6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • dzoli93
    lol de kihalt a topic xd xd xd
  • Attila889
    az kise jött még :D
    Szerintem XD
  • dzoli93
    uh nézewgettem a rig'n'roll-ról képeket.csodálkozva néztem mien jó játék.de 10másodpercre megdöbbentem.megláttam 1képet ahol ratyi a grafika.de valszeg nem olyan lesz.
  • leho94
    nemtom
  • dzoli93
    szented érdemes leszedni?:)
  • leho94
    Ismerjük már.
  • dzoli93
    emberek találtam 1 játékot.lehet h nem olyan jó kifogom próbálni a neve:
    Transportando o Brasil ezt csak azé írtam ide le h elüssük vmivel az időt amíg nem jön ki a rig'n'roll
  • leho94
    ték
  • dzoli93
    rem kiadják télleg szeptben v oktben:D
  • leho94
    :c
  • Doog
    Magyarország legnagyobb torrent oldalán már fent is van.
  • leho94
    Ja kiadták ^^
  • norbi56
    Mi ez a sok HSZ van valami hír?:D Nincs kedvem visszaolvasni:D
  • dzoli93
    hát akkor maguk alatt vágnák a fát.felesleges pénzkidobás.mondjuk már rég lepipálta a wos sorozatot ahogy a vidiket elnéztem róla.én már rég kiattam volna a helyükbe.mondjuk rem nem orosz oldalról kell majd leszedni me jópár orosz oldal vírussal teli van.bocs az offé de az oroszokra rátérve ezt elkell mondani.van az a google earth(műholdas térkép)és néztem volna meg Chernobylt és környékét az oroszok meg letitkosították:Dcsak 1 kis város van és kész xD persze a vírus minden oldalukon szinte ott van.valahol láttam 1 felmérést és az volt oda írva h az orosz oldalak a legveszéjesebbek.na visszatérve a témára a king of the roads az nekem is bejött.főleg akkor amikor aszem heliből lőtték a kaminomat és menekülni se tuttam xD na bb all meek tvzni:)
  • gumikacsa
    Na, hogy kicsit a témárólis szó legyen, nekem még mindig az egyikkedvenc játékom a King of The Road. És hát a Rig'N'Roll-t azért várom(juk) ennyire, mert ha úgy vesszük, a KOTR folytatása (Oroszországban Hard Truck 3 néven fog megjelenni(Дальнобойщики 3)).

És, meglepődnék, ha ennyi idő, és pénz ráfordítása után nem adnák ki.
  • Solt
    Vettük...
  • dzoli93
    ja ezt úgy értettem h miközben tolom a kamiont:)
  • dzoli93
    oké bocs.de nagyon felhúztam magam ezen.már megpróbáltam előbb leálítani a vitát amit részben én keztem de csak most bírtam.ja meg a rig'n'rollon is felhúztam magam .fél éve voltam fenn ezen a topicon és még mindig ugyan az a helyzet a játék sehol.mondjuk napi 1-2 órát jáccanék csak me akko tudok legtöbbször gépnél lenni.de azt az 1-2 órát úgy tölteném h 1 kis kárpátia meg tankcsapda és ossian szólna a media playerből:)mondjuk így is jó hallgatni őket:)
  • gumikacsa
    Remélem is, hogy itt befejezted. 3702-re hivatkozol, megnézik, mire válaszoltam, és máris nincs igazad... Nincs veled bajom, de ne keltsd itt a feszkót. Illetve csak annyit szóltam, hogy senki sem kérdezett, Te ennél sokkal többet és durván sértegettél (nem csak engem, hanem mindenkit, aki itt idősebb).

Mindenki: Ne itt ETS-ezzünk, megvan a saját topikja, amíg az zárva, addig van egy offtopik részleg, ott folytassuk az eszmecserét: LINK
  • dzoli93
    akkor annak azé örülnék hogy kijön végre egy norm kamionos game.az ets se rossz csak kevés a város meg kicsi a térkép.jó azokat megtudnám oldani.de azt nemtom megoldani h amikor csinálnék pályát nem lehet elmenteni és a modelben a buildings fileokat nem tölti be.csak olyan vékonyak mint a papír meg olyan kicsi mint 1 stoptábla vagy egy személygépkocsi.
  • Streetwarrior
    Elvileg szeptember vagy október.
  • dzoli93
    am most mi az új időpont ősz? vagy tél?mondjuk régebben azt írták h még fejlesztik.ennyi ideig fejlesztik.már a 3dik részének is kilehetett volna jönnie:)
  • dzoli93
    oké csak 1 válasz bocsi de én gumikacsának üzentem.akkor férre lett itt vmi értve.
  • Streetwarrior
    Én is lezártam. De ha Gumikacsa szólt be, akkor neki szólj be. Mi kultúráltan beszélgettünk, aztán jöttél te.

