34737
  • RoboKutya78
    De megér mert a valódi accomra már befektettem
  • grebber
    Azért nem vagy semmi te sem. Szeretnél nyerni gondolom ingyen játékot de egy 160ft-os tranzakciót nem ér meg neked?
  • RoboKutya78
    nem csináltam vele semmit mert nincs mit cserélem az új accal.
    És az új accra nem akarok semmit se befektetni
    Gondoltam hátha lehetséges legalább 3 szenet mókolnom ha csinálok egy új accot de nem jön össze ha csak vásárlási úton lehet aktiválni a részvétet.

• grebber
    Gifteltél game-et a másik accountodra és mégse vehetsz részt?
  • RoboKutya78
    ujra telepítem
  • RoboKutya78
    Nekem azt írja nem érhető el a játék!
  • Rage47
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rulElJITIVY
  • Rage47

• grebber
    Megy az szépen előbb szereztem meg az a szenet!
  • RoboKutya78
    Letettem a dologról fizetni nem érdemes érte.
    mi a frász van a CrimeCraft GangWars játékkal nem érhető el? bukunk egy szenet:(
  • grebber
    Meg mivel a steam tárolja a szerverein!
  • 38tibi38
    Hali! Ha újra raktam a gépemet és így a Steamet is le kellett szedni újra, akkor a Team Fortress 2 -es cuccaim,archivementjeim stb.. megmaradnak?
  • grebber
    Megveszed a steam-en a legolcsóbb játékot asszem pl 0.49 ért és átgifteled az új accountra és már mehet is a játék.Én így így csináltam!
  • grebber
    Nem akartam beváltani a 7 szenet de a kíváncsiság hajtott hátha jót kapok. -50% Braid kupon :(
  • grebber
    Na Renegade Ops-ban a tökéletlen billentyűzet írányitásra a megoldás:

A beállításokban Tank steeringet On-ra kell rakni így már tökéletes!Meg is lett az acsi egyből!
  • RoboKutya78
    és vásárlás nélkül esélytelen?
  • Csokis
    Veszel a TF-be valami cuccot.
  • RoboKutya78
    regisztráltam egy új felhasználót a széngyűjtés miatt de a játékba csak úgy tudok részt venni ha aktiválok egy játékot vagy mikrotranzakciót kezdeményezek ez utóbbi mit jelent?
  • grebber
    Ticketet azt szeretnek osztogatni mert azokat kb senki nem fogja felhasználni!

• Husimoto
    na adtam neki még1 esélyt és meglett. :D
  • grebber
    Valaki aki tudja hogyan kell ebben a mocskos rengegade opsban beizzitani a gamepadot kérem írja le.

Vagy nem jó hozzá akármilyen gamepad? logitech dual van nekem és játékon belül semmi hatás.
    Billel meg ha fizetnének érte se tudnám irányítani :(
  • lalakov
    Ez mindenképpen szemétség, mert hadd döntsem már én el melyik változatért akarok fizetni.
  • Husimoto
    Ti a sword and soldiersben az aztec harcossal megtudtátok csinálni a z 5 mind controlt mert nekem az istennek nem jön össze?
  • ratgab
    Ha belegondolsz ez akkor lesz gáz, mikor a becsületes dobozos eredeti tulajok, emiatt nem tudják majd a DLC-ket megvenni. Ez így meg már a szemétség kategória.
  • grebber
    Renegade ops az acsit singlebe vagy multiba adja oda?
  • wednes
    Én úgy tudom ezt nem a Steam döntötte el önhatalmúlag, hogy itt nem árusít.

Van egy megállapodás a forgalmazóval, hogy nálunk csak dobozos formában lehet megvenni a játékot, hogy ne üsse a Steam a dobozos forgalmat. A Rage is (elvileg) ebbe a kategóriába esik.
  • dalmar
    Most tényleg nem engedik megvenni a skyrimet?Miért nem elérhető az én régiómban?
    Nem tudom milyen üzletpolitika az ilyen,de én kidobnám a menedzsmentet.
    Az én euróm is ugyanannyit ér mint a német,vagy a francia.
    Nem értem
  • Eftörsokk
    ja, ok, így már értem, köszi :)
  • Fpocok
    Mármint ebben a nyereményjátékban, csak eredeti steam játékkal lehet játszani, ha nyerni akarsz.
  • Eftörsokk
    köszi a választ, de nem teljesen tiszta hogy ezt miért írtad : "Csak a steamen vásárolt és steamre beregelt játékkal lehet játszani."
  • Fpocok
    Bazd meg. :D
    Én még nem nyertem semmit :S
  • Indigo
    Az milyen már, hogy a Dungeons of Dredmor-os achi-ért kaptam egy L4D-et, azt elajándékoztam, és ezért pedig kaptam egy L4D-et!?

Mellesleg ez a Dungeons of Dredmor iszonyat nagy game! A poénok nagyon ütnek! (Pl. a rozsdás kard, ami annyira rozsdás, hogy az ellenfél a tetanusz miatt fog meghalni :D). Az utóbbi egy hétben steam-es játékot csak a feladatok miatt indítottam el, de ezt nem fogom tudni félredobni :)
  • mascarun
    CrimeCraft GangWars
    A játék jelenleg nem elérhető! Később próbáld újra!
    Bas*nák meg! -.-
    Amúgy boldog karácsonytot!
  • Fpocok
    Nem.
    És még akkor sem, ha berakod steambe, mint non steam game. Csak a steamen vásárolt és steamre beregelt játékkal lehet játszani.
  • Eftörsokk
    ok, tehát ha pl játszok egy tört dungeons of dreadmore-al miközben fut a steam, azt nem érzékeli a steam ? :)
    bocs ha hülye kérdések, de nem akarok ilyenek miatt steam account vesztést :)
  • Fpocok
    L4D2 LESZ!
    Ingyenesek közül ahogy látom a TF2 és a champions online biztos lesz.
    Milyen kérdés ez. Ami tört, az nem STEAMes.
  • Eftörsokk
    left4dead 1-2 acsi lessz sztetek ?
    amúgy ha van egy warez játékom ami steames, és úgy játszok vele hogy fut a steam, azt a steam tudja valahogy érzékelni?
  • Fpocok
    Mondtam.
  • Prince23
    CrimeCraft hócsata nagyon feelinges volt :) + 1 szén
  • kifli
    ez most ilyen cinikus persze, vagy tényleg elbizniszeled? :D