34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#5610 Ha összejön 7 szén és beváltom, akkor valami kis béna játékot kapok vagy normális játékot is beadhat? -
#5609 Vagy állíts szervert valami Kelet-Európaira :) -
#5608 A törpe a legjobb belelősz és megvárod míg leszedik. Abba érdemes lőni akinek már kevés van. 1-2 kör alatt simán sikerül miután ráéreztél egy kicsit. -
PunkZoli #5607 mert csaltok biztos és egyszer az az acc már megkapta az acsit, így nem jelölöli! csinálj új accot a crimra, és próbáld úgy a másik steam accon 200 felett -
kisdudeEe #5606 Killing Floor Bundle-t és Orcs must die-t keresek!
A Killing Floor-ért L4D GOTY-t, az Orcs must die-ért 5-10 szenet adok! -
#5605 majd január 2 után lehet érnek valamit, ugyan nem sokat, de akik lemaradtak az akciókról, azok majd keresni fogják, nem kell mindent ezen a héten eladni -
Lokker #5604 kupon kupon hátán, kb. semmi értelme az egésznek mert most jobban jár az ember az ünnepi leárazással mint a kuponokkal. -
#5603 a portal az első napi ajánlatban volt igaz? -
Csokis #5602 De giftelni igen, ahogy eddig is tettem. -
crofler999 #5601 nekem is ez a problémám,de én legalább 8× voltam 200 felett és nem adja meg -
#5600 Attól még kereshet rá cserét, max várnak 28.-áig és majd akkor megejtik a csrét...:) -
#5599 cserélni nem fogja tudni, de giftként elmegy :) -
#5598 ne a kinti pontokat nézd!
fejben add össze amiket bent szerzel.
TAB-al nézd...
ha megvan a 200 jobbra kiugrik az acsi ikonja úgyis, egy kosárlabdás fickó.... -
#5597 Nem tudod még elcserélni lol. ott írja.. .majd egy hónap múlva. -
#5596 De nekem csak ez az egy profilom van.
Lehet, hogy nem jót nézek, mert valahogy sokkal több ponttal növekszik játék indítása előtt a pontszám, mint amennyit valójában szerzek. Tehát most mondjuk szereztem 30 pontot. Vége lett a játéknak, mentem megint az Events menübe, erre ott meg vagy 100 ponttal nőtt az a zöld C alakú összeg. Rosszat nézek? -
Lokker #5595 Mire el tudod cserélni már január 28 lesz hacsak nem fordítottam rosszul a szöveget. Új account-ot csináltál? -
#5594 a lényeg hogy 1x megütsz egy ellent, a társad megöli, utána megütsz egy másik ellent társad megöli, és így 10x,
DE a következő ellent utána kell megütni amikor az előtte megütött már meghalt, csak akkor kapod meg a következő assist-ot!!!! -
Csokis #5593 Bastion acsiért kaptam egy Risen-t (Gift)! Elcserélném hasonló árú ($20) játékra, vagy akár Borderlands GOTY-ra ($15) 1:1-ben!
-
#5592 lehet botok ellen is?
de 2v2-ben olcsóbb mert hagyják magukat az ellenek
nem mászkálnak el
mindegy ha érdekel szoljatok
-
#5591 Nekem is van hogy nem adta be, ez akkor van ha egy másik steam profilnál azzal az accounttal lépsz be, amivel előtte már más steam profilra összeszedél 200 pontot... -
#5590 Na ez nagyon jó lenne!!! -
#5589 Mi ketten csináltuk 3v3ban botok ellen. -
#5588 Soha nem voltam olyan csapatban ahol ez sikerült volna.
Medic az jó volt csak tudtam volna mit számol ott segitésnek! -
#5587 én is jönnék!
ha ell 1 ember szóljatok.
4 ember kell összebeszélni, és bemenni 2v2-re
és 25-30 perc alatt mind a 4 embernek meg lehhet csinálni
ha kell szóljatok és megyek. -
#5586 Hol jelzi ez a crimecraft, hogy hány pontom van? Mert a Battles -- Events menüben már 299 pontot ír, de semmit nem kaptam. -
Morpeus #5585 Csináld azt, hogy megtámadod az ellenséges hőst, de nem ölöd meg. Hagyd meg másnak, hogy nyírja ki. Nem olyan nehéz az. -
#5584 Ha megvárod míg felrakom, akkor segítek és pillanatok alatt megcsináljuk. -
#5583 Na támadóval egy sem sikerült soha!De majd szilveszter egész napja erre fog rámenni4 -
Morpeus #5582 Támadó karakterrel legyél. Az a lényeg, hogy vigyél be neki sebzést, de más ölje meg. -
#5581 Asszem meglesz a szilveszteri program ebben a rohadt RoI-ban megcsinálni a 10 segítést
!Eddig 8 volt a rekordom :(
Fával voltam és heal-eltem a társaimat.De sajns nem sikerült rájönnöm ilyenkor mi számított segitésnek mert csak ezt csináltam és csak 8at adott szóval nem értem mi számít mediccel segítésnek! -
Lokker #5580 Kellene egy kis segítség a warhammer 40k retribution accsihoz mert multiban mindig legyaknak 15-20perc alatt. :( Valaki esetleg? -
#5579 Oké holnap megoldjuk -
#5578 jó neki. -
#5577 Ketten szenvedünk skaccal egy 3. skacc akkjával és ö viszi a pálmát
Minden jót megkap
Ma kapott egy Serious Sam 3: BFE a mai napon :) mi meg megszenvedtünk érte:) és nekünk csak a szén maradt:)
-
#5576 Igen énis azt hittem hogy 1 meccs alatt kell, de nem...addig játsz amíg összesen nem lesz annyi...ha minden meccsen 5 pontot szerzel minden meccsen akkor 40 meccs alatt lesz meg. -
#5575 Aranyos volt a steam megsajnált a TF2-be látta milyen kóbalfasz vagyok benne és odaadta az acsit 1 ajándék felvétele után is :D
Az igaz megvolt a 3 ajándék láttam őket de mire felvettem volna mindig kinyirtak és más vette fel :D
De meglett 1 db szén! -
#5574 A lényege a játéknak ne az alap konfigot használt tedd át f1 röl a lövést pl spacera:) máris elönyben leszel:) -
#5573 nekem 2 kör alatt megvolt :D -
crofler999 #5572 mennyi szenet kérsz a worms reloaded-ért?
mert csak az van -
#5571 Azt mondták itt, hogy több kör alatt is meg lehet csinálni.