6107
-
DJ BP #3687 akkor ne játszon FPS-t, menjen katonának? -
#3686 Rakd le a jogsit, és ülj be egy igaziba, na az élmény!! -
#3685 köszi, megnézem. -
Solt #3684 Én sem tudok, de nem bonyolult, ha egyszer már túl vagy rajta. Tessék egy magyar nyelvű leírás, ez biztos segít! ;) -
#3683 ebay-es vásárlás nekem nem megy. Kamion makettet próbáltam venni, az sem jött össze, nem tudok angolul, nem tudtam fizetni. Pedig még domborkártyát is csináltattam, de a paypal aktiválásnál is elkúrtam valamit... -
Solt #3682 E-bay-ről nyugodtan vásárolhatsz! Ott a Track-Ir topik, biztos szívesen segítenek. Én cd-ket, játékokat már vettem... minden rendben volt! (más kategória tudom! :)) -
#3681 Én is akartam venni, mert már a haulin is támogatta, valószínű, az ETS is fogja. A Rig'n'roll szerintem nem, de ezt nem tudom, erről még nem volt szó.
Szóval én is akartam venni, de miután szénéztem mindenhol, lemondtam róla. A pénzem megvolt rá, de itthon égen földön nem találtam (pedig volt egymagyar oldal, ahol árulták). Külföldről meg nem vásárolok, bizalmatlan vagyok. -
Solt #3680 Csak kintről lehet rendelni... 40-50 ezer a vége! :((( -
Streetwarrior #3679 Nem a madarak csiripelték, hogy támogatni fogja Daf XF. A legutóbbi interjúban rákérdeztek, hogy támogatja-e a H-váltót és a válasz határozott "igen" volt. Gondolom csak nem hazudnak már akkorát, de az hogy 900 fokot használhatok és kuplungot az is eredmény. Már a 18 WOS Haulin' és ALH-ban is lehetett 900 fokot használni és nagyot dob az élményen. Solt, nekem is valami hasonló volt a fejemben. Meglátjuk, de az biztos a G25-öt fullosan támogatja. Remélem valóban megjelenik októberben, már több mint 4 éve várom.
Szerintem mind2 támogatja a Trackir-t, de a ETS biztos, mert az eddigi részekben is használható volt.
Nem tudod esetleg Magyarországon lehet-e venni Trackir-t valahol? Lehet beruháznék egyre, mert a "körbenézek egérrel kanyarodás" egy picit zavaró. -
Solt #3678 Sajnos csak szép álom szerintem... már annak is örülök, hogy teljes mértékben támogatja a G25-öt! No meg nem kevésbé örülnék, ha már megjelenne! :)
Ez vagy az ETS TrackIr-t támogat majd? Erről tudsz valamit? -
#3677 Azt nem tudom, hogy ez így lesz-e, de hogy a G-25-öt támogatni fogja, az tuti, a kuplungot is, és a H váltót is. -
Solt #3676 Megoldható, de nem fogják. Elváltasz 4.-ig, nyomsz egy gombot, ami be van állítva "pofozónak", így a 3.-ból 5. lesz, a 4.-ből 6. és így tovább... mint élőben a "pofozós" váltó. Így rögtön van 8 alap sebességed... erre még egy másik gomb a felezőnek, és kész is a 16 fokozat! :) Ehhez az kell, hogy a játék támogassa... kétlem, hogy ezt beleírják... -
#3675 sehogy... -
Streetwarrior #3674 Mivel több, mint 2 hete halott a fórum, gondoltam triggerelek egy témát.
Egy G25 boldog tulajdonosaként hetek óta azon filózom, vajon miként valósítják azt meg, hogy ki tudjuk használni a H-váltót. Hogyan fogják megcsinálni, hogy egy 6 sebességes váltón akár 12-16 sebességet is válthassunk, hiszen egy kamion nem ritkán ennyi sebességes Bárkinek valami ötlete? -
#3673 Kösz, belekóstolok... :) -
#3672 Igen ez szóba jöhet.
:) -
#3671 Van valami jó kis kamionos game mostanság? :)
Akarok már egy jót vezetni :D
PttM-al játszottam régebben, 18 wos sorozat mellett van ami szóba jöhet? -
#3670 Direkt írtam így -
#3669 fály -
#3668 EZ MÁR FÁLY!
Nem csak itt fály hanem az Euro Truck Similator topicban is :D -
normomo #3667 innen:http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare
-
#3666 Nem jelent meg a játék, nem tudni pontosan mikor fogják kiadni! -
#3665 ? -
#3664 syasztok
Valaki adna egylinket,hogy hol tudom letölteni a játékot -
#3663 Ja akkor nem szóltam. :D -
#3662 úgy kb. 1 éve. :D -
#3661 Valaki már látta a Gameplay videókat ? -
#3660 amúgy meg majd elválik!Nem kell rossz pontot alkotni róla rögtön az elején.Olyan lesz amilyen lesz és ezen már nemtudtok változtatni.Ennyi! -
#3659 miért talán te? :D
Ha nem akkor pszt! -
#3658 az biztos jó:) -
#3657 na erre a filmre én is kiváncsi lennék -
#3656 Ezt a filmet asszem tanulmányozni fogom játék előtt... -
DJ BP #3655 De poénos megnézni a fórum első oldalát :). 2003. augusztusa, ilyen hsz-ek mentek:
Amíg nem jön ki, marad az Across America
Mikor jön ki?
2004 Q4
Hol van az még...
Hát csak itt lesz egyszer
:DDD -
#3654 októberrrrrr ets is csak augusztusba jön...addig marad a haulin:D:D:D -
#3653 Pár hete még csak 2008 volt kiírva (1C a kiadó oldala)
Rig`n`Roll
Genre: Simulation Game Site: http://www.rignroll.com/ Release date: October 2008
Developer: SoftLab-NSK Platform: PC
-
#3652 Hát, én azért ezt így nem jelenteném ki, főleg annak fényében, hogy a KOTR még most is jobb játék, mint a 18 wos bármelyik része. És hát az ETS is 18 WOS lesz, csak eu-s környezetben. Őszinte legyek, én még mindig ezt várom jobban. -
#3651 jo játék:) igaz hogy a vizen többet dolgoztak,mert nagyon élethű,Youtube-m láttam a game rol videot amikor gödörbe ért a kamion az olyan volt belül is mint a valoságban,tehát eddig eza leg élethűbb xD -
#3650 -Ez vitzz vót?- -
#3649 Nem de ha végignézed a képeket graf. stb. nekem tökre KOTR filinges az egész csak a kamionokat kciserélték meg belerakták amerikát amiktöl amúgyis hányingerem van már szvasz nem egy nagyszám játék, leszámítva a víz tükrözödést az hibátlan.Bár meilyik játék megirigyelhetné.De a többi...
SZerintem 3 év alatt igencsak a tükrözödésen dolgoztak végig. -
#3648 Nem is tudom, lehet, hogy a másik játék egyik fejlesztője.