34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#5650 Persze, de kérdés hogy lesz-e január 2. után és hogy akkor mi mennyibe fog majd kerülni...:D -
#5649 Ha Payday The Heist 4-es packra nyomom az 50%-os kupont, akkor az egész csomag ára lemegy a felére? -
#5648 Pont tegnap csináltam meg 5x!!!
A 3.-nál meguntam a sok szar futkározást, és öldöklést, sokszor meghaltam mikor fel akartam szedni, az első accountra hamar sikerült, de a 2.-ra kész kínszenvedés volt, mert mindig megöltek
vagy ha nem akkor nem jött doboz a hullákból!!!
Íme a gyors saját megoldásom:
1, menj be egy üres szerverre
2, válaszd ki az RPG-s katonát
3, a kezdőhelynél menj ki az exites kapun, és ott mindjárt öld meg magad egy fal előtt, vagy hogy a lábad elé lősz, ezután ha kipottyan a doboz felveszed ujjászületés utána...!!!! :)
kb 10 halálból dob 1 dobozt...:D -
#5647 Bármelyik szerver jó :)
Megölöd az ellenfelet és fel kell venni a kis ajándékokat 3 at :)
nekem spy al 5 perc alatt megvolt :D -
#5646 Sziasztok!
Szeretném megcsinálni ezt a játékot:
Valve Gift Grab 2011 – TF2 - Gyűjts össze három, ellenfelek által elejtett ajándékot.
Ehhez, melyik szerverre kell felmennem, és mit kell csinálnom? Köszi a válaszokat! :) -
#5645 Inkább annak a banknak a honlapját érdemes megnézni, aki a bankkártyád kibocsátotta. :) -
#5644 https://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q=google#pq=google&hl=hu&cp=7&gs_id=1b&xhr=t&q=euro+to+huf&pf=p&sclient=psy-ab&biw=702&bih=711&source=hp&pbx=1&oq=euro+to&aq=0&aqi=g4&aql=&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=7e108b0d902ece1 -
#5643 Hivatalosan: 309,5, de romlik, reggel még jobb volt. -
Laci82 #5642 Valaki vett ma játékot?
Mennyi egy euró? -
#5641 esélyesebb de nem mindegy hogy 2-3 juróüs játékra van esélyed vagy valami jóval nagyobbra. -
#5640 Elkraftoltam 7 szenet és kaptam szülinapom alkalmából egy kupont xD -
crofler999 #5639 ha valakinek több van egy kuponból és nem tud vele mit kezdeni én gyűjtöm őket.
steam név : crofler -
#5638 Ugyanaz csak bővült a lista:
Revenge of the Titans érdekelne
-
#5637 Germany - Berlin-nél nekem aránylag jól töltöget...1.9MB -
#5636 Kuponokért szén vagy kis arcade játék érdekelne.
-
#5635 Kell valakinek Frozenbyte Collection egy Dungeon Defenderért? -
#5634 -50%-os Section 8, Hydrophobia, Frozenbyte Collection és BIT.TRIP.BEAT kuponjaimat cserélném szénre!
Ez az év ajánlata, vétek lenne kihagyni :D -
Eftörsokk #5633 ja, persze hozzá kell tennem, hogy eddig semmit nem kaptam, szenet is csak alig, mert kupont ad minden második acsiért... -
Eftörsokk #5632 na jó, most volt elegem
megcsináltam nagy nehezen dungeon defenders acsit, erre ad érte egy szar kupont.... menjem a tudjátok hova ez a szar.... -
doggy90 #5631 50% valve, 75% avp kupont cserelnek. -
#5630 Grat. -
#5629 sokszor belépek és másnak az adattárolóját látom az enyémben!!! :P -
#5628 14 szén beváltása után 1kupon + Frozenbyte Collection. Frozenbyte Collection-ért valaki nem cserélne Day of Defeat: Source-t + 1 occsó játékot? -
#5627 Van 3 eladó sima Renegade Ops 2.1euro-ért. (DLC nélküliek!) -
#5626 Amit nem akarok eladni, mert már gonosz világuralomra törő terveim vannak velük.MUAHAHAHAHA -
#5625 :DDDDDD -
#5624 Mit rejtegetsz? :) -
#5623 Bizniszelnék a szutykaimmal
-
#5622 Figyelem!!!
Van valami faszántos játék 1 euro alatt? vagy csak az Oddworld 1-2? -
#5621 Hát jah, csak ahol milló játékosból 1 nyerhet ott én a játékot választom inkább és craftolok.
Ez amit mondasz a nyáriba volt jó, ahol az első 100 ember nyert! -
#5620 Amiért kap 3 semmirevaló kupont. Ingyen jön és van esélye hogy nyerjen. Te megelégszel 1 szaros játékkal más úgy gondolja, hogy inkább lemond arról az 1-2 olcsó játékról és gyűjtöget hátha rámosolyog a szerencse és megnyeri amire igazán szüksége van. -
#5619 vannak külföldön akik már most kurvasok szenet szedtek össze, és ha nem nyersz? hiába vagy 400szened, utána verheted a falba a fejed hogy inkább váltottad volna be....:D -
#5618 Na igen de aki meg a végén akar nagyot nyerni annak bizony a szén éri meg. -
#5617 Én a szeneknek nem látom értékét ha cseréről an szó, egy gift játékért 10-20 szén nem sok, nekem volt kb 4x7 szenem eddig, abból 1 szén jött és 4 geci kupon, a4 kuponból 2 már előtte is megvolt.
Úgyhogy többre értékelek bizniszben egy rendes játékot mint holmi szenet, amire 1% esély hogy full játékot kapsz.
Eddig 1 havernál adott craft-ból egy Portal 2-őt és ennyi, a környezetembe minden craftolásra kupont kaptak! -
#5616 Mondjuk még mindig esélyesebb 7 szénért egy játékot kapni, mint több millió steam user közül nyerni egyet az 1151 ajándékból. -
#5615 Ahány szened van a végén annyival indulsz a végén. Ha beváltod annyi. -
#5614 Igazán megcsinálhatták volna úgy ,hogy ha már összeszenvedett az ember 7 szenet akkor kapjon érte legalább egy 1€-s vacak játékot, nem? -
#5613 Értem. És ha éppen 7 szén jön össze és beváltam (így elvesznek a szenek), akkor a végső nyereménysorsoláson már nem indulok? Mindenképpen kell lennie egy szénnek a leltárban? -
#5612 random. Kaphatsz érte kupont is, mint én. -
#5611 akármilyet, de akár adhat egy semmit nem érő kupont is