Rig 'n' Roll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leho94
az ilyet muszály/j itt ?

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

bertino
nem ez a topicja, mellesleg fizetni kell érte, nem meghívót küldeni egy mail-re, ez nem társkeresõ oldal

innentõl on

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

LeWyTy
ha jóra gondolok: akkor hívjon már meg valaki légyszi.
normális vagyok és még meg is köszönném

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
vagy hogy lehetek vip tag?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
most tom hogy ez nagyon nem jön ide de mit kell tennem ahhoz hogy a nevem hejére képet tehessek?

bertino
fõleg, hogy már 50ért is lehet kapni <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

LeWyTy
az jó de az picit nem sok érte.
én is láttam kuplungosat kirakatban 45-é és 6 seb-es

King of Roads
OFF
lool..ma láttam 70 ezerért "lodzsitek kuplungos fékes gázpedálos 6sebességes váltós másfélfordulatos" kormányt..biztos sokan veszik
ON

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

LeWyTy
ezzel én is így vagyok 😞(((((((((

LeWyTy
hát ha ennyi ideje fejlesztenek valamit annak csak jónak kell lennie ,nem?

gumikacsa
A ht2 (king of the road) még most is veri hangulatban a 18 wos sorozat bármelyik részét. Szerintem (persze kormánnyal, váltóval...).

Renault magnum http://kamionszim.hu

King of Roads
na ja, igazad van, elcsesztem <#alien>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

zolo
Mert azzal mi a baj? Nekem KOTR volt meg igaz, de az bejött nagyon , most is elõvenném lehet, csak valahova elkeveredett a Cd 😞(
A HT2-t csak egyszer láttam, de azok a bombák az úton nagyon nem jöttek be...

http://flickr.com/photos/zolika90/

norbi56
csak azt szertném hogy ne olyan hangulatú legyen mint a Hard T.2

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

gumikacsa
Pedig a grafikát azt szinte mindenhol fikázzák... Pedig szerintem is fényévekkel szebb, mint a 18wos részei. És ha nem is egy cry-engine, ennél szebb grafika nem kell egy kamionos játékba. Én inkább abban reménykedek, hogy a fizika, és az irányítás rendben lesz. Én egyébként nem hiszem, hogy szeptember/október elõtt megjelenik.

Te most meterológiailag gondoltad az 1 hónap múlva nyarat? mert a nyár elég tág fogalom, de legalább már nem valamikor 2007-et mondanak...
norbi56
nyáron jön

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

King of Roads
1 hónap (se nagyon) <#bee1>

Tényleg mikor jelenik meg? 😛 na jó hülye poén.......

Grafikailag hihetetlen hová nõtt, a 18Wos csak gagyi tamagocsinak tûnik mellette, ha ez bejön és a játékélmény/játszhatóság is jó lessz, akkor azt se bánnám ha nem lenne több 18Wos.
A S.T.A.L.K.E.R-né lmár bizonyítottak az Oroszok, hogy tudnak õk, ha megjelenési dátumot tartani nem is, de tudnak nagyot alkotni.
Na igen a gépigény, hát a 18 Wos-nál mindenképp magasabb, elnézve az árnyékolást, a nagy poligonszámú tájat, jármúveket, és az igért idõjárási effekeket. Az is kérdés mennyire tudják majd optimalizálni, mert ez is szempont, de min. egy mostanság középkategóriás konfig szerintem kelleni fog a jó futásoz.

Csak jönne már, plíz! de soká jön még a nyár....
LeWyTy
szerintem mindenki

Sziasztok!!
Nem tud valaki arról valamit, ha esetleg megjelenik már végre a GAME, milyen gépigénye lesz??
Vagyhogy mire számítsunk!

Szerintem nagyon f*sza.<#vigyor>
norbi56
nem sajna de ha jön a rig n roll akkor azzal elleszünk 1 ideig(legalábbis én)

LeWyTy
legalább a 18wos tervez valamit idén?

LeWyTy
mekkora kib**zás volna ha idén nem adnák ki<#szomoru1>

King of Roads
jaja gondoltam, csak észrevétel vót <#vigyor>

gumikacsa
A 18 wos sorozat karaktereivel viszont össze sem lehet õket hasonlítani <#idiota>
Szerintem ebben a játékban nem a karaktereken lesz a hangsúly.

norbi56
jaja

King of Roads
a karakterek szerintem kissé olyanok, mintha baltával faragták volna õket és a mozgásuk is olyan "robotos"..na mindegy, meglássuk

Boconadi
a riportok alapján azt írták, hogy minden fajta idõjárási tényezõ ki lesz dolgozva.
Bacsa11
Hát ezt az utolsó videót elnézve megérte várni ezt a sok idõt😛

akyyy
még h maga a játék nem is fogna meg, az az essõzés kurvaszép, és ki kell próbálni😄

fõleg belsõ nézetbõl😮 monjduk remélme lesz szemelkélõ essõ, ahol szinte még nem is kell ablaktörlõ, meg lesz, mintha öntenék

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Tigristank
A zene valamiért olyan ismerõs. 😊
(Azért remélem, hogy nem csak átteszik a King of the Roadsból.)

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

M@TriX
nagyon bruti lett tényleg, és végre ha ütközés van sem blokkol le a gépezet hanem szépen kiperdíti a delikvenseket.

juhejjjj!!!!!

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

norbi56
faxás

King of Roads
de bírom, hogy a hivatalos oldalon csesznek fent lenni az újabb hírek..

King of Roads
OMG sry 1000×, a linket már megse néztem csak a címe miatt kérdeztem <#zavart2>

SitatiS
<#confused>

Let the good times roll.

gumikacsa
Hát, becsokiztam, megyek gatyát cserélni. Húdehúde....

[HUN]FaTaL
Megnéztem a videót tetszik nagyon, az esõ is kurvajó. De nagyon gyérnek tûnik a forgalom és nem látok egyetlen kamiont sem indexelni😞 Vajon kihagyják belõle mint a Hard Truck 2bõl?:/

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Tudnám hogy a hsw is mi a fasznak írja oda hogy truck tycoon...

0Fritz0
Megnézted, hog mit linkelt?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

King of Roads
ennek mi köze ide<#kerdes><#kerdes><#kerdes><#banplz>

SitatiS

Let the good times roll.

[HUN]FaTaL
pont ezt akartam írni😄

Cream78
<#finom><#taps><#pias><#eljen>

norbi56
jihhháááá

SitatiS
<#eljen>😊)

Let the good times roll.

Schwarz
Te meg tanulj meg magyarul, mielõtt idejössz fórumozni! A 14 évedre ráfér.

Mi az a windows?

Boconadi
kussolj ujreg <#gonosz1>