34737
  • zotya10002
    És az mire is jó?

Letöltöttem a demot!
  • MerlinW
    summer camp ticket
  • zotya10002
    acsit ?? lemaradtam??:-)
  • bakvarnyu
    Na azt megveszem, nekem az IL-2 túl hardcore játék, abba egy sima felszállás is fél óra
  • DarkSector
    Jah ilyenkor minnél kisebb minnél gagyibb demo-t kell keresni.
  • byzhouse
    töltsétek le a Plants vs Zombie demoját,mert az csak 25mb elindítod és megkapod az acsit
  • pointer4
    Én evvel a demóval csináltam meg :D Pontosabban ennek a játéknak a demójával ott a jobb oldalon.
  • DarkSector
    Bármilyen demo.
  • The Fugitive
    Play a free game demo - ez melyikre vonatkozik? valaki adjon egy címet amivel ez a ticket megszerezhető :D
  • mooo
    De érdekes,mert +4 euro azt az egész pakkot viheti az ember...
  • mooo
    Illetve nem,gomdolom ott olcsóbb,de itt tényleg 30 euro a 2. rész
  • mooo
    Mert te az első részt nézed...
  • Renátó1985
    az összes kerül nálam annyiba a shift 2 csak 18 font
  • The Fugitive
    nem néztem be, Shift 2 30euro... nekem a többi nem kell, mert már megvan.
  • Renátó1985
    Jó lenne valahogy előre megtudni mik lesznek a maradék napokon és akkor könnyebb lenne dönteni.
  • Renátó1985
    Valamit benéztél a pack kerül annyiba. Én fontal fizetek 300 váltom akkor 7500ft-ra jön ki és ezek vannak benne:
    Includes 4 items: Need for Speed Undercover, Need For Speed: Hot Pursuit, Need for Speed: Shift, Shift 2 Unleashed

Ennyiért elég jó én szemezek vele holnapi váltásig kitalálom.
  • The Fugitive
    pedig Shift 2-t vártam, hogy akciózzák, de így... felemelik az árát, áthúzzák, és kiírnak rá nagyobb százalékot... szánalmas. Boltban 7.000, mindenféle akció nélkül, itt meg 8... áhhh
  • gauntka
    Gyorsnak nem gyors a netem ,jó pár játékot töltöttem már le ,de ha csak így lehet működésképessé tenni akkor majd azt is megpróbálom.
    Egyenlőre lezúztam a TF2 mappáját oszt majd kiderül ,hogy így jó-e.
  • PunkZoli
    ja most nézem, újra raktad már, így is megér mondjuk egy próbát a törlés, de ne úgy, hogy a könyvtárból delete local content , hanem lezúzod a mappájából
    De ha még nem sokat töltöttél játékot, vagy gyors a neted, akkor mehet az egész steam mappa is, és vissza teszed legfeljebb.
  • gauntka
    Oké! Nagyon szépen köszönöm a segítséget.:)
  • PunkZoli
    és rá töltötted? lehet valami bug benne maradt a full nemfull account része között,
    próbáld meg letörölni a clientregistry.blob-ot a steam mappából,
    utána a steamappsból a team fortress 2 client content-t
    ha így sem ok, akkor a teamfortress mappát a steamapps/neved/ alól, és szedd le újra
  • gauntka
    D:\Program Files\Steam\SteamApps\gauntka\team fortress 2 elérési útvonalon találtam csak Team Fortress 2 mappát a steamen belül,de ott nem volt semmi lehetőség bármit is telepíteni.
    Frissítettem a videokártya drivert, chipset drivert felraktam újra a directx-et ,de semmi ugyan olyan bibije van :S.
    De azt nem értem hogy mikor kipróbáltam az ingyenes verziót az jó volt.
  • MerlinW
    WoP jó játék, árkád módban szoktam butulni vele másnaposan:)
  • bon
    Én a Stalker egyik részére csaptam le, mert az még hiányzott a gyűjteményemből.
  • FZoleee
    ez alapján igen
    mai ajánlatok közül wings of prey jól néz ki ennyiért :)
  • Laci82
    Sziasztok.
    A Cod 4 mw-el multiznak még a népek nem tudjátok?
  • Prince23
    Menj a játék főmappájába és telepítsd fel a redist programokat, mindet, dx update,stb
  • gauntka
    Sziasztok!

Megvettem a Valve complet packot és feltelepítettem a Team Fortress 2-t. Addig minden oké míg a főmenüt kellene betöltetni. Ott ezt a hibaüzenetet dobja be:

A"0x0da7b85a" címen található utasítás a "0x0fa743d4" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read.

A program befejezéséhez kattintson az OK gombra.

Már próbáltam újratelepíteni is ,de ugyan ezt csinálja :S.
  • artschi
    Steam-en belül settings/downloads+clouds és a Download Region-nál kiválasztod a neked megfelelőt.
  • MaRee
    De hogy tudom átállítani?
  • byzhouse
    Mo-ra vagyok állítva és ~550kb/sec
  • MaRee
    Hogyan tudok letöltő szervert váltani? 30 kb/s-kel jönnek a dolgok, ez így érdekes.
  • FZoleee
    ,nem tom, valahogy sokkal több drágább játék volt leakciózva 5-10 euró környékére, igaz most is, de lehet csak nekem nem jönnek be az akciók:)
  • Guren
    mi a szar benne?
  • MerlinW
    Az utóbbi 10 év legjobb platformjátéka.
  • Botond #2566
    Marhaság, tök jó akciók vannak, csak már megvettem mindent amit akartam korábban.
  • artschi
    A játék alap, ennyiért ne hagyd ki!!
  • FZoleee
    Trine-ról tud valaki valamit mondani? 90%-os leárazással 2 euróért megérné? :)
  • FZoleee
    ez a nyári sale elég szar, a decemberi jobb volt :D
  • Daell Drow
    En is raomaniara megyek, vagy munchen az kozelebb van. Alapban magyarorszag van.