5158
  • Mamesz
    Köszi megnézem :)
  • sumi
    má úgy hogy mindenki le tudja szedni........
  • sumi
    ha kell adok helyet,csak tegyed fel,és linkeld ki.
  • IMYke2.0.0.0
    Sajna a Resector-ról soha sem fog menni, marad hát a DC++.

------------------------------------------
    .:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
  • Mamesz
    Halisztok !!
    Én egy kis segítséget szeretnék kérni.
    Mondjátok el, hogy honnan lehet letölteni A 18 WoS:Across America teljes verzióját
  • M@TriX
    MOst le szeretnék írni egy kis munkát egyes Mbereknek. Nem tudom hogy lesz-e lehetőségem a reagálásokat szombat előtt megnézni. ;)

BP felé jövet láttam egy Marhákat szállító kamion-t ;) Tökkre beugrott a gém azután nem sokkal meg a Salgótarján táblát láttam (M3) ;)
    1. BP határában megláttam a BricoStore nevű céget, akkor jutott eszembe, hogy hasonló a Baumax-hoz, szóval annak a logója fog bekerülni az egyik Baumax helyére.
    Ha valakinek van logója, akkor átdobhatja nekem (De ne másfél MBosat ;)
    2. FireBoY: Légyszíves rakd már ki a honlapunkra, hogy: A magyarítás v0.9.9-es verziója teljes (Wizzard és a te fordításodból) szövegezéssel, ékezetes nagy/kis betűkkel, logócserékkel, textúrajavításokkal előreláthatólag hétfőn este fog megjelenni, ha Wizzard addig átküldi a fordítását. Ha nem akkor ahhoz az időponthoz viszonyítva csúszik amikoris megérkezik hozzám.
    Akkor megjelenne a v0.9.9. Ezt is leszednétek és játszanánk vele. Ha ebben már nem találunk hibát, akkor a előlép 1.0-ra. Ha van akkor persze javítás után. (Ami szerintem már akkor nem sok lehet.)
    3. 1.2-es probléma: a következőt gondoltam megoldásnak. ((Nem most kell megcsinálni amit most leírok, csak hétfőn!!Én Carlos-ra gondoltam, de ha van hasonló angoltudással és elhivatottsággal rendelkező egyén akkor mehet ;) Szóval kell egy magyarítás nélküli 1.2-es játék. Abból ki kellene szedni a "local.def"-et, betenni egy Word-be. A magyarított "local.def"-et pedig egy másik WOrdbe behívni. És megnézni, hogy mit írtak újjat az 1.2-es local.def-be. Ezt egyszerűen lehet. Pl. egyből az elején megnézed a 99. sort. Ha megegyezik, akkor 90%, hogy addig nem volt változás. És így tovább. Ami plusz sor az 1.2-ben, azt át kellene másolni az 1.0-ás magyarított .def-be, így update-elve 1.2-re a magyarított .def-et.
    Végülis csak ezt kell módosítanunk mert amúgy a magyarítás csak a képekhez nyúl, ami nem zavarhatja be az 1.0 és az 1.2-es közötti különbséget.
    Előreláthatólag hétfőn elkészítem a végleges local.def-et. És azt át küldöm annak az embernek aki ezt bevállalná. Ő megcsinálja az update-elt local.def-et amihez én csinálok egy patchet. Így lesz egy 1.0-ás magyarításunk ami rámegy az 1.0-ásra és az 1.2-esre. Ha a játékod 1.2-es akkor feltezsed a magyarítás 1.2-es patcét is ;)
    Jó mi?
  • M@TriX
    BP: Elősször is: szeretné mindnekit megnyugtatni, meg lesz oldva az 1.2-es probléma ;)
  • M@TriX
    BP:Na ha nem lépek be csak 3 percenként írhatok ;)
  • sumi
    1.2-re mikor lesz kábé??
  • Fefe
    De MaTriX-nak hála már rajta van az ügyön
  • Fefe
    MaTriX írta tegnap:

JAJJJ! Aha basszus. nekem speciel nincs 1.2-re frissítve ;)
    Mert én csak néztem milyen hibát mondasz, mert nem futottam össze ilyennel. Nekem a szűz 1.0-ás verzió van ;)
    De végülis nem gond ;)
    A local.def-et légyszíves e-mailemre dobd már át, hogy tudjak lépni az ügyben. Aztán lesz egy magyarítás 1.0 és lesz egy 1.2 ;)
    Az 1.0-ás rippereknek vagy akit nem érdekel a patch és lesz egy 1.2-es verziószámú ami az updatelt local.def-et tartalmazza... Mert itt az a kulcsfontosságú file...

És ezúton szeretnék mindenkitől elnézést kérni,hogy ezt elefelejtettem,hogy az 1.2 patchel még nem űxik
  • Fefe
    Aha az 1.2 patch miatt csinálja
  • Fefe
    Mert Matrix mondta is,hogy amikor csinálta kkor neki az 1.0 verzó volt fennt és ahhoz csinálta. De mindjárt felrakom a patchet és megnézem
  • Zeenoo
    Hmmm Hmmm
  • Fefe
    Bazz tényleg, amióta újra raktam azóta nincs fennt
  • Zeenoo
    igen
  • Zeenoo
    1.2 fent van?
  • Fefe
    És hiba üzi nélkül dob ki?
  • Zeenoo
    ehhh
  • Fefe
    Hi. Mert nekem és még sokan másoknak az újra install megoldótta a problémát
  • Fefe
    Akkor nem vágom a dolgot.
  • Zeenoo
    Egyébként jóreggelt
  • Zeenoo
    Hmmm Hmmm

Ez nem fasza!
    Engem bizony még mindig kidob az asztalra pár percenként pedig megvolt az ujrainstall is!
  • Fefe
    Ok. Mindenféleképp rakd újra
  • Fefe
    Pedig úgy mennie kellene,ha a játékot uninstalláltad majd újra raktad és úgy rá a magyarítást. Abból gondolom mert itt többeknek is ez volt a gondja de ez így ebben a sorrendben meg is oldódott
  • Fefe
    Hi all
  • Carlos
    Igen, ez valamamiért nálnuk is előfordul...
    Még nem jöttünk rá, hogy miért lépeget ki desktopra.
    Amúgy ez a hibaüzenet nélkül kilépek a desktopra, álltalában memória túlcsordulás miatt szokott előjönni.
    Mennyi memóriád van???
  • Carlos
    A dokumentumok könyvtárba installtad a magyarítást???
  • Carlos
    Jó éjt Neked is! MEgyek énis akkor!!!
    Szundítok 1et!!!
    Akkor Holnap!!! Vagyis ma, majd később!!! :)
    PEACE!
  • Fefe
    Nah megyek aludni majd holnap dumálunk. Addig is jó tesztelgetést :)
  • Fefe
    Van persze. De ahhoz képest,hogy pár napja folyik a project elég jól áll a kiegészítés.
  • Fefe
    Nálam a rendőrségi cédula jól olvasható
  • Carlos
    hogy teccet???
    Akad még javítgatnivaló... :)
  • Fefe
    Aha
  • Fefe
    Matrix már elment dunyházni
  • Carlos
    olvasta a bug reportomat?
  • Carlos
    Zeenoo TESCO-ban, Matrix alszik...mi lesz itt...
  • Fefe
    Pörög rendesen
  • Fefe
    Így már csak megérti a júzer,hogy mit kell tennie
  • Carlos
    apad a létszám itt a fórumon...