34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#5450 Ha van valakinek tradelhető Skyrim-e, tudok adni érte DOTA2+Portal2 kombót.
Vannak más játékok is, ha a Portal 2 nem kell. [URL=http://steamcommunity.com/id/gyokzoli/inventory/#753]library[/URL] -
#5449 Ha nem megy, akkor nem. Megtartom.
Ennyi. -
buba23 #5448 Ez esetben elnézést, és további szép napot. -
#5447 Hát nem lesz egyszerű dolgod, szerintem. -
#5446 GO: Commando Lybiát cserélnék hasonló árú játékra. -
#5445 1. nem, megvan még a dota2.
2. nem az én "kamu" accjaim, hanem ismerősöké, akik rajtam keresztül nyomják át a cuccot, és ebből sápolom le a magam kis szénadagját. De nem para, minden ember rákérdez erre.
3. Ha lennének is "kamu" accok, nem tudom miért problémázik rajta mindenki, sem a szabályzat nem tiltja, sem a Steam szerződés
4. Rengeteg mindent elosztogattam már, nem csak csereberélek ;) -
buba23 #5444 Te egy igen szerencsés ember lehetsz, ha ennyi mindent kaptál eddig már a steam holiday sayle alatt. :)
A bőség zavarában már csereberére is kényszerülsz :D
Ahogy látom a dota 2-őt már aktiváltad a saját accodra.
KÁR, hogy a friend list-edet elrondítja a közel 50 db kamu acc !!!!!!!!!! -
#5443 Gothic 4-ért elől hátul megnyálazom -
#5442 Nyálazd meg :D Barátnőmnek venném meg az accjára -
#5441 A Steam-en elfogyott? -
#5440 Keresek: 2 példány a Dawn of War II - Complete packból (akcióban 13 ojró)
Adok érte: Valve Complete Pack, vagy Tropico4 + Dota2
http://steamcommunity.com/id/fcapello -
#5439 Left 4 dead 2-t vennék -
#5438 Köszönöm a segítséged, sikerült! :) Jó nehéz! :) -
Morpeus #5437 Itt meglátod.
Remélem segítettem. -
#5436 Én miután megcsináltam a karaktert, már az az ablak fogadott... -
Morpeus #5435 Esetleg nem csak magyar lett? -
#5434 Snow Ballin' - Szerezz összesen 200 pontot Snow Brawl meccseken, melyet az ünnepek alatt a Battles menü Events pontjában találhatsz meg.
Lehet én vagyok nagyon vak, de ezek a menük hol vannak? :)) Ugyanis a játékban nem nagyon találtam őket. :) -
#5433 Nekem nem. -
#5432 A Rusty Hearts játék feladatának kiírása nekem megváltozott. Miért? -
#5431 vagyis rosszul fogalmaztam nekem kéne a DI csak hogy mit kérnének érte xD -
#5430 szerintem de! Sőt, kettő is kell neked! :D -
#5429 Játék, szén és kupon nem érdekel. Ja de 2k-s :) -
#5428 Ok, tényleg nagyon köszönöm a sok segítséget. Játékokkal kapcsolatban meg majd lehet jövök még kérdezni, de most nem tudom őket kipróbálni, mert hamarosan mennem kell el itthonról.
Gondolom minél több szene van valakinek, annál nagyobb az esélye a véső nyereményeknél.
Egyébként ezek a kuponok vannak nekem:
25% Valve
50% Orcs Must Die!
50% Oddworld: Abe's Exodus
50% World of Goo
Hátha valakit érdekel valamelyik. Bármilyen kis apró, olcsó izé-bizé játékra is cserélek akár, mert én nem valószínű, hogy elhasználom őket.
Ha lenne jelentkező, az azért majd magyarázza el pontosan a csere menetét, mert nagyon nem étek hozzá:D -
kisdudeEe #5427 Overlord Complete Pack-omat cserélném Left 4 Dead 2-re.
A pack tartalma: Overlord, Overlord: Raising Hell, Overlord 2.
Szén és kupon nem érdekel. -
#5426 Randomra adhat mindegyik feladat játékot, szenet, vagy kupont.
Ha nem tudod mit kell csinálni egy játékban, akkor youtubeon fenn van, vagy itt megkérdezed. -
#5425 Persze, azokkal próbálkozom majd. De most már jobban örülnék, ha nem kuponokat meg szenet adna, inkább valami játékot. Csak nem pontosan tudom, hogy melyik ingyenes játékban mi a feladat, meg hogyan oldható meg, mert nem ismerem a játékokat. De gondolom nem annyira nehéz rájönni a dolgokra.
Azt a baráttal csevegős cserégetős feladatot megpróbálom majd, csak most laptopról írok, ezen meg nincs telepítve a Steam.
Meg még vissza van párnap, hátha jön valami olyan ingyenes feladat, amire tényleg játékod ad majd. -
#5424 Azért az ingyeneseket érdemes megcsinálni. -
#5423 Aha, értem. Akkor azért erre a széngyűjtögetős dologra odafigyel a Steam és nem lehet olyan könnyen csalni. Sebaj, van 1 szenem, hátha rám mosolyog Fortuna. -
#5422 Szenet gyűjteni csak olyan accounttal tudsz, amin van vásárolt játék regelve. Illetve kreálás után 30 napot kell várni vagy tradelni lehessen. Vagy valami hasonló.
