34737
  • somdav95
    -33%os valve, vagy egy -50%os f1 2011 kuponom van... valaki valami csere? :) (privátba írj..)
  • Shep
    Kontroller kell neki, egér+billel esélytelen.
  • grebber
    Atyaég ez a renegade ops ezt komolyan gondolták ezt az írányitást? Adott egy full jó játék erre nem lehet írányitani :(

Renegade-es acsi singlebe vagy onlineba jön?
  • Optimus Prime
    Nekem ma achi is meglett, kaptam szenet meg egy SS3 kupont. :S

A CrimeCraft achi könnyű, igaz nekem már volt egy level 10-es karakterem, a snow brawl meccseken kell szerezni össz 200 pontot. Ha nem unlockol, akkor lépj ki majd be.
    A Jamestown-os is könnyű - ritka jó játék, mázli ,hogy bagóért megvettem most a két Indie pakkot.
  • Csokis
    Metro 2033 nincs valakinek? Cserélném mnesia: The Dark Descent játékra! Esetleg szénért is venném!
  • grebber
    Holnap a másik accountomnak amit most regeltem küldök egy 0,5 euros game-et.Azt amit kezdésnek kapok 2 ingyen cuccot küldöm is át magamnak :D
    Meg végigtelefonálom haverokat akik kb életbe nem fogják használni többet steam-et csak anno valamiért pl orange box miatt adják oda a cumokat.
  • Shep
    Persze :D
  • kifli
    nemtetszik, add nekem :D

Adok érte valve kupont :D
  • Fpocok
    Igen.
  • Lunki88
    Srácok szerintetek ha ebayen veszek amerikai Skyrim kulcsot azt be tudom regisztrálni itthon?
  • FZoleee
    valszeg ezt azért adták, mert nem lesz nagyobb leárazás :)
  • grebber
    Amúgy január 2 és március 2 között szokott lenni valami steam-es akció?
    Mert hátha lesz valami és akkor az 50%-os kuponnal elég olcsóért lehet majd game-et kapni.

Nekem már van valve,sega rockstar,mert lett volna two tribes is csak azt a steam eltüntette.
  • Shep
    Mondjuk amilyen szerencsém van ha összegyűjtök valami csoda folytán 7 szenet tuti kapok majd érte még egy Valve kódot :D
  • Amiga
    És így az időmet meg szar indie-játékokba ölöm... :/
  • Shep
    Na megvan a 10 assist, erre kaptam még egy szenet. :(
  • Amiga
    Én itt hagytam abba ezt a kincskereső szarságot. Nem elég, hogy a 7 szenemből most egy 50 %-os Witcher 1 kupont szedtem ki (ami ráadásul megvan). Értitek, Witcher kupon, ha beváltanám steamen, akkor kerülne 8 euroba, a gog.com-on meg 10 dollár akció nélkül...
  • K Ace
    Nincs meg, de nemis lesz :D
  • Richard90
    Ahány szened marad a verseny végén, annyiszor nagyobb lesz az ember esélye, hogy megnyerje a főnyereményt?
  • Fpocok
    De megvan neked a játék? Mert nekem megvan, ingyen kaptam.
  • RatBaG #4548
    na ezért nem fogom beáldozni a nehezen kibányászott szenet, egyből lyukat ütnék a monitorba...
  • K Ace
    én meg 7 szénért 50% tales of mokey island. az se jobb.
  • Fpocok
    Azt hiszem eddig én vezetem a lúzerségi versenyt.
    7szénért kaptam 50% cogs ot, ami megvan bundleból, amit meg ingyen kaptam anno.
  • Fpocok
    FFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUU GABE!
  • ratgab
    Üdv! Úgy tudom van egy fölös renegade Ops-od 4-es packból! Engem érdekelne! Részletek jöhetnek privátban.
  • FZoleee
    már csak 1 :)
  • plu604
    ha ez nem segít akkor nem tudom, nekem ezután működött rendesen, most kezdett el szarakodni, nem enged be a meccsre, a "press fire to enter battle" (vagy ilyesmi) képernyőnél nem enged tovább... nem fagy le mert hallom ahogy a többiek működnek, de úgy látszik nálam nincs "fire" gomb. marhára örülök :D
  • plu604
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1063653069&no=4527
  • Fpocok
    A kicsinek is kell örülni.
  • Prince23
    Hard Reset beadott egy játékot: SpaceChem. 10 eurós indie, logikai, ügyességi játék. hát nem erre számítottam. de legalább értéke van most.
  • grebber
    Te hogy tudsz belépni? Steam nem inditja el.Mappájából inditva elindul de offline steam érzékelése nélkül és beloginolni sem lehet :(
  • FZoleee
    még 2 ember kerestetne a Renegade Ops-hoz (paypales fizetés)
  • plu604
    A mai, GangWars-os achinak annyi a lényege, hogy akár több körből is, de szerezzek 200 killt hógolyóval?
  • Shep
    Hát én simán végignyomtam 2 kört is és annyira nem is szar játék de nem ment az assist pedig dinamitoztam meg lőttem őket de semmi-
  • grebber
    Renegade Ops
    Naughty or Nice - Kapj ajándékot a Mikulástól (a Coldstrike DLC szükséges hozzá).

Ezt mit hogy?
  • PunkZoli
    az a trükk ,hogy maradjatok együtt, én a végén annyira megkedveltem, hogy bent maradtam 30 perc alatt lenyomtuk max a kört és 28 assistom volt a puskás törpével
  • Fpocok
    Az a baj, hogy ha mindenkinek kell acsi, akkor mindenki csak megüti, de nem öli meg :D
  • plu604
    nekem 5v5-ben ment haverok nélkül, üss meg vkit aztán futás :D
  • Fpocok
    Az, hogy ne egyedül menj, hanem haverokkal próbáld.
  • Shep
    Ebben a hülye Immortalsban mi a trükk a 10 assisthoz, mert nekem nem igazán sikerül. 7 eddig a rekordom.
  • grebber
    Na ph-n beszálltam egy 4-s pakkban a renegade opsnál törlöm is a warezt :D
    650ft-ot bőven megért!