5158
  • Fefe
    Dx 9.0
    Intel 2ghz
    Asus V7700 Gts 64mb
    Xp
  • antijedi
    ego rulez :P
    helyetem berakhatjatok amugy :)
  • Carlos
    Ja és win verzió... :)
  • Carlos
    Ilyen nekem is van!!!
    Konfig??? (Directix, proci, graf kártya?)
  • Fefe
    Meg nekem nem ment 2 percnél többet a játék.
  • Carlos
    Matrix: Megkaptad a buglistámat???
    Csakmert 1 A4-es oldalt betelít... :)
    Jegyzeteltem ezerrel!!!
    Láttam a Malév gépemet. Majd bepisiltem a gyönyörűségtől... :)
  • Hardboy
    bakker értemmár!! na én a játék könyvtárába instaláltam a cuccost! Fáradt vagyok már nagyon!:)
  • Fefe
    De nekem nem írt ki semmi hibát csak egyszerűen kilépett
  • Zeenoo
    Hmmm Hmmm

M@TriX barátom van 1 kis problémám ami kicsit feszélyez.Sajnálattal látom hogy szerény személyem lemaradt a stáblistáról. Bár érdemeim ténylek kicsikék a ti eröfeszitéseitekhez képest de legalább kis betümérettel odairhattátok volna azt hohy : és Zeenoo

GRRRRRRRRRR
  • Carlos
  • Carlos
    Ne örülj, ebből gubancaid lesznek... :)
    Amúgy 1_2-es pecs javíccsa a dolgot... :)
  • antijedi
    olvass vissza... :P
  • Carlos
    Nembiztos cimbora...
    Mondok egy jobbat:
    Miami-ban kezdtem, ami most nemtommi, valami J-betűs... :)
    Felhúztam maxra az alap verdát. Mentem a magam útján és az első benzinkút előtt MINDIG(!!!) kiakad bezárás Részletek (prism3D) mókával!!! Csak eddig 3-4 próbáltam elsunyulni a benzinkút mellett, de mellé érek és elszáll... :)
  • Bambee
    Ez nagyon tecccik!!!
  • M@TriX
    akkor jól láttuk, csak nem hittem, hogy ennyit játszadoztál vele, de akkor minden jó ;)
  • M@TriX
    vagyis: ez az install progi úgy működik, hogy amikor tallózol és kitallóztad adokumentumok mappádat és leOKézod akkor a progi automatikusan hozzáteszi a 18... könyvtárnevet.
    Végülis az a lényeg, hogy amikor nextet nyomsz akkor "dokumentumok/18 WoS Across America" legyen ott ennyi.
    De ha azt csinálja a júzer amit leírtam akkor annak így kell történnie.
  • Fefe
    Igen a városnevekre. De nálam szerintem az is közrejátszott,hogy először a játknak a könyvtárába installáltam a dolgokat,és valószínű,hogy ezmiatt akadt össze.
  • Zeenoo
    HI !

Egy hosszu nap után ujra itt vagyok .

Nagyon szaporák voltatok ma ami a hozzászólások számát illeti.

Érkezett egypár hozzám intézett kérdési is ezekre most válaszolok :

- Az 1.2 hivatalos patch a külsö nézetes kilométeórába beépiti az irányjelzö visszajelzöjét ami eddig nem volt de jó és hasznos ujjitás
    - A belsönézetes kilóméterórákat én csináltam és az eredetiek között is van olyan amelyik tartalmazza a Km/h osztást is. Csak anyi a változás hogy megforditottam. Ami edig Mph volt Km/h osztásura.Középre pedig beraktam a mérföld osztást.

