34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#2561 Ha a Support oldalon keresztül elküldtem a mondókámat a Steam-nek, akkor ott a végén csak be kell csukni az ablakot, ugye?
Mert lehetőséget ad, hogy újra írjak nekik valamit, meg pluszba csatoljak fájlokat, de gondolom erre csak akkor van szükség, ha a Steam még kér valamit tőlem.
A kérdésem státuszának meg ha jól sejtem Open-nek kell lennie, mert csak akkor foglalkoznak vele? -
#2560 Én vagy Romaniát vagy Germany - Frankfurtot használom. Utóbbin mindig 1.1-1.5 mb-al jön -
#2559 steam honlapra be se tudok jelentkezni :\ Kérjük, emberi mivoltod bizonyítására add meg ismét a lenti karaktereket.
egy gond van ezzel, hogy nem jelenik meg semmi captcha :D -
BAk3R #2558 Közben megtaláltam a megoldást, a NOD karanténba vágta a játék indítófájlját. -
BAk3R #2557 Na lejött, indítanám majd ezt kapom: This game is currently unavailable.
Itt az első 2 pontot megcsináltam, de még mindig nem jó:
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4595-wexn-6831
Letörölni meg nem fogom az összes játékot. Ötlet? -
#2556 Én átmentem a románokhoz sávszélért, és most 1.5mb al jön. -
BAk3R #2555 Ezzel is az a baj, hogy sokan mások is így gondolkodnak. :) -
#2554 Akció idején extrém terhelések szoktak adódni, nincs semmi meglepő, na meg ajánlott a szerver vártással próbálkozni, olyanra ahol éppen éjszaka vagy munkaidő van, mert akkor jobbak a sebességek. -
#2553 akciok idejen sosem lesz eleg szerver, hisz valoszinuleg a felhasznalo bazisuk no, nem pedig csokken. -
BAk3R #2552 Telepíteni akarok egy játékot és el sem indul a letöltés, arra hivatkozva, hogy a szerverek túl foglaltak. Ez így mi? Igazán vehetnének pár szervert ha ilyen szorgosan növelik a felhasználói táborukat. -
#2551 Thanks! -
#2550 Vezérlőpult\Hardver és hang\Hang -> Kommunikáció és állítsd nincs műveletre. -
BAk3R #2549 Men of War: Assault Squad megvan valakinek? -
#2548 Hogy a fenébe lehet megcsinálni, hogy ne halkuljon le a TS / Mumble, amikor belépek egy steames játékba? -
#2547 Steam szerint: Nyelvek: Angol, Olasz, Spanyol, Német -
#2546 A Dragon Age Origins UE tartalmazza a magyar feliratot steamen? -
#2545 Ok, megvan. -
#2544 ajánlani kell egy játékot -
#2543 Na, marad a New York-i szerver, ez jön 400-500-al. -
#2542 A Write home ticketert mit kell csinalni? -
#2541 Töltenek azok éjjel-nappal -
#2540 válts szervert, válassz olyat, ahol alszanak (tipp: Ausztrália) -
#2539 Úristen miez a sebesség steamen? 100-200kb, utána megáll. Képtelenség valamit is letölteni. -
Szabi1991 #2538 nyugi, ő se találta tegnap :DD -
#2537 Megint visszaárazták az EP2-öt lol!Ismét 1,49! -
#2536 kösz, esküszöm vak vagyok :) -
#2535 Pedig ott van a lsitában.
-
#2534 http://store.steampowered.com/summersale/prizebooth/
Görgess le és nézd meg a korábbi napokat(A vízbeugrós Július 1) -
#2533 nincs valahol valami lista, hogy mivel lehet ticketet szerezni? pl. most láttam, hogy valaki azért kapott, mert tf2-ben vízbe ugrott, miközben égett, ezt én meg sehol se látom a hivatalos listán :D -
#2532 F6 :D -
Ry0K3N #2531 Vagy Ctrl-X Ctrl-V, steamnek tökmindegy hol van telepítés után. -
bajtokarpi #2530 Üdv.!
Köszönöm szépen a segítségedet!!! -
#2529 Szia!
Ha még nincsen semmilyen játék letöltve és feltelepítve, akkor ajánlom, hogy töröld le és rakd újra a steamet arra a partícióra, ahova akarod a játékokat is rakni. Ha már letöltöttél valamit, akkor meg ezzel oldd meg -
#2528 lassan 10 éve használom a steamet, tudom mikor jó tölteni róla. az a baj hogy egész évben szar volt már (2MB/sec fölött ritkaság volt tölteni, régen még a halál faszán lévő serverekről is jött ennyivel amikor itt épp TF2 updatet töltött midnenki), ez meg még egy lapáttal rátett -
#2527 Román és Ukrán jön folyamatosan 600k val, tudom, mert véletlenül letöröltem a tdu15gb ját, húzhattam le újból :D
#2524: hát ez nagyon nem zöld, remélem most szégyenled magadat! :D -
#2526 Kellett neked C-re rakni a Steam-et. Rakd másikra. -
bajtokarpi #2525 Sziasztok!
Most vásároltam először a steamen. Namost az a problémám, hogy mindenáron a C meghajtómra szeretné telepíteni a játékokat, ami ugye a rendszer partícióm, de ha feltelepítem azt a huszonegynéhány gigát, akkor nem sok hely marad a partíciómon. Van esetleg annak módja, hogy másik partícióra tudjam a játékokat telepíteni, hogy ne a rendszer partíciót terheljem?
Köszönöm -
Ry0K3N #2524 Ne akkor töltsd mikor csak 3 millióan cuppannak rá a rendszerre. Én otthagytam éjszaka a gépet és reggelre lent is volt. end of story -
#2523 több mint 10 óra alatt ért le a bioshock 2, az is úgy hogy 15 servert végignéztem mire talált olyat amin nem áll le meg nem esik 100k alá a letöltés állandóan
aztán elindítottam megvettem a gfwl felületen az új single player dlc-t, kimentem szarni és mire visszajöttem már lent is volt, pedig az is több mint 2gb..
remélem összeszedi a valve magát, most már nagyon túlnőtt a rendszeren a népszerűsége. -
ratgab #2522 Totál így éreztem magam csütörtökön.....