18 Wheels of Steel: Across America

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
talán a rest lehet, de azt matrix kivette... 😊
amúgy majd matrix helyreteszi, mert õ tudja ezt orvosolni. Én csak megcsinálom a textúrát, õ kavar valamit rajta és tökéletes lesz!!!!!

Þór vígi þessi rúnar

Hello!! Namost egy-két dolog... A vegáru az Üvegáru akart lenni, csak nem kezeli a magyarítás az Ü, Í, É betûket még, de a hétfõi kiadásunkban már benne lesz. (Bõvebb infó a http://wmhteam.uw.hu címen!!!) Külön városokat nehéz lenne belepakolni, ahhoz át kéne írni a gamét, mert az amerikai városok fixálva voltak mi csak a nevüket módosítottuk a magyarországon pont ott lévõ városokkal... Aztán... Ez még beta, de lesz jobb is... ; - )

Ja ás jut eszembe! nálam még azok a szövegek nem magyarok amik akkor jelennek meg amikor egy másik kamionos rádiózik vagy te válszolsz vagy kérdezel valamit. Ezek is magyarok lesznek?
Carlos
halvány 5letem sincs, hogy ez milyen textúra lehetz... 😊))

Þór vígi þessi rúnar

amit most raktál fel képeket ott már nem de amit letöltöttem tesztverziót ott még igen 😊 nem szidlak😊
Az installert nem én gyártottam, ne engem szidj... ; - ) M@TriX csinálta de õt se szidd!!! ; - ) Ez még beta verzió!!!
Mire gondolsz a térképes kérdésednél konkrétan? A városnevek angolul vannak?

Sziasztok!
Leszedtem a magyaritást, nagyon jó vannak benne kisebb nagyobb hibák,de gondolom dolgoztok ezek kijavításán!
Csak egykét példa:
-A DélDunántulon elég kevés város van lehetne Kaposvár,Pécs,Szekszárd(ez utobbi lenne a legjobb).
-Az új játék kezdése után ahol a küldetés modját kell kiválasztani nincs leforditva.(Aprópo valaki megmondaná hogy lehehet idõre menni ,vagy lehet-e menni?)
-Vannak heles(irási)hibák (1-et láttam),szállítmányom vegáru,gondolom ez a vegyiáru, ahol kiírja,hogy mennyi a szállitmány sérülése túl közel vannak a számok egymáshoz, ha az kétjegyû.
-Gondolom a végleges verziban már le lesz forditva a kistérkép alapból M-betû,és miden térkép.
Ami nagy szuper:
-A benzinkútak, mint az eredeti.
-A cégtáblák,nagyon szépek szinesek tök, jó.
-Büntetõcetli,hogy nem egyenesek a betük,mintha akkor irta volna.
További jó munkát mindenkinek,és várom a végleges verziot!

Itt van egy kis lilaság Lugoj közelében:

Itt van még egy kis lilaság Lugoj közelében:

Ez a kép csak annak, aki nem ismeri a magyarosítást!!! ; - )

Fireboy: Igazán nem azért mondom hogy leszóljalak benneteket, de meg kell említenem hogy a magyarítás uninstalja nekem azt írta ki hogy a WoS Across America-t fogja leszedni, de természetesen csak az Across Hungary módosítást törölte. Ezt a férreírást lecserélhetnétek. Más: Tudom hogy nagy dolog, de a térképet, (ami alapból az 'M' billentyû lenyomására jön elõ) nem akarjátok magyarítani? (márha kivitelezhetõ) Kösz! Amúgy nagyon jó! legfõképpen a Mól kút tetszett!
Én még találtam némi lila textúrát is... Mindjárt rakok be képet...

Jah!!! Ezt már én is olvasgattam!!! : - )

Milyen textúrákat???

Carlos
Amúgy nézelõdöm a játékban. Néhol pöttyet magyartalan!!! 😊
Fõleg amikor a cimborám elviszi a cuccot valahova és sérül és még city bónusz is van... 😊 Vicces egybe olvasni az egészet!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Matrix tudja asszem.
Csináltam még pár textúrát mókából!!!
Ha megnézed a 1.2-es local.def-et rácsodálkozhatsz a jó kis kockákra, amik bennevannak... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Elvileg másképp néz ki... Hogy mitõl nem szeretik egymást? Én ezt most meg nem mondom neked így hirtelen!!! Talán M@TriX tudja...

