18 Wheels of Steel: Across America

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
892

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Fiúk, rám nem is figyeltek...
Kész van a szervíz is... bár ezt az épületet sem láttam eddig...

Þór vígi þessi rúnar

WiZZaRD
ja es ahova kell jelezni kene es be lehet tenni egy br-t, ha kilog a szoveg vagy vmi...

jah, es ki mondta, hogy 300 szo???😊))))

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

WiZZaRD
elkeszult a magyarositas, Matrix kolleganak 😊 mar el is kuldtem, jelenlegi allapota 99%, a maradek 1% "gamen kuvuli", ha minden igaz...vagy legalabbis lenyegtelen😊

tesztelni kellene kicsit, mert voltak benne olyanok, ami miatt idonkent eleg magyartalan lehet majd ez-az, de latni kell, hogy hogyan s mikor fordul elo...

jobb erthetoseg kedveert pl: volt ilyen, hogy for. z nagyon jo, csak tudni kene, majd hol van, s mire lenne jo atirni, atirtam ugyan de tuti nem ez lesz a jo. nem tudtam eldonteni, hogy -nak, -nek, -hoz, -hez, miatt??? igazabol ugyanis mind jo...

ui.: pontosan melyik file is az amire at kell nevezni? mert akkor ha lesz kis idom en is kiprobalom, s a beta valtozatbol rovidesen lehet egy final😊))

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Carlos
Mennyire vehetem viccesre a dolgot???
Egy motel feletti tábla, hogy "Jányok" mehet?????

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Kész a shell kút... 😊
Csak remélem menni is fog... 😊
Meglepõdnék, ha pöcsölök vele napokat, asztán nagy paca lenne a benzínkút helyén... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
mit?

Þór vígi þessi rúnar

Ams
csinálom, de nem könnyû. 😊

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Carlos
Akkor legalább már Te érted... 😊
Készül a shell töltõállomás... 😊
Matrix: Hogy tetszenek a logóink???
Szerintem lepasszolom a sebmérõt, vagy csak a legvégén csinálom meg... 😊

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
milyen 10-es?
Amúgy egyszerû: 60mph kerek 100km/h
80 mph = 130 - 140 (133)
70 mph = 120

szóval jó ahogy mondtam, hogy 0-20-40-60-80-100-120-140
Jó lesz, mert a rendõr így 90-nél jönne, mert a piros vesszõ 80-100 között lenne ami megint csak reális.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
ahogy neked tetszik

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
még szép

SecMan
OMV van itt nálunk Pécsen is 😉, de a MOL akkor is magyarabb 😊

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Carlos
gázolaj, keverék???

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Milyen benzinnel mennyen a cucc???
95, 98, V-power???

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
megnézegettem, hogyha 0-20-40-60-80-100-120-140 akkor még mindig marad egy 10-es a végén... 😞
Amúgy a 80 mph az baromira nem 140/150 km/h... 😞
Mi legyen a sebességmérõvel???

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
jó igy is, persze... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
mondhatni, ötletem sincs, hogy hogyan kellene... 😞

Þór vígi þessi rúnar

Ams
a mentõ alakját nemlehet változtatni, ígyis jó, ugye?

Carlos
Másik kérdés... 😊
Van egy olyan is, hogy patch_1_2.scs, abban van a sebességkorlátozás tábla... azt is lecseréljem???
Mókás lesz a kockából karikát csinálni... 😊

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
meg itt a rendoresg:
http://www.b-m.hu/police/

M@TriX
logók meg egyéb képek:

http://www.mentok.hu/

Carlos
Tûzolto a mentõ helyett???

Þór vígi þessi rúnar

Ams
denincs😊

Carlos
Nos, mi a gond a sebességmérõvel pontosan, én itt most nem tom a játékban megnézni... 😞
Majd a saját gépemen megnézem...
Valakinek nincs kedve szenvedni a kilóméterórákkal????????
Nagy segítség lenne.
Amúgy több tábla van, mint hittem... 😊
Bár a 90%-át nerm is láttam még a játékban. 😊

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
nem a legjobb de itt is van 😉

http://langlovagok.hu/kepek/valics/mentoblaha/eredeti/mentoblaha3_e.jpg

M@TriX
persze kersem de keress google-al

M@TriX
local.def vagy mi de mailezd el, mert az ékezetek nem fognak mûködni nálad. De mondjuk annyir letesztelhetd, hogy le fagy e, mert amúgy csak nem jelenít meg semmit 😉

Ams
mármint 1 magyarról

Ams
azt akarom. de kéne egy kép a mentõautóról.

base.scs

Nem az!!! a base.css-ben hol találtad meg? Milyen néven? Mer le akarom tesztelni...

Charly
Bocsi én ezekhez a turkálásokhoz még nem értek nem foglalkoztam velük de csak egy ötlet volt

M@TriX
az elég lenne ha rendõr és mentõautót csinálnál az lenne lényeges....

M@TriX
Majd csinálok egy hmtl oldalt ahova dobok majd föl képeket hogy ámuljatok, de majd ha ráérek 😉

Ams
tud valaki mentõautó referenciát?

M@TriX
elküldtem neked mailben. Küldjem el még1x? Ne csessz ki velem 😉

M@TriX
vannak igényeid 😉
De mi inkább grafikai és text operációt csinálunk. Én a motorba csak annyira másztam bele, hogy kezelje az ékezetes betûket...

Charly
ok köszi

Carlos
Hogyhogy nem stimmel a játékban???
Na megnézem... 😊

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
dehogy!

Carlos
Meg van OTP.

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
mailmegjött. de nem tesztelted a játékban? Mert ott sme látszanak a számok sajna. Én is csináltam egyet de nem lett olyan jó, ha meg tudnád csinálni rendesen az jó lenne...
Amúgy én így csináltam: 0-20-40-60-80-100-120-140 És a 80-100 közé egy piros csík a 90-eshez...

Carlos
Addig igen, amig csak Neked kell, ha bárki aki játszik vele, akkor már kicsivel gázosabb, mer az már kódturkászat... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Az gáz, mert van már Pizza Hut is... Az baj???

Þór vígi þessi rúnar

Charly
Az nehéz lenne mondjuk hogy a kamion elejére rendszámba kerüljön a játékos neve megtudnátok oldani?

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
dehogy csak jól nézzen ki és magyar legyen
Akár azt is írhatod, hogy cipészet 😉

Carlos
Jaja, vágom. Megpróbálom, de most a benzinkutakat csinálom... 😊
MAtrix: megkaptad a mélemet???

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
nem te vállaltad most jut eszembe a kocsi textúrázásokat?
Ha meglesz benne lehetsz?
De Sulinet cég nem került bele a játékba mert nem annyira Multivállalkozás 😉