34737
  • DarkSector
    Persze, de kérdés hogy lesz-e január 2. után és hogy akkor mi mennyibe fog majd kerülni...:D
  • Rage47
    Ha Payday The Heist 4-es packra nyomom az 50%-os kupont, akkor az egész csomag ára lemegy a felére?
  • DarkSector
    Pont tegnap csináltam meg 5x!!!

A 3.-nál meguntam a sok szar futkározást, és öldöklést, sokszor meghaltam mikor fel akartam szedni, az első accountra hamar sikerült, de a 2.-ra kész kínszenvedés volt, mert mindig megöltek
    vagy ha nem akkor nem jött doboz a hullákból!!!

Íme a gyors saját megoldásom:

1, menj be egy üres szerverre
    2, válaszd ki az RPG-s katonát
    3, a kezdőhelynél menj ki az exites kapun, és ott mindjárt öld meg magad egy fal előtt, vagy hogy a lábad elé lősz, ezután ha kipottyan a doboz felveszed ujjászületés utána...!!!! :)

kb 10 halálból dob 1 dobozt...:D
  • cs1rk3
    Bármelyik szerver jó :)
    Megölöd az ellenfelet és fel kell venni a kis ajándékokat 3 at :)
    nekem spy al 5 perc alatt megvolt :D
  • Papa01 #5646
    Sziasztok!

Szeretném megcsinálni ezt a játékot:
    Valve Gift Grab 2011 – TF2 - Gyűjts össze három, ellenfelek által elejtett ajándékot.

Ehhez, melyik szerverre kell felmennem, és mit kell csinálnom? Köszi a válaszokat! :)
  • Botond #5645
    Inkább annak a banknak a honlapját érdemes megnézni, aki a bankkártyád kibocsátotta. :)
  • Renjike
    https://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q=google#pq=google&hl=hu&cp=7&gs_id=1b&xhr=t&q=euro+to+huf&pf=p&sclient=psy-ab&biw=702&bih=711&source=hp&pbx=1&oq=euro+to&aq=0&aqi=g4&aql=&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=7e108b0d902ece1
  • lalakov
    Hivatalosan: 309,5, de romlik, reggel még jobb volt.
  • Laci82
    Valaki vett ma játékot?
    Mennyi egy euró?
  • Shep
    esélyesebb de nem mindegy hogy 2-3 juróüs játékra van esélyed vagy valami jóval nagyobbra.
  • cs1rk3
    Elkraftoltam 7 szenet és kaptam szülinapom alkalmából egy kupont xD
  • crofler999
    ha valakinek több van egy kuponból és nem tud vele mit kezdeni én gyűjtöm őket.

steam név : crofler
  • DarkSector
    Ugyanaz csak bővült a lista:
    Revenge of the Titans érdekelne

• DarkSector
    Germany - Berlin-nél nekem aránylag jól töltöget...1.9MB
  • DarkSector
    Kuponokért szén vagy kis arcade játék érdekelne.

• TheGrinder
    Kell valakinek Frozenbyte Collection egy Dungeon Defenderért?
  • Asselm
    -50%-os Section 8, Hydrophobia, Frozenbyte Collection és BIT.TRIP.BEAT kuponjaimat cserélném szénre!
    Ez az év ajánlata, vétek lenne kihagyni :D
  • Eftörsokk
    ja, persze hozzá kell tennem, hogy eddig semmit nem kaptam, szenet is csak alig, mert kupont ad minden második acsiért...
  • Eftörsokk
    na jó, most volt elegem
    megcsináltam nagy nehezen dungeon defenders acsit, erre ad érte egy szar kupont.... menjem a tudjátok hova ez a szar....
  • doggy90
    50% valve, 75% avp kupont cserelnek.
  • DarkSector
    Grat.
  • DarkSector
    sokszor belépek és másnak az adattárolóját látom az enyémben!!! :P
  • TheGrinder
    14 szén beváltása után 1kupon + Frozenbyte Collection. Frozenbyte Collection-ért valaki nem cserélne Day of Defeat: Source-t + 1 occsó játékot?
  • DarkSector
    Van 3 eladó sima Renegade Ops 2.1euro-ért. (DLC nélküliek!)
  • shaddam
    Amit nem akarok eladni, mert már gonosz világuralomra törő terveim vannak velük.MUAHAHAHAHA
  • DarkSector
    :DDDDDD
  • TheGrinder
    Mit rejtegetsz? :)
  • shaddam
    Bizniszelnék a szutykaimmal
  • DarkSector
    Figyelem!!!

Van valami faszántos játék 1 euro alatt? vagy csak az Oddworld 1-2?
  • DarkSector
    Hát jah, csak ahol milló játékosból 1 nyerhet ott én a játékot választom inkább és craftolok.

Ez amit mondasz a nyáriba volt jó, ahol az első 100 ember nyert!
  • Shep
    Amiért kap 3 semmirevaló kupont. Ingyen jön és van esélye hogy nyerjen. Te megelégszel 1 szaros játékkal más úgy gondolja, hogy inkább lemond arról az 1-2 olcsó játékról és gyűjtöget hátha rámosolyog a szerencse és megnyeri amire igazán szüksége van.
  • DarkSector
    vannak külföldön akik már most kurvasok szenet szedtek össze, és ha nem nyersz? hiába vagy 400szened, utána verheted a falba a fejed hogy inkább váltottad volna be....:D
  • Shep
    Na igen de aki meg a végén akar nagyot nyerni annak bizony a szén éri meg.
  • DarkSector
    Én a szeneknek nem látom értékét ha cseréről an szó, egy gift játékért 10-20 szén nem sok, nekem volt kb 4x7 szenem eddig, abból 1 szén jött és 4 geci kupon, a4 kuponból 2 már előtte is megvolt.

Úgyhogy többre értékelek bizniszben egy rendes játékot mint holmi szenet, amire 1% esély hogy full játékot kapsz.

Eddig 1 havernál adott craft-ból egy Portal 2-őt és ennyi, a környezetembe minden craftolásra kupont kaptak!
  • totyak
    Mondjuk még mindig esélyesebb 7 szénért egy játékot kapni, mint több millió steam user közül nyerni egyet az 1151 ajándékból.
  • Shep
    Ahány szened van a végén annyival indulsz a végén. Ha beváltod annyi.
  • Shep
    Igazán megcsinálhatták volna úgy ,hogy ha már összeszenvedett az ember 7 szenet akkor kapjon érte legalább egy 1€-s vacak játékot, nem?
  • totyak
    Értem. És ha éppen 7 szén jön össze és beváltam (így elvesznek a szenek), akkor a végső nyereménysorsoláson már nem indulok? Mindenképpen kell lennie egy szénnek a leltárban?
  • Fpocok
    random. Kaphatsz érte kupont is, mint én.
  • FZoleee
    akármilyet, de akár adhat egy semmit nem érő kupont is