18 Wheels of Steel: Across America

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
a RiP-et feltéve nem kellett hozzáadni reg-et ha jól emléxem, szóval nem mászik bele a WIN adatbázisába.
Töröld le a Documents bõl a 18 WoS könyvtárait és ezzel minden letakarítottál ami a RiPre emlékeztetné a gépet...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Lenne egy problémám... Ugye eddig a rip-elt verziójávál játszottam és valamit buzult ott a C-n is mikor nekem két partícióm van: van egy C - ahol a windows van; és egy D - ezt használom olyan általánosan. Leszedtem a sector warezrõl a gondolom iso gamerészét és megcsináltam, kitömörítettem. Igen ám, de Virtuális meghajtóba berekom a .cue - fileját és elindítom. Ekkor kirak nekem egy kis ablakot, hogy Play, Read Me, Exit. Ezek közül az egyik mûködik csak, az exit. Elolvastam a .nfo fileját és azt írta, hogy telepítsem föl. Gondolom a Play gomb helyén kéne lennie az Install résznek, de ott Play áll. Ebbõl kifolyólag arra gondoltam, hogy a ripelt verziónál valmit átbaszott nekem a C-n és a tetü Virtális meghajtó (Daemon Tools) már egybõl olvasná, de nem tudja honnan. Szerintetek valójában mi lehet a probléma és mi a megoldás?

M@TriX
😉 ok amúgy megvan: find

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Én fordítok ezerrel...

M@TriX
amúgy midnneki gémel? Nagy acsönd csak én pofázok 😉

M@TriX
persze ha más 5let is van, hogy hogyan tudnák egy adott alkönyvtárban egy szóra keresni a fileok tartalmában, akkor jöhet...

M@TriX
hmmm. valaki nem emléxek arra az MS_DOS-os parancsra ami az össze file-t textként nézte és rákereshettünk hogy hányszor fordul elõ az a szó. ECDl vizsga régen volt már 😉

M@TriX
Siker!!!
A játék beépített fontgenerálója hibásan mûködött, de szerencsére csak pár sort felejtett ki az elejébõl amit az alapfileokból kellett átmásolni. Juhejj, mostmár mûködik, mindenhol van ékezet betû a cargo infójától a városnevekig mindenhol 😉
Kiderült hogy a játéák közbeni térkép is a fontot használja, mert egyszer szétbuheráltam az egészet 😉 Szóval ha igaz akkor ott is át tudom írni a városneveket és úgy lesz fullos. Remélem megtalálom a városneveket...

M@TriX
aztán leesett, hogy nem tudom átpozicionálni, ugyanis hiába átpozicionálom, ha a játékban adott az útvonal értitek ha megy a mappon akkor a város már ott van amit a játék engine-jében kellene átpakolni szóval az durva lenne. De akkor lehet kompromisszumos városnevezés és Eger pl. lehet Püspökladány helyett, az nem nagy kitérõ Pécset megnézem. Szóval a lenti térkép lesz folytatva.
Az okoz még nagy problémát, hogy a menetközbeni map-ot bekódolták valamibe amit nem tudok kicsomizni. Még szétnézek de valószínû vagy kemény dió lesz, vagy részemrõl megoldhatatlan. 😉
Viszont ha ennyi hiányossága lesz is még vannak meglepetéseim. 😉

SecMan
Ha át tudod majd pozícionálni a városokat akkor betennéd Pécset is? 😊

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Charly
Jó fejekvagytok csak igy tovább

Ok... Roger That!!!

M@TriX
ez nem határidõs projekt. 😉 A gémereknek lesz jobb, ha minnél hamarabb megcsináljuk. Amint megvan maillal nekem...

Rendben... Nekem mind1... M@TriX!!! Mikorra fejezzük be?

WiZZaRD
teljesen mindegy melyik utat jarjuk a forditassal, sztem nem nagy mennyiseg forditsuk mindketten es a jobbakat tartjuk meg mindkettobol😊

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Rincewind
Egy bugba botlottam a minap, lehet, hogy már volt róla szó, de nem olvasom el az összes hozzászólást... 😊

Szóval, mikor a negyedik kamionom veszem meg, akkor az érthetetlen módon átírja a harmadikat. Tehát az is ugyanolyan járgány lesz, ugyanazzal a sofõrrel. Voltaképp elvesztek egy kamiont és nem tudok ellene semmit se tenni.
Van valakinek valami ötlete?
M@TriX
mivel megy az inglish ezért a felsõ és egyéb megjegyzéseket olvassátok el, de szerintem logikus, hogy mit kell lefordítani és mit nem...

Áhh.. nekem átjött!!!
Köszi!!! Máris nekiállok!!! ;-)

M@TriX
a 7. érzékem azt súgja, hogy most megy 😉

M@TriX
JA!!!! Majdnem elfelejtettem ha valaki le tudná írni a kamionok pontos nevét, akkor azt is át lehet írni meg én a skinekre rátenném a típusjelzéseket.

