34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
38tibi38 #4647 Hali! TF2-ben kaptam egy téli dobozt,de nem tudom,hogy kell ki nyitni. Vagy ehhez is kulcs kell? -
#4646 Defense Grid: The Awakening: Flurry Achievement
Lényeges, hogy nem szabad túl gyorsan költeni a pénzt. Csak akkor építs/fejlessz, amikor már feltétlen szükséges. -
PunkZoli #4645 ha már látod a végét add el a tornyokat, mielőtt az utolsó is meghal, F el gyorsítasz asszem, nagyon hasznos -
kisdudeEe #4644 Sajnos így sem oldódott meg. :( -
#4643 Defense Gridbe mit kell trükközni hogy arany medál legyen?
nekem csak ezüst jön össze. a towerek maxra fejlesztése is meg volt -
#4642 Upcoming Objectives -
#4641 Validét nekem megoldotta. Esetleg rakd újra, validate, és utána lépj be. -
kisdudeEe #4640 Sziasztok!
Szeretném megcsinálni a Crimecraftos acsit, de a karakterkészítés végén, amikor rákattintok a start game-re, akkor a játék nem csinál semmit, csak az alt+f4 segít. Ha újra belépek a játékba, akkor azt mutatja, hogy van egy karakterem. Azt kiválasztom, lépnék be a szerverre de csak connecting...connecting... Mit lehetne tenni?
Amikkel próbálkoztam: validate, portok nyitása, tűzfalon átengedés, tűzfal kikapcsolása, avast kikapcsolása.
A válaszokat előre is köszönöm. -
#4639 FZolee elvileg felvettelek steamre! -
#4638 Amikor veszel valamit, akkor választhatsz, hogy magadnak veszed meg, vagy ajéndéknak, amit el tudsz küldeni másnak is. -
#4637 Red Orchestra 2 érdekelne ha esett valakinek. -
#4636 e-mailre nem mert annyit küld e-mailbe hogy adjam meg a regisztrációnál megadott titkos kérdésre a titikos választ és mail-ben elküldi a titkos kérdést de a választ már nem tudom hogy mi volt nem tudom mit írtam be még annó, és így nem tudok másik jelszót kérni -
Frankus #4635 Bocs a hülye kérdésért, de nagyon új még nekem ez a steam.
Ha veszek valamit magamnak akkor azt el lehet később valahogy mégis ajándékozni?
Illetve ha valamit ajándékként veszek meg akkor azt felhasználhatom magam is, ha meggondolom magam? -
#4634 Emailre nem tudsz jelszót kérni ? Amúgy Steam support híresen lassú. -
#4633 Sziasztok, írtam egy levelet a steam supportnak mert elfelejtettem az accountomhoz a jelszavamat, kb mennyi idő mire válaszolnak, tudja valaki? -
#4632 2 meccs alatt megvolt (1 menet 10 perC), az elsőben is csak azért nem lett meg, mert prok voltak az ellenfelek :D -
#4631 Van két játékom giftben:
1. Portal 2
2. Half-Life 2: ep. one 4 tartalommal
csere érdekel. -
#4630 -50% strategy first ó je. -
#4629 Az nem jól van írva. LVL1től lehet.
Meglett elsőre. ÚJ VGAval tökéletesen megy 60fpsel. Nem is tudom már miért hagytam abba anno... nagyon folyékony a játékmenet.
-
Rooland9 #4628 HL1 nem érdekel valakit? -
#4627 Friss reggel, beléptem reggel :D 2 kör alatt megvolt a 200 pont nem kell semmiféle szintlépés! -
#4626 Ebben a CrimeCraft GangWarsban tényleg fel kell húzni 8-asra a karaktert hogy utána beadja a hócsata achit? Mert hócsatázni enged LVL 1-essel is, de volt már aki még nem 8as szintű de megkapta az achit...? -
#4625 Köszönöm szépen! Zisten vagy! -
#4624 1 szenet -
Laci82 #4623 És mit nyertél? -
#4622 én nem is szenvedek ilyenekkel helyette inkább bfezek xD -
#4621 Elsőre sikerült, a hógolyozást átkell állítani F1-ről F-re vagy E-re -
Laci82 #4620 Én nemtom,ilyenkor a családok nem együtt vannak esznek-isznak?
Helyette inkább a steamen csüngnek,hogy nekem azért se jöjjön gyorsabban a tegnap délután vett Splinter Cellem...
Az a Gang Wars nevű trutyi meg egy lehetetlen küldetésnek tűnik.... -
PunkZoli #4619 validateld a properties alatt(jobbklikk a könyvtárban) -
#4618 Hát engem este, reggel sem, most sem engedett be. -
#4617 Én be, már meg is van a hócsata acsi is. de ez éjfél körül volt. -
#4616 Halljátok... crimecraftel mivan? 99%-on áll... már újra letöltöttem, de még mindig szar. Valaki be tudott már lépni accountjába? -
#4615 Trade ajánlat:
Portal 2-t cserélném: Red Orchestra 2-re, vagy PayDay-re, vagy Tropico 4-re, vagy Rochardra, vagy Trine 2-re. -
#4614 Első Craftolásom egy OddWorld Abe Exodus lett ! xD
Hát jobb mint a kupon ! :D -
#4613 1-2 nap -
#4612 steam support általában mennyi idő után válaszol? -
#4611 Könyvtárból indítom, de amikor be akarok logolni, akkor connecting fél órát és nem csinál semmit. -
#4610 CC-be be lehet már lépni? -
#4609 Ha dlcket is megveszed, akkor kb 3500 eurót lehetett volna spórolni. -
#4608 Tegnap spóroltam is vagy 20 eurót a train simulator 2010 n