5158
-
#1706 Dx 9.0
Intel 2ghz
Asus V7700 Gts 64mb
Xp -
antijedi #1705 ego rulez :P
helyetem berakhatjatok amugy :) -
#1704 Ja és win verzió... :) -
#1703 Ilyen nekem is van!!!
Konfig??? (Directix, proci, graf kártya?) -
#1702 Meg nekem nem ment 2 percnél többet a játék. -
#1701 Matrix: Megkaptad a buglistámat???
Csakmert 1 A4-es oldalt betelít... :)
Jegyzeteltem ezerrel!!!
Láttam a Malév gépemet. Majd bepisiltem a gyönyörűségtől... :) -
Hardboy #1700 bakker értemmár!! na én a játék könyvtárába instaláltam a cuccost! Fáradt vagyok már nagyon!:) -
#1699 De nekem nem írt ki semmi hibát csak egyszerűen kilépett -
#1698 Hmmm Hmmm
M@TriX barátom van 1 kis problémám ami kicsit feszélyez.Sajnálattal látom hogy szerény személyem lemaradt a stáblistáról. Bár érdemeim ténylek kicsikék a ti eröfeszitéseitekhez képest de legalább kis betümérettel odairhattátok volna azt hohy : és Zeenoo
GRRRRRRRRRR -
#1697 -
#1696 Ne örülj, ebből gubancaid lesznek... :)
Amúgy 1_2-es pecs javíccsa a dolgot... :) -
antijedi #1695 olvass vissza... :P -
#1694 Nembiztos cimbora...
Mondok egy jobbat:
Miami-ban kezdtem, ami most nemtommi, valami J-betűs... :)
Felhúztam maxra az alap verdát. Mentem a magam útján és az első benzinkút előtt MINDIG(!!!) kiakad bezárás Részletek (prism3D) mókával!!! Csak eddig 3-4 próbáltam elsunyulni a benzinkút mellett, de mellé érek és elszáll... :) -
#1692 Ez nagyon tecccik!!! -
#1691 akkor jól láttuk, csak nem hittem, hogy ennyit játszadoztál vele, de akkor minden jó ;) -
#1690 vagyis: ez az install progi úgy működik, hogy amikor tallózol és kitallóztad adokumentumok mappádat és leOKézod akkor a progi automatikusan hozzáteszi a 18... könyvtárnevet.
Végülis az a lényeg, hogy amikor nextet nyomsz akkor "dokumentumok/18 WoS Across America" legyen ott ennyi.
De ha azt csinálja a júzer amit leírtam akkor annak így kell történnie. -
#1689 Igen a városnevekre. De nálam szerintem az is közrejátszott,hogy először a játknak a könyvtárába installáltam a dolgokat,és valószínű,hogy ezmiatt akadt össze. -
#1688 HI !
Egy hosszu nap után ujra itt vagyok .
Nagyon szaporák voltatok ma ami a hozzászólások számát illeti.
Érkezett egypár hozzám intézett kérdési is ezekre most válaszolok :
- Az 1.2 hivatalos patch a külsö nézetes kilométeórába beépiti az irányjelzö visszajelzöjét ami eddig nem volt de jó és hasznos ujjitás
- A belsönézetes kilóméterórákat én csináltam és az eredetiek között is van olyan amelyik tartalmazza a Km/h osztást is. Csak anyi a változás hogy megforditottam. Ami edig Mph volt Km/h osztásura.Középre pedig beraktam a mérföld osztást.
Most pedig mék és kipróbálom a bétát
Yupeeeeee -
#1687 Az is lehet -
#1686 a városnevekre gondolsz? persze nálam is volt, de nekem nem szállt el ha betöltöttem egy savegamet, de lehet azért mert az enyém már hozzászokott ;)
De ok ha megoldódott ;) -
#1685 Az lehet a probláma, hogy a többség a játék könyvtárába telepiti a magyarositást amikor világosan le van irva, hogy a dokument mappába köll.:))) -
#1684 dokumentumok/18 WoS Across America könyvtárat add meg telepítési útnak és akkor jó lesz -
#1683 Mentést töltöttem vissza és szerintem abból fakadóan lépett ki,mert még a térképneveket is angolul írta ki -
#1682 ahh, akkor ez a megoldás ;)
Ja, mert mentést töltöttél be vagy újjat kezdtél és úgy szállt el? Mert lehet ha mentést töltöttél vissza akkor a városnevekből adódó differencia miatt akadt ki... -
#1681 "így tettél" szó összetétel azt jelenti, hogy megtetted-e amit mondtam.
