18 Wheels of Steel: Across America
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán a mentõt átalakítom magyar tûzoltónak, de asse biztos. Most szenvedek a sok magyar reklámtáblával. Az a baj, hogy van egy csomó függõleges felirat és oda nemtok mit rakni.
Bár van már egy funny is: Van valahol Hollywoodban egy olyan tábla, ami függõleges és alatta egy kör alakú tábla.
Na a függõlegesre benyomtam egy Microsoft feliratot, a karikába meg egy Microsoft logót...
Jobb nem jutott eszembe.
Nagy gáz lenne, ha függõlegesen írnám be, hogy TESCO meg ilyenek?????
Þór vígi þessi rúnar
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
bár mondjuk télleg csak ötletet + 1 sulinetes képet adtam...
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Þór vígi þessi rúnar
Bár én is eltettem õket, hátha kellenek a városba... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Hót jó, hogy 6 FANatikus így nekiáll és önerõbõl megcsinálja a játékot.
Bár szerintem az én munkám a legkevesebb ebben... 😞((
Þór vígi þessi rúnar
Aztán amint Matrix már mondta, fejleszteni fogjuk...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
De ha most meglátom majd, akkor tudom, hogy az az én repülõm... 😊 És MAGYAR !!!
Þór vígi þessi rúnar
Nagyon nyomom. Remélem nem csak nekem fog tetszeni... 😊
Már csak a függõleges vezérsík van hátra... 😊
Þór vígi þessi rúnar
A photoshop-ban normális... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Átküldöm a két logónkat, szerintem az egyikkel lecserélhetnénk a játék menüjében található ValuSoft logót!!!!!!! (tedd ide ki õket please, hogy melyik tetszik jobban a népnek... 😊 ). Ezek a logók kinvannak óriásplakátként az országúton.
A kilóméteróra kezdeményt is átküldöm. Ez a HUD-on lévõ kilóméteróra, mert minden kamionnak másmilyen van.
De csak egyszer kell kitalálni az átszámozást... 😊
1mph = 1.6 km/h
Þór vígi þessi rúnar
Most jön a Magyar Postás postaláda... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Semmit. MOst neked mi a gondod? A játék nem indul el? Mert a játék elindításához csak az alábbi 3 pont kell...