WiZZaRD
mondjuk nem nagyon akar megerkezni az a mail...

zaki
thx

WiZZaRD
😊
reszemrol hetfo estere meg is lesz, addig nem nagyon erek ra😊

M@TriX
abazz egy kapocs a végérõl hiányzi. 😉

már nem 😉

M@TriX
ok, mail mennt, amúgy elég jól lehet editálni kis fontkonvertálással még az ékezetes betûink is simán megjelennek. 😉

http://www.freeweb.hu/terminathor/jatek3.jpg[/img

Ams
😊

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

zaki
610-esre valaki választolna?

Nekem is eldobhatod azt a txt... Aztán összehasolítjuk WiZZaRD és az én fordításomat és öszzevonjuk a kettõt egy király magyarítássá... [email protected]

M@TriX
ilyen logóval bármit!! 😉
Egy kicsit még bénázok, aztán összedobok egy kis csomagot amiben benne van és feltöltöm. Egy hibát már találtam, hogy nem írja ki a cargók felett lebegõ kék cellába az infókat. Most azon dolgozom....

WiZZaRD
amugy nagyon kiraly a magyarorszag terkep😊))

WiZZaRD
dobd el nekem azt a txt-t😊 [email protected], pl ide...ezt nezem minden nap

M@TriX
Füzesabony helyén Eger volt, de az azért az arrébb van. Ha sikerülnek a városok pozicionálásai, akkor Eger benne lesz 😉

Ja egy új kép:
komment: "A franc eltévedtem. Hol is vagyok?" 😉

Ams
Én is szívesen tesztelem...

Sõt!!! Ha ügyes vagyok lemagyarítom neketek...

Én szívesen tesztelem... Nekem van rá egy kis szabadidõm és úgy gondolom megéri!!!

zaki
emberek a tükröt hogyan lehet kikapcsolni?

Ams
Egert rakj bele plz😊

M@TriX
tadamm 😉
Gondoltam nem amcsiban vagyunk ezért kissé átpofoztam a mappot. 😉 A városok földrajzilag ott helyzkednek el, ahol a térképen látszik. (kivétel pár település, ott pár centit kellett csalnom). De ha valaki ebben a játékban megjegyzi hogy ott a város, akkor megnyugtatok mindenkit, hogy jól fogja tudni. Térképrõl néztem midnent.
Persze ez a cucc csak alfa fázisban van. Ha valakinek van kedve tesztelni, vagy esetleg midneki akkor fel tehetem. Végülis fagyást nem okoz, de még nem teljes.

Itt éppen Füzesabonyból hajtok ki. 😉

Magyarítás
Ez nem magyarítás, és nincs energiám a magyarítást megcsinálni én inkább a térképeszkedéssel bütykölnék szabadidõmben. Ugyanis majd átpozicionálom a városhelyeket a térképen és akkor nagyobb városkból/ba szállíthatunk, de még nem tudom hogy fogadja a program. De ez így mûködik. Az majd a 2.0-ás verzió lesz.
Viszont megtaláltam azt a filet amiben a kifejezések szavak vannak. kb: talán 300 szó körül. nem vészes szavakkal szóval ha valakinek van kedve akkor elküldöm neki txt-ben és akkor együtt kidobunk egy magyar pakkot a gémhez.

Grave Digger
a város az sztm tök mind1. Miami célszerû, mert ott egybõl van kettõ dealer. Magyarosítással én nem foglalkozom, mert nincs rá idõm sajna:/

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Grave Digger
te kis senki te....😄DDDD

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Még lenne egy kérdésem: kb hány db kamion van benne amit lehet használni?

Charly
Srácok nem tud valaki magyarosittást irni hozzá?

Charly
Szerintetek melyik városban érdemes kezdeni?

Charly
Engem kétszer megbüntetett már ugrott a csillag fele is az index miatt

Hmuda
A számokkal lehet.
1=belsõ
2=követõ
3=felsõ
4=motorház
5=forgatható
stb.

Nemtom mind, hogy milyen.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
#600 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hogyan kell belsõnézetre váltani?Lehet egyáltalán?
Carlos
Amúgy nyilvánvaló, ha csipog a pittyegõ, lemegyek 65-re az országúton, a városban meg eddig ha kétszer láttam rendõrt... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nos korrigálnám a dolgot picit... 😊
Én kikapcsoltam az autóindexeket és EGYSZER SEM HASZNÁLTAM még eddig és EGYSZER SEM büntetett meg ezért.
A városban amúgy száguldozni szoktam és még ezért sem kapott el... 😊 Amúgy szerintem 50-55 kör5ül lehet... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Charly
Ha lámpa nélkül mész ha nem raksz irányjelzõt a keresztezõdésbe és látja csillagot vesztel ha tulsulyos rakományt viszel sokszor megbüntet a rendõr ha másik kamionnal karambolozól büntet még azért is ha leállósávban megálsz elakadás jelzõ nélkül mennyi a városba a megengedett sebesség?