34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
hihi -
hapi #2520 értem köszi! -
ratgab #2519 Ha friss steames vagy, akkor ez több dologtól is lehet:
-Nyári vásár hete van, ilyenkor még a Steam áruház is belassul hát még a letöltések
- Nemrég megjelentek az ingyenes MMO-k a Steamen, amik tovább lassítják a dolgot
- Nemrég lett ingyenes a Team Fortress 2, ami további letöltésket generál, és így egy fikarcnyit sem javít a gyorsaságon
- AMit tehetsz, hogy bemehetsz a steamen belül bal oldalt felül a steam feliratra kattintva a beállításokba, onnan a letöltés+felhő fülre és a letötlési régiót átállítod (nekem alapból Magyarországra van rakva, de ha átállítod pl.: Frankfurtra vagy más európai városra simán kicsikarhatod a steamből a max sávszéledet a letöléseidnél.
Azonban én most azt mondom neked, hogy amíg le nem megy a nyári vásár ne várj csodát, nagyon összejöttek most a dolgok a Steamnek és eléggé le vannak terhelve a szerverek, főleg 19 óra körül, amikor is új akcióval rukkolnak elő a vásár miatt! -
hapi #2518 Friss steames vagyok és a letöltéseim soha még az ötödéd sem érik el a sávszélemnek. Ez normális vagy van valami trükk? -
#2517 4. fejezet mindét világában 495 másodperc alatt kell teljesíteni az összes pályát (nem egy próbálkozásból :). -
#2516 Super Meat Boy
Medium Rare - Spend as little time in hell as possible
Ezt mennyi idő megcsinálni, ha még a legelején vagyok a játéknak? Gondolom e Hell valami pálya, vagy nehézségi fokozat? -
#2515 1.49 eur -
Szabi1991 #2514 na te jó is leszel, fel is vettelek :DD
(nem hinném hogy tényleg elírás lenne, ez csak ösztönzés arra hogy pontban 7kor ott új a steam előtt és gyorsan megnézd az új ajánlatokat) -
#2513 Inkább csak hirtelen elírták az árát :D Bár gyanúsan sűrűn van ilyen :D -
#2512 Már megint egy hirtelen emelés HL 2 EP 2 1,74 volt egy ideig és feltették 4 euróra! -
Szabi1991 #2511 kéne nekem valaki akit felvehetek friendnek és írhatok a falára :D
cserébe írhat ő is az enyémre.. aztán törlöm is xD -
#2510 asszem ma sem veszek semmit:) -
#2509 Nincs monopólium jelenleg, steam csupán a piac nagy részét birtokolja a pc-s téren...
Ez inkább csak oligopólium...
Monopól helyzetbe az xbox live van, az xbox felhasználók körében, ps3-on már van steam, így ott a psn monopóliuma megtört :)
Amúgy steamhez hasonló még a direct2drive.com is.
-
#2508 hát ennyi erővel az sg.hu is vírusforrás lenne ha beírnám ide a www.faszomservere.hu/server.exe vírus linkjét :) -
#2507 na ez az én is ezt mondtam annak aki erősködött a vírusforrás miatt x firén is csak akkor kapod be ha megengeded hogy küldjenek neked bár mit is -
#2506 ha trojai forrás lenne akkor miért lenne fent 1szerre ~3millió fő? -
#2505 Oks rendben akkor a srácnál nincs rendben valami:) valaki más az xfire progira is azt mondta hogy tele van vírussal meg veszélyforrás
Én 2005 óta használom még semmit nem szedtem össze vele.
Ennyit a tudatlan 20 on éves népségről :)
-
#2504 Ne állj szóba többet avval az emberrel :) -
#2503 egyrészt nincs értelme annak amit leírtál
másrészt nem igaz amire gondolsz -
#2502 Srácok igaz vagy hamis.. az az állítás hogy a steam torjai forrás lenne?
Aki nekem ezt bemesélte igazat mondott, vagy csak alapra nem tudja mit állít.
-
#2501 A STEAM egy monopolhelyzetben lévő szolgáltatás - tetszik vagy sem, így van. Ebből adódóan, csak NEKÜNK lenne jó, ha megtörnék a "hatalmát".
-
#2500 Mondjuk, hogy bebiztosítsam magam a steam helyében, erőltetett lépésekkel kezdeném a régi játékokat felpakolni az oldalra. -
#2499 keson kezdtek el gondolkodni ezek az emberek, a steam mar reges regen egyeduralkodo ezen a piacon, meg lehet donteni, de hat jo sok turelem kell majd hozza... -
#2498 Jesszusom, nem tudom az xbox.com mennyire volt jó, de tuti tönkreteszi a g4w :D -
Ulthane #2497 Jó reggelt!
Jön a Steam konkurens, összeolvad a G4W és az Xbox.com
Konzolos ág lesz csupán a PC-s játéktér...
Khm. -
#2496 (Pc) -
#2495 Jó reggelt!...
Érdeklődöm hogy a Fable III-hoz állandó net kell, vagy csak a bejelentkezéshez? -
#2494 TW2 lehetne akciós .... -
#2493 risen 15 ojró \o/ -
#2492 Igen de drágán :( -
#2491 Shogun most van akcióba! -
#2490 Sehányat nem tetszik az a game!
Amiket vennék C&C 4, Gothic 4, Shogun 2 Total War,Two Worlds 2 1500Ft-ért :D -
ratgab #2489 Hányat vettél belőle???? -
#2488 Nekem utalták is a 4 eurót :D -
#2487 Igen az az de nem 4 hanem -4 euro volt!!!!! -
#2486 Haverom küldte, a Borderlands -4 euro volt így 108% spórával. :) valami bug volt. :) -
#2485 Nálam meg a borderlands-nál írt 108%-ot és 4 euros árat, de mire rákattintottam és bejött az oldal már jóval többet írt, pedig megvettem volna 4 euro-ért. :) -
ratgab #2484 Az az igazi biznisz.... -
#2483 Nekem nemrég a steam kis infósorában ez volt:
Spórolj meg 108%-ot......
EPIC FAIL. -
#2482 cod black ops -38%, mekkora zsidók :D