6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • CseNo
    4. résznek Mondjuk van benne valami... Az 18 WoS évente ad ki új részt... Bár nem sok különbséggel. Lehet én vagyok maradi, de az Across America-val szívesebben eljátszok még
  • ZsZso
    Na igen, ha hamarabb jön ki a Duke Nukem Forever, akkor veszett ügyről van szó :)
  • Kit--Kat
    Az mondjuk tényleg durva, hogy 2003-ban megjelent a GTA Vice City Pc-re, aztán azóta a San Andreas, és idén már a GTAIV is kijön konzolokra. Tom maszekban csinálják, de azért ez elgondolkodtató...
  • Hakan
    Hát ezt a topicot már belehetne zárni is mert ahogy ezek haladnak a játék kiadásával még 10év múlva is azt fogjátok itt irkálni hogy mikor jelenik már meg
  • gumikacsa
    Azt azért erőssen kétlem, az első hír, hogy készül a játék a truckpolon jelent meg, 2003 jan. 9.én. Az elsőinfok és képek pedig 2003 májusában, az E3 kiálltás környékén. Az első megjelenési dátum 2004 volt. Tehát már azóta 4. résznek is ki kellett volna jönni.

Eddig mindig azt mondták, az idén már biztos megjelenik. Úgyhogy én már nem hiszek el semmit. Már a demó is megváltás lenne.
  • allock #3482
    nekem az a cikk meg is van :)
    kivágtam az újságból minden kamionos játék képét akkor :D
  • norbi56
    egy 2002-es pc guruban/vagy gamestarba nemtom már(az volt az első gémes ujságom) láttam hogy 2003 valamikor jelenik meg szal...
  • LeWyTy
    Ez már 2005-ben is vicces volt
  • [HUN]FaTaL
    Mostmár tényleg kijöhetne kezd vicces lenni a dolog. Meg a gépigény is elég érdekes...
  • allock #3478
    csak nem ezzel akarnak kárpótolni minket a több éves csúszás miatt? :)
  • Balaka
    az szép
  • gumikacsa
    én 2003
  • Balaka
    kiváncsi lennék mikor jön ki:D
    mióta várjuk?2005-06?
  • gumikacsa
    pedig sajnos sanszos.
  • Boconadi
  • Szabi84
    remélem 2009es naptárt nem kell megvárni
  • gumikacsa
    Rig'n'Roll Calendar - January (2,7 MB)

Ezt a képet tartalmazza 4 felbontásban:
  • Bucser
    NE Fordítsatok már netes fordítóval. Ha teszitek is értelmezzétek az ott olvasottakat és azután másold be a lényeget... Ne legyünk már ennyire igénytelenek...
  • Desert
    Djemba: legalább magyarosítottad volna a nyers szövegedet :D
  • Djemba
    Ez úgy néz ki, mint Rig'n'Roll újból kapott egy kevés versenyt az orosz játékimgesok* kézbesített criminalrussia.ru voltak
    Ez nem egy addon*csomag GTA Criminal Russiának de ugyanaz által a vállalat által egy különálló játék ki csinált
    GTA bűnöző Oroszország. Nekik nincs egy kiadójuk még, és a megjelenési dátum nem világos és mi vagyunk nem
    sok információ még és ez nem lehet angol, egyetlen For Russiában. A hozam sampelt* ábrázol
  • Doog
    Ha olyan lesz mint a K.O.T.R. akkor ki sem próbálom.
    Na jó talán egyszer. :D
  • Desert
    Olcsó olcsó nagyon olcsó :) kéne már ez a játék nagyon hajrá talán idén már megjön hozzánk
  • norbi56
    külföldi online vagy nemonline boltok
  • Boconadi
    ugyan ilyen képek voltak, csak kicsit átdolgozva photoshoppal. Most ezek talán már játékból való képek. Régen tetszett volna ez a grafika is, ma már talán ez kevés, és a tetszésetek is elszállt fölötte.
  • ZsZso
    Mért is? Nem értelek ... Anno mikor elkezdtem olvasni eme topikot gyönyörűséges szép képeket posztoltak topiklakó társaim ...

"Mondjuk egy iszonyat hangulatos és élvezetes játékmenet mellett tojok a grafra :)." -> Ezek után írtad? Egyébként nagyon szépen köszönöm a hasznos tanácsod, legközelebb is oszd meg velem ha ilyen jó gondolatod van.
  • Tuorist
    S a megszerzésükben tudtok segíteni??
  • Boconadi
    hopszi
  • Tigristank
    Ez kimaradt: 18 Wheels of Steel: Across America
  • Szabi84
    Legyen csak hangulatos nem hiányzik a csilivili grafika mert sose lesz kész!:D
  • Boconadi
    Mig mutha truckers, Big mutha truckers 2, Trucker, King Of the road, Hard truck 18 Wheels of Steel, Hard truck 18 Wheels of Steel: Pedal to the metal, Hard truck 18 Wheels of Steel: convoy, Hard truck 18 Wheels of Steel: Haulin, Hard truck 18 Wheels of Steel: American long haul.

És lesz majd talán Rignroll, és Euro Truck Simulator.
  • Boconadi
    akkor menj Test Drive unlimitedezni
  • Tuorist
    Sziasztok.
    Segitségeteket kérném elkezdtem össze gyüjteni a kamion szimulátorokat eddig ezeket tudhatom magaménak: Big Mutha Truckers; Big Mutha Truckers 2; Trucker; King of the Road; Hard truck élet 18 keréken;.

De tudtommal több van, mint 5. Haltam valami convoy meg hauli-rol Meg még 1-2 más címet is halottam. Előre is megköszönném ha bármilyen informácioval ellátok. Vagy akár bármelyik játék meg van nektek mely nincs a felsorolásban és esetleg tudjátok a megszerzésének a módját vagy eltudjátok küldeni nekem az meghálálnám.

Előre is köszönöm segítségeteket: Lestat
  • ZsZso
    Remélem LOW graf beállítás mellett készítették eme képeket. Harmadik kép láttán sírva fakadtam ... és a 4. se javított a hangulatomon. Az autók szépek, de a környezet az ocsmány.

Mondjuk egy iszonyat hangulatos és élvezetes játékmenet mellett tojok a grafra :).

Mindenesetre köszönjük a képeket és az infókat!
  • Boconadi
    majd kitalálják hogy megépítik egész amerikát inkább
  • allock #3453
    csakis többel ;)
  • Solt
    na-na!!! csak óvatosan! :))))
  • Kit--Kat
    Hát most már nem lehet min eltolni még 1 évig...
  • CseNo
    Na végre, ez már jó hír.
  • TottiZsolt
    HNY
  • Boconadi
    zsír!