WiZZaRD
a ket patchban maskepp nez ki a local.def? vagy mitol lett nem kompatibilis a magyaritas?

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

WiZZaRD
hat en ezt a sokat nem olvasom vegig😞

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Hmuda
Hé, ekkora kihagyás még soha nem volt ebben a topicban. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kösz! Amúgy fent a Patch v1.2-es! akkor valószínû ezért nem megy.
SecMan
http://wmhteam.uw.hu itt megtalálod a magyarítás béta verzióját 😊

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Balusz
Nagyon baro a játék, csak magyarul jobb lenne.
Hogy lehet felvenni társat??

Érdemesebb lenne inkább kipróbálni azt az X-et ott fen a jobb felső sarokban!!!

Balusz

Balusz

Balusz
HELP ME! Hol lehet le tölteni ehhez a játékhoz magyarosítást? Vagy még nincs hozzá?? Jo lenne..Hmmm

M@TriX
Na kár hogy nem volttok most éppen itt, mert már mennem kell. na majd holnap, de jó hogy benéztem mert akkor olvashattam volna a közel 500-700 hozzászólást 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
Ja már azt hittem a kp csúszik el 😊 A kiírást sajnos nem tudtam kisebb betûre venni. 😞
De lehet mik insrtallert fogok használni mert a pipázós installert akartam de nem tudtam elõhívni a Creat INstaller 3.0-ból. De nem baj. Egyb kicsomagolós lesz és kész 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
POntosn ezt kell csinálni, de csak HÉTFÕN! mint írtam. Mert akkor lesz a végleges 1.0-ás local.def. És akkor meg kellene még1szer csinálnod ha most megcsinálod. Nézni megnézheted ha annyi idõd van, de szerintem logikus ha hétfõre hagyod. Szóval most még hagyd.

Carlos
Mind1. most mennem kell, mert meló van... 😊
Majd csinálom. Valaki küldjön Ultra edit letöltést, mert az Imike féle nem jön le... 😞

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Az UltraEdit-el TÖBB GIGÁS fájlokat is meg tudsz nyitni - és MINDEN fájlt (exe-tõl kezdve szószerint mindent) megnyit!
Vagy ezer fájltípusról van szó, szóval nincs határ.

------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
Szóval. Az 1.2 local.def-et nézzem meg, hogy miben tér el az 1.0-tól. Amiben eltér, fordítsam le és másoljam rá az 1.0-s local.def-re az éppen most fordított 1.2-es local.def-et???
Remélem így gondoltad, mert akkor értem, hogy mit kell csinálni... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Legalábbis megnézem, hogy mivan vele, mert ez az Ultra Edit vagymi nemtom milyen... 😊
Amúgy töltöm már lefele... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
pksa, megcsinálom... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
warezcenter.cjb.hu

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Sector

A gond az, hogy SOKAT! kell várnod, míg beindul a letöltés!
Ajánlott FlashGet-t használni! Leírás a honlapon!

.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szerbusztok
Sajna még mindig nem sikerült megszereznem a 18 WoS:Across America- t.
Tudnátok Egy tuti oldalt ahonnan le lehet tölteni az .iso filét?????
IMYke2.0.0.0
Sajna, nem tudok FTP-zni - koliban restrikciók történtek (Windows 2003 Server Enterprise, portlock suxxx!).
Így sajna még a saját honlapomat sem tudom frissíteni (pedig 280 MB-nyi fordítást kéne fellöknöm!)
Sajnálom, nem megy a shot...
De amikor elindul a telepítõ, a megjelenõ ablakban az ASCII logo tényleg el van csúszva, és csak onnan tudtam, hogy az akar lenni, hogy eddigi pályafutásom során ugye sok ilyen readme-t (crack csapatok) olvastam...

M@TriX
1.1-est nem csinálunk mert aki feltszei az egyik patchet az rakja fel már az újabbat is...

M@TriX
nem még nem láttam mert raktam mgé fel 😊

M@TriX
de azért béta inkább belsõ használatra készült hamar értõ embereknek 😊
A végleges szájbarágós lesz. van benne gyakorlatom mert egy munkahelyeken számítógépet nem látott embereknek kellett leírnom használazti utasítást hogy megnézzék a mailjeiket.

