5158
-
#1664 nincs é is í betu? csereljem majd rovidre oket? megnezem majd, de csak hetvegen, es ahogy igertem Matrix, hetfon final hun:) -
#1663 Ahhoz képest,hogy pár nap alatt ment végbe a project,über fasza lett. Ja és ráadásul még beta állapotban van. -
#1662 ne huzzad nagyon fasza lett igy is már eltalálok a városokba is:)) -
#1661 [email protected] -
#1660 a keszitoi tudjak fejbol a verzioszamot ne aggodj:) -
#1659 Ember addig amig te nem alkotsz semmit szakmai hozzá értés hiányába ne biráld azt a munkát amit saját BALFASZSÁGOD miatt nem tudsz használni SORRY! -
#1658 Bocsi ki az a Hardboy?Ürlakó??? -
#1657 mivel a hozzáállásod elég béna így egy csöpnyit felhúztam magam (ritkán teszem) de a mostani kérdésed sem segített rajtad ;)
Nem is mondok mást csak azt: csak olvass el minden szépen. ;) -
Hardboy #1656 Emberek feltelepítettem a magyarosítást, de nem találkoztam semmi változással sem a menüben, sem a játék kezdetén. Lehet hogy csak én nem értek hozzá de hogy lehet szóra bírni a magyarosítást? -
Hardboy #1655 A férreértések tisztázása végett: Nem akartam senkit se megsérteni a szájlimmal! (Aki megsértődött az vessen magára:) -
Hardboy #1654 Jóvanna! én csak próbálgatom a szmájlikat mert most sikerűlt beregelnem magam! Egyébbként akkor is a file neve is tartalmazhatja a verziószámot, mert akkor letöltés vagy elindítás nélkül is tudom hogy miről van szó!!!!!!!! -
#1653 Azt mondod. Inkább örülnék ha mindenki figyelmesen olvasna egy projekt alkalmával.
Indítsd el az installt. Az első bejelntkező dolgo címe "OLVASS EL" és ott az elején mi van? Ez :18 Wheel of Steel - Across Hungary v0.9.1 beta"
Érdekes mi?
És hogy mnást ne mondjak volt egy 18 Wheel of Steel - Across Hungary v0.9 beta is ami hibás textúrákkal jött ki. Az most milliókat ér ugyanis csak 10 percig volt a szerveren akinek megvan az örülhet. Olyan mint a fordítva nyomott bélyeg ;)
mielőtt neki állsz boxolni. Fizikai erőhatások előtt inkább mentálisan tedd magad próbára ;) -
Hardboy #1652 Hoppá!!!!!!!!!! Egy jó tanács! a letölthető kiegészítéseknek és magyarításoknak Mindig írjátok oda a verziószámát, külömben nagy kavalkád lesz! -
antijedi #1651 ... :P
én még nem mert ujra kéne hoz inditani a gépet ahoz meg lsuta vagyok :P -
#1650 Biztos mindenki tesztel :) -
#1649 -
antijedi #1648 semmi :P
a honlapon amugy mért nem ir senki a forumba? :PP -
#1647 Mi ez a csend :) -
antijedi #1646 rezsőztem -
FiReBoY #1645 Ok!!! Admin vagy te is!!! Olvasd el a mailjaidat!!! -
antijedi #1644 elveilg kat a nevemre és ott meglátod... :P -
FiReBoY #1643 kereken = keréken -
FiReBoY #1642 WMH TeaM - 18 kerken 4 kerék nélkül
Erre ki szavaz? Én igen!!!
-
FiReBoY #1641 Ez jó!!! De szavazzuk meg!!! Ötletek és szavazatok ide!!! -
FiReBoY #1640 Majd a látogatók regelnek!!! : - ) -
#1639 akkor ki lesz user ha midenki ADMIN? ;) -
#1638 "18 keréken 4 kerék nélkül" ? ;) -
FiReBoY #1637 WiZZaRD és antijedi!!! Tőletek is kérek email címet, mert ti is adminok lesztek!!! -
FiReBoY #1636 mág = még -
FiReBoY #1635 Fefe!!! Tudnál egy cookie-t üríteni? Mer a portál mág azt jelzi hogy a sima regeddel be vagy logolva... -
FiReBoY #1634 Nah akkor jó lesz a Road to Hell szlogen? -
Naná!!! Katt a képre a bétáért ;) -
FiReBoY #1632 Nah... Ennek örülök!!! Most már ti is tudjátok szerkeszteni az oldalt... -
#1631 Köszi! -
Hardboy #1630 na tudok végre üzenni mert beregeltem megam!
Egyébbként mi ez a magyarítás? készen van már? -
#1629 Én is írtam a WMH-ra bugot -
#1628 Ok -
#1627 Ment Matrixnak Bug report!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1626 Magyarítás -
#1625 A magyarítás oldalának címét megadná valamelyikőtök lécci?