Szóval akkor nem értem mi a gond.
Van dokumentumok alkönyvtárad benne egy "18 WoS Across America" alkönyvtárral benne olyan könyvtárakkal, hogy saves, meg ilyesm igaz?
Akkor annyi a dolgod ami MáTriX bácsi leírt. Kitallózod a dukomentumok alkönyvtáradat amelyben a "18 WoS Across America" című alkönyvtárad is van. Majd install... -
Hardboy #1680 Énnekem Win 98-am van nem XP-m, de a dokumentumok könyvtárban eddig is ott volt a '18 WoS Across America' könyvtár, belenéztem, de nem tapasztalok benne semmi változást. Mire érted hogy "Így tettél?" -
#1679 Én újra raktam a játékot is működik rendesen. Mert nekem is ezt csinálta -
#1678 mástól nem hallottam még és az van, hogy nálam egyszer sem lépett ki, se a sima játékkkal se buherálás közben pedig úgy játszottam vele, hogy ki volt belezve. Szóval érdekes...
Nem csomagoltam bele véletlenül cfg-t.
Nem megnéztem nem. Mert esetleg erre tippeltem. Így viszont nincs tippem, mert mondom nálam egyszer sem állt le. Reménykedjünk, hogy a teljes nem fog...
Esetleg leírhatod a konfigod és ha valakinek hasonló van és neki nem áll le akkor lehetne konkretizálni... -
#1677 Ok Bocsi!De a srácoknak ebbe a munkájukba szerintem sok energiája van és az észrevétel egy kicsit lehetett volna finobabb is! -
#1676 Szvsz elég szomorú ha ilyen egy átlag felhasználó...
Matrix: feltettem az oldalon lévő beta-t és most az állt elő hogy kilép a játék pár perc játék után. Erre találtatok már megoldást? Másnál ez nem fordult elő? -
#1675 Amúgy az installja egyszerűbb lesz, de ez béta és nem volt annyi időm rá ;) -
#1674 "Tallózd ki a Dokumentumok mappádat,
(PL.: 'C:\Documents and Settings\Neved\Dokumentumok\')
A '18 WoS Across America' könyvtárnevet
autómatikusan hozzáteszi a program."
Így tettél? -
Hardboy #1673 Én egy egyserű LÁMA felhasználó vagyok és csak spontán feltelepítettem a cuccot a gépre, a telepítő elején a szöveget elolvastam, ott ilyenekről nem volt szó, ezekután jáccottam volna de nem ment. Minden átlag felhasználó így járna el! És ezért kérdeztem meg hogy mi a teendő. -
Hardboy #1672 Idefigyelj! Én nem bíráltam, hanem az észrevételemet tettem közzé a fórumon a bétaverzióval szemben hiszen azért van. Nn sekint sem sértettem meg, nem beszéltem durván egyikőtökkel sem! Nem is fogok ilyet tenni, de te se csinálj ilyet másokkal. -
#1670 Ja először én is bajba voltam de már megszoktam -
#1669 ez az 1662-nek szólt ;) -
#1668 áhh, szuper végre valami pozítvi visszajelzés ;) -
#1667 amúgy van "í" és "é" csak "Í" és "É" nem volt ;)
Most már azt is generáltam szóval az meglesz a fullban, de már el is mondtam ahogy megjelent csak nem volt időm görcsölni vele. Meg legyen látványos javítás is az 1.0-ban ;) -
#1666 NEhogy, nálam már jól működik ;) -
#1665 Ezekszerint mégsem telepítetted fel