M@TriX
beraknál egy shotot az elcsúszott logoóról? Odafigyeltem erre is persze. Nekem 1024-ben miden jó helyen volt. De az gáz lenne ha más felbontásban meg csúszkálna...

M@TriX
Carlos: ezt olvastad, fontos:
írtam tegnap:
"3. 1.2-es probléma: a következõt gondoltam megoldásnak. ((Nem most kell megcsinálni amit most leírok, csak hétfõn!!Én Carlos-ra gondoltam, de ha van hasonló angoltudással és elhivatottsággal rendelkezõ egyén akkor mehet 😉 Szóval kell egy magyarítás nélküli 1.2-es játék. Abból ki kellene szedni a "local.def"-et, betenni egy Word-be. A magyarított "local.def"-et pedig egy másik WOrdbe behívni. És megnézni, hogy mit írtak újjat az 1.2-es local.def-be. Ezt egyszerûen lehet. Pl. egybõl az elején megnézed a 99. sort. Ha megegyezik, akkor 90%, hogy addig nem volt változás. És így tovább. Ami plusz sor az 1.2-ben, azt át kellene másolni az 1.0-ás magyarított .def-be, így update-elve 1.2-re a magyarított .def-et.
Végülis csak ezt kell módosítanunk mert amúgy a magyarítás csak a képekhez nyúl, ami nem zavarhatja be az 1.0 és az 1.2-es közötti különbséget.
Elõreláthatólag hétfõn elkészítem a végleges local.def-et. És azt át küldöm annak az embernek aki ezt bevállalná. Õ megcsinálja az update-elt local.def-et amihez én csinálok egy patchet. Így lesz egy 1.0-ás magyarításunk ami rámegy az 1.0-ásra és az 1.2-esre. Ha a játékod 1.2-es akkor feltezsed a magyarítás 1.2-es patcét is 😉
Jó mi?"

Szóval most még az 1.2-es problémával annyira nem foglalkozzatok. Ha meglesz a végleges 1.0-ás verzió akkor meg lehet abból így csinálni az 1.2-est. Mert ha ebbõl a verzióból megcsinálod az 1.2-t akkor hétfõn lehet újra csinálni., Az meg nem hiányzik senkinek. 😊 De ha nagyon ráérsz... de nem tartom okos lépésnek.

M@TriX
olvastam eddig 😊

IMYke2.0.0.0
Az 1.2-es def is text fájl!
A megnyitásához: UltraEdit

Mátrix:
Rendben, a telepítõben majd azért add meg neki, hogy a felülírt fájlokról backup készüljön.
A "..." jó lesz, de azért nem árt tényleg szájbarágósan leírni mindent - a béta telepítõben a logo elcsúszott, a helyére azonnal a szöveg kell, ami felhívja mindenki figyelmét, hogy tényleg olvass el a Readme-t!

Carlos
Láttad már az 1.2 local.def-et???
Mókás...csupa kocka meg ilyenek... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ittvagy???
Mizu?

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
Na má megint benyomtatok vagy 200 hozzászólást, még jó hogy most feénymásolás közepette (könyvtár) van egy kis idõm 😉

Imike: de ez így mûködik, mindke írja felül az eredetieket.
Az uninstall hozzá meg leszedi a fájlokat. Sztem az installerrel nem lesz semmi gond, de a célkönyvtárra csak 2 pontot teszek bele, hogy mindenkinek magának kelljen kitallózni. 😉

Carlos
Magyarország térképe bennevan a Mod-ban (N betût nyomsz és ott van... 😊 )
Kecskemét azért nincs benne a játékban, mert a városok fix helyen vannak az eredeti játékban és csak a nevük lett átírva egy olyanra, ami ugyanott van magyarországon... 😊
Ezexerint Kecskeméti vagy??? Süti volt a repülõnap... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Wow, es mukodik 😊.
Ket kerdesem lenne:
Miert nincs rajta Kecskemet? 😄D
A masik koltoi jellegu, gondolom ha lehetne, mar megoldottatok volna: Magyarorszag terkepet nem lehet beinjektlani a jatekba valamilyen modon ?

E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3

Carlos
Helyes... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Ok, most olvastam honlapon az idevago reszt. Probalom ugy.

E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3