Téma lezárva.
  • dzoli93
    bocs de azé gondolhattad volna a 2-3dik évben h nemfogják 1ideig kiadni.először én is reménykettem de utána lemontam róla amikor megtuttam h míóta várja mindenki aki jáccana vele.
  • dzoli93
    ide figy.nem én keztem ezt a vitát hanem gumikacsa.mielött gumikacsa be nem szólt addig kúltúrált voltam ember.azt nagyon nem tűröm ha beszólogatnak.am nem kell parázni lehet mapot szerkeszteni.és hidd el nekem tökéletes az élet.bocsesz all de azt nem tűröm h beszólogatnak itt mert ők 2003óta regizve vannak és azt hiszik nagyok mert regiztek 5évvel ezelőtt és már flegmáskodhatnak itt.olvasd el elötte a 3702hsz-t mielött még ti is elkeztek kötözködni.nekem ez tök úgy jött le mintha őő miniszter elnök lenne h "senki nem kérdezett"én am nem vok kötözködős féle.és én ezt a témát itt akarnám lezárni.
  • Streetwarrior
    És izgulja nedvesre a gátyáját, olvasd már el a 3740-es hozzászólást. Gondolod nekem az a legnagyobb problémám mikor jelenik meg ez a játék. Hát nem...
  • dzoli93
    de viszont L.A meg New york valóságban kiba messze vannak.és repülő is cikázik L.A és new york közt.lényegébe a wos se vmi állom játék.ott a kamion rosszab 1 fokkal.amikor fékezek nem is érzem a hatást.mondjuk a rig'n'rollba jó mert törik a kamion.de erről má lemontam.sajna nem adják ki.pedig jó lenne az 1ik legjobb kamionos game csak hát nem adják ki ugy h nem fogok azon izgulni h mikor jön ki.
  • Streetwarrior
    Jaja csatlakozom az előttem szólóhoz.
  • Solt
    Ha ilyen kölyköm lesz, tuti, hogy megnyuvasztom!
  • Streetwarrior
    ...egyébként ki vitázott? Mi csak beszélgettünk mit hiányolunk.
  • Streetwarrior
    ÁÁÁÁÁÁ hagyjad Solt, biztos eltorzult egy lelkivilága lehet a srácnak. És Ő biztos rém komoly, ha ilyeneket ír.
  • Streetwarrior
    Kultúra ember kultúra. Bár látom neked hiába mondom ezt, eddig is szépeket írtál. Igen dolgozó ember vagyok és akkor mi van, neked biztos nem volt gyerekszobád haver. Gondoltad 18 évesen, már felnőttem beszólok a nagyoknak. Biztos, hogy az én gyerekemnek szebb gyerekkora lesz, mint neked volt, ha felnőve egy ilyan kulturálatlan kölök lettél...
  • Solt
    Rém OSTOBA vagy! Legalább olvasnál mielőtt jár a szád! Nem is erről beszélünk te kis takonypóc!! Látom hiányzik még pár elakadásjelző... jó úton jársz!
  • dzoli93
    mi a fasz ez a fórum?nagypapa klubb? szentem az szánalmas h felnőtt ember már reszketve várja mikor jön ki a játék.gondolom akkor a munkátok is elég szép lehet:D ha már egy szaros játékon így veszekettek xD nem lehet felfogni h ez nemfog kijönni.mondom már vagy 1 éve kivan írva h nem tudják pontosan mikor jelenik meg.még 1 kibaszott beta verziót se basznak ki.térjetek már észhez nagypapik!én tisztelem a NORMÁLIS MAGYAR EMBEREKET akik idősebbek nálam.de ti nemvagytok normálisak.2004óta mindig vártok reszketve h mikor jelenik meg.na ez a szánalom...főleg ha felnőtt emberekről van szó.gondolom némeikőtöknek van gyereke.inkább a kockulásotok helyett a gyerekkel kéne foglalkozni és normálisan felnevelni h ne olyan nyomorék elmohásodott agyúak legyenek mint ti(TISZTELET A KIVÉTELNEK)
  • Streetwarrior
    a 2002-es King of the Road-ban már olyan fizikát kreáltak, hogy az ember 10 ujját megnyalta. Még ma is gyakran játszom vele. Ezeknek 6 év és számtalan rész után nem sikerült.
  • leho94
    Ja ez kb nekemis hiányzik , túl könnyű beállni
  • leho94
    Hát a rendes váltó és sebesség beállításaimmal olyan 50 perc , nem nagy idő tudom de a játékban nem reálisan telik az idő ..
  • Solt
    Nekem az hiányzik, hogy ahogy haladunk előre, úgy nehezedhetnének a beállások például a telephelyekre... Nem ilyen bigyó piros világító valami... hanem rendes rámpa, nagyon szűk bejárat... nem egy olyan hely van nálunk is, ahova csak a közútról tolatva lehet beállni... közben a forgalom megáll... ha sokat pöcsölsz dudálnak... ilyenek... a vezetési technikát és élményt kéne a középpontba helyezni!
  • Streetwarrior
    ...de Berlinig biztos elérsz, onnan kb. 10 perc max. Az ALH-ban Los Angeles-New York fuvar órákba telt.