34737
  • cs1rk3
    serious sam 3 féláron de jo hogy 2 hete 28 euro ért vettem :D
  • zzeN
    Freedom Force nem kell valakinek 1 szénért?
  • Serpa
    de legalább a free achiért nem kell tenni semmit.
  • Fpocok
    Semmi jó nincs, faszom.
  • Jani21
    Vágom :)
  • K Ace
    De nekem a főoldalon jött be, a számláló meg 23 ra ugrott, aztán visszaált a régi. XD
  • Jani21
    Ha rájuk keresel, láthatod is mennyibe kerülnek majd. Azonban pár perc és főoldalon is megtudjuk.
  • totyak
    Épp most telepítem. Csak a validating 100% részen nem akar továbbmenni.
  • K Ace
    lol gyerekek nekem egy pilanatra bejötteg a következő napi akciók, aztán vissza is állt XDXD Dead Space, meg Assasins Creed lesz benne.
  • Jani21
    Oké. Cserélhetünk még szarabb dolgot. Ha játszottál a Spiral Knightscal akkor abban lévő pénzt :). Felveszlek mindjárt :).
  • totyak
    Ok, és nem akarsz velem cserélni valamit?

Ezek a kuponok vannak nekem:

25% Valve
    50% Orcs Must Die!
    50% Oddworld: Abe's Exodus
    50% World of Goo

Mivel én biztosan nem vásárlom le őket, így feleslegesek. Ha cserélnél valamit, akkor totyak a nevem a steam-en is. De akkor kérlek magyarázd el mit kell csinálnom, mert nem értek hozzá :D
  • Jani21
    Ténylegesen cserélni kell valamit. Cserélni meg csak online játékossal lehet. Szerencsére :).
  • H3LLBoY
    XDXD:):)
  • Laci82
    Szilveszterkor hozzám nimfomán szőke csajok jönnek asszem akkor nem steamelni fogok,bár a jányok rácuppanhatnak a Velveomra:D
  • totyak
    Ez a beszélj egy barátoddal és kattints a tárgycsere gombra csak akkor működik, ha egy barátom be is van jelentkezve a Steam-en? Mert hiába kattintgatok a gombra, nem adja meg az ajándékot érte.
  • morcosqtya
    Ok, már jön, eszméletlen nagy sebességgel.. :-)
    Szilveszterkor talán már lehet is játszani..
  • Laci82
    Most nézem csak van TF2-höz serpenyőm meg baseball sapim,csere valaki?
  • Fpocok
    Gyorsan csináld, mert 7 után nem töltöd le, az tuti. :D
  • H3LLBoY
    igen kicsit le vannak terhelve, próbálgasd egyszer csak sikerül... én is így voltam tegnap windows re-install után.
  • Jani21
    Válassz másik letöltőszervert.
  • gosumofo
    ilyenkor igen, nyomkodd sokszor majd sikerül.
  • morcosqtya
    Telepíteném a Skyrim-et és azt írja terheltek a Steam-es serverek.

Ez gyakori dolog?
  • H3LLBoY
    pontosan!!! én is dobozosan vettem meg 9890 Ft-ért, sztímen meg valami11000 körül van, ha jól tudom.
  • gosumofo
    skyrim letölthető ha megvetted boltban, ami még a steam akciós áránál is olcsóbb itthon úgyhogy semmi értelme nem lenne onnan venni akkor se ha lehetne.
  • Jani21
    Á értem. Azt hittem még ha giftként kapod akkor is trükközni kell.
  • H3LLBoY
    szerintem arra gondol, hogy az sem tölthető le a mi régiónkban.
  • Micsu
    talán arra hogy a skyrim nem tölthető itthon steamen?
  • Jani21
    "...mivel a Skyrimmel is ez a helyzet."

Kifejtenéd ezt bővebben, hogy mire gondolsz?
  • Fpocok
    Ott a steam nevem, segítek.
  • popey8
    Sziasztok!

A Rusty Hearts játékot milyen trükkel lehet letölteni? Próbáltam módosítani a kliensben a letöltési régiót, de akkor sem engedte. Am visszaolvastam, szal a link már meg van és el is kezdtem tölteni, csak érdekelne, hogy lehet kicselezni a Steamet, mivel a Skyrimmel is ez a helyzet.

Vki tudna nekem segíteni megcsinálni a tárgycserés feladatot? Ideiglenesen felvenném barátnak, benyomnám a tárgycserét és utána törölném, ha ez így megfelel. Szal vki tudna adni egy nicket?
  • Jani21
    Tegnap ugyan pörgött a megnyitott hirdetésem, de továbbra is úgy gondolom, hogy érdemesebb keresni az ajánlatokat, mint nyitni (postokra is keresni, ne csak threadekre). Eddigi üzleteim során mindig én találtam meg a másik felet. Most meg már elvileg nem lehet "upolni" se a hirdetést a Steam fórumon, szóval gyorsan elpöröghet az első oldalról.
  • grebber
    Sokat vártam a steam trade fórumtól semmi reakció rá.Mintha nem is nyitnék topikokat!
  • Dj Tommy
    Ha érdekel valakit, pü-ben egyeztethetünk:
    50% OFF Alien Breed 3: Descent
    50% OFF Borderlands Game of the Year
    50% Fallout: New Vegas

Lehet ezek csak kuponok, de akinek most nincs pénze, annak jól jöhet később is.
  • Jani21
    Ha nem jön jobb ajánlat, viheted is :).
  • kisdudeEe #5456
    1 szén?:D
  • Jani21
    Érdekel valakit Steamre regelhető Dark Messiah of Might and Magic Multiplayer CD kulcs (magazintól való). Szénért adom.
  • jetblack
    2x-er craftoltam a többi scak jött innen onnan a két craft alatt 2 kupon jött
  • jAsOn VoOrHeEs
    Játék még 1 db se csusszant be, vagy csak már kibontottad? :\
  • jetblack
    Left 4 dwead 2-ért a képen látható szénmennyiség plusz 3 kupon vihető esetleg 4

• tibi206
    Company of Heroest és Prince of Persia The Sands of Time-ot cserélnék más játékokra!