5158
-
FiReBoY #1624 Nah... Megyek tesztelni... -
FiReBoY #1623 Kéne valami fasza bannert csinálni a WMH TeaM-nek... -
FiReBoY #1622 Ok... -
#1621 nem kell már ki van operálva.. ;) -
FiReBoY #1620 No problem -
#1619 Ok Köszi -
FiReBoY #1618 Akkor ezt is írjam bugnak? Hja egyébként ment email neked is meg Fefének is!!! -
#1617 véletlenül bennehagytam egy saját MODot ;)
Ha beveszel egy dealert ami az 1.-es a játékban akkor az összes kamiont megveheted. Sorry ;)
Nekem most Lugoj-nál az egyik dealernél már mindent tudok venni ;) Igaz zseton nincs de jó nézni őket ;)
-
#1616 [email protected]
állandóan nézve ;) -
FiReBoY #1615 Ok!!! Akkor neked id törlöm a sima regisztrációdat!!! -
#1614 Köszi. ;) -
#1613 [email protected]
A rendőrségi cédula az nagyon komoly lett -
FiReBoY #1612 Mind a hárman adjatok egy gyakran használatos email címet!!! -
FiReBoY #1611 Nah akkor... antijedi, M@TriX, Fefe - ti is kaptok admin jogot!!! -
FiReBoY #1610 Bugreport a főoldalon!!! -
#1609 valaki dojon mar egy JÓ linket plz...vagy dc is oké csak ha lehet T1 vagy T3 connection legyen :)) -
#1608 Mindenki tesztel Akko megyek én is tesztelni -
#1607 kezdet=kezdtem -
#1606 Nah most kezdet egy új játékot és így müxik a térképen lévő nevek is :-) -
#1605 FireBoY
Kitehetnéd a buglistet az oldalra ;)
Amit már tudok:
- Í, É betű hiányzik
Ja most jut eszembe! Lehetne versenyt rendezni. Eldugtam egy dolgot a játékba és majd azt kell megkeresni mit szóltok? Ha kiteszteltétek magatokat akkor megmondom, hogy mit kell keresni. Aki leghamarabb megtalálja, az majd letöltheti a full verziót (mint midnneki más is ;)) -
#1604 SecMan küldte is a hibát miután javítottam, neki az a verzió volt meg, szóval nem csak nálam jött elő.
Ebben elméletileg nem szabad rózsaszín elefántot látni ;) -
#1603 volt pár textúrahiba. Az lett javítva. De nem muszály leszedned. De hogy követhető legyen ez lett a v0.9.1 a tiétek a v0.9 ;) -
#1602 Na, megyek tesztelni... :)
Legyetek jók...
Majd jövök... :) -
#1601 Okés... :) -
#1600 milyen "újraindítás dolgot"? -
FiReBoY #1599 Akkor töröltem a sima regedet!!! -
#1598 thx... :)
Megyek tesztelni asszem... :)
Később, még lehet, hogy benézek... :) -
#1597 Road to Hell... -
FiReBoY #1596 No problem!!! -
#1595 Sikerült az admin... :)
Köszi... :) -
FiReBoY #1594 Jah!!! Szlogent még minig várok!!! Mi legyen a WMH TeaM szlogeje? -
FiReBoY #1593 Küldtem mailt, és a sima userként regisztrált nevedet törlöm!!! -
#1592 Miez a pangás? -
#1591 oksa... :) -
antijedi #1590 akkor meg minek adminjog?? :P -
#1589 MaTriX: amit most felraktál az mit javít? -
antijedi #1588 azt szolom hogy minek kelet ezt az ujrainditás dolgot belerakni? szvsz full fölösleges nem hiszem hogy csak igy menne... :P
amugy jó :P -
FiReBoY #1587 Csinálok egyet, elküldöm emailben a jelszót, te belépsz és megváltoztatod. De kérlek ne változtass a jelszódon kívül majd mást!!! -
FiReBoY #1586 Nem tudsz adni antijedinek egy tört frapsot? én szerintem az installerjét már letöröltem a gépemről... -
#1585 fennvagyok...hogy kapok admin-t???