDnon belehettél akkor izgulva tata xD -
dzoli93 #3714 gumikacsa ezt üzeni haverom neked xD
-
#3713 itt a megoldás. -
dzoli93 #3712 bocsesz mostani kifejezésemét.de egy nagy lófasz.semmi értelme műköttetni a fórumot.legalább csinálna a házigazda olyat h a topicot bezárja addig amíg nem jelenik meg a játék.ha csak a hírek miatt van nyitva akkor meg aki nem tudja a híreket az keressen rá.már kb fél vagy akár egy éve ott lóg a felirat"Nem jelent meg a játék,nem tudni pontosan mikor fogják kiadni!".ebbe már hülyeség reménykedni.magukat szopatták be a készítők.2004ben hol lett volna olyan grafika?most már bisztos van de az egész játékot átkellet nekik fejleszteni.nemtom mikorra írták a megjelenést de majd a dátum elött pár nappal rábasznak félévet.azé neharagudjon aki még abba bízik h xidőpontra megjelenik akkor még 2020ban is így lesz minden ahogy van.ott fenn a kis szöveg,találgatás mikor jön ki.ja és nekem vmié nem jön be a szöveg feletti kép xD ja és tom h már elég türelmetlen ideges vagy de attól másnak nem kéne elvenni a kedvét h 'senki nem kérdezte'téged meg senki nem kért rá h beszólj nekem!xD
ja és háttérnek ti is beszúrhatnátok 1 fasza kis rig'n'roll-os képet ahogy a haulin topicban lenne 1 kis változás xD
-
#3711 Nincsmit Zoltán :) -
#3710 de kép ohne bakker. -
#3709 a tárhelyen, ahol van a kép, van valami -
#3708 aha nem. -
#3707 Jólvan na. :D
Neked beölti? -
#3706 -
#3705 mármint nem a kinézete hanem nem látom -
#3704 a bannert kellene frissíteni mert nekem nem nagyon jön be :D -
#3703 köszönjük emese -
#3702 senki nem kérdezett -
dzoli93 #3701 xD ha nem jelenik meg a játék(ami 100%)akko minek van ez a topic?semmi értelme.mindíg húzzák.2004-2005-2006-2007-2008-2009......... -
#3700 Azért máris felépített maga köré egyfajta kultuszt, mint a "várva várt" és a "végtelenségig készülő" játék -
#3699 Ezért kár volt ide beírnod, szerintem. -
Djemba #3698 ez a játék soha nem jön ki szerintem -
dzoli93 #3697 szentem régebben ezt elírták.nem 2004ben hanem 2014be jelenik meg.xDam ennek roha..jó a grafika.kvára félek hogy ha kijön akkor nem fog menni a gépemen.3633ik hsz képei 1szerően brutál.először azt hittem h nem számítógépes. -
#3696 Duke Nukem 4Ever szindróma itt is bejátszik!
Úristen: 2003. szept. 25. 15:45 #3 komment az enyém...pfff...nem ma volt már... -
#3695 MikeMouse-nak teljesen igaza van :D Starship-cargo!
Nagyon poén volt visszalapozni az első oldalra, és 2004-es megjelenéseket olvasni :) 2003 óta várjuk, és már 2008 közepe van.. Szegény haver odaáig volt, hogy játszon ezzel, de az eltelt öt év alatt megszerezte CE-s jogsit -
#3694 Mire kijön ez a game addigra már űrhajókkal fognak fuvarozni :D Whehe -
#3693 lál "kilehetlesz" -
konrad91 #3692 köszi azt gondoltam h nem én irányitom de legalább kilehtlesz majd szálni de ahogy a képeket nézegettem qurva jó lesz -
#3691 Igen, ki lehet majd szálni, de nem úgy, ahogy te gondolod. Amikor valahol kiszálsz (csak előre megadott helyeken lehet), nem te fogsz járkálni az embereddel. Kiválasztod, hova szeretnél menni, és egy előre beálított jelenetet fogsz látni. De még ez is több, mint amit pl. a 18 wos sorozatokban lehet. -
#3690 Nem lehetlesz kiszálni a játékból -
konrad91 #3689 hali fiuk
ebbe a játékban majd ki lehetlesz szálni a kamionból???
sztem naon kaffa game lesz !! -
#3688 Azért az kicsit más, ott az életével játszik! Igaz itt is veszélynek van kitéve.