18 Wheels of Steel: Across America
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaha vágtam a html-t, de már vagy 3 éve nem prgramozta benne. Úgyhogy ezt rádhagyom...
Þór vígi þessi rúnar
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
0-20-40-60-80-100-120-140-re. Ennyi.
Ennyi. Csak macerás.
És tesztelni kell...
Þór vígi þessi rúnar
Nincs kedve valakinek megcsinálni a sebességmérõket???
Csakmert nekem még sok minden hátravan.
Haladni kellene...
Þór vígi þessi rúnar
Átküldjem, amit csináltam eddig???
Þór vígi þessi rúnar
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Van még textúrázás is.
ÉN csak a város feliratait és ilyesmiket csinálom, de van még sebességmérõ, autók, ilyesmik... ezek baromi idõigényesek... :)
Þór vígi þessi rúnar
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

EZT KÉNE BELE VARÁZSOLNI A JÁTÉKBA! :)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Najó, egy kicsit NOLF-oztam is, 1 órát... :)
Þór vígi þessi rúnar
Mission Impossible 2010: PRO Class
Þór vígi þessi rúnar
Van már MALÉV repülõ, shell kút, matáv telefonfülke, OTP, Microsoft székház, Magyar postás levelesláda, PLUS áruház, Durex áruház :) magyar hõlégballon, óriásplakátok a logóinkkal (WHM TeaM), WHM rakétaautó, Szervíz, és most csinálom a Mol kutat. Csak ennyi... :)
Þór vígi þessi rúnar
Mission Impossible 2010: PRO Class
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.