34737
  • totyak
    Soha az életbe nem szerzek 200 pontot a Crimecraft hógolyó csatájában. Össze-vissza aláznak a többiek.
  • Shep
    Frászt, én eddig akárhányszor steamen játszottam mindig volt valami. Jó tudom mindig pont akkor volt de amúgy sosem :)
  • DarkSector
    hát nem hát de ez csak ilyenkor van akcioknál.
    meg hogy mindenki a gép előtt kockul.
  • Shep
    De egy ekkora cégnek ilyen bevételek mellett ezt már ennyi idő alatt meg kellett volna oldania.
  • Shep
    Hát ok de ennek elvileg nem erről kellene szólnia. Úgyhogy a játék akkor is az amit lemezen adnak. :)
  • DarkSector
    akkora szervert nem tudnának szerintem összehozni amennyi felhasználo és amennyi sávszél elég lenne.
  • DarkSector
    Amúgy sok játékot úgy lehet megoldani, hogy ha haverodnak már megvan eredetiben, elmész egy vinyón elhozod a common mappából a "...Steam/steamapps/common"játékfájlokat.
    Ezt magadnak bemásolod, és utána csak a jogot kell megvenned a játék használatához és játszhatsz, tudom nem minden esetben akad haverod akitől elhozhatod a letöltött fájlokat de sokszor tudtam alkalmazni...
  • Shep
    Hát igen, gondoltam ,hogy lassan 10 év alatt összeállt a rendszer :)
  • Shep
    Aki a spenóttól lesz erős.
  • DarkSector
    De komolyan ez neked még tud meglepetést okozni?

Már megszokhattad volna hogy 19:00-kor van váltás akcióban, kb 4-5 órát ne is akarj a steam-en tevékenykedni ha jót akarsz!
  • Fpocok
    KI POPEY?
  • Shep
    Hát beszarok ezen a steamen, most meg állandóan suspended a letöltés.
  • Laci82
    14 szén + valamilyen jó kupon a Left 4 Dead 2-ért?
    Holnap tudnám megvenni azt.
  • DarkSector
    US-en játsz.
  • totyak
    És vajon ez a Crimecraft játék mért nem indul? Telepítettem, el is indul, csinálok egy figurát, rámegyek a play-re, aztán semmi nem történik. Kilépek a játékból, két pálya közül választhatok, tölt egy ideig, aztán kiírja, hogy offline a játék és próbálkozzak újra.
  • Morpeus
    A simple task küldetésben a feladat az, hogy végigtolod a B3-as csatorna pályát very hard fokozaton.
  • Fpocok
    Mindkettő ugyanaz.
  • totyak
    Most a Rusty Hearts-nál mi a pontos feladat? Nekem folyton váltogat a kiírás két változat között.

1. Teljesítsd a Technical Officer Ryan által adott "A Simple Task" küldetést.
    2. Játszd végig Very Hard fokozaton a Cellar Sewers pályát a Rusty Hearts Ünnepségen.
  • jetblack
    Olvass vissza barátom :) Nincs a kártyámon pénz akinek meg lenne rajta az óckodik a netes vásárlástól van 14 szenem ami nem kell ezért boltolnám el :
  • Morpeus
    Igen. Bármikor, bármelyik pályán.
  • Zeller01
    Te, most 2ezer forinton izgulsz! Nehogy megvedd ááá!
  • totyak
    Bármelyik pályán, bármikor? Tehát akár 5-10 perc alatt meglehet?
  • Morpeus
    TF2-ben 3 ajándékot kell összeszedni. Néhány megölt ellenség utána marad egy ajándékcsomag. Azt vedd fel.
  • DarkSector
    Nem mindig fagynak le...tudni fogod, jobbra lent vagy fent a sarokban kiugrik egy csík egy piros négyzettel ha sikerül.
  • kisdudeEe #5546
    Eladó Killing Floor Complete van valakinek?
  • K Ace
    9 szenemet adnám egy dota2 ért!!
  • jetblack
    Left 4 dead 2-ért szopok nyalog gombot varrok :D
  • TheGrinder
    Valakinek kell Worms Reloaded egy BioShockért vagy egy STALKER: Shadow of Chernobylért?
  • lalakov
    Annyi játék van már meg, alig tudom összeállítani a kívánságlistát.
  • totyak
    Ok, köszi. És a TF2-ben mi a feladat? Sosem játszottam még vele. Mennyi idő megcsinálni és hogy kell? Köszi.
  • Ry0K3N
    Igen.
  • totyak
    Ok, köszi. Ha hóember lesz az ellenfélből, akkor eltaláltam?
  • misztic
    ok.thx
  • grebber
    Jobb oldalon görgetsz picit le és ott a Submit a Link feliratra mész!
  • DarkSector
    Topik mukodj! :P
  • misztic
    hogy tudok topikot nyitni ott?
  • DarkSector
    ha van 200 koronád, akkor fellül katt a dupla kardra, és a felső LockDown-nál a bal oldali gombra rányomsz és kiváárod míg bedob egy meccsbe.

A Frostbite pályán van csak hógolyó. A többin nem, és az a baj hogy véletlenszerüen rak be a mappokra, szóval nem biztos hogy elsőre menni fog.
  • Fabio Capello
    köszi! :)
  • Shep
    NA hogy robbanjon fel az egész steam ahol van. Digitális játékok nesze. A retekláda saját játékommal sem tudok játszani.
  • totyak
    Hol találom a Lockdown módot Spiral Knight-ban? Már végigtoltam egy csomó pályát, jöttek velem másik játékosok is, de nem igazodok ki a játékon. Havas pálya meg még nem is volt.