34737
  • totyak
    Ha a Support oldalon keresztül elküldtem a mondókámat a Steam-nek, akkor ott a végén csak be kell csukni az ablakot, ugye?
    Mert lehetőséget ad, hogy újra írjak nekik valamit, meg pluszba csatoljak fájlokat, de gondolom erre csak akkor van szükség, ha a Steam még kér valamit tőlem.
    A kérdésem státuszának meg ha jól sejtem Open-nek kell lennie, mert csak akkor foglalkoznak vele?
  • Prince23
    Én vagy Romaniát vagy Germany - Frankfurtot használom. Utóbbin mindig 1.1-1.5 mb-al jön
  • FZoleee
    steam honlapra be se tudok jelentkezni :\ Kérjük, emberi mivoltod bizonyítására add meg ismét a lenti karaktereket.
    egy gond van ezzel, hogy nem jelenik meg semmi captcha :D
  • BAk3R
    Közben megtaláltam a megoldást, a NOD karanténba vágta a játék indítófájlját.
  • BAk3R
    Na lejött, indítanám majd ezt kapom: This game is currently unavailable.
    Itt az első 2 pontot megcsináltam, de még mindig nem jó:
    https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4595-wexn-6831
    Letörölni meg nem fogom az összes játékot. Ötlet?
  • Fpocok
    Én átmentem a románokhoz sávszélért, és most 1.5mb al jön.
  • BAk3R
    Ezzel is az a baj, hogy sokan mások is így gondolkodnak. :)
  • bon
    Akció idején extrém terhelések szoktak adódni, nincs semmi meglepő, na meg ajánlott a szerver vártással próbálkozni, olyanra ahol éppen éjszaka vagy munkaidő van, mert akkor jobbak a sebességek.
  • bertino
    akciok idejen sosem lesz eleg szerver, hisz valoszinuleg a felhasznalo bazisuk no, nem pedig csokken.
  • BAk3R
    Telepíteni akarok egy játékot és el sem indul a letöltés, arra hivatkozva, hogy a szerverek túl foglaltak. Ez így mi? Igazán vehetnének pár szervert ha ilyen szorgosan növelik a felhasználói táborukat.
  • Fpocok
    Thanks!
  • csokalaci
    Vezérlőpult\Hardver és hang\Hang -> Kommunikáció és állítsd nincs műveletre.
  • BAk3R
    Men of War: Assault Squad megvan valakinek?
  • Fpocok
    Hogy a fenébe lehet megcsinálni, hogy ne halkuljon le a TS / Mumble, amikor belépek egy steames játékba?
  • bon
    Steam szerint: Nyelvek: Angol, Olasz, Spanyol, Német
  • Prince23
    A Dragon Age Origins UE tartalmazza a magyar feliratot steamen?
  • Daell Drow
    Ok, megvan.
  • FZoleee
    ajánlani kell egy játékot
  • Dency
    Na, marad a New York-i szerver, ez jön 400-500-al.
  • Daell Drow
    A Write home ticketert mit kell csinalni?
  • Dency
    Töltenek azok éjjel-nappal
  • FZoleee
    válts szervert, válassz olyat, ahol alszanak (tipp: Ausztrália)
  • Dency
    Úristen miez a sebesség steamen? 100-200kb, utána megáll. Képtelenség valamit is letölteni.
  • Szabi1991
    nyugi, ő se találta tegnap :DD
  • grebber
    Megint visszaárazták az EP2-öt lol!Ismét 1,49!
  • FZoleee
    kösz, esküszöm vak vagyok :)
  • pointer4
    Pedig ott van a lsitában.

• csokalaci
    http://store.steampowered.com/summersale/prizebooth/
    Görgess le és nézd meg a korábbi napokat(A vízbeugrós Július 1)
  • FZoleee
    nincs valahol valami lista, hogy mivel lehet ticketet szerezni? pl. most láttam, hogy valaki azért kapott, mert tf2-ben vízbe ugrott, miközben égett, ezt én meg sehol se látom a hivatalos listán :D
  • pointer4
    F6 :D
  • Ry0K3N
    Vagy Ctrl-X Ctrl-V, steamnek tökmindegy hol van telepítés után.
  • bajtokarpi
    Üdv.!

Köszönöm szépen a segítségedet!!!
  • FZoleee
    Szia!

Ha még nincsen semmilyen játék letöltve és feltelepítve, akkor ajánlom, hogy töröld le és rakd újra a steamet arra a partícióra, ahova akarod a játékokat is rakni. Ha már letöltöttél valamit, akkor meg ezzel oldd meg
  • lolSL
    lassan 10 éve használom a steamet, tudom mikor jó tölteni róla. az a baj hogy egész évben szar volt már (2MB/sec fölött ritkaság volt tölteni, régen még a halál faszán lévő serverekről is jött ennyivel amikor itt épp TF2 updatet töltött midnenki), ez meg még egy lapáttal rátett
  • pointer4
    Román és Ukrán jön folyamatosan 600k val, tudom, mert véletlenül letöröltem a tdu15gb ját, húzhattam le újból :D

#2524: hát ez nagyon nem zöld, remélem most szégyenled magadat! :D
  • zzeN
    Kellett neked C-re rakni a Steam-et. Rakd másikra.
  • bajtokarpi
    Sziasztok!

Most vásároltam először a steamen. Namost az a problémám, hogy mindenáron a C meghajtómra szeretné telepíteni a játékokat, ami ugye a rendszer partícióm, de ha feltelepítem azt a huszonegynéhány gigát, akkor nem sok hely marad a partíciómon. Van esetleg annak módja, hogy másik partícióra tudjam a játékokat telepíteni, hogy ne a rendszer partíciót terheljem?

Köszönöm
  • Ry0K3N
    Ne akkor töltsd mikor csak 3 millióan cuppannak rá a rendszerre. Én otthagytam éjszaka a gépet és reggelre lent is volt. end of story
  • lolSL
    több mint 10 óra alatt ért le a bioshock 2, az is úgy hogy 15 servert végignéztem mire talált olyat amin nem áll le meg nem esik 100k alá a letöltés állandóan
    aztán elindítottam megvettem a gfwl felületen az új single player dlc-t, kimentem szarni és mire visszajöttem már lent is volt, pedig az is több mint 2gb..
    remélem összeszedi a valve magát, most már nagyon túlnőtt a rendszeren a népszerűsége.
  • ratgab
    Totál így éreztem magam csütörtökön.....