34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#2601 És az mire is jó?
Letöltöttem a demot! -
#2600 summer camp ticket -
#2599 acsit ?? lemaradtam??:-) -
#2598 Na azt megveszem, nekem az IL-2 túl hardcore játék, abba egy sima felszállás is fél óra -
#2597 Jah ilyenkor minnél kisebb minnél gagyibb demo-t kell keresni. -
#2596 töltsétek le a Plants vs Zombie demoját,mert az csak 25mb elindítod és megkapod az acsit -
#2595 Én evvel a demóval csináltam meg :D Pontosabban ennek a játéknak a demójával ott a jobb oldalon. -
#2594 Bármilyen demo. -
The Fugitive #2593 Play a free game demo - ez melyikre vonatkozik? valaki adjon egy címet amivel ez a ticket megszerezhető :D -
#2592 De érdekes,mert +4 euro azt az egész pakkot viheti az ember... -
#2591 Illetve nem,gomdolom ott olcsóbb,de itt tényleg 30 euro a 2. rész -
#2590 Mert te az első részt nézed... -
Renátó1985 #2589 az összes kerül nálam annyiba a shift 2 csak 18 font -
The Fugitive #2588 nem néztem be, Shift 2 30euro... nekem a többi nem kell, mert már megvan. -
Renátó1985 #2587 Jó lenne valahogy előre megtudni mik lesznek a maradék napokon és akkor könnyebb lenne dönteni. -
Renátó1985 #2586 Valamit benéztél a pack kerül annyiba. Én fontal fizetek 300 váltom akkor 7500ft-ra jön ki és ezek vannak benne:
Includes 4 items: Need for Speed Undercover, Need For Speed: Hot Pursuit, Need for Speed: Shift, Shift 2 Unleashed
Ennyiért elég jó én szemezek vele holnapi váltásig kitalálom. -
The Fugitive #2585 pedig Shift 2-t vártam, hogy akciózzák, de így... felemelik az árát, áthúzzák, és kiírnak rá nagyobb százalékot... szánalmas. Boltban 7.000, mindenféle akció nélkül, itt meg 8... áhhh -
gauntka #2584 Gyorsnak nem gyors a netem ,jó pár játékot töltöttem már le ,de ha csak így lehet működésképessé tenni akkor majd azt is megpróbálom.
Egyenlőre lezúztam a TF2 mappáját oszt majd kiderül ,hogy így jó-e. -
PunkZoli #2583 ja most nézem, újra raktad már, így is megér mondjuk egy próbát a törlés, de ne úgy, hogy a könyvtárból delete local content , hanem lezúzod a mappájából
De ha még nem sokat töltöttél játékot, vagy gyors a neted, akkor mehet az egész steam mappa is, és vissza teszed legfeljebb. -
gauntka #2582 Oké! Nagyon szépen köszönöm a segítséget.:) -
PunkZoli #2581 és rá töltötted? lehet valami bug benne maradt a full nemfull account része között,
próbáld meg letörölni a clientregistry.blob-ot a steam mappából,
utána a steamappsból a team fortress 2 client content-t
ha így sem ok, akkor a teamfortress mappát a steamapps/neved/ alól, és szedd le újra -
gauntka #2580 D:\Program Files\Steam\SteamApps\gauntka\team fortress 2 elérési útvonalon találtam csak Team Fortress 2 mappát a steamen belül,de ott nem volt semmi lehetőség bármit is telepíteni.
Frissítettem a videokártya drivert, chipset drivert felraktam újra a directx-et ,de semmi ugyan olyan bibije van :S.
De azt nem értem hogy mikor kipróbáltam az ingyenes verziót az jó volt. -
#2579 WoP jó játék, árkád módban szoktam butulni vele másnaposan:) -
#2578 Én a Stalker egyik részére csaptam le, mert az még hiányzott a gyűjteményemből. -
#2577 ez alapján igen
mai ajánlatok közül wings of prey jól néz ki ennyiért :) -
Laci82 #2576 Sziasztok.
A Cod 4 mw-el multiznak még a népek nem tudjátok? -
#2575 Menj a játék főmappájába és telepítsd fel a redist programokat, mindet, dx update,stb -
gauntka #2574 Sziasztok!
Megvettem a Valve complet packot és feltelepítettem a Team Fortress 2-t. Addig minden oké míg a főmenüt kellene betöltetni. Ott ezt a hibaüzenetet dobja be:
A"0x0da7b85a" címen található utasítás a "0x0fa743d4" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read.
A program befejezéséhez kattintson az OK gombra.
Már próbáltam újratelepíteni is ,de ugyan ezt csinálja :S. -
#2573 Steam-en belül settings/downloads+clouds és a Download Region-nál kiválasztod a neked megfelelőt. -
MaRee #2572 De hogy tudom átállítani? -
#2571 Mo-ra vagyok állítva és ~550kb/sec -
MaRee #2570 Hogyan tudok letöltő szervert váltani? 30 kb/s-kel jönnek a dolgok, ez így érdekes. -
#2569 ,nem tom, valahogy sokkal több drágább játék volt leakciózva 5-10 euró környékére, igaz most is, de lehet csak nekem nem jönnek be az akciók:) -
#2568 mi a szar benne? -
#2567 Az utóbbi 10 év legjobb platformjátéka. -
#2566 Marhaság, tök jó akciók vannak, csak már megvettem mindent amit akartam korábban. -
#2565 A játék alap, ennyiért ne hagyd ki!! -
#2564 Trine-ról tud valaki valamit mondani? 90%-os leárazással 2 euróért megérné? :) -
#2563 ez a nyári sale elég szar, a decemberi jobb volt :D -
#2562 En is raomaniara megyek, vagy munchen az kozelebb van. Alapban magyarorszag van.