Vagy két gépről belogolsz a két accountra és akkor átadod, vagy megkérsz egy ismerőst, hogy közvetítsen. -
#5421 Ok, köszönöm a sok segítséget.
Bár nem tudom milyen szisztéma szerint osztja a szenet, de lehet érdemesebb csinálni egy csomó új profilt és úgy összeszedni 7 szenet, aztán beváltani, mint szenvedni a sok feladat teljesítésével. Szerintem amúgy sem sok esély van rá, hogy egy szénnel valamit is nyerjek.
Még egy utolsó kérdés: hogy tudok egyik profilból a másikba szenet vagy akármi mást küldeni? -
#5420 steam://install/36630
Innen tudod letölteni a rusty heartsot. -
PunkZoli #5419 szerintem utolsó nap lesz, amikor visszatérnek a legjobban fogyott akciókkal, akkor lesz
tf2,css, dods, l4d2 -
#5418 Steam kliensből kell rámenni jobb alul friends és akkor ott.
Rusty heartsot csak trükkel lehet letölteni, mindjárt meg keresem.
Igen. Igen. Igen. -
Itsuki #5417 Bár én a gothic 4re 1 forintot nem adnék :( inkább a risent venném :D meg a gothic 1et,de sajna azt nem lehet 2-3meg megvan...
Spiral Knightsal el játszottam 1 órát mert csak 3.ra adta ki a mapot
Rise of Immortalsal 2 órát játszottam,amire meglett,de ez szerintem nem is rossz gém
CrimeCraft 20perc volt:D
RustyHearts ha nem bénázok 15 perc így lett 30:D de minden szinten 3szor vittem végig.. -
#5416 Ez nem szenvedés ez játék móka kacagás. Megpróbálom ingyen megszerezni ennyi!
Ha nem sikerül jön a nyár és ismét ennyibe fog kerülni! -
#5415 Ez az Invite to trade csak akkor jelenik meg, ha telepítve van a Steam kliens, vagy látnom kéne akkor is, ha csak belépek a Steam oldalára?
Olyan játékot nem is talál nekem az ingyenesek között, hogy Rusty Hearts.
Egyébként változó, hogy ki mit kap egy-egy feladat teljesítésért, tehát az is előfordulhat, hogy egy ingyenes játék feladatáért kapok egy játékot?
Mi van akkor, ha valakinek több steam profilja van és mindegyikkel gyűjt szeneket, aztán az összeset egy profilnak ajándékozza? Ez lehetséges? -
#5414 5 euró bazdki, ne szenvedj vegyed megfele! -
#5413 Na végre engedték hogy kommenteljek steam fórumon.Hát nem igen van giftelős Gothic 4 :(
Mindenhol keresem pedig. -
#5412 STEAM FRIENDS, neve mellett jobbra van egy háromszög, lenyitod és invite to trade.
Igen, akár egy szénnel is megnyerheted a fődíjat.
Spiral knights: Ha beadja a mapot elsőre, akkor 5 perc.
Rise of Immortals: Ha nem egyedül mész, akkor hamar meg lehet, ha nem, akkor kicsit szenvedni fogsz, ha hülyékkel rak össze.
Crimecraft: 10 perc
Rusty hearts: 30-50perc. -
#5411 Lehet, hogy ez most hülye kérdés, mert ezzel van tele a fórum, de mi ez a sok kupon meg szén, amikről itt beszélgettek? Persze olvastam a Steam oldalán, hogy nagyjából miről van szó, csak maradtak homályos foltok.
Annyi sikerült kihámoznom, hogy 7 szenet beválthatok 1 játékra. De nekem csak 1 szenem van, mert nincsenek meg azok a játékok, amikkel nyerni lehetne dolgokat. Ezzel az 1 szénnel is esélyes lehetek akár a fődíjra is? A kuponok meg tulajdonképpen nem jók semmire, csak levásárolhatnám őket?
Én csak az ingyenes feladatokat teljesítettem, azok könnyűek voltak. Viszont látom, hogy vannak free játékokhoz kötött feladatok is, ezek mennyire nehezek? Tehát mennyi idő lenne megcsinálni őket?
Gondolok itt a Spiral Knights hógolyós feladatára, a Rise of Immortals 10 segítség szerzésére, a Crimecraft Gangwars 200 pont gyűjtésére, illetve az utolsó, ahol valami Technical officer Ryan feladatát kell teljesíteni, de nem tudom milyen játékban.
Illetve még azt is szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudok csevegni egy barátommal és tárgycserét kezdeményezni? Nekem nem jelenik meg ilyen opció. Vagy ehhez telepítenem kéne a kliensét a Steam-nek, nem elég a honlapjukon megnézni a barátaimat?
Remélem nem gond, hogy ilyen sokat kérdeztem. Jó lenne, ha mindre válaszolnátok.