Most pedig mék és kipróbálom a bétát
    Yupeeeeee
  • Fefe
    Az is lehet
  • M@TriX
    a városnevekre gondolsz? persze nálam is volt, de nekem nem szállt el ha betöltöttem egy savegamet, de lehet azért mert az enyém már hozzászokott ;)
    De ok ha megoldódott ;)
  • Taptarap
    Az lehet a probláma, hogy a többség a játék könyvtárába telepiti a magyarositást amikor világosan le van irva, hogy a dokument mappába köll.:)))
  • Fefe
    dokumentumok/18 WoS Across America könyvtárat add meg telepítési útnak és akkor jó lesz
  • Fefe
    Mentést töltöttem vissza és szerintem abból fakadóan lépett ki,mert még a térképneveket is angolul írta ki
  • M@TriX
    ahh, akkor ez a megoldás ;)
    Ja, mert mentést töltöttél be vagy újjat kezdtél és úgy szállt el? Mert lehet ha mentést töltöttél vissza akkor a városnevekből adódó differencia miatt akadt ki...
  • M@TriX
    "így tettél" szó összetétel azt jelenti, hogy megtetted-e amit mondtam.
    Szóval akkor nem értem mi a gond.
    Van dokumentumok alkönyvtárad benne egy "18 WoS Across America" alkönyvtárral benne olyan könyvtárakkal, hogy saves, meg ilyesm igaz?
    Akkor annyi a dolgod ami MáTriX bácsi leírt. Kitallózod a dukomentumok alkönyvtáradat amelyben a "18 WoS Across America" című alkönyvtárad is van. Majd install...
  • Hardboy
    Énnekem Win 98-am van nem XP-m, de a dokumentumok könyvtárban eddig is ott volt a '18 WoS Across America' könyvtár, belenéztem, de nem tapasztalok benne semmi változást. Mire érted hogy "Így tettél?"
  • Fefe
    Én újra raktam a játékot is működik rendesen. Mert nekem is ezt csinálta
  • M@TriX
    mástól nem hallottam még és az van, hogy nálam egyszer sem lépett ki, se a sima játékkkal se buherálás közben pedig úgy játszottam vele, hogy ki volt belezve. Szóval érdekes...
    Nem csomagoltam bele véletlenül cfg-t.
    Nem megnéztem nem. Mert esetleg erre tippeltem. Így viszont nincs tippem, mert mondom nálam egyszer sem állt le. Reménykedjünk, hogy a teljes nem fog...
    Esetleg leírhatod a konfigod és ha valakinek hasonló van és neki nem áll le akkor lehetne konkretizálni...
  • Charly
    Ok Bocsi!De a srácoknak ebbe a munkájukba szerintem sok energiája van és az észrevétel egy kicsit lehetett volna finobabb is!
  • SecMan
    Szvsz elég szomorú ha ilyen egy átlag felhasználó...

Matrix: feltettem az oldalon lévő beta-t és most az állt elő hogy kilép a játék pár perc játék után. Erre találtatok már megoldást? Másnál ez nem fordult elő?
  • M@TriX
    Amúgy az installja egyszerűbb lesz, de ez béta és nem volt annyi időm rá ;)
  • M@TriX
    "Tallózd ki a Dokumentumok mappádat,
    (PL.: 'C:\Documents and Settings\Neved\Dokumentumok\')
    A '18 WoS Across America' könyvtárnevet
    autómatikusan hozzáteszi a program."

Így tettél?
  • Hardboy
    Én egy egyserű LÁMA felhasználó vagyok és csak spontán feltelepítettem a cuccot a gépre, a telepítő elején a szöveget elolvastam, ott ilyenekről nem volt szó, ezekután jáccottam volna de nem ment. Minden átlag felhasználó így járna el! És ezért kérdeztem meg hogy mi a teendő.
  • Hardboy
    Idefigyelj! Én nem bíráltam, hanem az észrevételemet tettem közzé a fórumon a bétaverzióval szemben hiszen azért van. Nn sekint sem sértettem meg, nem beszéltem durván egyikőtökkel sem! Nem is fogok ilyet tenni, de te se csinálj ilyet másokkal.
  • Fefe
    Ja először én is bajba voltam de már megszoktam
  • M@TriX
    ez az 1662-nek szólt ;)
  • M@TriX
    áhh, szuper végre valami pozítvi visszajelzés ;)
  • M@TriX
    amúgy van "í" és "é" csak "Í" és "É" nem volt ;)
    Most már azt is generáltam szóval az meglesz a fullban, de már el is mondtam ahogy megjelent csak nem volt időm görcsölni vele. Meg legyen látványos javítás is az 1.0-ban ;)
  • M@TriX
    NEhogy, nálam már jól működik ;)
  • SecMan
    Ezekszerint mégsem telepítetted fel