18 Wheels of Steel: Across America
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töröld le a Documents bõl a 18 WoS könyvtárait és ezzel minden letakarítottál ami a RiPre emlékeztetné a gépet...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A játék beépített fontgenerálója hibásan mûködött, de szerencsére csak pár sort felejtett ki az elejébõl amit az alapfileokból kellett átmásolni. Juhejj, mostmár mûködik, mindenhol van ékezet betû a cargo infójától a városnevekig mindenhol 😉
Kiderült hogy a játéák közbeni térkép is a fontot használja, mert egyszer szétbuheráltam az egészet 😉 Szóval ha igaz akkor ott is át tudom írni a városneveket és úgy lesz fullos. Remélem megtalálom a városneveket...
Az okoz még nagy problémát, hogy a menetközbeni map-ot bekódolták valamibe amit nem tudok kicsomizni. Még szétnézek de valószínû vagy kemény dió lesz, vagy részemrõl megoldhatatlan. 😉
Viszont ha ennyi hiányossága lesz is még vannak meglepetéseim. 😉
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Szóval, mikor a negyedik kamionom veszem meg, akkor az érthetetlen módon átírja a harmadikat. Tehát az is ugyanolyan járgány lesz, ugyanazzal a sofõrrel. Voltaképp elvesztek egy kamiont és nem tudok ellene semmit se tenni.
Van valakinek valami ötlete?
Köszi!!! Máris nekiállok!!! ;-)
reszemrol hetfo estere meg is lesz, addig nem nagyon erek ra😊
már nem 😉
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Egy kicsit még bénázok, aztán összedobok egy kis csomagot amiben benne van és feltöltöm. Egy hibát már találtam, hogy nem írja ki a cargók felett lebegõ kék cellába az infókat. Most azon dolgozom....
Ja egy új kép:
komment: "A franc eltévedtem. Hol is vagyok?" 😉

Gondoltam nem amcsiban vagyunk ezért kissé átpofoztam a mappot. 😉 A városok földrajzilag ott helyzkednek el, ahol a térképen látszik. (kivétel pár település, ott pár centit kellett csalnom). De ha valaki ebben a játékban megjegyzi hogy ott a város, akkor megnyugtatok mindenkit, hogy jól fogja tudni. Térképrõl néztem midnent.
Persze ez a cucc csak alfa fázisban van. Ha valakinek van kedve tesztelni, vagy esetleg midneki akkor fel tehetem. Végülis fagyást nem okoz, de még nem teljes.
Itt éppen Füzesabonyból hajtok ki. 😉
Magyarítás
Ez nem magyarítás, és nincs energiám a magyarítást megcsinálni én inkább a térképeszkedéssel bütykölnék szabadidõmben. Ugyanis majd átpozicionálom a városhelyeket a térképen és akkor nagyobb városkból/ba szállíthatunk, de még nem tudom hogy fogadja a program. De ez így mûködik. Az majd a 2.0-ás verzió lesz.
Viszont megtaláltam azt a filet amiben a kifejezések szavak vannak. kb: talán 300 szó körül. nem vészes szavakkal szóval ha valakinek van kedve akkor elküldöm neki txt-ben és akkor együtt kidobunk egy magyar pakkot a gémhez.
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
1=belsõ
2=követõ
3=felsõ
4=motorház
5=forgatható
stb.
Nemtom mind, hogy milyen.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Þór vígi þessi rúnar
Én kikapcsoltam az autóindexeket és EGYSZER SEM HASZNÁLTAM még eddig és EGYSZER SEM büntetett meg ezért.
A városban amúgy száguldozni szoktam és még ezért sem kapott el... 😊 Amúgy szerintem 50-55 kör5ül lehet... 😊
Þór vígi þessi rúnar