5158
-
Mamesz #1913 Köszi megnézem :) -
#1912 má úgy hogy mindenki le tudja szedni........ -
#1911 ha kell adok helyet,csak tegyed fel,és linkeld ki. -
#1910 Sajna a Resector-ról soha sem fog menni, marad hát a DC++.
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
-
Mamesz #1909 Halisztok !!
Én egy kis segítséget szeretnék kérni.
Mondjátok el, hogy honnan lehet letölteni A 18 WoS:Across America teljes verzióját
-
#1908 MOst le szeretnék írni egy kis munkát egyes Mbereknek. Nem tudom hogy lesz-e lehetőségem a reagálásokat szombat előtt megnézni. ;)
BP felé jövet láttam egy Marhákat szállító kamion-t ;) Tökkre beugrott a gém azután nem sokkal meg a Salgótarján táblát láttam (M3) ;)
1. BP határában megláttam a BricoStore nevű céget, akkor jutott eszembe, hogy hasonló a Baumax-hoz, szóval annak a logója fog bekerülni az egyik Baumax helyére.
Ha valakinek van logója, akkor átdobhatja nekem (De ne másfél MBosat ;)
2. FireBoY: Légyszíves rakd már ki a honlapunkra, hogy: A magyarítás v0.9.9-es verziója teljes (Wizzard és a te fordításodból) szövegezéssel, ékezetes nagy/kis betűkkel, logócserékkel, textúrajavításokkal előreláthatólag hétfőn este fog megjelenni, ha Wizzard addig átküldi a fordítását. Ha nem akkor ahhoz az időponthoz viszonyítva csúszik amikoris megérkezik hozzám.
Akkor megjelenne a v0.9.9. Ezt is leszednétek és játszanánk vele. Ha ebben már nem találunk hibát, akkor a előlép 1.0-ra. Ha van akkor persze javítás után. (Ami szerintem már akkor nem sok lehet.)
3. 1.2-es probléma: a következőt gondoltam megoldásnak. ((Nem most kell megcsinálni amit most leírok, csak hétfőn!!Én Carlos-ra gondoltam, de ha van hasonló angoltudással és elhivatottsággal rendelkező egyén akkor mehet ;) Szóval kell egy magyarítás nélküli 1.2-es játék. Abból ki kellene szedni a "local.def"-et, betenni egy Word-be. A magyarított "local.def"-et pedig egy másik WOrdbe behívni. És megnézni, hogy mit írtak újjat az 1.2-es local.def-be. Ezt egyszerűen lehet. Pl. egyből az elején megnézed a 99. sort. Ha megegyezik, akkor 90%, hogy addig nem volt változás. És így tovább. Ami plusz sor az 1.2-ben, azt át kellene másolni az 1.0-ás magyarított .def-be, így update-elve 1.2-re a magyarított .def-et.
Végülis csak ezt kell módosítanunk mert amúgy a magyarítás csak a képekhez nyúl, ami nem zavarhatja be az 1.0 és az 1.2-es közötti különbséget.
Előreláthatólag hétfőn elkészítem a végleges local.def-et. És azt át küldöm annak az embernek aki ezt bevállalná. Ő megcsinálja az update-elt local.def-et amihez én csinálok egy patchet. Így lesz egy 1.0-ás magyarításunk ami rámegy az 1.0-ásra és az 1.2-esre. Ha a játékod 1.2-es akkor feltezsed a magyarítás 1.2-es patcét is ;)
Jó mi? -
#1907 BP: Elősször is: szeretné mindnekit megnyugtatni, meg lesz oldva az 1.2-es probléma ;) -
#1906 BP:Na ha nem lépek be csak 3 percenként írhatok ;)
-
#1904 1.2-re mikor lesz kábé?? -
#1903 De MaTriX-nak hála már rajta van az ügyön -
#1902 MaTriX írta tegnap:
JAJJJ! Aha basszus. nekem speciel nincs 1.2-re frissítve ;)
Mert én csak néztem milyen hibát mondasz, mert nem futottam össze ilyennel. Nekem a szűz 1.0-ás verzió van ;)
De végülis nem gond ;)
A local.def-et légyszíves e-mailemre dobd már át, hogy tudjak lépni az ügyben. Aztán lesz egy magyarítás 1.0 és lesz egy 1.2 ;)
Az 1.0-ás rippereknek vagy akit nem érdekel a patch és lesz egy 1.2-es verziószámú ami az updatelt local.def-et tartalmazza... Mert itt az a kulcsfontosságú file...
És ezúton szeretnék mindenkitől elnézést kérni,hogy ezt elefelejtettem,hogy az 1.2 patchel még nem űxik
-
#1901 Aha az 1.2 patch miatt csinálja -
#1899 Mert Matrix mondta is,hogy amikor csinálta kkor neki az 1.0 verzó volt fennt és ahhoz csinálta. De mindjárt felrakom a patchet és megnézem -
#1898 Hmmm Hmmm -
#1897 Bazz tényleg, amióta újra raktam azóta nincs fennt -
#1896 igen
-
#1895 1.2 fent van?
-
#1894 És hiba üzi nélkül dob ki? -
#1893 ehhh -
#1892 Hi. Mert nekem és még sokan másoknak az újra install megoldótta a problémát -
#1891 Akkor nem vágom a dolgot. -
#1890 Egyébként jóreggelt -
#1889 Hmmm Hmmm
Ez nem fasza!
Engem bizony még mindig kidob az asztalra pár percenként pedig megvolt az ujrainstall is! -
#1888 Ok. Mindenféleképp rakd újra -
#1886 Pedig úgy mennie kellene,ha a játékot uninstalláltad majd újra raktad és úgy rá a magyarítást. Abból gondolom mert itt többeknek is ez volt a gondja de ez így ebben a sorrendben meg is oldódott -
#1885 Hi all -
#1883 Igen, ez valamamiért nálnuk is előfordul...
Még nem jöttünk rá, hogy miért lépeget ki desktopra.
Amúgy ez a hibaüzenet nélkül kilépek a desktopra, álltalában memória túlcsordulás miatt szokott előjönni.
Mennyi memóriád van??? -
#1881 A dokumentumok könyvtárba installtad a magyarítást??? -
#1879 Jó éjt Neked is! MEgyek énis akkor!!!
Szundítok 1et!!!
Akkor Holnap!!! Vagyis ma, majd később!!! :)
PEACE! -
#1878 Nah megyek aludni majd holnap dumálunk. Addig is jó tesztelgetést :) -
#1877 Van persze. De ahhoz képest,hogy pár napja folyik a project elég jól áll a kiegészítés. -
#1876 Nálam a rendőrségi cédula jól olvasható -
#1875 hogy teccet???
Akad még javítgatnivaló... :) -
#1874 Aha -
#1873 Matrix már elment dunyházni -
#1872 olvasta a bug reportomat? -
#1871 Zeenoo TESCO-ban, Matrix alszik...mi lesz itt... -
#1870 Pörög rendesen -
#1869 Így már csak megérti a júzer,hogy mit kell tennie -
#1868 apad a létszám itt a fórumon...