6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • DJ BP
    akkor ne játszon FPS-t, menjen katonának?
  • Neuman
    Rakd le a jogsit, és ülj be egy igaziba, na az élmény!!
  • gumikacsa
    köszi, megnézem.
  • Solt
    Én sem tudok, de nem bonyolult, ha egyszer már túl vagy rajta. Tessék egy magyar nyelvű leírás, ez biztos segít! ;)
  • gumikacsa
    ebay-es vásárlás nekem nem megy. Kamion makettet próbáltam venni, az sem jött össze, nem tudok angolul, nem tudtam fizetni. Pedig még domborkártyát is csináltattam, de a paypal aktiválásnál is elkúrtam valamit...
  • Solt
    E-bay-ről nyugodtan vásárolhatsz! Ott a Track-Ir topik, biztos szívesen segítenek. Én cd-ket, játékokat már vettem... minden rendben volt! (más kategória tudom! :))
  • gumikacsa
    Én is akartam venni, mert már a haulin is támogatta, valószínű, az ETS is fogja. A Rig'n'roll szerintem nem, de ezt nem tudom, erről még nem volt szó.

Szóval én is akartam venni, de miután szénéztem mindenhol, lemondtam róla. A pénzem megvolt rá, de itthon égen földön nem találtam (pedig volt egymagyar oldal, ahol árulták). Külföldről meg nem vásárolok, bizalmatlan vagyok.
  • Solt
    Csak kintről lehet rendelni... 40-50 ezer a vége! :(((
  • Streetwarrior
    Nem a madarak csiripelték, hogy támogatni fogja Daf XF. A legutóbbi interjúban rákérdeztek, hogy támogatja-e a H-váltót és a válasz határozott "igen" volt. Gondolom csak nem hazudnak már akkorát, de az hogy 900 fokot használhatok és kuplungot az is eredmény. Már a 18 WOS Haulin' és ALH-ban is lehetett 900 fokot használni és nagyot dob az élményen. Solt, nekem is valami hasonló volt a fejemben. Meglátjuk, de az biztos a G25-öt fullosan támogatja. Remélem valóban megjelenik októberben, már több mint 4 éve várom.

Szerintem mind2 támogatja a Trackir-t, de a ETS biztos, mert az eddigi részekben is használható volt.
    Nem tudod esetleg Magyarországon lehet-e venni Trackir-t valahol? Lehet beruháznék egyre, mert a "körbenézek egérrel kanyarodás" egy picit zavaró.
  • Solt
    Sajnos csak szép álom szerintem... már annak is örülök, hogy teljes mértékben támogatja a G25-öt! No meg nem kevésbé örülnék, ha már megjelenne! :)

Ez vagy az ETS TrackIr-t támogat majd? Erről tudsz valamit?
  • gumikacsa
    Azt nem tudom, hogy ez így lesz-e, de hogy a G-25-öt támogatni fogja, az tuti, a kuplungot is, és a H váltót is.
  • Solt
    Megoldható, de nem fogják. Elváltasz 4.-ig, nyomsz egy gombot, ami be van állítva "pofozónak", így a 3.-ból 5. lesz, a 4.-ből 6. és így tovább... mint élőben a "pofozós" váltó. Így rögtön van 8 alap sebességed... erre még egy másik gomb a felezőnek, és kész is a 16 fokozat! :) Ehhez az kell, hogy a játék támogassa... kétlem, hogy ezt beleírják...
  • daf xf
    sehogy...
  • Streetwarrior
    Mivel több, mint 2 hete halott a fórum, gondoltam triggerelek egy témát.

Egy G25 boldog tulajdonosaként hetek óta azon filózom, vajon miként valósítják azt meg, hogy ki tudjuk használni a H-váltót. Hogyan fogják megcsinálni, hogy egy 6 sebességes váltón akár 12-16 sebességet is válthassunk, hiszen egy kamion nem ritkán ennyi sebességes Bárkinek valami ötlete?
  • zaki
    Kösz, belekóstolok... :)
  • Doog
    Igen ez szóba jöhet.

:)
  • zaki
    Van valami jó kis kamionos game mostanság? :)
    Akarok már egy jót vezetni :D
    PttM-al játszottam régebben, 18 wos sorozat mellett van ami szóba jöhet?
  • LeWyTy
    Direkt írtam így
  • leho94
    fály
  • LeWyTy
    EZ MÁR FÁLY!
    Nem csak itt fály hanem az Euro Truck Similator topicban is :D
  • normomo
    innen:http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare
  • leho94
    Nem jelent meg a játék, nem tudni pontosan mikor fogják kiadni!
  • simoradik95
    ?
  • simoradik95
    syasztok
    Valaki adna egylinket,hogy hol tudom letölteni a játékot
  • Doog
    Ja akkor nem szóltam. :D
  • gumikacsa
    úgy kb. 1 éve. :D
  • Doog
    Valaki már látta a Gameplay videókat ?
  • Attila889
    amúgy meg majd elválik!Nem kell rossz pontot alkotni róla rögtön az elején.Olyan lesz amilyen lesz és ezen már nemtudtok változtatni.Ennyi!
  • Attila889
    miért talán te? :D
    Ha nem akkor pszt!
  • norbi56
    az biztos jó:)
  • Szabi84
    na erre a filmre én is kiváncsi lennék
  • gumikacsa
    Ezt a filmet asszem tanulmányozni fogom játék előtt...
  • DJ BP
    De poénos megnézni a fórum első oldalát :). 2003. augusztusa, ilyen hsz-ek mentek:

Amíg nem jön ki, marad az Across America

Mikor jön ki?

2004 Q4

Hol van az még...

Hát csak itt lesz egyszer

:DDD
  • norbi56
    októberrrrrr ets is csak augusztusba jön...addig marad a haulin:D:D:D
  • gumikacsa
    Pár hete még csak 2008 volt kiírva (1C a kiadó oldala)

Rig`n`Roll
    Genre: Simulation Game Site: http://www.rignroll.com/ Release date: October 2008
    Developer: SoftLab-NSK Platform: PC

• gumikacsa
    Hát, én azért ezt így nem jelenteném ki, főleg annak fényében, hogy a KOTR még most is jobb játék, mint a 18 wos bármelyik része. És hát az ETS is 18 WOS lesz, csak eu-s környezetben. Őszinte legyek, én még mindig ezt várom jobban.
  • 94mike
    jo játék:) igaz hogy a vizen többet dolgoztak,mert nagyon élethű,Youtube-m láttam a game rol videot amikor gödörbe ért a kamion az olyan volt belül is mint a valoságban,tehát eddig eza leg élethűbb xD
  • dragon11
    -Ez vitzz vót?-
  • daf xf
    Nem de ha végignézed a képeket graf. stb. nekem tökre KOTR filinges az egész csak a kamionokat kciserélték meg belerakták amerikát amiktöl amúgyis hányingerem van már szvasz nem egy nagyszám játék, leszámítva a víz tükrözödést az hibátlan.Bár meilyik játék megirigyelhetné.De a többi...
    SZerintem 3 év alatt igencsak a tükrözödésen dolgoztak végig.
  • Tigristank
    Nem is tudom, lehet, hogy a másik játék egyik fejlesztője.