34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#4607 De megér mert a valódi accomra már befektettem
-
#4606 Azért nem vagy semmi te sem. Szeretnél nyerni gondolom ingyen játékot de egy 160ft-os tranzakciót nem ér meg neked?
-
#4605 nem csináltam vele semmit mert nincs mit cserélem az új accal.
És az új accra nem akarok semmit se befektetni
Gondoltam hátha lehetséges legalább 3 szenet mókolnom ha csinálok egy új accot de nem jön össze ha csak vásárlási úton lehet aktiválni a részvétet.
-
#4604 Gifteltél game-et a másik accountodra és mégse vehetsz részt? -
#4603 ujra telepítem -
#4602 Nekem azt írja nem érhető el a játék! -
#4601 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rulElJITIVY -
-
#4599 Megy az szépen előbb szereztem meg az a szenet! -
#4598 Letettem a dologról fizetni nem érdemes érte.
mi a frász van a CrimeCraft GangWars játékkal nem érhető el? bukunk egy szenet:(
-
#4597 Meg mivel a steam tárolja a szerverein! -
38tibi38 #4596 Hali! Ha újra raktam a gépemet és így a Steamet is le kellett szedni újra, akkor a Team Fortress 2 -es cuccaim,archivementjeim stb.. megmaradnak? -
#4595 Megveszed a steam-en a legolcsóbb játékot asszem pl 0.49 ért és átgifteled az új accountra és már mehet is a játék.Én így így csináltam! -
#4594 Nem akartam beváltani a 7 szenet de a kíváncsiság hajtott hátha jót kapok. -50% Braid kupon :( -
#4593 Na Renegade Ops-ban a tökéletlen billentyűzet írányitásra a megoldás:
A beállításokban Tank steeringet On-ra kell rakni így már tökéletes!Meg is lett az acsi egyből! -
#4592 és vásárlás nélkül esélytelen? -
Csokis #4591 Veszel a TF-be valami cuccot. -
#4590 regisztráltam egy új felhasználót a széngyűjtés miatt de a játékba csak úgy tudok részt venni ha aktiválok egy játékot vagy mikrotranzakciót kezdeményezek ez utóbbi mit jelent?
-
#4589 Ticketet azt szeretnek osztogatni mert azokat kb senki nem fogja felhasználni!
-
#4588 na adtam neki még1 esélyt és meglett. :D -
#4587 Valaki aki tudja hogyan kell ebben a mocskos rengegade opsban beizzitani a gamepadot kérem írja le.
Vagy nem jó hozzá akármilyen gamepad? logitech dual van nekem és játékon belül semmi hatás.
Billel meg ha fizetnének érte se tudnám irányítani :( -
#4586 Ez mindenképpen szemétség, mert hadd döntsem már én el melyik változatért akarok fizetni. -
#4585 Ti a sword and soldiersben az aztec harcossal megtudtátok csinálni a z 5 mind controlt mert nekem az istennek nem jön össze? -
ratgab #4584 Ha belegondolsz ez akkor lesz gáz, mikor a becsületes dobozos eredeti tulajok, emiatt nem tudják majd a DLC-ket megvenni. Ez így meg már a szemétség kategória. -
#4583 Renegade ops az acsit singlebe vagy multiba adja oda? -
wednes #4582 Én úgy tudom ezt nem a Steam döntötte el önhatalmúlag, hogy itt nem árusít.
Van egy megállapodás a forgalmazóval, hogy nálunk csak dobozos formában lehet megvenni a játékot, hogy ne üsse a Steam a dobozos forgalmat. A Rage is (elvileg) ebbe a kategóriába esik. -
#4581 Most tényleg nem engedik megvenni a skyrimet?Miért nem elérhető az én régiómban?
Nem tudom milyen üzletpolitika az ilyen,de én kidobnám a menedzsmentet.
Az én euróm is ugyanannyit ér mint a német,vagy a francia.
Nem értem -
Eftörsokk #4580 ja, ok, így már értem, köszi :)
-
#4579 Mármint ebben a nyereményjátékban, csak eredeti steam játékkal lehet játszani, ha nyerni akarsz. -
Eftörsokk #4578 köszi a választ, de nem teljesen tiszta hogy ezt miért írtad : "Csak a steamen vásárolt és steamre beregelt játékkal lehet játszani." -
#4577 Bazd meg. :D
Én még nem nyertem semmit :S -
Indigo #4576 Az milyen már, hogy a Dungeons of Dredmor-os achi-ért kaptam egy L4D-et, azt elajándékoztam, és ezért pedig kaptam egy L4D-et!?
Mellesleg ez a Dungeons of Dredmor iszonyat nagy game! A poénok nagyon ütnek! (Pl. a rozsdás kard, ami annyira rozsdás, hogy az ellenfél a tetanusz miatt fog meghalni :D). Az utóbbi egy hétben steam-es játékot csak a feladatok miatt indítottam el, de ezt nem fogom tudni félredobni :) -
#4575 CrimeCraft GangWars
A játék jelenleg nem elérhető! Később próbáld újra!
Bas*nák meg! -.-
Amúgy boldog karácsonytot! -
#4574 Nem.
És még akkor sem, ha berakod steambe, mint non steam game. Csak a steamen vásárolt és steamre beregelt játékkal lehet játszani. -
Eftörsokk #4573 ok, tehát ha pl játszok egy tört dungeons of dreadmore-al miközben fut a steam, azt nem érzékeli a steam ? :)
bocs ha hülye kérdések, de nem akarok ilyenek miatt steam account vesztést :) -
#4572 L4D2 LESZ!
Ingyenesek közül ahogy látom a TF2 és a champions online biztos lesz.
Milyen kérdés ez. Ami tört, az nem STEAMes. -
Eftörsokk #4571 left4dead 1-2 acsi lessz sztetek ?
amúgy ha van egy warez játékom ami steames, és úgy játszok vele hogy fut a steam, azt a steam tudja valahogy érzékelni? -
#4570 Mondtam. -
#4569 CrimeCraft hócsata nagyon feelinges volt :) + 1 szén -
#4568 ez most ilyen cinikus persze, vagy tényleg elbizniszeled? :D