34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#5570 Soha az életbe nem szerzek 200 pontot a Crimecraft hógolyó csatájában. Össze-vissza aláznak a többiek. -
#5569 Frászt, én eddig akárhányszor steamen játszottam mindig volt valami. Jó tudom mindig pont akkor volt de amúgy sosem :) -
#5568 hát nem hát de ez csak ilyenkor van akcioknál.
meg hogy mindenki a gép előtt kockul. -
#5567 De egy ekkora cégnek ilyen bevételek mellett ezt már ennyi idő alatt meg kellett volna oldania. -
#5566 Hát ok de ennek elvileg nem erről kellene szólnia. Úgyhogy a játék akkor is az amit lemezen adnak. :) -
#5565 akkora szervert nem tudnának szerintem összehozni amennyi felhasználo és amennyi sávszél elég lenne. -
#5564 Amúgy sok játékot úgy lehet megoldani, hogy ha haverodnak már megvan eredetiben, elmész egy vinyón elhozod a common mappából a "...Steam/steamapps/common"játékfájlokat.
Ezt magadnak bemásolod, és utána csak a jogot kell megvenned a játék használatához és játszhatsz, tudom nem minden esetben akad haverod akitől elhozhatod a letöltött fájlokat de sokszor tudtam alkalmazni... -
#5563 Hát igen, gondoltam ,hogy lassan 10 év alatt összeállt a rendszer :) -
#5562 Aki a spenóttól lesz erős. -
#5561 De komolyan ez neked még tud meglepetést okozni?
Már megszokhattad volna hogy 19:00-kor van váltás akcióban, kb 4-5 órát ne is akarj a steam-en tevékenykedni ha jót akarsz! -
#5560 KI POPEY? -
#5559 Hát beszarok ezen a steamen, most meg állandóan suspended a letöltés. -
Laci82 #5558 14 szén + valamilyen jó kupon a Left 4 Dead 2-ért?
Holnap tudnám megvenni azt. -
#5557 US-en játsz. -
#5556 És vajon ez a Crimecraft játék mért nem indul? Telepítettem, el is indul, csinálok egy figurát, rámegyek a play-re, aztán semmi nem történik. Kilépek a játékból, két pálya közül választhatok, tölt egy ideig, aztán kiírja, hogy offline a játék és próbálkozzak újra. -
Morpeus #5555 A simple task küldetésben a feladat az, hogy végigtolod a B3-as csatorna pályát very hard fokozaton. -
#5554 Mindkettő ugyanaz. -
#5553 Most a Rusty Hearts-nál mi a pontos feladat? Nekem folyton váltogat a kiírás két változat között.
1. Teljesítsd a Technical Officer Ryan által adott "A Simple Task" küldetést.
2. Játszd végig Very Hard fokozaton a Cellar Sewers pályát a Rusty Hearts Ünnepségen. -
#5552 Olvass vissza barátom :) Nincs a kártyámon pénz akinek meg lenne rajta az óckodik a netes vásárlástól van 14 szenem ami nem kell ezért boltolnám el : -
Morpeus #5551 Igen. Bármikor, bármelyik pályán. -
#5550 Te, most 2ezer forinton izgulsz! Nehogy megvedd ááá! -
#5549 Bármelyik pályán, bármikor? Tehát akár 5-10 perc alatt meglehet? -
Morpeus #5548 TF2-ben 3 ajándékot kell összeszedni. Néhány megölt ellenség utána marad egy ajándékcsomag. Azt vedd fel. -
#5547 Nem mindig fagynak le...tudni fogod, jobbra lent vagy fent a sarokban kiugrik egy csík egy piros négyzettel ha sikerül. -
kisdudeEe #5546 Eladó Killing Floor Complete van valakinek? -
K Ace #5545 9 szenemet adnám egy dota2 ért!! -
#5544 Left 4 dead 2-ért szopok nyalog gombot varrok :D -
#5543 Valakinek kell Worms Reloaded egy BioShockért vagy egy STALKER: Shadow of Chernobylért? -
#5542 Annyi játék van már meg, alig tudom összeállítani a kívánságlistát. -
#5541 Ok, köszi. És a TF2-ben mi a feladat? Sosem játszottam még vele. Mennyi idő megcsinálni és hogy kell? Köszi. -
Ry0K3N #5540 Igen. -
#5539 Ok, köszi. Ha hóember lesz az ellenfélből, akkor eltaláltam? -
misztic #5538 ok.thx -
#5537 Jobb oldalon görgetsz picit le és ott a Submit a Link feliratra mész! -
#5536 Topik mukodj! :P -
misztic #5535 hogy tudok topikot nyitni ott? -
#5534 ha van 200 koronád, akkor fellül katt a dupla kardra, és a felső LockDown-nál a bal oldali gombra rányomsz és kiváárod míg bedob egy meccsbe.
A Frostbite pályán van csak hógolyó. A többin nem, és az a baj hogy véletlenszerüen rak be a mappokra, szóval nem biztos hogy elsőre menni fog. -
#5533 köszi! :) -
#5532 NA hogy robbanjon fel az egész steam ahol van. Digitális játékok nesze. A retekláda saját játékommal sem tudok játszani. -
#5531 Hol találom a Lockdown módot Spiral Knight-ban? Már végigtoltam egy csomó pályát, jöttek velem másik játékosok is, de nem igazodok ki a játékon. Havas pálya meg még nem is volt.